תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי קובץ שאני צריך להפעיל ואני לא יודע עם איזה תוכנה... זה קובץ .VW ו הוא אמור להיות משהו שקשור לסאונד תודה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שמעתי שיצא 6, עכשיו האם היא מומלצת, כי היא עדיין בטא? דרך אגב ראיתי איפשהו שיש גירסת PREVIEW. מה זה אומר? והאם אפשר לקבל קישור?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
לא משנה, נפתר. אפשר לנעול !
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כל קובץ שאני מנסה לפתוח נתקל בשגיאה ולא מצליח לפתוח את הקובץ.. יש מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם התוכנה Internet Download Manager היא השתלטה לי על כל הדפדפן ואני לא יכול יותר לראות סרטונים או שידורים On-Line ואין באפשרותי גם לשמוע רדיו On-Line אם יש איזה שהם הגדרות שצריך לשנות או משהו... תודה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שבת שלום אני מחפש תוכנה לצריבת ISO על דיסק נרו עושה לי בעיות תודה
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי בעיה מוזרה באייטיונס, יש לי סאונד והכל בסדר, אבל מהאייטיונס הוא כאילו מנגן את השיר אבל אין סאונד, והווליוןם על הכי גבוה. יש לי עוד חיבור לאוזניות בקדימה של המארז, ואם אני מחבר לשם את הרמקולים\אוזניות אז האייטיונס כן משמיע, אבל רק משם.. למישהו יש מושג מה לא בסדר באייטיונס?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה איטיות מחרידה באינטרנט ואפילו גם קצת במחשב ,גלישה איטית,סרטוני יוטיוב נתקעים כל הזמן. הייתי רוצה להתחיל בלבדוק רוגלות וכל מני זבל על המחשב,והייתי רוצה המלצות מכם על תוכנות שיוכלו לטפל בעניין הזה. כרגע אני עושה סריקת וירוסים עם avira antivirus החינמית מעודכנת. אשמח לקצת עזרה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
*כותרת* בוא נגיד ככה: עדיפות ראשונה שלי זה שתביאו לי driver ל3dfx voodoo3 שיש לי עכשיו... יש לי מחשב: win xp pentium III כרטיס מסך: 3dfx voodoo3 שבdriver שלו יש לי איכות של D3D אם אתם צריכים עוד פרטים רק תגיד לי מה!!! זהו ואם הכרטיס מסך שלי כבר חסר סיכוי אז בואו תמליצו לי על מחשב חדש משהו טוב בתקציב של עד 1000 ש"ח הכי חשוב שהמחשב יהיה מהיר ויהיה לו כרטיס מסך openGL אפילו יד שנייה לא חשוב לי! תודה רבה לכל מי יעזור לי
-
התנתקתי והתחברתי יותר מידי פעמים וזה כבר לא איפשר לי להכנס אלא לחכות 10-20 דקות ואז להתחבר אך עברה כבר יותר משעה ועדיין זה לא עובד. הדלקתי מחדש את המחשב, את הראוטר והכול ועדיין לא עובד... נכנסתי לחשבון אחר של איסיקיו וזה נכנס. מה עושים? בתודה, אבי.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלעשות UPDATE http://img511.imageshack.us/my.php?image=50691952zx6.jpg אני מתחיל לעשות UPDATE זה פשוט מפסיק בעמצא וכותב DATABASES ARE OUT OF DATE :'( מה אני עושה ??
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הי יש אפשרות להגדיר ל-Winrar לכווץ\לחלץ מהר יותר - אפילו על חשבון עומס על המערכת? כלומר לאפשר לוינראר לקחת את מירב הביצועים של המערכת לטובת פעולת כיווץ או חילוץ מהירה יותר?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הורדתי קובץ וזה ירד עם אייקון של אקספלורר במקום אייקון של זיפ או רר ? איך אני משנה את הקובץ ל זיפ או רר ?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. יש לי מדפסת לקסמרק X5150 ואני מנסה להתקין אותה בעזרת דריבר שהורדתי מהאתר שלהם--->>> CJXP5150LE http://downloads.lexmark.com/cgi-perl/downloads.cgi?ccs=103:15:0:133:0:0&os_group=WinXP&file_attachment_name=CJXP5150LE.exe&dldiv=downloads/cpd&fileID=548&searchLang=iw&download=yes&fsize=29134742 באמצע ההתקנה,שאני מתבקש לבחור יציאה,אני לא רואה את אופצית יציאת ה-USB וככה אי אפשר להתקין/להדפיס כלום. מה קורה פה?... * היציאות של ה USB עובדות ותקינות.אין איתן שום בעיה. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת איך מגדירים שה- OUTLOOK ישמיע צליל כאשר מגיע מייל חדש. יש לי outlook 2003 תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
השאלה ברורה בכותרת תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה די מוזרה... שמתי מיקרופון במחשב והתוכנה שאחראית לרמקולים זיהתה אותו אממ התוכנה של הדריבר REALTEK ואם אני מגביר את המיקרופון בהגדרות אז אני גם יכול לשמוע אותו דרך הרמקולים ישירות כשאני מדבר... אבל כשאני לוחץ על הקלטה לדוגמא בתוכנה של הוינדוס זה לא מקליט כלום כאילו אין מיקרופון וכך זה גם בכל התוכנות האחרות עם מיקרופון הייתי רוצה שתציעו לי מה לעשות אהה ועוד דבר אחד אממ בתוכנה הזאת אני רואה כאילו את החיבורים ואת מה שמחובר אליהם (כלומר של הכרטיס קול) כאילו AUDIO WIZARD ויש לי שם FRONT PANEL שבו מופיעים לי שני חיבורים שאליהם לא מחובר כלום ו BACK PANEL שבו מופיעים שלושה חיבורים והדברים שמחוברים אליהם.... אז השאלה היא איפה לעזאזל החיבורים האלה נמצאים פיסית כ…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי תקלה מעצבת שאני לא מצליח לאתר איפה הבעיה. נכון כשנכנסים לתיקיה אז שומעים קליק כזה, הרבה פעמים אני שומע צרור של קליקים כאלה בלי שאני נכנס לתיקיה או משהו סתם ככה וכל פעם זה בא בתדירות שונה לפעמים זה נפסק . אם מישהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
על איזה מנהל הורודות אתם ממליצים? חינמי כמובן והכי מסודר וטוב. תודה !
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מקבל דואר עם לניק לאתר מסוים, כשאני לוחץ על הלינק לפתחת האתר, נפתח לי רק הדפדפן בלי העמוד, איך אני מתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
סדר רשימת ההודעות שהתקבלו השתנו לפי שם השולח. אני רוצה להחזיר את זה למצב ברירת המחדל שהוא, "הודעות אחרונות שהתקבלו". איך עושים זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את התוסף הזה שמתאים לגירסאת הבטא.. די מעצבן לעבוד בלעדיו.. אבל דבר אחד שלא אהבתי זה שלא עבד בו הקיצורים באותיות בעברית לדוגמא gg או עע שיוביל לגוגל..
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-