עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by asus7,

Google Earth Pro היא תוכנה חינמית?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by D-M-X,

התמונות שלי במחשב מסודרות לפי תיקיות של שנים בתוך זה תיקיות של חודשים ובתוך זה תיקיות של ימים ויש לי קובץ WORD שרשום בו מה של מה התמונות בכל תאריך יש תוכנה שיכולה לעזור לי עם זה שאני אוכל לרשום מידע על כל תיקיה ולראות תמונות וכאלה?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

שלום, בעבודה אני מתעסק על אאוט-לוק אקספרס הרבה מטעמי נוחות - Gmail לא מתאים לי. יש לי הרבה מיילים שמורים עם קבצים כבדים ואני מניח שכל הקבצים יחד שוקלים הרבה לפעמים האאוטלוק לא פתח הודעות ישנות ואומר שיש בעיה בקריאה אני צריך לכבות ולהדליק מחדש את האאוטלוק כדי לראות את ההודעות. אני פוחד שהמצב יחמיר כי אם יאבד לי המידע השמור אבוי לי. מדי פעם האאוט לוק מציע לי דחיסה של ההודעות וחסכון במקום ותמיד אני מאשר, העיקר כדי שיעבוד האאוט לוק היטב. מה אתם אומרים יכול לשפר את המצב?

4. Started by אברהם2,

שלום יש לי כרטיס מסך ati 9600 ניסיתי לשדרג את מערכת ההפעלה מ-sp1 ל-sp2 ובכל פעם התהליך נתקע במהלך ההתקנה כאשר המחשב פשוט קופא על מסך הפתיחה של וינדוס. אמרו לי שאולי זה נובע בכרטיס המסך שלי שאינו תואם את הגירסא. האם זה נכון? אם כן, האם החלפה שלו תפתור את הבעיה? או שאז אני עלול לגלות שרכיבי חומרה נוספים לא מתאימים? תודה רבה ושבת שלום אבי

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by Ashand,

מחפש דריבר ךויסטה: VIA OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller אני לא מוצא ברשת... צודה!

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by M-a-T-a-N,

יש לי בעיה עם התוכנה (לא יודע אם זה היא או הכרטיס קול) אחרי פירמוט התכנתי אותה ומשום מה אני לא מצליח להקליט קול רק תמונה מה עושים מה זה יכול להיות ? התכנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול וגם את התוכנה וזה לא עזר שומעים כאלה ליחשושים ומקוטע כזה חלש ופעם ב.. יש עליות כאלה מה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by LinkTree,

שלום - יש לי מחשב נייד של LG R405 שמגיע עם ויסטה home basic יש לי תוכנה שאיתה אני מתחבר לעבודה אבל אין לה גרסה לויסטה ולכן אני רוצה להתקין XP - הבעיה היא שאני לא מוצא דריבר לכרטיס מסך! (ati xPress 1250) הורדתי כבר כל גרסה של CATALIST (7.9) ועוד כמה יותר ישנות - ואני לא יודע מה לעשות! אשמח לעצה / עזרה או משהו אחר איך למצוא דריביר לכרטיס מסך. תודה רבה רבה רבה

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  8. תודה שמדמה כונן אמיתי כמו DAEMON TOOLS רק שיש לה תמיכה בקבצי .DMG תודה מראש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. שלום, אני מתעסק רבות לאחרונה בהתקנות חוזרות ונישנות של מערכות הפעלה למחשבים שונים אשר חוזרים אלי שוב כתוצאה משימוש לא נכון של המשתמש שלהם. התגברתי על הבעיה ע"י יצירת אימג' בעזרת תוכנת Ghoost למערכת ההפעלה עם כל התוכנות הנילוות . הבנתי כי אני יכול ליצור תקליטור DVD שיכיל גם את ה IMAGE למחשב וגם את ה GHOST כך שהכל יעלה אוטומטית אם אני יוצר את הבוט מכונן התקליטורים. איך ומה צריך כדי לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by alfred3,

יש לי קובץ DVD שהורדתי ואני רוצה לצרוב אותו על מדיה אני משתמש בנרו גירסה 8 וכשניסיתי לצרוב את תיקיית ה VIDEO TS באמצעות נרו אקספרס בלשונית DVD VIDEO נותן לי את השגיאה הבאה מה יכול להיות הבעיה :s05:

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  11. אני לא יכול להתחבר לשרת כלשהו ולפעמים כאשר אני מוחק את התוכנה ומתקין אותה מחדש הוא מתחבר לקצת זמן ומתנתק. יש לי ראוטר אבל אין לי בעיית של פורטים מכיוון שעשיתי בדיקה שלהם באתר מספר פעמים וזה תמיד היה בסדר, בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  12. נמאס לי להתקין כל פעם מחדש את תוכנת ACROBAT ששוקלת שני טון רק בשביל לקרוא קבצי PDF. מישהו יכול בבקשה להמקלה יותר שעושה את העבודה ביעילות ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by haviv822,

אהלן, ה- µTorrent שלי פשוט התשגע, אחרי שהיה מוריד לי על מהירות מקסימלית- 180kb עכשיו כל ההורדות לא עוברות את ה 1KB . ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש ועכשיו כל הטורנטים נעלמו, איך אני מחזיר אותם? ומטפל בבעיית מהירות הזאת ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by arikam,

אני משתמש ב user styles רבים בפיירפוקס, אני רוצה להגר לאופרה, מכיוון שאני ממש התרשמתי מהמהירות והיעילות שלה, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להסב את ה user style שיש לי כך שהם יפעלו באופרה? במיוחד אני מעוניין בשיטה לגרום לאופרה להשתמש בסטייל נפרד לכל אתר.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by shimon_hr,

אני מחפש דרייבריים לכרטיס kworld והמספר kw-tv878-fbk

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. אין לי מושג מה זה... עם אני עושה אוקיי זה מנסה להתקין לי איזה תוכנה שניראת לי כמו ספייוור והירצתי חיפוש לספייוור במחשב ולא מצאתי כלום מישהו יודע מה זה? וזה קופץ לי כל רגע שאני ניכנס לאנשהו... אי אפשר להישתמש באקספלורר ביגלל זה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  17. שלום רב! אני מעוניין לדעת כיצד אני משנה את כיוון האפקטים של הטקסט שהוא מופיע באפטר אפקט. כל האפקטים מותאים לאנגלית ולהכן האותיות והטקסט נכנס משמאל לימין, מה שכן אני רוצה שהוא יכנס מימין למשאל, כיצד אנ עושה זאת בדרך הפושטה ביותר ? האם יש פלאגאין או תוכנת צד שלישי שמהווה תמיכה בעברית ? האם יש פאקים של אפקטים לטקסט עברי שניתן להשתמש או להוריד בחינם אשמח לעזרה, טיפים וכל הקשור בנושא תודה מראש ויום נעים

• 10 תגובות
    • 10k צפיות
  18. שלום לכולם.. עד עכשיו עבדתי בעיקר בGoogle SketchUp למטרת בניית חדרים\בתים ב3D.. בזמן האחרון יצא לי לעבוד על מספר פרוייקטים קטנים, וחבר של ההורים החליט שהוא אוהב את העבודות שלי ורוצה שאני אתכנן לו גם חדר שהוא מתכוון להרחיב. וחשבתי שאולי הגיע הזמן שאני אעבור לתוכנה קצת יותר רצינית בעניין הזה.. כרגע הSketchUp מתאים לי, אבל אני רוצה לראות איך אני יכול להתפתח באופן טיפה יותר מקצועי.. אני בעיקר בונה את החדר עצמו (קירות ותקרה) ורהיטים באופן בסיסי, לא נכנס לפרטי פרטים. בעבר ניסיתי לעבוד על 3dsmax, אבל ללא הצלחה. לא הבנתי שום דבר בתוכנה גם לאחר שקראתי\ראיתי tutorials. ככה שאם אפשר תוכנה כמה שיותר פשוטה =\ הבנתי שיש תוכנה בשם Autocad בנושא הזה, מה אתם אומרים? או שלדעתכם הSketchUp א…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by oded6188,

כשאני מפעיל סרט, ונכנס ל FULL SCREEN, אז הסרט אמור להימתח בפרופורציה לגודל המסך... אבל זה לא קורה... איך אפשא לפתור את זה?

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by nore0,

אני שואל כי שמעתי שיש סקינים שדופקים את ה-boot screen

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by omnius,

שלום. אני מחפש תוכנה (חינמית במידת האפשר) שיכולה להמיר סרט VCD גדול למדי (חצי שעה ומעלה) לפורמט AVI. בבקשה שימו לב: ברצוני להמיר מVCD לAVI, לא ההפך (כמו שגוגל כל הזמן מצא ) תודה.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by Ashand,

שלום כאשר אני מנסה להתקין NERO אני מקבל את השגיאה הבאה: CANNOT UPDATE MSI ENGINE PLEASE UPDATE MANUALLY מה זה MSI ? יש לי לוח אם של ASUS בכלל... יש למישהו פיתרון? ניסיתי כמה פעמים וגם ריסטרטים ובלי הצלחה....

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by מיכה,

שלום לכולם. נתון, מחשב עם H.D המחולק לשלוש מחיצות: E , D, C, תוכנת הפעלה XP PRO, הותקנה ושמורה במחיצה C. מחיצה C התמלאה והייתי צריך להגדיל את הנפח של ספריה C, על חשבון מחיצה E. החלטתי להשתמש בתוכנה חיצונית המוכרת בשם: PARTITION MAGIC 8. במהלך תהליך הגדלת נפח ספריה C על חשבון מחיצה E ( ביצעתי פעולת RESIZE A PARTITION ), המחשב נתקע ונאלצתי לכבות ולהדליק את המחשב. לאחר ההדלקה, כשהמחשב עלה, התברר לי, שנפח מחיצה C לא השתנתה ולא גדל, ואילו, ומחיצה E שהייתה NTFS הפכה להיות PqRP. כשאני נכנס דרך האייקון: " המחשב שלי ", אני לא רואה את מחיצה E. כשאני נכנס דרך: מחשב שלי > ניהול > ניהול דיסקים היא מופיעה בתור PqRP. אבל ב - PARTITION MAGIC, ניתן לראות את המחיצה. היא לא מופיעה כ…

24. Started by shimon_hr,

שלום הייתה לי בעיה בלוח האם ואז החלפתי ופרמטו לי את המחשב ונמחק לי כל הדברים בוונדוס.. איך אני יכול לשחזר אותם יש אולי תוכנה בשביל זה? עם זה לא המקום המתאים תעבירו

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by D-Bang,

החלטתי להסיר את הנרו לטובת אשמפו אבל עכשיו אני בבעיה כי אני רוצה לצרוב על DVD-RW ואין לי תוכנה שתומכת בכך יש אפשרות להוריד INCD בנפרד? או אולי תוכנה דומה? תודה.

דיונים חדשים בפורומים