תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה למחשב פשוטה לשימוש שאני יכול לבחור לדוגמא 50 תמונות מהמחשב ואז היא תיצור לי מזה סרטון שכל 2 שניות זה מתחלף לתמונה הבאה. וצריך גם אפשרות להוסיף מוזיקה לסרטון. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כשהוא בסוף הסריקה של ה REGISTRY הוא פשוט נתקע. גם בסריקת ה SMART וגם ב FULL. הורדתי גרסא אחרונה ועשיתי UPDATE ועדיין זה נתקע. למשהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהחלטתי להעביר אליו את כל שירים שיש לי על המחשב. יצרתי רשת בין המחשבים, העברתי את 12GB השירים שיש לי, התקנתי WINAMP 2.91V וכל רשימות ההשמעה המוכנות שלי לא עובדות. אני אפילו לא מסוגל ליצור רשימות השמעה חדשות. הצמדתי תמונה של איך נראה ה WINAMP כשאני מפעיל רשימת השמעה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם קיים PLAYER שיכול להקרין את הכתוביות בחלק התחתון של המסך (בשוליים השחורים)? כלומר שעדיין אני אשאר עם שני קבצים(תלוי בסרט) של הסרט ושל הכתוביות. את השיטה הישנה של הטמעת הכתוביות והתעסקות מיותרת עם VIRTUAL DUB זה גם אני מכיר...
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חבר'ה, ישבתי אתמול עד 3 בלילה בנסיון למצוא תוכנת פריצה לקובץ שקווץ ב 7zip עם הסיומת *.7z ואני לא מצליח למצוא שום דבר! רק תכנה צ'יקמוקית אחת Pass Recovery מצביעה שהיא לכאורה יכולה להתמודד עם הארכיב אבל בפועל בכלל לא עובדת, לא מריצה שום תהליך. אני די נואש... מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אחי ואחיותי.... אני רוצה לעשות חריטה(על פרספקס) משהו ממש יפה רק שאני צריך לדעת איך להוציא קווי מתאר מתמונה... וכאן אתם הכהסים לתמונה(תרתי משמע...השנינות......) הממ אז איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
לאחר זמן מה שלא נגעתי בפיירפוקס, נשבר לי מהאקספלורר והחלטתי לחזור לפיירפוקס, אז הורדתי אותו והתצוגה הייתה קטנה, הטקסט היה קטן והדף תפס רק איזה חצי מהרוחב של העמוד,שיניתי את ההגדרות לאיך שנוח לי, אבל זה שמר לי אותם רק בדף שבו הייתי וכשאני עובר לדפים אחריםזה חוזר לתצוגה הקודמת, מה אני צריך לעשות כדי שהתצוגה תהיה בכל הדפים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שמעו אני צריך תונכה מומלצת לצילום המסך אבל לא לצלם תמונה של המסך אלה סירטון שלם של כל תזוזה של העכבר שלי!יש תוכנה כזאתי פעם היה לי אבל עברתי פירמוט ושחכתי את השם שלה אז בבקשה אם אפשר! ואם אפשר אז גם שיהיה אופציה בתוכנה הזאתי לדבר עם רמקול אם יש דבר כזה כאילו כל מה שאני יגיד ברמקול אז ישמעו את זה גם!אבל זה פשוט חשוב! תודה מראש לכל העוזרים! ולא צריך לינק אפשר רק תשם המלא של התוכנה וזהו!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
עד היום השתמaתי בתוכנה המאוד מוצלכת של tgtsoftwear הנקראת style xp היא פגה לפני כמה ימים ורציתי לדעת עם מישהו מכיר תוכנה הדומה לה. (מישהו יודע למה זה אומר לי שהתוכנה לא יכולה לרוץ בwin32?)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה במחשב החדש ועקב זאת נגרם לי כל יום מסך כחול. אני מסיר אותה-הכל מסתדר. שאלה: איזו תוכנה אחרת יכולה לתפקד כמו ה Netlimiter ז"א שאוכל לשלוט ב Upload שלי במחשב ?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמוקצה בעיקר לצרכי גיבוי. עכשיו השאלה אם יש תכנה טובה לסינכרון בין תקיות שתוכל לעדכן את הגיבוי על כל שינוי בתיקית המקור? ניסיתי את התכנה של מיקרוסופט אבל היא דורשת להריץ את הסינכרון כל פעם ע"י המשתמש וזה מאד לא נוח להריץ כל יום יומיים עידכון על 5 "זוגות" של תיקיות. יש המלצות לתכנות שירוצו תמיד ויעדכנו עצמאית את התיקיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי בנוסף לאקס פי גם את הויסטה. לצערי, למרות שזה על אותו מחשב הויסטה לא מזהה שום רכיב על המחשב ואני צריך לעדכן דרייברים... יש איזה שיטה להעביר את כל הדרייברים בבת אחת מהאקס פי לויסטה? אני יודע שיש כמה תוכנוות שמגבות דרייברים אני יודע.. אבל ניסיתי כמה וזה גיבה אומנם אבל את השחזור לא ממש הצלחתי לעשות..
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אז ככה בתוך תיקיית הProgram Files בכונן C יש לי תיקייה בשם xerox שנמצאת שם מהשנייה שהדלקתי את המחשב בפעם הראשונה שקניתי אותו (נקנה לפני כחודש ) ...התיקיה ריקה מתוכן ואני מעוניין למחוק אותה מההארד דיסק ובכל פעם שאני עושה זאת היא מסרבת להמחק וקופצת הודעה כזאת: אין אפשרות למחוק את NWWIA : אדם אחר או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ. סגור את התוכניות העשויות להשתמש בקובץ ונסה שוב. מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה הולך פה ? ואיך אני יכול למחוק את התיקיה המעצבנת הזאת...? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגטלית PANASONIC TZ5 שמצלמת בHD אבל כל דקת צילום זה 300MB אני צריך תוכנה שיכולה לקבץ את הסרטונים בליפגיעה באיכות. תודה אריאל
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי NERO 6.6.0.1 ו NEC DVDRW 3500A שאמור לקרוא ולכתוב דיסקים רגילים (CD) במהירות 48X אך הנרו מזהה את הצורב כיאילו הוא רק קורא דיסקים מהירות 48X אבל כותב ב 24X מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש על העזרה הכנתי באנר בתוכנת Adobe After Effects CS4 והבאנר מורכב אך ורק מטקסט ואפקטי פלאש על הטקסט אורך הבאנר הוא כ41 שניות בערך עכשיו קראתי שכדי לסגור אותו לקובץ שיוכלו לשדר אותו באינטרנט זה צריך להתבצע על ידי פקודת Make Movie בחלון Composition לחצתי ואח"כ לחצתי על render והוא אכן סגר לי את הקובץ באותה איכות טובה שבתוכנה אבל שומו שמיים! הקובץ שוקל לי 168Mb! מאה שישים ושמונה מגה בייט! מה קורה.. מה אני עושה.. איך אני יכול לשמור את הבאנר הזה שערכתי שעות ולסגור אותו בקובץ קטן שיוכלו לשדר אותו באתרי האינטרנט? אני חש מבוכה היות וסגרו איתי מחיר וכל זה ועכשיו הפאדיחה הזו.. אז כל מי שיוכל לעזור לי ולרשום לי ממש את הפרטים לסגירת באנר במשקל קטן אודה לו מאוד!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה SIGMATEL על לוח אם של INTEL ISELTON D946GZTS http://www.intel.com/products/motherboard/D946GZTS/index.htm לכרטיס הקול יש 3 יציאות ואני מחבר אליהן של כבלים של מערכת הקול שלי. כאשר אני מפעיל מוזיקה אז אני שומע רק ברמקולים שמוגדרים FRONT. בשאר הרמקולים CENTER ן - REAR אני לא שומע אלא אם אני מכניס סרט DVD בפורמט 5.1. האם קיימת תוכנה המאפשרת להפעיל את כל הרמקולים בו זמנית במוזיקה? למעשה אני חושב שאני צריך תוכנית שמגדירה את כל היציאות של כרטיס הקול כ FRONT. (זה לא אפשרי עם התוכנה שמסופקת ע"י אינטל וגם לא עם העדכונים שלהם). תודה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם יש מדריך בעברית המסביר כיצד להשתמש בתוכנת הביטורנט והביקומט כולל הסבר לכל המושגים ,ליצים, סידרים וכד'. שאלתי כבר את השאלה ( לגבי המושגים) בפורום שלשום, אבל משום מה אף אחד לא נתן מענה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
על איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש להורדת קבצים (חוקיים כמובן) ?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום חברה =] מה שלומכם?! הכל טוב יופי... טוב ניגש לעניין 1. PHOTOSHOP תמיד עבדתי אם גרסא 7 ועכשיו אני רוצה לשאול מה יותר טוב גרסא 7 או גרסאת ה CS (מטרת העבודה יצירת Materiall בשביל 3DS MAX, חתימות ועיצוב אתרים) 2. 3ds max תמיד עבדתי אם גרסא 5 מה יותר טוב גרסא 5 או גרסא 7 תגידו גם למה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יכול להיות שאני מתבלבל בין סנכרון כתוביות לבין התאמת כתוביות כך שיתאימו סימולטנית לנאמר באותו הזמו . האם vobsub עושה את שני הדברים או שצריך דרך אחרת?אם התרגום בקובץ מקדים או מאחר את הנאמר האם הדבקתו לצמיתות תפתור הבעיה או לא? יש תוכנה שעושה את שניהם בעת ובעונה אחת? אין לי כבר כוח וזמן לחפש כל כך הרבה
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-