תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה עם ממשק נוח ואפשרויות נוספות של הלבשת כתוביות על סרטים. שם התוכנה והמלצות לגביה יעזרו מאוד. ואני צריך גם תוכנה לפתיחת קבצי MDB שמשום מה לא נפתחים עם וורד ונפתחים חלקית עם אקסל (אולי אקסס?) תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות את זה עם virtualdub אבל זה מסורבל ולא יצא לי טוב...יש איזשהיא תוכנה פשוטה שעושה את זה בלי שום קידוד ורק מצמידה את הכתוביות ?!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט ASF , אני לא חודע אם זה אופייני לכל קבצי ASF, אבל אי אפשר לקפוץ איתו קדימה ואחורה. חשבתי להפוך אותו לAVI אבל VIRTUALDUB לא מוכנה לפתוח אותו. יש דרך אחרת?, או תוכנה אחרת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי תוכנה Internet Download Manager גירסה 6.21 Build משהו מוזר בדפדפן פיירפוקס.כשאני ניכנס לאתרים ישראלים פתאום קופץ חלון קטן להוריד קובץ תוכנה.אני לא מעוניין להוריד קובץ הזה.והוא לא שייך לכלום. איך מבטלים הודעה הזה שלא יוריד קובץ הזה? נסיתי לאפס דפדפן פיירפוקס "איפוס דפדפן". זה לא עזר.עדיין אותו בעיה חוזרת. אני לא יודע.מה עוד חסר בדיקה כדי לבטל הודעה הזאת? מה לעשות? אגב: אני מישתמש חלונות 7 (עברית). בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1.יש קובץ WORD מסויים שאני רוצה לשם במחשב של חבר שלי ואני מעוניין שהוא לא יצליח להעתיק אותו לדיסק האם יש הגנה מסויימת או ברגע שהוא ינסה להעתיק אותו הקובץ יממחק או משהו כזה 2. איך אני מבצע הגנה על דיסק שאני צרבתי אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשל האתר של עיתון הארץ עולה דף ריק http://www.haaretz.co.il/ ואילו האתר של YNET עולה בסדר אז מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הורדתי ,מאתר WALLA מפת הרחוב שלי,לקובץ HTML . ברצוני להעתיק חלק מהמפה ולהדביק לקובץ WORD . האם אפשרי? איך?. הערה: אין לי עורך לקובץ HTML .
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כשאני צופה בסרטון במדייה פלייר לפעמים קורה מצב בו הסרטון פתאום עובר ל "slow motion" ממה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש לי אחים בבית ואני לא רוצה שיכנסו לי למחשב, יש להם משלהם וכשאני לא בבית אז אני רוצה שמחשב יהיה נעול בסיסמא אני צריך שהמחשב יפעל במשך היום כשהוא נעול ושהנעילה תהיה טובה ולא רגילה של הוינדוס אני צריך אחת כזאת שלא יוכלו להיכנס לי למחשב בזמן שאני לא בבית אז מי שיוכל לתת לי שמות של תוכנות שבהם אני אוכל לנעול תיקיות,וינדוס תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מותקן אצלי ה FIREWLL של SYGATE, שעד לפני זמן מה לא היו לי איתו שום בעיות.. אני כבר איתו קרוב ל-3 שנים ומאד היתיידדנו. הבעיה שהתחילה לא מזמן מאד לא מובנת לי ולא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה. כל כמה דקות, בערך 5~ (זה דיי קבוע) התוכנה Smc.exe ב-Task Manager מגיעה ל-100% ניצולת ותוקעת את כל המחשב לכמה שניות.. ואז הכל מסתדר עד ששוב חולפות ה5 דקות~ וחוזר חליליה. חשוב לציין שכשאני מנתק את האינטרנט הדבר לא קורה. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה. ואם יש לכם המלצות לFireWall אחר שהוא יותר טוב מה Sygate אז אשמח אם תשתפו אותי במידע (Sygate עדיין במקום הראשון יחד עם Nod32 ??) בנוסף יש לי תוכנת אנטי וירוס של AVG 7.1 ואיני בטוח שהיא עושה את העבודה כמו שצריך.. האם יש לכם המצ…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. האם אפשר להמיר קובץ MKV לפורמט AVI? כמובן, אשמח לשמור על האיכות המעולה תוך כדי. האם יש תוכנה חינמית? במידה ויש, כמה זמן ידרש כדי להמיר קובץ (סרט) MKV ש"שוקל" 5 ג'גיה לפורמט AVI? תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יום אחד שלחו לי מהמסנגר חבר שלי איזה לינק עכשיו אני הפעלתי את הלינק שהוא דומה לזה רק ששניתי אותו : http://00.000.000.0:12745/index.htm (במקום ה 0 היו רשומים מספרים אבל עשיתי הכל 0 שבטעות לא תכנסו) והוא רשם לי שיש לי וירוס במחשב עשיתי בדיקה והכל והוא מצא משהו והוא הצליח להסירו יש לי נורטון 2006 עכשיו הוא קישר אותי לתיקיה במחשב והינה היא אני מראה לכם אותה ואפילו ניסתי לבצע סריקה עם נורטון רק על הקובץ הזה והוא לא נתן בכלל אפילו למחוק את הקובץ לבד בSAFE MODE אי אפשר, אין שום דבר להסיר אותו זה הקובץ: מה אפשר לעשות ? איך אני יכול למחוק את הקובץ הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי מספר יפה של דיסקים עם MP3 אני מחפש תוכנה שפשוט תוכל לנהל אותם מבחינת רשומות ניסיתי את CD BANK CATLOGER אבל היא עושה לי בעיות. אם למישהו יש המלצה אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום הכנתי פרוייקט עם איזה 60 פריימים ואני לא מצליח לשמור אותו כ-GIF בImage Ready ואני ניסיתי גם על אופטימייזד אבל כנראה כיוונתי את זה באפשורויות לא נגון או משהו. מישהו יכול להסביר לי איך???
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם יש לי כמה סרטים בדיסקים שצרבתי (VCD ) ואני רוצה לעלות אותם למחשב (כמה סרטים) ואחר כך להפוך אותם לDVD ולצרוב אותם כסרט DVD .אם תוכנה מתאימה שיש , יש תוכנה כזאת ? תודה לעוזרים [shadow=red,left][/shadow]
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי אנשים אני חדש פה.. אני צריך עזרה ממש דחופה.. יש לי בעיה עם ה system works.. ואני רוצה להסיר את התוכנה במלואה לגמרה.. שלא תשאיר שום דבר מאחוריה במקרה ואני ירצה להתקין בעתיד תוכנה זאתי עכשיו כשניסיתי להסיר דרך ההסרה היא עדיין השאירה קבצי register מאחורה מישהו מוכן לעזור לי לפתור את הבעיה ולהגיד לי איך להסיר? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז ככה...אני מנסה לבצע Reconnecting בתוכנה ואני לא מצליח... יש לי ראטור מסוג סימנס SL2-141... איך אני עושה את זה בדיוק...אם אפשר תמונות.... תודה....
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה שאם אני מצלם על מסך כחול סרט יהיה אפשר להפוך את המסך למשהו אחר (כמו בתחזית בטלוויזיה או ביצפאן)
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית לגיבוי של מחשב על כונן רשת (לצערי Win Backup ב- Win 7 Home לא מכיל את האופציה הזאת). הגיבוי הוא של קבצים בלבד ואין צורך באימג' של כונן או משהו כזה.. תודה! ניר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר ממזמן אני שומע על הפורמט mp4, שהוא מתאים גם לוידאו וגם לאודיו. הורדתי חבילת קודקים ובה גם Mp4, הנה האתר המסביר על mp4: http://www.mp4.co.il אני רוצה דוגמא לקובץ mp4 כדי שאוכל להשוות בינו לבין קבצים אחרים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רכשתי הארד דיסק נייד לגיבוי המחשב. (WD 2.5" אם זה רלוונטי). מחפשת תוכנה ליצירת גיבוי למחשב, שתוכל לגבות ולחזור ולגבות את המחשב מידי פעם בפעם. תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת, אני רוצה להתחיל ללמוד על פוטושופ ורציתי לשאול כמה שאלות 1) רציתי לדעת על איזה מהגירסאות שווה להשתמש כדי ללמוד את התוכנה? 2) עם איזה מהגירסאות הכי קל לעבוד ונחשבות למוצלחות ביותר? 3) מה הגירסא הכי עדכנית? 4) אם תוכלו להביא לי כמה מדריכים להתחלה זה יהיה מצוין.... תודה רבה!!!!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טוב. זה נשמע מטופש שאני שואלת שאלה כזאתת אך בואו נגיד שמשם התחיל הכול. לאחר שנמצא (גם בחו"ל לפי שבדקתי) קובץ CODEC פגום ב- movie maker. ולא מאפשר לי לבצע כלום על התוכנה התוכנה פשוט נתגעת. כמה ימים לאחר מכן אחותי נסתה להפעיל קבצי wmv על נגן המדיה הרגיל של windowes media plear. וגרם לאותו מקרה גם בתוכנה ורק לקבצי wmv השאר עובדים בסדר גמור. השאלה היא איך פותרים את הבעיה הזו?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! הקלטתי ישיבה מסוימת עם עט הקלטה מיוחד שהונח בתוך כיס. לפי בדיקות מקדימות שלי,את הבנאדם שדיבר ועליו הונח העט שמעו טוב מאוד ואילו את האחרים,טיפה פחות. האם ישנה תוכנה שיכולה איכשהו להשביח את איכות הקול או להגביה את הקולות הנמוכים ? תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-