תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
פתאום אני א יכול לנגן קבצי וידאו מסוג mpg.* או mpeg.* לא רק במדיה פלייר אלא גם קזהה וכל שאר התכונות... משום כך גם ה"מצלמת-אינטרנט" שלי לא עובדת... הצילו!! נ.ב יש לי windows xp home שניגן (בעבר...) קבצי וידאו...
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנות של "טכנאים" כדוגמאת memtest, אשר בודקות בעיות מסוימות במחשב במקרה של תקלה, תודה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
רוצה לקנות אינטרנט סקיורטי מה הכי ממולץ עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מזה הדבר הזה (זה שמסומן בחץ האדום) ??? ואיך אני מוריד את הדבר המעצבן הזה
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=LphjyRiWCRo&mode=related&search=
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
מעוניין להתחיל לעבוד בתלת מימד על איזה תוכנה אתם ממליצים לי לקנות (המחיר לא חשוב)...
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם כן אני יודע מדובר בענתיקה-אבל זה מה יש! יש לי מחשב פנטיום 4 שמשמש רק לגלישה באינטרנט,בעיקר לאחרונה באתרים מסוימים (בעיקר כמו אלה שיש הרבה פרסומות מקפצות.בנרים HWZONE/TOREC) הCPU עובד על 100% CPU כל הזמן האם ניתן לבצע משהו? האם יש למשהו מעבד פנטיום שהוא לא צריך יותר חזק --הלוח אם שיש לי הוא MSI שלא תומך בפרסקוטים למנהם תושבת 478 תודה
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן פירמטתי את המחשב עכשיו.. והתקנתי את התוכנה של הREALTEK עכשיו אני רוצה שיהיה לי פס כזה כל פעם שאני מגביר תווליום ... היה לי את זה בווינדוס הקודם... איך עושים את זה ? עשיתי את זה דרך הREALTEK ואני לא זוכר איך
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי צורך של לייט-און שממש מאז שנקנה המחשב הוא צרב אולי 15 דיסקים בקושי.... יש לי את המחשב 2 בערך... משום שיש לו בעיה הוא דופק כל מה שאני מנסה חצרוב החלטתי לנסות לסדר את העניין הזה ולא להזניח, יש מצב שעידכון קושחה יפתור את הבעיה? אשמח גם לקבל הנחיות כיצד לבצע את הנ"ל ! תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
היי, יש ל 4 קבצעי AVI -XVID , צילמתי במקור במצלמה בפורמנט MOV , המרתי לXVID, עכשיו אני הייתי רוצה : 1 לאחד את הקבצים לקובץ אחד, איזה תוכנה חינמית כדאי ? אשמח לקישור 2 לאיזה אתר אפשר להעלות את קובץ הוידיאו - קרוב ל 2.5 שעות, כך שיהיה אפשר לראות את הוידיאו בסטרימינג? ושישאר להרבה זמן או לתמיד? ליו טיוב יש מגבלה של 10 דק לחלק, אם אשתמש ביוטיוב, איזה תוכנה טובה, יכולה קודם לאחד את 4 הקבצים שיש לי, ואז לחלק אותם באופן מסודר בחלקים של 10 דקות? איזה אתרים אחרים אתם ממליצים למטרה זו ? תודה שי
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום... תראו פרמטתי לפני לא הרבה זמן... ואני עכשיו עם הווינדוס אקס פי... והבעיה היא... שבנורטון 2004 וב..msconfig ובעיקרון זהו.. שאני נכנס אל הנורטון... הוא ישר יוצא... זה נראה כמו וירוס... וגם ה-Auto Protect is off ואין לי זמן לשנות את זה ... זה ישר יוצא... אני בטוח שזה וירוס או משהו כזה... יש הצעות או משהו? תודה.... עריכה: אם זה משנה או עוזר... ב-Safe mode זה לא יוצא... עריכת המודר: הכותרת שונתה.
-
איך לגרום ל ZONEALARM לעבוד עם ADSL ? משום מה כל פעם שאני מתחבר הוא מודיע לי שהוא חסם את הגישה מהמחשב שלי.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
-
מה שבכותרת (הסרט והתרגום על המחשב- התירגום הוא כמובן קובץ נפרד). תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בעיה קיימת רק בIE בדקתי בדפדפן אופרה הכל בסדר גם בתוכניות אחרות כגון אאוטלוק,וורד וכו.. הכל תקין רק בIE הבעיה קיימת (באתרים לא ניתן להפוך את הכתיבה,בשורת הכתובת ובTOOLBAR של גוגל..) ???
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שממירה מDIVX ל-SVCD או VCD. המטרה היא להפוך קבצי DIVX לצפייה במכשיר DVD. מישהו מכיר תוכנה מתאימה?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הנה אתגר קטן למי שזוכר איך עושים את הדברים האלה ב2000/xp . יש לי 2 יוזרים במחשב , אחד שלי ואחד של אמא . מסך 19 אינטש . היא עובדת על 10x7 ואני רוצה לעבוד על 12x9 . אחרי אין סוף מלחמות שאין לה כוח לשנות רזולוציה כל פעם , התפשרתי על 10x7 , אך נשארתי ממש לא מרוצה . איך יוצרים את המאקרו המרגיז הזה שאפשר לדחוף אותו בסטארטאפ , או לתקוע אותו ברגיסטרי , כדי שישנה את הרזולוציה בין כל יוזר בצורה אוטומטית עם העלאת הפרופיל . ולא , תוכנת צד שלישית לא עושה את זה , כבר עברתי בערך על כל מנהלי התצוגה הקיימים כדי לבדוק את הנושא .
-
לאחר שאני מוריד, נכנס להתקנה, מסכים לתנאי התקנון ולוחץ Next, זאת הבעיה שקופצת לי:
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום,למישהו יש מושג אם קיימת תוכנה שהיא פועלת כמו ממיר דיגיטלי עם לוח שידורים? לדוגמא,יש לי כמה פרקים של סדרה על המחשב ואני רוצה לצפות בהם בשעה מסויימת,לכן אני צריך להציב אותם בתבניות של לוח השידורים בתוכנה.. למישהו יש מושג? תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום חברים חברת נורטון מציעה מחירים מיוחדים לכבוד תקופת החגים בארה"ב. קיבלתי במייל ואני רוצה לשתף אתכם. http://www.anti-virus4u.com/Norton_2012_Sale_Cheap_Norton_Antivirus_Internet_security_s/67.htm אני חושב שכבר המלצתי על האתר בעבר, יצא לי לקנות מהם כמה פעמים. שווה לבדוק.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש לי תתוכנה GOLDWAVE ורציתי לדעת...אם פתחתי בתוכנה שיר ואני מתחיל לעבוד עליו...כאילו הד ולשנות מהירות וזה... אני יכול באיזה כפתור שם להגביר את הבס שבשיר? ואם לא אז אתם יכולים להציע לי על תוכנה טובה לעיבוד של שירים? (תוכנה שתתאים לנובים כי אני לא הכי מבין) ואם גם למישהו יש אז אפשר מדריך בעברית לGOLDWAVE? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה. בשום מצב אני לא מצליח לצרוב דיסק מוזיקה AUDIO CD בצריבה של כל דבר אחר ISO/DATA CD/DATA DVD הכל תקין ניסיתי ע"ג מספר מדיות וגם ע"י 3 סוגים שונים של צורבים אני מנסה עם נרו 8.2, ניסיתי גם עם ASHAMPO והוצאה זהה. אני עובד עם WIN7 , יכול להיות שזה קשור למקודדים ?! תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה איטיות מחרידה באינטרנט ואפילו גם קצת במחשב ,גלישה איטית,סרטוני יוטיוב נתקעים כל הזמן. הייתי רוצה להתחיל בלבדוק רוגלות וכל מני זבל על המחשב,והייתי רוצה המלצות מכם על תוכנות שיוכלו לטפל בעניין הזה. כרגע אני עושה סריקת וירוסים עם avira antivirus החינמית מעודכנת. אשמח לקצת עזרה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-