עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by daves,

שלום. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P4S-800MX. ה - XP לא מזהה את הדרייבר, ואני מנסה להוריד דרייבר מתאים. פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס הוא של FoxConn. מישהו מכיר את החברה ויודע מאיפה אני יכול להשיג דרייבר?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  2. Started by roybar,

מה ההבסדל בין HTTP ל HTTPS ? אמרו לי לשנות את ההגדרות בפייסבוק באבטחה כדי שיהיה על HTTPS וככה הוא ייהה יותר מאובטח זה נכון ? ומה בדיוק הוא מאבטח יותר טוב?

3. Started by עמיר שחר,

שלום רב, אני מעוניין להוריד קטע מודאיו מאתר יו-טיוב. איך ניתן להוריד חומר באיכות הכי טובה שאפשר. המליצו לי על תוכנת vdownloader אך לצערי לה הצלחתי להוריד איתה הוא אמר לי, שיש בעיה עם הוודאיו. זה נוראה דחוף. תודה רבה? עמיר

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  4. שלום! אני מחפש תוכנה שתוכל להפיק לי קובץ TXT (או משהו בסגנון) שבו יופיעו כל תתי הספריות וכל הקבצים שנמצאים תחת ספריה מסויימת. אני מחפש את התוכנה ע"מ שאם הדיסק הקשיח יחדל מלתפקד (חו"ח) אני אדע מה הלך לאיבוד. (כמובן שקבצים חשובים מגובים בדיסק קשיח אחר ובדיסקים). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  5. שלום, ניסיתי מספר תוכנות כאלו, חלק טובות וחלק פחות, ובכולן יש פגם. אחת חינמית אבל משנה את שם האמן והאלבום לשמה של התוכנה (מתסכל מאוד), אחת ששמה כולל את המילה FREE מבקשת אחרי כמה קידודים לקנות אותה... הייתי אחת שהשתמשתי בה פעם, ב- XP, ושמה Acoustica MP3 to WAV Converter, תוכנה ממש מעולה, התקנתי אותה והכל אבל בתפריט קליק ימני על קובץ MP3/WAV אין שום איזכור לתוכנה, בניגוד למה שהיה ב- XP (אגב, אם מישהו מכיר גירסא לויסטה של התוכנה הזו, אשמח מאוד לקבל אותה). בקיצור, אני רוצה תוכנה, חינמית או לא חינמית זה לא יהווה בעיה עבורי (אם לא חינמית שתהיה מוכרת ברשת, אם אתם מבינים...), שתוכל להמיר במיוחד קבצי MP3 TO MP3 עם שינוי BITRATE בצורה קלה ופשוטה, ועם RENAME מלא של הקובץ כולל אמן, א…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  6. תקלה שאני חווה לאחרונה במחשב היא שכל כמה זמן נסגר אחד הדפדפנים ומופיעה כאילו שהקובץ הפעלה שלו הוא corrupted, לאחר אישור של ההודעה מס' פעמים ניתן להפעיל את ה EXE של הדפדפן שוב. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  7. אח שלי רוצה להתקין איזה משחק (maple story). כשפותחים את קובץ ההתקנה המשחק מחלץ את קבצי ההתקנה (החלון הלבן הזה שכתוב שם preparing to install) לכונן C (בו מותקן הWIN) ואז לאחר סיום חילוץ קבצי ההתקנה כשתוכנית ההתקנה שואלת איפה להתקין את המשחק עצמו לא נשאר מספיק מקום בשביל להתקין את המשחק. האם יש אפשרות להגדיר בWIN שהקבצים יחולצו לכונן שהוא לא של מערכת ההפעלה ואם כן איך עושים זאת? יש לאחי WIN XP 32 SP2

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  8. Started by DarkIDevil,

אז ככה היום פיתום קרה משו ועכשיו כל פעם שאני גורר איזה שיר להעביר את המיקום שלו ברשימה למיקום אחר נפתח לי חלון: "Add file(s) to Playlist" אם יש מישו שנתקל בזה כבר בבקשה שיגיד לי איך לבטל את זה, תודה!!

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  9. אני מנסה כבר מעל שבועיים לסדר לבתי הצפלונת את המחשב ללא פתרון ..סרטים מסוגים שונים של פורמטים בכונן הקשיח{7200-wd} כולל סרטי דיוידי בכונן הדיוידי{lg-gsah10n} לא מתנגנים חלק אלא עם תקיעות מדי מס' שניות ואין סינכרוניזציה בין הוידאו {כרטיס מסךnvidia 64mb} לקול {sbluster pci64} עדכנתי דרייברים,מערכת ההפעלה מעודכנת,התקנתי פאקים של מקודדים שונים התקנתי נגנים שונים ולפני כל התקנה של פאק או נגן הסרתי קודם את הקודם,ביצעתי פורמט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה ועדיין אנלא מצליח למצוא תבעיה לכל מי שיש קצה חוט בבקשה ......... הנה פרטי המחשב: שם מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional גירסה 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 יצרן מערכת הפעלה Microsoft Corporation שם המערכת יצרן המע…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by xTz,

לא אכפת לי חינמי או לא. תודה

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by ohadzamir,

הבנתי שדרך התוכנה הזאת אפשר לשחק משחקי מולטי פלייר (אני צודק??) אפשר לשחק באינטרנט או שזה דרך מספר איי פי ואז זה עם מישהו מסויים?? איפה אני מוצא אותה??

12. Started by GuillotineX,

איך? התוספת של ה"FUR AND HAIR" ב3DS MAX חזק!

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by kikkler,

מן הסתם זה כבר בוקש בעבר, אבל חיפוש לא העלה הרבה בחכתו בכל אופן אני מחפש תוכנה שאפשר להזין לה כתובת והיא כבר תוריד את כל האתר למחשב, כולל התמונות והכל.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by amir85,

מחפש תוסף מילים לשירים ל WMP 64BIT עד היום אני תמיד השתמשתי בתוסף http://lyricsplugin.com אבל הוא לא עובד לי בגרסאת ה64BIT. תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

האם קיימת כזו תוכנה שנותנת לשנות רזולוציה רק עם סיסמא?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by artyom,

יש לי קובץ שאני צריך להפעיל ואני לא יודע עם איזה תוכנה... זה קובץ .VW ו הוא אמור להיות משהו שקשור לסאונד תודה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  17. שלום אני משתמש בתוכנה הזאת יש לי מערכת הפעלה 64BIT אולטימיט ווינדוס 7 ... עכשיו אני לומד מנהל רשתות בשיעור הראשון מבקשים להתקין על מחשב וירטואלי "windows server 2008 R2" עכשיו שאני בא להריץ את זה על גבי התוכנה זה עושה לי שגיאה כזאת יעלה לכם תמונה!!!! אני לא יודע איך אני פותר את הבעיה..

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by ronle,

לא יודע אם כבר דובר על זה בפורום, בכל אופן נתקלתי בזה ב NANA וחשבתי לשתף אתכם. בתמונה הבאה שנראת תמימה, נמצא קובץ RAR אשר מכיל (לצורך דוגמא) קובץ WORD אם תפתחו את התמונה ע"י WINRAR תוכלו לראות את קובץ WORD מקור:http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=554494&TypeID=1&sid=127 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  19. שלום חברים יש לי תמונה רגילה של נוף ואני רוצה לצרף לתמונה אנימציות שהתמונה היא בקובץ IMAGE והאנימציות זה GIF ניסיתי כמה אשפריות ולא הצלחתי אומם זה נגרר לתמונה אבל האנימציות לא זזות איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  20. שלום! יש לי צורך לשלוח את אותו מכתב הרבה פעמים , כל פעם לנמען אחר. איך אני יכול לשמור את המכתב וכל פעם שצריך לשלוח-רק לשנות את כתובת הנמען? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by maverick,

מחפש דחוף תוכנה ליצירת קבצי PDF או לפחות איך היא נקראת :jump:

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by Stealth,

שלום לכולם לכדתי בערך שעתיים של וידאו ממצלמת וידאו והורדתי בעזרת הfirewire למחשב יצא בערך 22 גיגה אבל מסתבר שזה לא העניין קיבלתי עם הצורב dvd שלי את Sonic MyDVD , תוכנה נחמדה שמאפשרת לכידה או יבוא של קבצי וידאו מכל הסוגים והפיכתם וצריבתם לdvd העניין זה שאני מייבא את הקבצים שהורדתי ושאני מוסיף אחד מהם (12 גיגה) אז הmy dvd אומרת לי שנשאר רק 780 מגה פנוי לעבודה וזה יוצא שעה ודקה בסרט עצמו ניסיתי לכווץ את הdv לdivx שיצא בערך 1.8 גיגה , הוספתי לmydvd ועוד הפעם אותו הדבר , 780 פנוי מה עושים כדי להכניס שעתיים? או אפילו יותר? תןדה מראש :-*

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by RX7,

דעתכם על אקספלורר 7 האם עוד דפדפן כביכול "מחודש" או משו שראוי לשבח?? הצביעוו והשפיעו

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by ShOw-Time,

הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7, כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט.... וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64. אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד, זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה.... אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה! אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1 אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה, איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64?? תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by dudik432,

אני נכנס לסקייפ הכל סבבה נרשמתי באתר יש לי משתמש והוא רשום בחלון של הסקייפ אבל במלבן של הסיסמה אי אפשר לכתוב.. ניסיתי להסיר תוכנה ולהתקין מחדש באותו מיקום ובמיקום אחר.. ניסיתי למחוק קובץ בשם shared xml וזה עדיין לא כותב והקובץ גם מתחדש.... עזרה ..

• 2 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים