תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לאחר חיפושים רבים במערכת הפורומים אני נאלץ לשאול.. לאחרונה שידרגתי את חבילת האינטרנט מ-750K ל-2.5 מגה...איך אני יכול להגדיר את ההגדרות האופטימליות של האימיול?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המייל שלי הקבוע דרך בזקאינט עומד לפוג תוקף מה שהיה עד עכשיו מוגדר בווינדוז מייל אני רוצה לעדכן מייל חדש, חיצוני, כמו וואלה, נענע, גוגל, הוטמייל או מה שלא יהיה אבל שגם הוא יהיה מוגדר בווינדוז מייל. זאת אומרת, לא לפתוח בכלל את האקספלורר כדי לקבל מיילים או לשלוח - הכל, ניהול מלא, דרך הווינדוז מייל. זה אפשרי? ואם כן מה אני מגדיר ב-incoming mail ו-outgoing mail? טיינקס.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני להגדיר בשרת האקצ'נג שלי שכאשר יוזר יפתח את האוטלוק, יוצג מסך פתיחה בו כתוב - X ו Y. היכן אני מגדיר זאת? והיכן זה מתבצע על שרת האקצ'נג או per יוזר בתוכנת ה - Outlook?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי מסנג'ר 8 , מישהו יודע איך אפשר להגדיר את המספר נייד?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את המקסטון שלי כברירת מחדל! אז נכנסתי לאקספלורר ושם הורדתי את הוי מהנסיון של אקספלורר לבדוק אם הוא דיפולטהעניין הוא שכל לינק שנשלח לי נפתח אוטומטית באקספלורר מה שלא רציתי כל כך שיקרה! יש איזה קומבינה להעביר את העל למקסטון! דרך אגב מי שלא ניסה את מקסטון אז הגיע הזמן ממש מעולה!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות להגדיר ב chrome ששפת ברירת המחדל תהיה עברית, למרות ששפת ברירת המחדל של המערכת היא אנגלית? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם להגדרת הפורטים של האימיול ישנה השפעה מסויימת על המהירות של האימיול ? לפי בדיקה אני רואה שכל אחד משתמש בפורטים שונים כגון : 5662,5673,4662 וכו' . באיזה פורטים מומלץ להשתמש ? אני אישית משתמש ב- 5662 עם Emule Plus v1o
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה utorrent גרסה 1.7.5 והקבצים יורדים במהירות אפסית. האם יש מישהו שיכול לעזור לי בהגדרת הפורטים , או להפנות אותי למדריך רלוונטי , בתודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי win xp sp1 ואני משתמש בפיירוול של וינדוס איך אני מגדיר אותו שיקבל קבצים באיי סי קיו ..? בתודה יתיר
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 פרו. שאלתי היא כיצד ניתן להגדיר קבצים ספציפיים כוירוס - ע"מ שהתוכנה תמחוק אותם באופן אוטומטי. הבעיה היא בעיקר עם קבצי adware שכל הזמן חוזרים למחשב שלי דרך קאזה... (AD AWARE לא עוזר לזה)... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי רשת ופיירוול קספרסקי(אנטי האקר) איך אני מגדיר את הפיירוול לעבוד עם הרשת? (כרגע הוא חוסם מהמחשב שמתחבר למחשב הראשי להתחבר לאינטרנט.) תודה.
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אז ככה, האוניברסיטה החביבה החליטה להוסיף ת.ז לפרטים שצריך לתת לממשק האינטרנטי של המייל האוניברסיטאי כדי להגביר את האבטחה. כביכול צעד מבורך אבל מאז הפיירפוקס לא זוכר שם את פרטי הכניסה שלי ואין לי כוח להזין אותם כל פעם מחדש. לכן הורדתי והתקנתי Thunderbird 3.1.9 על המחשב. אני עובד עם זה ב IMAP כי אני רוצה גישה גם כשאני בלי המחשב. הבעיה היא שאני מצליח לשלוח דואר רק כשאני מחובר לרשת האלחוטית באוניברסיטה, אבל לא מהבית. אני מניח שהשרת דואר יוצא דורש הגדרה שונה מהבית אבל אני לא מבין בזה מספיק. כרגע הוא מוגדר עם שרת IMAP של האוניברסיטה imap.bgu.ac.il ושרת דואר יוצא smtp.bgu.ac.il בבית אני בתשתית ADSL עם ראוטר, והספק זה 012 אם זה משנה. איך אני מגדיר את הת'נדרבירד הזה שיצליח לשלוח מ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני מגדיר שרת helix (מבית realNetworks למי שלא יודע זה שרת קוד פתוח מהחברה עצמה) כדי שהוא יפעל כשרת סרימינג לנגן realone player או helix player בפלאפון שלי(n-gage כבר בדקתי ויש לו תמיכה בסרימינג אז איך אני מגדיר את זה ואחר אם הכל יעבוד אז אני רוצה לדעת איך להגדיר את השרת שיזרים את מה שהוא מקבל מהכ.טלווזיה) ולאיזה כתובת אני צריך לכתוב בפלאפון כדי להשתמש בשרת שלי עם הפלאפון לינקים מדריכים פורמים שמתמכים בדברים האלא שכחתי משהו:תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור תוכן עניינים בעזרת הקלים של וורד. הבעיה היא שהמסמך בעברית, ואת התוכן עניינים הוא יוצר לי כשמאל לימין. זה דבר פעוט אומנם, אבל ויזואלית זה מאוד לא נוח ולא אינטואטיבי. איך אני משנה את ההגדרה? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה אני רוצה להגדיר תוכנה מסויימת שתידלק אחרי הפעלת המחשב חיפשתי בהגדרות התוכנה ולא מצאתי אולי אפשר להגדיר את התוכנה שתידלק דרך הווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://my.opera.com/chooseopera/blog/2010/10/14/opera-11-will-have-extensions אני אשכרה מתרגש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד e8400 ללא oc זיכרון 4gb ומתי שאני ניכנס לאינטרנט אז באחוזי שימוש ב cpu הם קופצים ל 57 ואז לאט לאט יורדים,ובכללי שאני באינטרנט זה נע בין 8-50 % תלוי עם אני נניח לוחץ על איזה קישור זה קופץ יישר לאיזה 47 ולאט לאט יורד ככה זה אמור להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי כאן שהרוב ממליצים על דיסק קיפר כתוכנת האיחוי הכי טובה עבדתי בעבר עם O&O.Defrag.Professional.Edition >> שגם עליה הימליצו ביזמנו הנקודה היא שהתוכנה הזו של וואברוט>>> היה לוקח לה לילה שלם לאחות את הדיסק ואילו דיסק קיפר עושה את זה ממש במהירות! אפילו יותר מהווינדוס > מקסימום שעה לדיסק של 250 מגה 1. איך זה יכול להיות>> זה לא נישמע הגיוני ...אתם לא חושבים? 2. יכול להיות שדיסק קיפר בנוייה על עבודה רצופה ומתמשכת ? בימקום חד פעמית מידי פעם מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי NOD32 עם הגדרות דיפולטיות כל פעם שאני מוריד משהו ב-BT אחרי זמן מסויים האינטרנט קופא ולא עובד בשום אפלקציה. אחרי שאני סוגר את ה-BT האינטרנט חוזר לפעול כרגיל יש מצב שזה קשור ל-NOD32? האם זו בעיה ידועה? אני משתמש ב-BitTornado
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הגיוני שאם שלחו לי סרטון עובד ופועל הוא בעצם גם וירוס או סוס טרויאני?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
זאת הגלריה שלי היא לא מעודכנת כל כך ויש שם חתימות ישנות וחדשות שלי חח חלקן לאימוץ אז מי שרוצה שיגיד אני http://random.thecrow.co.il/index.php?show=1668
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
התקנתי את Photoshop ME CS5 בתקווה שזה יחסוך לי את השעות שאני צריך להשקיע בכתיבה בעברית בתוכנה, אבל נראה שגם גרסאת המזרח התיכון, לא תומכת בעברית! לא משנה אם אני משנה את כיוון הכתב מימין לשמאל, או משמאל לימין, פוטושופ ממשיך לכתוב בעברית בסדרת אותיות הפוך (םולש במקום שלום) הרי בשביל זה התקנתי את גרסת המזרח התיכון, לפתור את הבעיה הנוראית הזו, אבל גם כאן אין מנוס... יש פתרון לצרה הצרורה הזאת? הגרסא הזאת זה פשוט שוד לאור היום, גם עולה יותר, וגם לא פותרת את הבעיה שלשמה היא קיימת!
-
- 12 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת בעזרת אלו תוכנות מומלץ כיום להשתמש בכדי להגן על המחשב בצורה האופטימלית מכל הרעות שמציע האינטרנט (וירוסים, טרויאנים, רוגלות ועוד) הבנתי שהתקנת של תוכנות מסויימות יחדיו עלולים ליצור התנגשויות אשר גורמות לתוכנות לא לעבוד בצורה טובה. אלה תוכנות ההגנה שיש לי: symantec anti-virus מעודכן. ad-aware - מעודכן מה כדאי לי להוסיף? או למחוק? אשמח לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית רשת בין שני מחשבים, באמצעות כבל בלבד, כאשר לאחד המחשבים מחובר המודם. באותו מחשב שמחובר המודם שזה המחשב הראשי בבית, התקנתי פיירוול של zone alarm משום מה אני לא מצליח במחשב השני לגלוש באינטרנט, ניסיתי בהגדרות של התוכנה ללכת ל-zone ולהגדיר שם את הכתובת איי פי של המחשב השני זה לא עוזר, וגם במחשב הראשי שהפיירוול עולה בהתחלה עם המחשב ואני מנסה להתחבר לאינטרנט זה גם לא מתחבר הוא רושם לי שגיאת איי פי. מה ניתן לעושת כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-