תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
בכל פעם שאני מפעיל את המחשבה - מתחיל להבהב ואני מקבל הודעה על נסיון פריצה. כשבדקתי בלוג של התוכנה ראיתי את ההודעה הבאה: (Rule "Default Block Netspy Trojan horse" stealthed (localhost,1024 Inbound TCP connection (Local address,service is (0.0.0.0,1024 (Remote address,service is (localhost,3020 "Process name is "C:\WINDOWS\Explorer.EXE לא משנה איזה בדיקה הרצתי (וירוסים AD WARE וכו') - לא הצלחתי למצוא כלום. יש לכם רעיון מה לעשות? יש לי את הבעיה הזאת כבר המון זמן ולא הצלחתי למצוא פתרון. בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל כל סרט שאני רואה וכתוב בתרגום מספר כמו נגיד 1000 אז איזה קול רובוטי מקריא את זה בקול ואומר one thusend. מישהו יודע איך אני מכבה את האפשרות הזאת שהמחשב יפסיק להקריא לי מספרים? ד"א אני משתמש בתוכנה MV2PLAYER עריכה: ממה שהבנתי זה כנראה בגלל התוכנה WINSOWS NARRATOR אבל כיביתי אותה וזה ממשיך.. יכול להיות שזה בעיה בנגן?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום. בנוגע לצילום תמונות: עד היום צילמתי תמונות דרך ה-WebCam שלי באמצעות התוכנה ACDSee 5.0 והתמונות יצאו ברזולוציה של 640x480, אך הבעיה היא שלא ניתן לצלם תמונות אחת אחרי השניה ברצף, אלא חייבים כל פעם להיכנס לחלון של הצילום ולצלם ולחכות שהתמונה תישמר וחוזר חלילה. וכך, אם אני רוצה לצלם מספר תמונות ברצף, אני לא יכול. אתמול התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR 2.0, תוכנה זו מיועדת במקום לצילום תוכניות טלוויזיה במחשב ודברים כאלה... אך ראיתי שיש בה אופציה נחמדה של צילום תמונות ברצף שפועלת על ה-WebCam שלי. אך, הבעיה היא שהתוכנה מצלמת ברזולוציה של 320x240, למרות שבחרתי ב-Screen Size באפוציה של 640x480. השאלות שלי הן: א. כיצד אפשר לצלם בתוכנה הזו ברזולוציה של 640x480? ב. האם ישנה ת…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
בעיה קיימת רק בIE בדקתי בדפדפן אופרה הכל בסדר גם בתוכניות אחרות כגון אאוטלוק,וורד וכו.. הכל תקין רק בIE הבעיה קיימת (באתרים לא ניתן להפוך את הכתיבה,בשורת הכתובת ובTOOLBAR של גוגל..) ???
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לשמוע את הצעתכם בנוגע לתוכנת צריבת מוזיקה שתכלול גם מוזיקה בעברית, לא אכפת לי שתהיה חינמית או לא. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום,אני נמצא בבעיה מאוד מעצבנת,אני רוצה לחלץ קובץ מתיקיית RAR ששוקל 4GB לכונן C או D והוא לא נותן לי מפני שהוא אומר לי כל הזמן את השגיאה הבאה בתמונה.. מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי תיבת טקסט בפלאש AS3. אני רוצה שאיך שהפריים עולה - שהפוקוס יהיה על תיבת הטקסט והסמן יהבהב (כאילו לחצתי על התיבת טקסט עם העכבר - רק בלי ללחוץ...). ניסיתי מספר דברים שלא עבדו לי: txtBox.setFocus() stage.focus = txtBox תודה.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לא משנה, נפתר. אפשר לנעול !
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור image של תחנה עם 80 גיגה מידע אבל הכונן החיצוני שלי לא מזוהה. איך אני יכול לגרום לghost לזהות אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מנסה לראות סתם סדרה שהורדתי (קובץ avi) ומה שאני רואה זה שהכל חשוך כזה למה זה? איך אני יכול לסדר את זה? לפני שבוע זה עבד.. ניסיתי להתקין כודקים מחדש אבל זה לא הצליח לתקן את זה משום מה..
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אוקי אז ככה..אני משתמש בזה כבר הרבה זמן..עם חשבון ב Hotmail.com משום מה כל הודעה שאני מקבל אני מקבל אותה פעמיים...נגיד אם מישהו שלח לי אי מייל..אני קבל אותו פעמיים. איך פותרים את זה??? ??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום... אני מנסה להסיר גירסה של אופיס professional 2007 דרך מרכז הבקרה ומופיעה לי השגיאה הבאה:"לתוכנית ההתקנה אין אפשרות להמשיך מפני שקובץ נדרש אינו זמין או פגום"... מישהו מכיר כלי תוכנה מתאימים לטיפול בבעיה זו? אני יודע שיש תוכנות להסרת דרייברים ,האם זה יכול לעזור לי? מה מומלץ? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הי יש אפשרות להגדיר ל-Winrar לכווץ\לחלץ מהר יותר - אפילו על חשבון עומס על המערכת? כלומר לאפשר לוינראר לקחת את מירב הביצועים של המערכת לטובת פעולת כיווץ או חילוץ מהירה יותר?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני נכנס לסקייפ הכל סבבה נרשמתי באתר יש לי משתמש והוא רשום בחלון של הסקייפ אבל במלבן של הסיסמה אי אפשר לכתוב.. ניסיתי להסיר תוכנה ולהתקין מחדש באותו מיקום ובמיקום אחר.. ניסיתי למחוק קובץ בשם shared xml וזה עדיין לא כותב והקובץ גם מתחדש.... עזרה ..
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאני ממלא בה פרטים של שק דוגמה נקנה באושר עד תשלום 1022.32 תאריך פירעון 20/03/2022 ותציג לי הודעה כשאני פותח את התוכנה על כל השקים שאמורים להיגבות ביום הבא יום לפני תאריך הפירעון
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי פיירפוקס 3 ומאז שהתקנתי אותו כל פעם שאני בוואלה הוא מקפיץ לי הודעה על סקריפט שרץ ואם אני רוצה לעצור אותו זה תוקע את הדפדפן ל כמה שניות מה הפתרון ?
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו בבקשה! אני חייב עזרה דחוף! ביום שני 10.3.08 בערב הפסיקו לעבוד לי כל התוכנות הגנה על המחשב. ESET NOD32 Antivirus (הגרסה המלאה) - קופצת ההודעה "Error communication with kernel" CCleaner (הגרסה האחרונה) - לא עולה בכלל Ad-Aware 2007 (העדכון האחרון מיום שני 10.3) מאז זה רק לא מעדכן Spybot - Search & Destroy (הגרסה האחרונה) - קופצת ההודעה "C:\Program Files\ Spybot - Search &Destroy\SpybotSD.exe אינו חוקי ביישום Win32". אלה העיקריות. אני חייב עזרה דחוף! היה איזה וירוס מיוחד באותו היום? ??? זה מחשב חדש ויש לי כמויות של עבודה עליו. תודה מראש לכל העוזרים! TMRider
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם ה Movie Maker. בכל פעם כשאני עורך בה וידיאו ,אחרי איזה 10 דקות היא עושה X על כל הסרטונים. אבל זה רק כשאני מוסיף סרטונים בפורמט AVI. זה היה לי גם במחשב הקודם.. לפי מה ששמעתי מכמה חברים,אין להם X בעריכת הוידיאו עם פורמט avi. אז בקיצור, מקודם ניסיתי משהו.. וחשבתי שפטרתי את הבעיה. צילמתי ממשחק המון סרטונים (בעזרת התוכנה Fraps) והוספתי אותם לקליפ. ערכתי איזה חצי שעה בכיף.. עשיתי אפקטים,עבדתי על כל קליפ.. התאמתי,חתכתי,הוספתי,הסרתי.. מה לא? אבל פתאום המובי מייקר נתקע לשניה ופתאום,לאט לאט התחילו להופיע איקסים על כל הקבצי וידיאו למטה,בצייר הזמן.. ניסיתי לשחזר שמירה ממקודם, וגם שם זה היה עם X .. כל מה שעשיתי פשוט הלך :'( :'( :'( עוד הערה: כשאני טוען שמירות ,זה מצי…
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
במחשב מותקנות תוכנות-avira, super antispyware, spyboot אף אחת לא מזהה את הtracking cookie הנ"ל האם מסוכן? כיצד ניתן להסיר? תודה רבה לעונים מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא אשמח עם תפנו אותי למקום הנכות.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הכנתי שתיי חתימות, אני צריך עזרה בלבחור: 1) 2) מה יותר יפה!??! :s05:
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, לאחרונה הופיעו במחשבי הזקן (P3, 128MB SDRAM) 2 בעיות מוזרות ומציקות ואני לא בטוח מה מקורן. הבעיה הראשונה הופיעה קצת לאחר פרמוט המחשב והתקנה מחודשת של WIN XP, העניין הוא שהמערכת עולה הדסקטופ מופיע, אבל במשך כ2-3 דקות המחשב לא מבצע שום פעולה שמורים לו לעשות, לאחר כ2-3 דקות הוא כאילו "מתעורר" ומתחיל לבצע את כל הפעולות שביקשתי ממנו קודם. החשד הראשוני שלי היה שמדובר באי אלו תוכנות זבל שעולות ולוקחות את המשאבים אל בMSCONFIG אין לי דברים לא מוכרים. מה זה נראה לכם? הבעיה השניה מוזרה עוד יותר, הDVD בן ה4 שלי מת והחלפתי אותו, מאז התחילה להופיע מידי פעם תקלה, הכונן פשוט לא קרא תקליטורים והיה צורך לאתחל את המערכת מחדש בשביל שהכונן יסכים לקרוא. יש לציין שבנסיון לטפל בבעיה הראשונ…
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo 3000 n100 המחשב כולל בתוכו כרטיס WI-FI בתקן g. לפני מספר ימים קרתה תקלה ונמחקה התוכנה intel proset \wireless . וכעת "נעלם" כרטיס הרשת מן רשימת מנהל ההתקנים וכשניסיתי להתקין את התוכנה מחדש התוכנה כותבת לי שלא נמצא כרטיס רשת אלחוטי במחשב... האם יכול להיות שכרטיס הרשת שלי "נעלם"? מה לעשות? תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד כמה תוכנות והוא נתקע כזה הוא לא מראה לי זמן הורדה אחוזים בכמה הוא מוריד נראה לי שהבעיה היא באקספלורר 6
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-