תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני רוצה להתקין אצלי את התוכנה Ad-Aware 2008 השאלה האם הגרסה החינמית מספיקה, או עדיף לשלם על גרסת ה-PLUS לא אכפת לי לשלם עבור הגרסה הרחבה, אם תגידו שזה אכן כדאי ואפילו מומלץ. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אפילו אם תגידו לי את השם שלו זה יעזור שאני יוריד תדרייברים תודה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
היי מה המצב חברה? שמעו אני רוצה לייפות קצת את השולחן עבודה שלי ואני מחפש תוכנה שתיתן לי אפשרויות רבות לגוון. אז אם אתה מכירים משהו כזה ,תנו לי לינק בבקשה. תודה
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום,במחשב שלי הייתה בעיה רצינית-אין אפשרות להיכנס ל-REGEDIT ואפשרויות תיקייה. חיפשתי וגיליתי שמישהו מציע את smart virus remover,התקנתי ועל הרגע שהפעלתי,מופיעה חלונית על וירוס שנמצא והושמד. בדקתי,וכל החסימות לדברים שלא התאפשרו לי (שרובם אני לא זוכר כבר)-נעלמו לאחרונה חבר שלי ביקש ממני תוכנות הצלה למחשב שלו,גיליתי אתר בשם PREVX שאומר שזה וירוס,הנה קישור: http://www.prevx.com/filenames/X957914227046975145-X1/SMART+VIRUS+REMOVER.EXE.html מחקתי ליתר ביטחון את האנטיוירוס מהמחשב באמצעות SHIFT_DELETE את התוכנה,כי לא מצאתי אותה ברשימת תוכניות. יכול להיות שאחת מהתוכנות האחרות (ANTIVIR/MALWARE'/ASC 3)השמידה אותו. כשבדקתי את קובץ ההתקנה בידי MALWARES' הוא אמר שאין כל פריט זד…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
xp, i :nixweiss:e7 , imp11 הסרת הפלש הקודם עם תכנת הסרה יעודית לא עזרה,
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני פעיל בעיקר בפורום צילום וזאת ההודעה הראשונה שלי פה אז קודם כל נעים מאוד. כעיקרון התבקשתי לאחרונה ליצור מעין קטע וידאו שיוקרן על מסך שמורכב מתמונות שצילמתי בslide show ובינהן ירוץ קטע שכרגע נמצא בפלאש. בסופו של דבר את הסרט (שיהיה באיזור ה20 דקות ) אני אצטרך לצרוב על DVD. ראשית רציתי לשאול עם איזו תוכנה יהיה לי הכי קל לבצע את זה? אני צריך תוכנה שתתאים למשתמש המתחיל (זה קטע שחדש לי מאוד) מבחינת הממשק שלה וצורת העבודה שלה אך שתיתן לי מספיק כלים ואפקטים שאוכל להשתמש בהם. ושאלה נוספת היא שאלת הייתכנות, האם זה אפשרי לשלב את קטע הפלאש בתוך המצגת הזאת או שאני צריך את הקטע הזה בפורמט אחר? תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מערכת XP PRO וכרטיס מסך INNOVISION GEFORCE 4 MX 440 64MB הגירסה של הדרייבר לכרטיס היא 27.20 ואני רוצה לעדכן את הדרייבר. מצאתי את המקום ממנו מעדכנים אך איני יודע איזו גירסה להוריד מהרשימה של הדרייברים. אודה לכם אם תעזרו לי בעניין זה. רשימת הדרייברים:http://www.ivmm.com/download_inno3d.html
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם,עם ההתקנה של borderlands הותקן לי גם securom של סוני, והחוצפנים האלה,לפי מה שקראתי,עשו שאי אפשר להסיר את זה כי זה נמצא ברגיסטרי וה uninstall של זה ,פשוט שקר זה עדיין בתוך המחשב..ניסיתי לקרוא כמה מדריכים ללא הועיל. למי שיש מידע בנושא,מוזמן לשתף.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה לסריקת מסמכים בעברית עם טבלאות וכמובן שניתן יהיה לערוך אותה צריך את זה באופן דיי דחוף אז אשמח לתשובות בהקדם בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר V3X ואני מצליח להעביר את הסרטון מהפלא' למחשב אבל אני לא מצליח לצרוב את הסרטון לדיסק, ניסתי את כל הפורמטים ולא עובד ושאני עושה all file הוא אומר שהפורמט לא טוב, מישהו יודע על איזו דרך לצרוב לדיסק זה סרטונים חשובים.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לפורום. נתקלתי בבעיה בפתיחת קבצי word ששמורים בתיקיות מסוימות. מיד לאחר שהקובץ נפתח קופצת הודעה (שצירפתי העתק שלה להלן) ואז התוכנה נסגרת מעצמה. בכל מקרה ניתן לעבוד על מסמכים חדשים אחרים ואז התוכנה תקינה. איך ניתן לתפעל את הבעיה? אני לא מצליח לפתוח את הקבצים הללו... תודה על כל תשובה ועזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
McAfee VirusScan Professional Edition 7.03 Retail זה אנטי וירוס טוב? שמעתי שהוא ברמה של נורטון אנטיוירוס,זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, ברצוני להפוך סרט מ-avi ל-mpeg בעזרת התוכנה הזאת אבל משום מה שאני מגיע לקע שהיא אמורה לעשות לסרט אינקודדינג היא נתקעת,מישהו מכיר תבעיה או אולי יש לו תוכנה אחרת יותר טובה הממירה מ-avi ל-mpeg ??? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני כמה ימים, ובפעם הראשונה המדפסת כבר הייתה מחוברת ולכן זה התקין לי לבד רק את הדרייברים ז"א שיכלתי רק להדפיס ולא לסרוק. התקנתי את התוכנה שקיבלתי בדיסק(VISTA כמובן...)וזה לא עבד.. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין דרך התוכנה שהUSB מנותק עד שהוא מבקש ממני לחבר ולא עבד.. זה לפעמים מזהה את זה כחיבור לא מזוהה מדובר במדפסת HP OFFICEJET 5610 מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני צריך לעשות update query שמוסיף 50 שח לכל החשבונות אך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, זה נכנס למסך שטוען את הווינדוס, ופשוט טוען וטוען וטוען בלי הפסקה ): ניקיתי את המאווררים טוב, ניסיתי גם להפעיל מצב בטוח, ולחפש משהו חשוד בביוס ושום דבר לא עוזר, זה ממשיך ככה שעות... S: תצילו אותי
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
-
אין לי מושג למה אבל כשאני מריץ את NETLIMITER לאחרונה, אני מקבל את הודעת ה-RUNTIME ERROR והתוכנית נסגרת. מי שמכיר את התוכנית יודע עד כמה היא שימושית ומאד הייתי רוצה לפתור את הבעיה. ניסיתי את שתי הגירסאות האחרונות, הסרתי והתקנתי, ללא הועיל. תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
זה הוריד לי על 0.20 K והפסיק וזה לא מוירד כלוםם ואני חייב משם איזה תוכנה רק בשבילה התקנתי תאיימול של ווארזפו תוכנה של 3 מגה שלא מצאתי בשום מקום ???
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום מישוהא יכול בבקשה לכתוב שם של תוכנה או קישור לתוכנה שמעבירה קובץ שהוא בrm לmp3??? בתודה מראש Zilberberg
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה עושים אני חייב גישה לקובץ ואני לא זוכר את הסיסמא ניסיתי שעות לשחזר ואני לא מצליח מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אז ככה, אני כבר מחפש הרבה זמן תוכנה נורמאלית שעושה את זה אבל אני לא מוצא. יש לי Windows XP SP2 וכרטיס מסך Geforce2 MX200 ומותקנים אצלי הדרייברים הכי חדשים של Nvidia.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה ( טובה ) שיודעת לבצע מה שתוכנת ה Partion Magic יודעת לעשות,כגון: המרה ל NTFS ול FAT32 ,חילוק מחיצות ,איחוד מחיצות וכו' ?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-