תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איזה תוכנה להוספת כתוביות ועריכת סרטים יענו שאפשר שם להוסיף שירים ברקע,דיבוב וכל מיני דברים כאלה....ואם יש כבונוס בתוכנה אז גם לצרוב סרטים של 700 מגה וסרטים של דיוידי...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה ניהולית עובדים איתה במספרות זה כמו כרטיסיה ממוחשבת תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות גדלים של תמונות להקטין במיוחד תודה לעוזרים :please:
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
אני בכיתה י"א בגמגת תקשורת והתמקצעתי בעריכה.. עכשיו בסרט גמר שלנו יש קטע שאנו משתמשים בבלו סקרין ואני אשמח אם תתנו לי טיפים לעריכה עם בלו סקרין.. כדאי להשתמש דווקא בסקרין בצילום עצמו בכחול או כמו בקליפים לחפש אחד ירוק חזק? אשמח גם אם תתנו טיפים כללים בעריכה ותתנו שמות של אפקטים נחמדים שאתם משתמשים בהם..
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מקבל כרטיסי ברכה , והזמנות לשיחת וידיאו מאנשי קשר (כמו גם הודעות נאצה) למרות שאלה מכחישים שזה מהם לאחר ששללתי כל אפשרות לטרויאני (פירמוט) , רציתי רק לדעת בעקרון , האם יש תוכנה שמסוגלת לפרוץ ל ICQ כדי שיהיה לי כיוון חקירה , כמו כן אם יש כזו הייתי רוצה להבין איך מתגוננים נגדה.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
נארו לא מזהה את הצורב NEC ולא כל אחד אחר הוא רואה אותו ככונן רגיל אבל תוכנות אחרות ואפילו ה MICRO 20 מזהה וגם צורב בהצלחה הסרתי והתקנתי את הנרו נאדה יש רעיון
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש איזה גאדג'ט לסיידבאר שמביא לשמור כל מיני קיצורים לתוכנות כמו OBJECTDOCK? ובכלל מישהו יכול להביא המלצות לגדג'טים נחמדים שאפשר לשים על הסיידבאר?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי dbpower שהיא מעולה אבל לא נראה לי שזה ניתן לביצוע איתה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הכותרת מציגה את הבקשה שלי, אני צריך תוכנה שהיא סוג של חיישן טמפרטורה למעבד כדי לדעת את המעלות שלו. בתודה slim_shady.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי קובץ וידאו קצת שאני מעוניין להפריד ממנו את הסאונד..... אשמח לקבל תוכנה והסבר איך לעשות את זה תודה
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אנשים. התקנתי FF במחשב חדש. הדפדפן טוען שאין פלאש מותקן. הבעייה היא שהפלאש כן מותקן במחשב (ה IE7 הכל עובד תקין). ניסיתי "לזרום" עם טענת הדפדפן ולתת לו להוריד את התוסף לבד (לחצתי על ה INSTALL PLUGIN, הוא ניסה להתחיל התקנה/הורדה אך נכשל). גם גישת ה"בו נוריד את זה ישירות מהאתר של ADOBE" לא עובדת. לחיצה על DOWNLOAD NOW באתר שלהם לא ממש מורידה שום דבר. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך סורקים פאבים של FTP? אני רוצה לחפש קבצים מאוד נדירים, ואני יודע שאפשר לסרוק דרך הדוס תווך מסויים של איי.פי של פאבים.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לעיתים אני שומע טסססססס(מין רעש צורם חזק כזה) במקום מה שצריך. שמתי לב שזה קורה למשל בוינאמפ אני שומע שיר הכל טוב, אם אני לוחץ פאוס(מפסיק) ושוב פאוס אז שומע רעשים. אם פאוס ושוב פאוס אז שומע רגיל את השיר... וכן הלאה.. הדרייבר של הקול מעודכן.. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם האקספלורר 7 לפעמים כשאני נכנס לאתרים אני מקבל הודעה הבאה בתחתית הצד השמאלי של החלון: Done, but with errors on the page מה זה אומר? ואיך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום..אם לא בבקשה תעבירו. אני כבר מתייאש מזה..אני צריך להקטין או/ו לערוך קטע וידאו ב-mpeg2.. ניסתי בוירטואל דאב..וגם ב-winavi ולא הצלחתי כלום.. אפשר הסבר מפורט איך עושים את זה? בתודה מראש..שלומי.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לפני כמה ימים היתה לי תקלה בדיסק קשיח עכשיו משום מה הoutlook לא עובד - כותב שחסרים לו קבצים (archive2) איך אפשר לאפס את ההגדרות של התוכנה ולהגדיר מחדש חשבונות, קבצים ויומנים ?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
אממ היום ניסיתי להתקין Java במחשב והופיע לי הError הבא error applying transforms. Verify that the specified transform paths are valid. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה ניתן "לחתוך" חלקים מתוך סרטים\מוזיקה ולהשתמש בהם במקומות אחרים (מצגות וכאלה) בתודה לעוזרים, אלי
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב שלי (XP) ישנה תופעה מוזרה ביותר שהתחילה בשלב כלשהו. כאשר אני פותח את סייר Windows (זה שמשמש לניהול הקבצים במחשב, שמופעל ע"י "המחשב שלי". לא Internet Explorer), אני מצליח לעבוד איתו בין 20 שניות לשלוש דקות, כי אחריהן הוא פשוט נתקע וקופא, לא מסיים את הפעולה שהתבצעה וגם לא מעדכן את הגרפיקה שלו במעבר בין חלונות... אי אפשר לסגור אותו. כדי להמשיך לעבוד אני צריך לפתוח חלון סייר חדש ולעבוד איתו עוד כמה דקות, וכך הלאה... )-: לאחר חקירה ראיתי שמה שפותר את הבעיה הוא פשוט: להתנתק מהרשת! ברגע שאני מנתק את כבל הרשת (או מכבה את הראוטר, או מתנתק תוכנתית. כל פעולה שגורמת למחשב להרגיש ש"כבל רשת מנותק") - הסייר חוזר לעצמו ואני יכול להמשיך לעבוד כמה זמן שאני רוצה. ברגע שאני…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חיצוני wd mybook 320gb. כשאני מנסה להכנס אליו דרך "המחשב שלי" כשאני לוחץ דאבל קליק על האייקון שלו הוא מעלה לי כאילו זה קובץ שהוא לא יודע איך לפתוח אותו ומבקש ממני לבחור תוכנה להעלות איתה. אני יכול להכנס לכונן דרך החלונית שבמעלה החלון "המחשב שלי" אבל לא דרך דאבל קליק. בהתחלה הכונן פעל טוב ולפתע הופיעה הבעיה הזאת. החלפתי גם מחשב השבוע וגם במחשב החדש נוצרת אותה הבעיה. אודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מתי משחקים יוציאו תמיכה בdirectx 12 ? אני זוכר שבאחת הכתבות ציינו ששני מהנדסים עשו טרנספר למשחק (king of משהו) מ11 ל12 תוך שלוש שבועות בסרטון גם הראו שיהיה אפשר להוסיף יותר דמויות למשחק בזמן אמת . נראה לכם זה יגרום למשחקים כמו gta להגדיל את הצפיפות של האנשים וליצור סביבות יותר מפורטות בהרבה? ( ללא השפעה על הביצועים?) אמרו שיהיה אפשר לשלב כרטיסים ירוקים עם אדומים . למה לא מנסים את זה ? האם שיתוף זיכרון במערך מרובה כרטיסים עובד או שזה סתם שמועה? - - - תגובה אוחדה: - - - אישית לא אכפת לי מוינדואס 10 . רק הdirectx 12 חשוב לי . יהיה אפשר להתקין אותו על וינדואס 8.1 /7 ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
סליחה איך אני יכול ליצור קשר האם מנהל ................
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני משתמש ב Office 2003. אני רוצה להעביר את כל המיילים שקיבלתי מחודש אפריל 04 ועד חודש יולי 04 (04/2004-07/2004) לקובץ PST אני רוצה שזה יעבור אוטומטית. איך אני עושה את זה...
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-