עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Snufkin,

יש ל רשימת אנשים בCONTACTS והכנסתי את תאריך היום הולדת של כולם. עכשיו, הבעיה היא שבלוח שנה רשום לי רק שיש להם יום הולדת ולא יום הולדת כמה כלומר: רשום לי שיש לבחור X היום יום הולדת אבל לא רשום שיש היום לבחור X יום הולדת, נגיד, 25. מישהו יודע אם קיימת האפשרות הזו בכלל?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by Xanadu,

שלום לכולם , רציתי לשאול האם מישהו מכיר דפדפן טוב למחשב כף יד שיוכל להראות את האתרים בצורה טובה על המסך של המחשב? אינטרנט אקספלורר שמגיע עם WM2003 גם איטי וגם לא מראה טוב את האתר.... (המכשיר שלי הוא mio 168) תודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. Started by dd7,

איך עושים את החתימות שיש כאן בפורום.. אלו הדקות והארוכות שמפרסמות מותגים? תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך להתקין Messenger לצורכי עבודה אבל אני שונא את התוכנה הזו היא משתלטת על המחשב ודוחפת את עצמה בכח לקום מקום. מישהו מכיר אולי תוכנה פשוטה וחלופית (עדיף כמה שיותר מכוערת) שאני יוכל לתקשר בעזרתה עם אנשים שיש להם Messenger ? תודהץץ

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by nim901,

היי, אני מחפש כל מני עזרים לאיטונס - למשל תוכנה שתוסיף ARTWORK לכל השירים או תוכנה שתוסיף את כל המידע שחסר על השיר (אמן מבצע, שנה, BPM וכ'ו) או תוכנה שתוסיף מילים לשירים. מצאתי תוכנה אחת לARTWORK, קוראים לה TuneSleeve אבל צריך לשלם ולכן אני מחפש אלטרנטיבה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by amirbtv,

אהלן! היום המחשב שלי נקלע לצרה הצרורה הזאת , ואני פשוט לא מצליח להיפטר ממנה. ה HOME SEARCH הנ"ל משתלט על דף הבית של ה EXPLORER , ובכל פעם כשאני פותח דף חדש מופיע במקביל אליו דף נוסף של HOME SEARCH , מלבד זאת במקביל צצים POP-UPS איומים , ופשוט לא הצלחתי להוריד את העניין בשום דרך , לא עם LAVASOFT AD-WARE ולא עם SPY BOT S&D . מצאתי את הבעיה נפוצה ביותר בפורומים שונים מארה"ב , וגם שם לא הייתה תשובה ברורה מלבד השימוש בתוכנת HSREMOVER. כל הדברים הנ"ל הוצאו לפיתרון בפורום הזה: http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=36310 אני אשמח מאוד לדעת אם למישהו יש כאן מושג על ה"פאראזיט" הזה ומהו הפיתרון היעיל ביותר להעיף אותו מהמחשב. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כשאני נכנס ל DEVICE MANAGER יש לי שני סימני קריאה צהובים שני דרייבירים שלא הותקנו ואיני יודע מה אני צריך לחפש... PCI DATA ACQUISITION AND SIGNAL PROCESSING CONTROLLER ו... PCI SIMPLE COMMUNICATIONS CONTROLLER בבקשה עזרה... למה הם מתכוונים ?!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם! אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להוריד eMule Fluxe שיגיד לי בבקשה בתודה!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

אימיול רגיל בלי מודים. המטרה של המחשב זה להריץ אך ורק אימיול ולא שום דבר אחר איתו ברקע (פיירוואל ואנטיוירוס שיתפסו מינימום משאבים). יכול להיות שגם יהיה וינדוס 98 ולא XP, תלוי בחומרה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by diablo992,

שלום רב, פרמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי XP... לאחר התקנת מספר דרייברים נשארו לי עדיין כמה דרייברים עם סימני שאלה... ואין לי מושג איך לעבור את זה בשלום... מחשב נייד/נייח: נייד סוג מערכת ההפעלה(כולל קצב הביט שלה) : windows XP home edition ישן יחסית אז אני מאמין ש32... תמונה של המקרה : אין לי כי אני לא יכול לצלם את המסך... אבל להלן פירוט של הדרייברים הלא מזוהים: בקרי Ethernet בקר לאחסון בנפח גדול בקר רשת התקן שמע באפיק High Definition Audio תודה מראש לעוזרים, שגיא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by insane95,

אהלן, קניתי היום כרטיס מסך HD4890 וספק. הם התקינו לי את הספק והכרטיס הכל סבבה. באתי לבית להתקין את הדרייבר ויש בעיה. אחרי סיום ההתקנה זה מה שמופיע לי: http://www.uploadfileyou.com/files/x1cl4xgjdd4akplufwmy.png * הכפתור LOG לא עובד. ניסתי להתקין דרך הדיסק, ניסיתי להתקין דרך ההורדה שבאתר ATI, ניסיתי להתקין מדיסק ישן של ATI, וכלום לא עוזר, זה כאילו סיים להתקין אבל לא התקין כלום. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  12. עד עכשיו השתמשתי ב purelyrics שמשום מה הפסיק לתפקד. אני מחפש כזה שיחפש לבד באתר שלו את המילים לפי שם ומבצע השיר, ויציג אותם. לא כזה שאפשר רק להדביק לתוכו מילים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לתוכנה יש אייקון של גלגל שיניים בצע תכלת או טורקיז היא חינמית ומנקה קבצים מיותרים במחשב תודה

14. Started by YemeniteCamel,

אבא שלי מנסה להפעיל סרט AVI אבל הוא לא מקבל כלום והCPU USAGE מתחרפן. מה הבעיה והפתרון? (המחשב של אבא שלי זה P4 עם פחות מ2 ג'יגההרץ, 768MB ראם וג'יפורס 6200).

15. אני טוען אלבום בITUNES , והוא משנה את הסדר של הטראקים , למה הוא עושה את זה? בWINAMP הוא טוען אותם לפני הסדר ואני גם לא יכול להזיז אותם ב ITUNES , כאילו הם תקועים במקום מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  16. לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3335295,00.html להורדה: http://www.microsoft.com/israel/windows/ie/downloads/default.mspx

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by tamir70s,

שלום אני משתמש בתוכנה כבר זמן רב, ובאתר עם הזמנה כלומר אני חייב להשאיר את התוכנה פתוחה והיא תעלה למשתמשים אחרים. היו לי משהו כמו 100 טורנטים שהסתיימו והעלו כבר במשך כמעט שנה, הבעיה היא שאני סימנתי את כולם, לחצתי מקש ימני, רציתי לבחור ב"חלוקת רוחב פס" ובטעות נלחץ לי "הסר" כל הטורנטים נמחקו מהתוכנה האם יש דרך להחזיר אותם???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by bh1811,

אמממ...קניתי כרטיס מסך חדש-Nvidia geforce 6200 256mb הכל עובד חלק ובעיקר המשחקים,רק יש לי בעיה מעצבנת: אני לא מצליח לצפות בסרטונים ולא משנה באיזו תוכנה, ולפני שהחלפתי את הכרטיס מסך יכולתי לצפות. אז אני רוצה לדעת האם אפשר לתקן את הבעיה?אם כן,איך? נ.ב יש לי מקודדים,

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by Melike Pk,

כאשר אני צופה בסרט עם כתוביות בעזרת VOBSUB וMEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות נראות בסדר גמור. אבל כאשר אני מגדיל למסך מלא הכתוביות נהיות מטושטשות, כאילו הם גדלו עם הרזולוציה של הסרט... איך אני מסדר את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by silky,

שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי(שכלל קושי בהתקנת מערכת הפעלה ב HTPC עקב דיסק תקול), לאחר שהוחלף הקשיח התקנתי ויסטה, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של ג'יגבייט ללוח(קובץ אחד שכולל SATA וסאונד ועוד משהו, וקובץ נפרד ל LAN. כאשר אני מתקין את הדרייברים של כ.הרשת , אני מקבל הודעת שגיאה לא ברורה (Filefind error), וכרטיס הרשת נשאר מזוהה אך עם סימן קריאה. פרטים נוספים- הלוח הוא GA-MA785GMT-UD2H. לפי הבנתי הוא AM3, אך ב CPU-Z הוא מופיע כ AM2+(אני יוצא מנקודת הנחה שה CPU-Z פשוט טועה). כמובן שבדקתי שאני מוריד את הדרייברים לדגם הנכון(ולמערכת ההפעה הנכונה- ויסטה32). מה אני יכול לעשות/מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. Started by DarK_NaF,

שמתי לב שבשבוע האחרון יש לי בעיה עם החלפת צד כתיבה בעזרת המקשים CTRL + SHIFT.... זה פשוט יורד עמוד.... ונזכרתי עכשיו שב - NOTEPAD זה בכלל לא עושה כלום.... למישהו יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by chatin,

כרטיס רשת ללוח אם של Gigagyte GA-945GZM-S2 Chipset i945GZ למערכת הפעלה של WIN 7 זה מה שה AVEREST מציג [table] [tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][ Unknown / ‏‏בקר Ethernet‏ ] [/td][/tr][tr] [td] [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td]Device Properties: [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]Driver Description [/td][td]‏‏בקר Ethernet‏ [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]Hardware ID [/td][td]PCI\VEN_1148&DEV_4320&SUBSYS_43201148&REV_10 [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]Location Information [/td][td]@system32\DRIVERS\pci.sys,#65536;PCI bus %1, device %2, function %3;(2,5,0) [/td][/tr]…

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  23. יש לי קובץ זיפ שאני רוצה לדעת איזה תוכנה כיווצה אותו כולל הגרסה שלה תודה

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by KrustyTheKlown,

היי אני מחפש תוכנה חינמית לצפייה בדיוידי על המחשב...משהו בסגנון power dvd או winDVD ולא מדיה פלייר או bsplayer כי הם לא ממש נוחות (למשל בניווט בתפריטים וכו) תודה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by urich,

שלום יש לי מצגת של power point אני מעוניין לשלוח את המצגת למספר אנשים על גבי cdrom עכשיו 1. אם אני שומר את המצגת כקובץpowerpoint show האם הם צריכים שעל המחשב שלהם יותקן powerpoint על מנת לראות את המצגת על המחשב שלהם אם כן האם יש תוכנה שמבטלת את הצורך בתוכנה. 2.העברתי את הקובץ מהמחשב הנייח לנייד אבל אז הסרטים שבמצגת לא פעלו כיצד אני שומר גם את הסרטים כך שיופעלו גם כאשר המצגת תיצרב לcdroms זהובתודה מראש Urich

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.