עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by chenrp,

שלום, אני מפתח בימים הקרובים אפליקציה לפייסבוק. איזו אפליקציה הכי הייתם רוצים שתהיה? ד.א. שילחו לי את ההודעה בפרטי בבקשה. בי..

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שכאשר אני אכניס דיסק עם mp3 תפעיל אוטומטית את אחד הנגנים בלי לשאול ותפעיל את השיר מישהוא מכיר משהוא?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. חברה אני בצרות יש להגיש עבודה ענקית במנהל.עכשיו עשיתי את העבודה שמרתי והכל יפה .אני בא לפתוח פתאום כתוב לי שוורד לא יכול לפתוח קובץ כי הוא פגום(CORRUPT).מה לעשות?ניסיתי לפתוח דרך וורד (וורד 2007) לא עוזר.פליז אני חייב עזרה כי אני לא אספיק פשוט לשכתב את העבודה מחדש,זה עבודה ענקית. תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. שלום לכולם, חג שמח ושבת שלום. לפני כמה ימים הדפדפן של האינטרנט אקספלורר 7 שלי הפסיק לעבוד. פתאום זה קרה בלי שום סיבה. שאני פותח את הדפדפן זה מביא אותי ל: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=74005 וזה לא מעלה לי שום דף באינטרנט הוא רושם: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information העניין הוא שעם פיירפוקס הדפדפן כן עובד והאינטרנט טוב והכל מצויין. פשוט אין לי כוח לפיירפוקס לא אוהב אותו אני רוצה לחזור לאינטרנט אקספלורר אבל לא יכול. למישהו יש רעיון מה אפשר …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by gshhar,

אני עורך הרבה סרטים עלמנת לצפות בהם ב-DVD ורציתי לדעת שני דברים: 1 האם אפשר למקם את התרגום על השוליים השחורים ולא על הסרט עצמו? 2 האם אפשר למתוח כמה שיותר את הסרט עלמנת להקטין ככל שניתן את השוליים השחורים?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by kobi_af,

: תודה

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by supercars,

השאלה הולכת ככה.. מה קורה כשהורגים את explorer.exe? 1. נסגר הInternet Explorer 2. הControl Panel נסגר. 3. כל התכניות שרצות במחשב נסגרות. 4. כל התשובות נכונות. מה התשובה הנכונה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by wooper,

היי שמתי לב שוורד לפעמים עושה לי מסמך נוסף זהה לקודם. למשל יש לי מסמך עבודה ואז באותה תיקיה שנמצא המסמך מופיע עוד מסמך זהה שקוראים לו עבודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. windows 10. אני לא מצליח למצוא את התיקיה שנשמרים שם התמונות והסרטונים.

• 3 תגובות
    • 13.1k צפיות
  10. ב windows-xp אני מחפש תוכנה שתנתק את החיבור לאינטרנט ברצוני לתזמן את התכנית לשעה קבועה ביום.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני מחפש המלצה לתוכנה מאוד ספציפית. שמגבילה תוכנות שפועלות ברקע למהירות שאחליט (הורדה\העלאה). ובנוסף רציתי לדעת אם ברשת אלחוטי, אפשר להגביל מחשב מסויים למהירות הורדה מסויימת? אני עד היום הכרתי רק את התוכנה NetLimiter רציתי לדעת אם ממליצים עליה? או שיש חזקות יותר בשוק? הכי חשוב תוכנה ככה קלה למערכת שתעבוד כמו שצריך בלי קריסות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

יש לי תיקיה עם כמה קבצי ZIP ולא בא לי לפתוח אותם אחד אחד בימי הדוס והנורטון קומנדר היה את ה "pkunzip" או משהו בסגנון שהיה עושה את זה בפשטות משהו בסגנון של לסמן את כל הקבצים ולכתוב "pkunzip *.zip" וכאלה דברים... מכוון שאני בXP ולא בדוס יותר.. אני מחפש דרך לעשות את זה בצורה יותר נוחה וחכמה (עם הכלי לפתיחת ZIP של הוינדוס לא נראה לי שאפשר..) טנקיו.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by intel suck,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית יש תוכנה מסויימת שדרכה אני יכול לשלוט במחשב השני?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  14. הכותרת אומרת הכל.. יש לי משחק מסויים (מאוד ישן האמת) שנמצא על המחשב שלי בשני דיסקים ואני רוצה להתקין אותו מבלי לצרוב את הדיסקים (הצורב שלי דרעק). אגב במקום bin ו-cue יש לי MDF Image ו-MDS Image אם זה עקרוני... מקווה שתעזרו 8) תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי! רציתי לדעת איך אי מוריד דיבוב מסרט דיוידי מקורי? תודה!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  16. שאלה קצת מוזרה...אז לפני שאני מתייאש ממנו סופית החלטתי פשוט לשאול, כי אני לא מוצא. יש לי רשימה של 410 "threats" שהוא לפחות מזהה אותם ככאלה, אין לי דרך נראית לעין למחוק אותם, ונכון לעכשיו אני לא רואה את עצמי עושה "Add to exclusions" על כל אחד מהם. חיפשתי קצת בתוכנה ולא מצאתי, מישהו אולי יודע? (אל תתיחסו לשעה המאוחרת). :bash:

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. שלום. אני רוצה להוריד הרבה סרטונים מסוימים (כמה עשרות) מ-YouTube ואני לא רוצה להוריד אותם דרך Naevius (התוכנה שאני משתמש בה) כי שם צריך להדביק את הלינק ושההורדה וההמרה מסתיימים צריך להדביק עוד לינק וזה יהיה הרבה עבודה. האם יש איזושהי תוכנה כמו FlashGet שאני אדביק את הלינקים לסרטונים בה והם ירדו אחד אחרי השני או אפילו כולם ביחד, העיקר שאני לא אצטרך לנפעיל אחד אחד. אם יש אתר שעושה את זה אז גם טוב, א חייב תוכנה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. היי. אתמול הפיירפוקס התחיל לעשות לי בעיות בכניסה לאתרים הוא טוען לחיבור לא מאובטח שמצריך חריגת אבטחה. גם אחרי שאני מאשר ונותן לו הוראה שהפקודה תישמר תמיד, בכל פעם שאני נכנס לאתר כזה אותה הודעה מופיעה שוב. יותר מזה, גם אחרי שאני מאשר לפיירפוקס להכנס לאותו אתר הוא מעלה את האתר בתצורת טקסט מוזרה כזאת ואני לא מצליח להתנער מזה. אין לי מושג מה גרם לזה. פעם הייתה לי בעיה כזאת רק עם YOUTUBE והיא נפתרה מעצמה אין לי מושג איך (לפני כמה וכמה חודשים) ועכשיו הבעייה חזרה גם ביו טיוב וגם באתרים נוספים כמו: פייסבוק, גוגל לפעמים ואפילו כמו שתראו בתמונות המצורפות האתר של MOZILLA. חיפשתי פתרון אבל עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שמדבר על העניין הזה שלא נדבר על פיתרון. ניסיתי לאפס הגדרות, להסיר ול…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. האם יש תוכנה שמראה את העבודה של הספק. האם המתחים יציבים וכל זה. אם כן,אשמח שתתנו לי לינק לתוכנה! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by big foot,

אני צריך תוכנה לעריכת וידיאו פשוטה שאוכל לחבר שתי סירטונים לאחד לשנות את הפסקול של הסרט וגם שאוכל להעביר על הסרט פילטרים שונים תודה מראש BIG FOOT

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by RanN19,

יש לי אנטי וירוס Eset.NOD32.Antivirus.v3.0.414 ועד עכשיו הוא עבד לי מצוין בלי בעיות ופתאום אתמול האייקון שלו הפך לי מכחול כזה לאדום ואני לא מצליח למצוא את הבעייה! חשבתי שאולי השם משתמש והסיסמא כבר לא נכונים אבל זה לא זה ואני פשוט לא יודע מה לעשות משהו יכול לעזור לי

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום, התקנתי ווינדוז 7 במקום ה XP. איך אני מזהה את הרכיבים שיש לי במחשב, ואילו דרייברים עלי להתקין ? לגבי כרטיס המסך הסתדרתי, האם ישנם עוד דרייברים (למשל ללוח האם) ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by netanel38121,

שלום... הורדתי את התוכנה fraps .. מי שלא יודע מה זה התוכנה הזאת אז , זה תוכנה שמקליטה משחקי מחשב... שיחקתי ב דום3 והקלטתי את עצמי משחק במשך 15 שניות...הקובץ יצא 180מגה בייט שיניתי שם כמה דברים ועכשיו הקלטתי שוב 15 שניות וזה יצא 100 מגה בייט... זה עדיין מלא...! שמעתי שיש דרכים להוריד את כמות הקובץ.... אז אתם יודעים אולי מה הדרכים האלו? זה ממש חשוב לי.... או שיש לכם תוכנה אחרת יותר טובה להמליץ לי עליה? או שיש תוכנות יותר טובות להקלטת משחקי מחשב. תודה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by Tzion,

יש לי ICQ Lite ואם אני עוזב את המחשב למשהו עמו חצי שעה אז הוא מתנתק לי לבד. זה מעצבן מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by overload,

תמיד רצתי לעצב קומיקס. אז הנה העטיפה של הגיליון הראשון של GOTHAM CITY. לא השתמשתי בתמונה בשביל הציור, חוץ מזאת: http://funweb.epfl.ch/images/photo_eagel.jpg והתמונה ברקע, THE CITY של CUBEMONSTER מ DA http://www.deviantart.com/view/6901680/ .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.