תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה רק עם קבצי MP3 כאשר אני מנסה לצרוב אותם עם דיסק אודיו כאשר אני מוסיף את הקובץ MP3 אני ישר מקבל את ההודעה (ראו את הצילום מסך בקובץ המצורץ ) מבקש את עזרתכם מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי היום התקנתי את בדימון לאחר החלפת דיסק קשיח לSAMSONG HD502HJלאחר שהתוכנה ביקשה איתחול מחשב ,נישמע בהפעלה של המחשב ציפצוף ארוך מהרגיל ולא היתה כל תגובה מהמסך, פשוט המחשב לא המשיך לווינדוס, נאלצתי לחבות את המחשב והדליק שוב , בהדלקה הזו המחשב המשיך רגיל וגם התוכנה פועלת רגיל,זה לא קרה לי לעולם, מדוע זה קרה? קוני
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום... הורדתי קובץ rar מהאינטרנט.. כשפתחתי אותי גיליתי שלושה קבצים: אחד sub. אחד cdd. ואחד img. עד כמה שאני יודע אני צריך לצרוב את קובץ ה-img אבל אני לא יודע איך עושים זאת... ד"א אני משתמש ב-nero... ץודה לכל מי שיענה :-\
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני עושה חיפוש ב אנטי וירוס והוא מצא לי איזה 3 טרויינים אני מוחק אותם או שם בקוורנטין ולחר זמן קצר מופיע הודעה על אותו טרויין שהאנטי וירוס מחק באותו מקום הקובץ חוזר למחשב מה לעשות?????? :s05: :s05: ועוד שאלה: ניסיתי גם לבדוק וירוסים בשרות הבדיקה באתר של פנדה וזה התקין לי קבצים במחשב בשביל שיוכל לבצע את הבדיקה ועכשיו אני לא יכול לבצע בדיקה עם האנטי וירוס שלי איך אני מוחק את הקבצים שהפנדה שם במחשב?? תודה רבה לעזורים!!
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום וברכה, כשאני מנסה להוריד קבצי mpg למחשב אז הוא לא מוריד לי אלא הוא מנסה לפתוח אותם בדף אינטרנט. איך אני עושה שהוא יוריד לי אותם למחשב?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ASUS A8N VM ועכשיו לא הורדתי לו דרייברים חדשים עד היום אז משהו יכול להגיד לי אם אלה הדרייברים החדשים בשבילו?? http://www.nvidia.co.uk/object/nforce_nf4_430_410_winxp32_8.26_uk.html ובקשר לדרייברים של הכרטיסי מסך שאני מוריד אותם עכשיו למה הדרייבירים שוקלים כפול פתאום??
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל מצד שני לא מצאתי משהו שנראה לי יותר מתאים אז פתחתי כאן. קודם כל לפני שאני אפתח מערכת ההפעלה שסובלת מהבעיות היא XP SP2. בכל מקרה, לאחרונה היה לי תרגיל בקורס בתקשורת באוניברסיטה שבשבילו הייתי צריך להתקין WIRESHARK. להפתעתי כאשר ניטרתי את החיבור שלי שמתי לב שהמחשב שלי עושה שאילתות DNS כדי למצוא הפניות MX של דומיינים, ושהמחשב שלי גם כל הזמן מפיץ מיילים. באופן מיידית עשיתי סריקת ווירוסים עם AVG FREE מעודכן ועם SPYBOT S&D מעודכן, וניסיתי לעשות סריקות עם AD-Aware אבל המחשב שלי מקבל מסך כחול (לא רשמתי מה הודעת השגיאה) ברגע שAdaware מסיים עם הסריקת תהליכים שבזיכרון. ניסיתי להסתכל על איזה Process שולח אותם עם TCP VIEW (אמרנו תרגיל בתקשו…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה לעריכת סרטים יותר מmovie maker המסריח שמגיע עם ווינדוס??????
-
השתמשתי בו עכשיו ונראה לי שהוא ניקה כמה עשרות MB... הבעיה שאי אפשר לראות מה הוא מוחק בדיוק וכמה (אה רגע, הוא כתב בסוף שהוא שיחרר 600 ומשהו MB מה-H.D :s05:). התוכנה הזו עצמאית מדי ואי אפשר לעקוב אחריה . השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב ממנה?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
זה רושם לי "בוצע" (בצד ימין למטה ) ולא קורה כלום גם לא אחרי "רענן" ואני יודע שהדפים האלה עולים וזה בכל מיני אתרים לא קשורים יש לי IE6 XP PRO (גם חלונות הדפדפן נסגרים לי מידי 20-50 דקות) מה ניתן לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות נגד הקונפיקר ? התולעת הזאת שאמרו שהיא תתפשט במחשבים ברחבי העולם היום . יש לי avast הכי מעודכן online armor firewall וכל העדכונים ממיקרוסופט .. מה עוד לעשות ? אם לא הבנתם , מה לעשות כדי שהיא לא תגיע לי בכלל למחשב למנוע אותה .
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם ה Movie Maker. בכל פעם כשאני עורך בה וידיאו ,אחרי איזה 10 דקות היא עושה X על כל הסרטונים. אבל זה רק כשאני מוסיף סרטונים בפורמט AVI. זה היה לי גם במחשב הקודם.. לפי מה ששמעתי מכמה חברים,אין להם X בעריכת הוידיאו עם פורמט avi. אז בקיצור, מקודם ניסיתי משהו.. וחשבתי שפטרתי את הבעיה. צילמתי ממשחק המון סרטונים (בעזרת התוכנה Fraps) והוספתי אותם לקליפ. ערכתי איזה חצי שעה בכיף.. עשיתי אפקטים,עבדתי על כל קליפ.. התאמתי,חתכתי,הוספתי,הסרתי.. מה לא? אבל פתאום המובי מייקר נתקע לשניה ופתאום,לאט לאט התחילו להופיע איקסים על כל הקבצי וידיאו למטה,בצייר הזמן.. ניסיתי לשחזר שמירה ממקודם, וגם שם זה היה עם X .. כל מה שעשיתי פשוט הלך :'( :'( :'( עוד הערה: כשאני טוען שמירות ,זה מצי…
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם.! יש לי בבית תריסים חשמלים והם עובדים אם שלט או מתג ורציתי לשאל משהו יש את הקופסה של השלט ורציתי לדעת אם איזה שהוא תוכנה שאני יכול להוריד או לעלות את התריס דריך המחשב.? (אינפרא אדום) תודה לעוזרים.! וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס משהו ושיבינו מה כתוב (או תמונה) רק אם יסתכלו במראה.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן קשיח של WD 250 ג'יגה שפשוט שבק חיים. הוא היה מפוצל - 30 ג'יגה למערכת הפעלה והשאר הכיל קבצים חשובים. הקריסה כנראה קשורה לקריסה מכאנית (הוא משמיע רעשים לפעמים) ובהתחלה הצלחתי לצפות בפרטישן שהכיל את ה- 200 גיגה אך לאחר זמן גם את זה הפסקתי לראות. ניסיתי לשחזר את הפרטישן בכל מיני דרכים, בהתחלה זה עבד אך לא הצלחתי להוריד את הקבצים ועם הזמן זה הלך והדרדר עד שעכשיו אני גם לא מצליח לשחזר את הפרטישן. האם אתם מכירים דרך (תוכנה) שבה אוכל לבצע העתקה פיזית של הקבצים (משהו אגרסיבי שלא נכנע לחומרה). זה ממש מבעס המצב ואשמח לעצה טובה בעניין. תודה.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון? מישהו מכיר? האם הנורטון עדיפה או שזה פופולארי אז כולם הולכים על זה?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, בתור סטודנט להנדסה אני משתמש המון במטלאב. השאלה היא האם יש גרסא של התוכנה שתומכת בעיבוד ב-64bit ואיזה גרסא זו. מור
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
לאחר פירמוט מחשב בעל לוח אם של Gigabyte רציתי להתקין את הדריברים. הכנסתי את הדיסק המצורף עם הלוח אם והתקנתי את כולם. ראיתי שהתוכנה שהייתה מותקנת לי פעם קודמת (של הקול)הייתה מותקנת, ורשןם שהדריבר מותקן אבל עדיין - אין קול (התוכנה הדובר היא Realtek ובדקתי וגם ה-High Definition מותקן). אבל עדיין, אין קול. מחקתי את כל מה שקשור לקול מ"הוספה והסרה" ונכנסתי ל"מנהל ההתקנים" ובקטגוריה של הקול היה איזה 2 דברים (לא זוכר בדיוק איזה) שהיה עליהם סימן קריאה ושניסיתי להתקין אותם מהדיסק הוא התחיל להעביר קבצים ואז הייתה תקלה והיה רשום "קוד 10". אח שלי החכם ( ) הסיר את 2 הדברים האלה ממנהל ההתקנים ועכשיו בכלל לא רואה אותם (הם נמחקו סופית). ועדיין - אין קול. ניסיתי להוריד ולהתקין דריבר …
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני עובד איתה ,היא ממוצאת ומוצאת, אבל נראה כאילו היא באמת עושה משהו, עוד שאלה ,לאחר הסריקה מגיע השלב של repair ו backup ,רצוי לעשות backup קודם ואז repair או שלא צריך לגבות? בקיצור, היא טובה לניקוי רגיסטרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את התוכנה: http://mirillis.com/en/products/splashpro.html אבל מקבל שגיאה בקובץ לוג "Process exited with code 1603". מה לעזאזל?? התקנתי כבר 2005/2008/2010 Microsoft Visual C++ Redistributable Package (x86) בבקשה עזרה *אני משתמש בווינדאוס 7, 64 ביט
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק היכן אני עומד ביחס לאחרים ,בכמה זמן לוקח לכם להוריד :משחק ,סרט . לא פעם אני רואה שישנם כאלו שכבר לדוגמא משחקים במשחק ,כבר ראו את הסרט ואילו אני עוד לא מגיע לאמצע ההורדה וזאת למרות שהתחלתי להוריד כבר מתחילת פירסום הלינק. אני יודע שתגידו כמה קרדיט יש לי כמה זמן אני משתמש באימיול .אני לא מנסה לעשות תחרות אבל סתם שאלה שמסקרנת אותי כמה זמן לוקח לכם להוריד לדוגמא: משחק בפורמט DVD ? ( כמובן אני מדבר על קבצים פופולרים עכשויים ). אודה רק לתגובות עבור האימיול ולא לגבי תוכנות שיתוף אחרות .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
נגיד אני מוריד כמה סרטים..אז התוכנה שומרת את הקבצים של כולם תחת תקייה אחת של alt movies למשל.... ניסיתי כל מיני דברים וזה לא עוזר....חוץ מdownload wizard שאם אני משתמש בו ההורדה בכלל לא מתחילה... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזה קודים אני צריך להשתמש כדי להעלות תמונות לפורומים שונים התמונה הספציפית שאני רוצה להעלות היא הסוג GIF הנה מה שאני רוצה להעלות אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, פתאום בלי ידיעה מקדמת פתחתי מסמך טקסט עם מידע שהיה שמור לי במחשב ונדהמתי לגלות שהכל ברוסית וכך שאר מסמכי הטקסט (TXT) - חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי דרך לשנות את זה - את הגדרות הקידוד לא מצאתי WIN7 בעברית* תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-