עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by t,

איפה אני יכול להוריד את התוכנה הזאת?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by nimrodim,

לאחר החלפת כרטיס מסך ל ATI אני מעוניין להסיר את העקבות של NVIDIA מחלונות XP SP3 . הסרתי את ה DRIVERS ב ADD\REMOVE PROGRAMS. אני לא מצליח להסיר את NTUNE, גם לא ב SAFE MODE. ברישמת התוכנות עדיין קיימים הבאים: NVIDIA MONITOR, CONTROL PANEL, PERFORMANCE, STABILITY TEST. נסיונות להיפטר מ NTUNE עם CCLEANER גם לא צלחו....רעיונות?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by דובי גל,

הנני משתמש במחשב נייד שנקנה בארה"ב, שיחד איתו הגיעה התוכנה Microsoft Works 9. כשאני פותח קבצים ב"וורד" בעברית הטקסט מוצג בצורה הפוכה. (לדוגמא: המשפט "אני הולך כל יום לעבודה" מוצג כ"לעבודה יום כל הולך אני"). יש דרך לפתור את העניין?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by civic,

אני משתמש בSYSTEM CARE ויש שם אפליקצייה לייעול הזכרון יש ניקוי יסודי וחכם ...מה היא באמת עושה ? זה בטוח למחשב ? אם ווינדוס 7 מראה לי ש38 אחוז בשימוש אחריי התוכנה יש 29אחוזים....זה לא הורס ביצועים ?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by Vidati,

ידידה שלי ציירה את הילדה ואני סרקתי ועשתי את חלקי בפוטו. http://vi9ati.deviantart.com/art/Dream-135253214

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

אני צריך את זה למחשב פרטי למסמכים והכנת עבודות. האם אני צריך את הOFFICE 2000 SMALL BUSSINESS?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  7. Started by eldad82,

יש לי פיירפוקס 3 ומאז שהתקנתי אותו כל פעם שאני בוואלה הוא מקפיץ לי הודעה על סקריפט שרץ ואם אני רוצה לעצור אותו זה תוקע את הדפדפן ל כמה שניות מה הפתרון ?

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by kobi_sion,

אני מוריד המון חומר מהאינטרנט סרטים,תוכנות, EBOOK וכו' האם יש תוכנה שאפשר לשמור את שמות הקבצים+תאור במה מדובר כמו אלפון כזה ?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  9. כשנכנסים ל http://games.yahoo.com/ ואז למשחק Bounce Out הוא לא פותח את המשחק... הוא עושה X על התמונה איפה שצריך להפתח המשחק. אני כמעט בטוח שזה בגלל ה XP SP2 או משהו באזור אבל לא יודע מה בדיוק למשהו יש רעיון? http://games.yahoo.com/games/downloads/bo.html נראה לי זה הלינק הישיר... תודה יניב

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  10. קניתי לא מזמן firewall של Norton, וכשהוא פעיל (enabled), אני לא מצליח לגלוש באקספלורר. יש לי אקספלורר 6 ומערכת הפעלה Windows XP בתודה, גולש מודאג

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by idansh24,

שלום לכולם אני עושה סרט לאבא שלי וכל קטעי הסרטונים הם בפורמט vob . אני רוצה לערוך את הסרט ב windows movie maker וב video spin כרגע לא ניתן לעשות זאת כי התוכנות האלה לא תומכות ב vob . אני צריך תוכנה להמרת קבצים בחינם ל avi , mpg השתמשתי ב total video conveter ולא ניתן היה להמיר בה . שאלה נוספת , האם יש תוכנה שיכולה לערוך סרטים , לקצר ותומכת בפורמט vob ?

12. Started by Saliman,

התוכנה נעלמה מפני האדמה!! באחד ה Mirrors שמצאתי נכתב שהתוכנה לא זמינה להורדה "because kazaa lite k++ project is not longer maintained" והשאלות הנשאלות הן: למה? ו- WTF?!?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  13. הורדתי את התוכנה Version Tracker pro וכשאני פותח אותה ולוחץ על הכפתור שיסרוק את המחשב בשביל עדכון דרייברים אני מקבל הודעת שגיאה מסוג הודעות השגיאה של "Don't Send" (למקרה שהלינק הראשון לא עובד) http://img162.imageshack.us/my.php?image=errorcx4.png לפעמים אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת כשאני פותח גם תוכנות אחרות. מה זה הודעת השגיאה הזאת ולמה היא קופצת? איך אני מסדר את זה שהתוכנה תעבוד כראוי ובלי הודעת השגיאה (כאשר ההודעה מופיע לא משנה על מה אני לוחץ זה סוגר לי את התוכנה)? תודה רבה ושבוע טוב לכולם!!

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום יש ברשותי מחשב IBM ישן עם חיבור USB1 עכשיו כשאני מחבר אליו DOK לא משנה איזה הוא אומר לי שהוא מחפש driver ב-Windows Update אבל הוא לא מוצא כלום.זה לא בעיה של תאימות בין ההתקן למחשב כי אריזה של הDOK רשום שהוא יכול לעבוד גם בUSB1 אבל במהירות נמוכה יותר. משהו ידוע מה לעשות(המערכת שם היא XP) בדקתי עם כמה DOK'S בכולם אותה בעיה עכשיו אני צריך את זה בעיקר למה שיש לי שהוא sandisk cruzer micro. לא ידעתי איפו לפרסם את זה פה או במערכות הפעלה אבל זה נראה לי בעיה של DRIVER אז אני מפרסם פה אם לא מתאים תעבירו בבקשה... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  15. מה שבכותרת ^. בעבר השתמשתי ב MEGAEPG אבל מאז שעברתי לווינדוס 7 הזנחתי את הנושא. אז מה חדש בתחום? במה אתם משתמשים?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  16. שלום לכולם... בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מאוד מעצבנת שאין לי מושג איך לפטור... כשאני רושם בשפה העברית באתרי אינטרנט אזי הכתב שיוצא הוא גי'בריש כזה.. ריבועים ואותיות לא מובנות.. (עכשיו זה בסדר כי אני רושם ממחשב אחר..אני לא יכול לכתוב בעברית..) בווינדוס עצמו אני יכול לרשום בעברית ואפילו בדפדפן (רק ב שורת ה Address) אבל נגיד בפורמים וחיפושים באינטרנט אין עברית... את האתרים אני רואה בשפה העברית ואין בעיה... כל מי שיוכל לעזור לי אני אודה לא מאוד

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by bariko,

שלום רב, לפני מספר שנים רכשתי רשיון ל- WinAVI Video Converter. מאז כבר החלפתי כמה וכמה מחשבים, אך הסיריאל עדיין שמור אצלי. כעת הייתי מעוניין להתקין את הגרסה החדשה , אך אינני יודע האם היא מתאימה לעבודה עם חלונות 7 64 ביט. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בעניין זה. תודה.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by hck,

אין מה להוסיף על כותרת הת'רד. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על תוכנה כזו?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  19. אם יש תוכנה כזאת איכותית וטובה אני לא אצטרך לקנות מחשב כף יד... אני צריך תוכנה שיהיה בה הכל-מזכרים, פגישות, אנשי קשר, רשימת "דברים לעשות" ועוד כל מיני תכונות "ניהוליות".... לא משנה חינמי/לא חינמי תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  20. http://www.youtube.com/watch?v=LphjyRiWCRo&mode=related&search=

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by aaalon,

אז ככה: אני רוצה לפתוח רדיו שיפתח בשעות מסויימות וינגן שירים שאני יקבע שהם mp3 עכשיו אני רוצה אפשרות להוספת הדיבור שלי וכל זה באיכות סבירה ל 3 משתמשים יש איזושהיא תוכנה?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  22. Started by hagay21,

אני מפעיל את פקודת ה msconfig ומסיר כל מיני תוכנות שלא צריכות לעלות עם הוינדוס אני שומר מפעיל מחדש והתוכנות שהסרתי שבות ועולות מחדש כמו כן הבעייה נותרת כאשר אני מגדיר דף בית והוא לא נישמר יש למישהוא מושג מה הבעייה?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by amit_flame,

האם יש משהו שיודע איפה אני יכול לימצו הדרכה על התוכנה serious modeler ? חיפסתי אבל לא מאצתי הסבר מאהתחלה. תודה, עמית

24. Started by Big_B,

אני צריך תוכנה שתיקח סנפשוטס מכל פעילות בגוגל כרום. אני כרגע עם Refog, אבל היא לוקחת סנפשוט רק כשפותחים חלון/טאב חדש. איזה תוכנות יודעות לעשות את העבודה? יש משהו חינמי שפועל טוב? גם הצעות לתוכנות בתשלום באות בחשבון... מה שמצאתי בינתיים: http://www.any-employee-monitor.com תודה רבה

• 3 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.