תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה קורה פה?? :-\ :-X אני מחובר כמעט באופן קבוע למסנג'ר, ופתאום יום אחד צץ לא איש קשר חדש אצלי במסנג'ר תחת השם YAHOO@HOTMAIL לאיש אין כתובת דואר ליד שמו (כמו שלכל אחד יש כינוי ואז כתובת הדואר ממנה הוא מקבל אישור). בהתחלה חשבתי שאחד מחבריי המתחוכמים מנסה לעבוד עלי (במיוחד כשהוא פנה אלי במילים "עידו, אני לא מאמינה!!") והוא איכשהוא הצליח לאשר את עצמו כשלא ראיתי. אחרי כמה ימים שהבן אדם מציק לי, החלטתי פשוט לחסום אותו. מתברר שאני לא יכול לחסום אותו כי הוא לא רשום אצלי כאיש קשר!! כלומר מעולם לא אישרתי אותו מלכתחילה!! מישהו יודע מה אפשר לעשות בעניין?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את האייסיקיו 6, אני לא מבין מה אני עושה הלאה.... בבקשה תעזרו לי...
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה או למה אבל כל פעם שאני מפעיל את הAZ הוא אוכל לי את המעבד ! יש כל הזמן תקיעות ואפילו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ...... יש לי BARTON 2.5 ב-OC ל-3.2 ו-GB זיכרון מה אני יכול לעשות כדי שהוא יאט לי את המחשב בצורה כל כך מוגזמת ?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה של dj די גי בבקשה דחוף למי שיש תיתנו לי את האתר................... תודה $שלומי$
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אוקי הורדתי קובץ RAR מהאינטרנט וכאשר ניסיתי לפתוח אותו הופיעו לי מלא שגיאות מהWINRAR שאומר שהקובץ הוא CORRUPT אבל הקטע הוא שזה ממשיך לפתוח את הקובץ מה השגיאה הזו אומרת והאם היא יכולה לפגוע לי בקובץ תודה על העזרה עידן
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
את החומת אש של ווינדוס ביטלתי אבל הפיירוול עדיין נשאר כבר יותר משנה אין לי אותו ופתאום הוא הפעיל את עצמו איך זה יכול להיות איך מבטלים
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לי תתוכנה GOLDWAVE ורציתי לדעת...אם פתחתי בתוכנה שיר ואני מתחיל לעבוד עליו...כאילו הד ולשנות מהירות וזה... אני יכול באיזה כפתור שם להגביר את הבס שבשיר? ואם לא אז אתם יכולים להציע לי על תוכנה טובה לעיבוד של שירים? (תוכנה שתתאים לנובים כי אני לא הכי מבין) ואם גם למישהו יש אז אפשר מדריך בעברית לGOLDWAVE? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
-
-
אני צריך לעשות update query שמוסיף 50 שח לכל החשבונות אך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלו לכולם אני מחפש תוכנה או תוענית שתפעיל לי תוכניות במחשב למשל אם אני רוצה לפתוח את התוכנית CMD כל 5 דקות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית, לשניהם יש WORD 2002. באחד מהמחשבים יצרתי אוסף פקודות מאקרו שאני משתמש בהן באופן קבוע במהלך עבודתי. השאלה שלי היא, איך ניתן להעביר את פקודות המאקרו ממחשב אחד לשני בלי להתחיל לעשות את כל הפקודות מחדש? האם קיים קובץ בתוך התיקיות של ה-WORD שאפשר פשוט לעשות לו העתק-הדבק? אולי איזו דרך אחרת שלא חשבתי עליה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פרמטתי את המחשב ועברתי מווינדוס XP לווינדוס 7. מהירות האינטרנט שלי היא 10Mbps, לפני הפרמוט הורדתי בקצבים שתואמים למהירות שלי, עכשיו בווינדוס 7 מהירות ההורדה מתחילה מגבוהה ומהר מאוד צונחת. מבדיקות מהירות אני מקבל שהמהירות היא 2.5Mbps כרגע. הבעיה היא רק במחשב ספציפי בבית שלי שמחובר ישירות לנתב האלחוטי ולא בתשתית או אצל הספקית. כרטיס הרשת שלי הוא Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC ומעודכן ל 23/7/2009. מותקן אצלי קספרסקי מהרגע הראשון של הפרמוט והרצתי windows update, בנוסף, עשיתי בדיקה עם NetLimiter שאין איזו תכנה שאוכלת לי את רוחב הפס ואכן אין.. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אולי הכרטיס לא מותאם לווינדוס 7? יכול להיות שמשהו בהגדרות ש…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר לשרת של העבודה ולמרכזיה כדי לקבל טלפונים במידת הצורך אני מחפש תוכנה שנתנח לי את התעבורה ברשת שאני יוכל לראות אם משהו מפריע כי יש לי המון תקלות של איטיות ושמע בחיבור עצמו, יכול להיות מאוד שגם תוכנה שיודעת להגדיר לנהל QOS יכולה לעזור לי בנושא הזה כי אז אני יוכל להקצות רוחב פס שמור לאותו חיבור ללא הפרעות
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש כבר שנים בתוכנה KIS ואני מאוד מרוצה, כרגע יש לי עוד 80 ימים לאקטיבציה של התוכנה שאלתי היא פשוטה אם אני קונה היום דרך אתר החברה רישיון נוסף לשנה האם הרישיון מתחיל היום או בעוד 80 ימים ? http://usa.kaspersky.com/products-services/home-computer-security/internet-security תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, NOD32 מזהה את הפילטר הישראלי של Adblock Plus ב-Firefox 9.01 כוירוס. NOD32 חוקי ומעודכן לגרסה האחרונה. ברגע שאני מפעילה את ה-Firefox והפילטר הישראלי של Adblock Plus מאופשר, NOD32 קופץ עם התראה לוירוס ושואל אם להתעלם או למחוק. אם אני לוחצת על "למחוק", הפילטר מפסיק לעבוד והפרסומות חוזרות. מישהו נתקל בזה? רעיונות יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים. עריכה: הבעיה נפתרה בעדכון האחרון. פרטים נוספים בפורום של Eset.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איך בודקים באקספלורר החדש היסטוריה? איך ניתן לחסום אתרים באקספלורר? יש לי אח בן אלף שכל הזמן נכנס לאתרים מפוקפקים ומתקין לי ווירוסים על המחשב
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תקלה שאני חווה לאחרונה במחשב היא שכל כמה זמן נסגר אחד הדפדפנים ומופיעה כאילו שהקובץ הפעלה שלו הוא corrupted, לאחר אישור של ההודעה מס' פעמים ניתן להפעיל את ה EXE של הדפדפן שוב. תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
משך זמן טעינת חלונות 7 שלי הוא ברגיל 4 דקות. כאשר אני מפעיל את msconfig במטרה למנוע מסקייפ להטען עם הפעלת המחשב שלי, משך הזמן של הטעינה מתקצר באופן משמעותי ל-2:30 דקות: קרוב מאוד למשך זמן הטעינה כאשר אף תוכנת Startup ושירות שאיננו של מיקרוסופט לא מוגדר ב-msconfig שזה בערך 2:00 דקות. לכן אני רוצה לשאול האם יש משתמשי סקייפ נוספים שחווים משך זמן טעינה ארוך של המערכת ההפעלה שלהם בגלל סקייפ? במידה ויש צורך, מפרט המחשב שלי ניתן לעיון בלשונית "מפרט מחשב" אשר נמצאת מתחת למונה ההודעות שלי (שימו לב שעקב בעייה בפורום, המפרט שלי מוצג משמאל לימין ובצורה לא מסודרת).
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את visual studio 2010 professional אבל ההתקנה נכשלת. למה?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
הורדתי מהרשת קובץ IMG ואת קובץ ה - CCD המתאים לו (בעלי אותו השם) כשניסיתי לצרוב את הקובץ לדיסק ע"י CloneCD קיבלתי הודעת שגיאה כאשר פתחתי את קובץ ה - CCD. הודעת השגיאה הייתה שהערכת לא יכולה למצוא את הקובץ המבוקש. יש משהו שאני יכול לעשות? האם אני עושה משהו לא נכון?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הולה אנשים! אח שלי השתלט על המחשב בבית בניגוד להסכמתי וכמובן שהוא חושב שידי כבולות. יש לו נטייה להרוס מחשבים, ואני דיי מחבב את השאטל שלי (אך אך השאטל..).. הגיע הזמן להחזיר מלחמה! אני רוצה המלצה לתוכנת Spyware שתיתן לי שליטה מלאה כולל ניטור מלא של המחשב. ההתקנה של התוכנה צריכה להיראות תמימה לחלוטין מהצד שלו, כלומר מצידי שיראה לו כאילו כלום לא קרה. הוא לא יחשוד. כמו כן צריך שהיא תהיה אמינה ולא תספק backdoor לאנשים לא רצויים. וצריך שיהיה לי גישה פשוטה אליה כל זמן שאני רק רוצה.. אם יש מצב בלי לדעת את ה-IP שלו.. יש רעיונות? תפציצו! אגב אם אתם תוהים כיצד יש לי אינטרנט בעיברית בדרום אמריקה.. כמובן שגם בברזיל הישראלים משתלטים.. וכן המקלדת עם מדבקות בעיברית.. עוזר ל…
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לצפייה\ותפיסה של ווידאו(TV TUNER) התוכנה של לידטק לא עובדת לי מסיבה לא מובנת (מסרבת לפעול גם אחרי מחיקה והתקנה וגם פרמוט) כרגע יש לי את התוכנה של ATI מהMMC8.1 מעולה אבל אין אפשרות לשלוט עלייה עם שלט.. אני צריך גם תוכנה להקלטה עם מיקרופון שנותנת אפשרות לאפקטים ותוכנה לDJ בסגנון traktor רק שתומכות בעיברית
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כשאני מנסה ללכת לVIDEO TRANSITIONS ולבחור אחד מהם אז זה יוצא לי מהתוכנה מה אני עושה? התקנתי את הכי חדשה גירסה 2 תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה כזו אשמח אם יציין לי את שמה ולינק אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-