עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי חבר'ה קודם כל אני חדש פה, ואני שמח להיוות חלק מהפורום המדהים הזה.. עכשיו לשאלתי, אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש שכל מה שהיא צריכה לעשות זה להקרין סרטים במסך מלא ולא לצאת ממנו. כלומר, אני צריך הפעלה אוטומטית של תוכנה שתעלה סרט אוטומטית במסך מלא ולא תהיה מושפעת מההערות השונות של מערכת הWINDOWS. הדבר לטובת פרוייקט מרכז מבקרים אותו אני מנהל וקצת מאוד לחוץ. תודה רבה !!!

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by omershak,

שלום אני רוצה לעצב לוגו לחברה שמשכירה אופני הרים למישהו יש רעיון אולי?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by nati86,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה של מנהל הורדות שאוכל לשים ברשימה לינקים של הורדות ושהתוכנה תוריד לפי סדר. ז"א, בדקתי את כמות הקבצים שאני יכול להוריד בו זמנית והוא לא עולה על שתי קבצים, שאני מנסה להוריד קובץ שלישי הוא ממתין עד שאחד מהשניים יסיים. השאלה שלי היא אם קיימת תוכנה שאני אוכל לתת לה רשימה של לדוגמה 30 לינקים של הורדות והיא תוריד אוטומאטית כל פעם שתיים שתיים, לפי סדר, מבלי התערבות שלי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by tnt studios,

כמובן שאיך שרואים את הכותרת מבינים מה קורה כל הפורטים שאימיול משתמש בהם פתוחים. שיניתי אותם לכול מיני צירופים, לא עבד סגרתי כל מיני תוכנות שמשתמשות באינטרנט (Skype MSN...), לא עבד ביטלתי בכלל את הפיירוול, לא עבד מה לעשות חברה?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי סרטון שהייתי מאוד מעוניין לראות("מה הבאת לערבים" אם מישהו מכיר). יש לי אותו בשתי גרסאות- עם סיומת ASX וASF. הסרטון עובד טוב חוץ מהעובדה שאין לו סאונד, וזה מאוד מעצבן. הוא לא עובד טוב גם על מחשב של חבר שלי. אני מניח שזו בעית קודק, אבל כבר התקנתי מספר של חבילות קודקים והבעיה אינה נפטרה[k-lite,lionetwork ועוד). מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזר.

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by vinipyx,

אני לא מצליח להתקין ,פשוט הווינדווס לא מוצא את הדרייברים אפילו שהדיסק בפנים ,מה אני יכול לעשות

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  7. לפי קריטריונים של היעדר פעילות שניתנים לשליטה ושינוי, כמו תזוזה של העבכר או לחיצות במקדלת, באופן שיהיה אפשר לשלב בינהם או להפריד, למשל, שרק לחיצות במקלדת יוציאו את המחשב ממצב המתנה ולא תזוזת העכבר. או שרק היעדר לחיצות במקדלת בפרק זמן מסוים שניתן לשינוי יכניסו את המחשב למצב שינה בלי תלות בעכבר. מישהוא מכיר תוכנה כזאת או דרך ליישם את זה?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  8. השאלה היא אם יש כזאת אפשרות בכלל? נגיד ואני רוצה להעלות מופע סטנד אפ על הH320 שלי, ואני לא רוצה קובץ ווידאו ששוקל הרבה - יש אפשרות להמיר אותו לMP3, נגיד...?? תודה לעונים ויום טוב. aaaaaa32

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  9. אמרו שיהיו תוצאות במהלך חודש יוני אם אני לא טועה וכבר יולי : ) יש למישהו שמץ? תודה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה לעריכת mp3 שמאפשרת לחתוך את הקול ולהפוך את השיר לאינסטרומטלי בלבד

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  11. שלום! אז ככה יש לי שתי מחשבים,אחד יחסית חלש והשני חזק הראשון E6500 2GB RAM 320gb 8400GS מיפרט:2 E8400 9800GTX+ 4GB RAM 500GB במיפרט הראשון מותקן WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT ובשני מותקן 64BIT אחשיו בשתי המחשבים קיימת אצלי אותה תופעה,שמתי שיש לי איזה 10 אייקונים ותיקיות על שולחן העבודה,אז מתי שאני מסמן את כולם עם העכבר אז זה ממש איטי,במיפרט הראשון זה יחסית ממש מקרטע,ובשני החזק יותר זה גם איטי אבל פחות מישהוא יודע למה זה ככה? גם לכם זה קורה? כי ב XP זה ביכלל לא היה לי הייתי מסמן 90 קבצים בוות אחת וזה לא היה איטי, הינה תמונה למי שלא הבין http://img695.imageshack.us/img695/719/127385125694.jpg,אז הינה כמו שאתם רווצים שאני מבצע תסימון הסימון לא הולך חלק

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  12. Started by Highlandwer,

היי, יש ל 4 קבצעי AVI -XVID , צילמתי במקור במצלמה בפורמנט MOV , המרתי לXVID, עכשיו אני הייתי רוצה : 1 לאחד את הקבצים לקובץ אחד, איזה תוכנה חינמית כדאי ? אשמח לקישור 2 לאיזה אתר אפשר להעלות את קובץ הוידיאו - קרוב ל 2.5 שעות, כך שיהיה אפשר לראות את הוידיאו בסטרימינג? ושישאר להרבה זמן או לתמיד? ליו טיוב יש מגבלה של 10 דק לחלק, אם אשתמש ביוטיוב, איזה תוכנה טובה, יכולה קודם לאחד את 4 הקבצים שיש לי, ואז לחלק אותם באופן מסודר בחלקים של 10 דקות? איזה אתרים אחרים אתם ממליצים למטרה זו ? תודה שי

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  13. יש למשהו רעיון איך פותרים את זה? צריך תוסף לדפדפן או משהו כזה? כי יוטיוב אני רואה חלק תודה מראש רן

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by sapartil,

אני צריך לינק לתוכנת המרה מ MP3 ל WAV לא משנה לי מאיפה להוריד אותה העיקר שהיא תיהייה ללא התקנה בכלל portable מישהו יכול לישלוח לי לינק כזה ?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  15. שלום... יש לי אוסף מוזיקה די גדול ובשביל להגיע לשיר מסוים באוסף צריך לעבור דרך הרבה תיקיות והרבה הקלקות על העכבר. חשבתי להשתמש בתכנה כמו windows search כדי לאפשר גישה מהירה לקבצי מוזיקה בכל עת, אבל - אני ממש לא רוצה "לאנדקס" (index) של כל המחשב, הייתי מעוניין לעשות את זה רק לתיקיית האם בלבד. אפשרי?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by masnij,

תוכנה בשם security center השטלתה לי על המחשב והיא מונעת ממני לפתוח כל תוכנה אפשרית המותקנת לי על המחשב ומאלצת אותי להתחבר אל התוכנה. המחשב שלי פשוט מושבת ואי אפשר לבצע איתו שום פעולה.. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש...[br]פורסם בתאריך: 25.12.2009 בשעה 10:24:07 התוכנה security center לא נותנת לי לפתוח שום תוכנה או כל דבר אחר פרט לתקיות ואינטרנט אקספלורר.פרט לזה אני לא יכול לעשות שום דבר במחשב שלי, אני לא יודע בכלל איך התוכנה הגיעה לי למחשב אני לא התקנתי אותה או משהו.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  17. Started by The Dom,

כל פעם שאני מנסה לפתוח את התמונות שלי explorer.exe קורס. מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי חלונות XP התקנתי על המחשב שלי את תוכנת ULTRA VNC אני לוחץ כפתור ימני ונכנס ל-ADMIN PROPERTIES ומשם למטה לוחץ על OK כשאני לוחץ על OK ההגדרות בתוכנה לא נשמרות אני מקבל את השגיעה הזאת שמופיעה בתמונה ששמתי למטה אי חייב להגיד שהרבה חלונות התקנתי וגם את התוכנה הזאת ורק פה מופיעה הודעה הזאת אני אדמין של המחשב שלי מן הסתם מה אפשר לעשות כדי לא לקבל את החלון הזה תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  19. בתוך ה- Ipod יש כל מיני פלייליסטים מוכנים. כשאני מחבר אותו למחשב (לא מחשב האם שבו הוגדרו הפלייליסטים), איך אני מציג את הפלייליסיטים על אותו מחשב על-מנת לשנות\להוסיף\למחוק שירים מתוך הפלייליסט? במחשב האם זו לא בעיה, כי שם הכל מוגדר. איך במחשב ציבורי אחר עם התוכנה זה אפשרי? תודה רבה וערב מצויין

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by matan13,

שלום לכולם, יש לי שני צורבים - אחד CD-R והשני DVD. הצורב CD-R צורב רגיל, הכל בסדר איתו, זאת בכדי לשלול בעיה בתוכנה. עם הצורב DVD מה שאני לא מנסה אני נתקל בבעיות. עם כל דיסק ובכל דרך רק בצריבה, חשוב לציין. עם קריאה של דיסקים ופתיחה שלהם הכל בסדר, עובד חלק, אין תלונות, אבל כשאני מכין את הדיסק ובא לצרוב אני תמיד נתקל בדבר הבא: לדעתי בעיה בצורב עצמו. כי כבר בדקתי את צד התוכנה והכל בסדר, החלפתי כמה גרסאות, בכולם אני מקבל את ההודעה הזו. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by J S Bach,

היי, אני התקנתי את מערכת ההפעלה WIN7, ופתאום כשרציתי לפתוח קובץ DOC. שמתי לב שאין לי אופיס, מה אני עושה? האם יש תוכנות חינמיות אחרות שניתן לערוך איתו קבצי DOC?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by aaalon,

אז ככה: אני רוצה לפתוח רדיו שיפתח בשעות מסויימות וינגן שירים שאני יקבע שהם mp3 עכשיו אני רוצה אפשרות להוספת הדיבור שלי וכל זה באיכות סבירה ל 3 משתמשים יש איזושהיא תוכנה?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  23. Started by shaulking,

מי שמבין בNIRC שיצור איתי קשר בהודעה אישית

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by iPsych,

אז ככה, יש לי בעיה עם מחשב נישא של Dell עם נתונים חביבים-650Mhz 256mb קיבלתי את המחשב ללא כל מערכת הפעלה עליו, ניסיתי להתקין עליו ווינדוס XP home edition (חוקי!) וההתקנה לא צלחה, את כל הפעולות הראשוניות בדוס לא הייתה בעיה, אך ברגע שהוא הופעל מחדש והתחיל את ההתקנה הלא טקסטואלית (זו עם הממשק) הציג הודעת שגיאה שאומרת שהוא לא מוצא בדיסק קובץ בשם Asms נכנסתי לאתר של מיקרוסופט הסתכלתי בבעיות הנפוצות וראיתי את הבעיה שאני מדבר עליה, בעצם אני צריך להעתיק תקייה ע"י xcopy של דוס, מה שקרה, שלי אין win98 בבית, כך שהייתי חייב לקחת מחבר את תקליטון האתחול, אחרי שלקחתי את תקליטון האתחול לקחתי גם את כל הקבצים הנדרשים, באתי לנישא, ניסיתי להפעיל את xcopy והוא רושם שגרסאת הדוס לא מתאימה, למי…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים