תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ על עידכון זה מראה שאני צריך להתחבר לשרת. בSetup רשמתי שם משתמש וסיסמא, אבל כשאני מתחבר זה מראה לי שזה שגוי. למה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. באימיול אני נתקל בבעיה חוזרת ונשנית,של חלקים פגומים במהלך ההורדה של תכנים בין אם זה קבצי וידאו או קבצי ISO או RAR וכו'. לגבי קבצי וידאו זה פחות מפריע אבל זה יותר קריטי בקבצי ISO וRAR למיניהם.....במהלך הורדה תמיד מופיע לי בLOG משהו עם PART XX CORRUPTED ואחרי זה RECOVERD PART XX MB FROM XX MB.ובד"כ אחרי שאני מוחק את הקובץ ומוריד שוב זה מוריד את הקובץ מחדש ללא בעיות,אבל בצורה שכיחה למדי זה חוזר שוב בהורדה החדשה של הקובץ.די התייאשתי מהעניין.אני בטוח שיש עוד אנשים שנתקלו בהודעות הללו שדי דופקות את הקובץ,האם מישהו הצליח עם פתרון כלשהו? השאלה שלי מתקשרת לביטרונט בעניין זה,האם גם בביטרונט יש את הבעיה הזו?ואם כן איך אני אמור לזהות אותה בLOG? תודה. נ.ב מבחינת גרסאות תוכ…
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם צפיה בסרטונים כמו באתר SPORT5+ אני משתמש בדפדפן AVANT ועבר לי בסדר גמור כל הזמן ופתאום כבר איזה שבועיים שהסרטונים פשוט לא מתנגנים.. אין לי שגיאה או משהו פשוט כלום לא קורה.. מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
כאמור לפי הכותרת מערכת ההפעלה במחיצה אחת וה-FF מותקן באחרת. בכל זאת שאני נכנס ל-Aplicatyion Data יש לי כמעט 100M של זיכרון מטמון של ה-FF...למה זה שם? בישביל זה התקנתי הרי ב-D ולא ב-C... איך אני יכול להעביר את זה?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני עובד על איזה פרוייקט כבר שבועיים, ועכשיו איך שסיימתי אותו התחלתי לקבל דליפת זיכרון (הזיכרון שבו התוכנה משתמשת גדל כל הזמן בקצב מהיר מאוד עד שהיא קורסת). בהתחלה התוכנה פשוט סגרה את עצמה בזמן העריכה בלי הודעה ובלי כלום. אחרי התקנה מחדש ברינדור קיבלתי שגיאה "Not Enough Memory" ועכשיו התוכנה קורסת (סוגרת את עצמה) בזמן הרינדור ואני מקבל הודעת שגיאה של הווינדווס ("האם ברצונך לשלוח דוח שגיאות.."). זה קורה בכל הפרוייקטים שלי (לא רק המסוים הזה), וגם אם אני יוצר פרוייקט חדש זה קורה.. אני עובד על מחשב חדש עם Intel Q6600 ו2GB RAM. הבעיה הזו לא קרתה לי אף פעם במחשב הקודם שלי (אותה התקנה של פרמיר) שהיה חלש בהרבה (פנטיום 4 עם 1GB RAM). כבר ניסיתי להתקין מחדש, לעשות Repair, ולשחזר את…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי תוכנה פריהנד 9 מקורי רק עכשיו היתחלתי להתקין במחשב שלי. אני היתקנתי אותה במחשב. ומשהו מוזר פעם אני פותח תוכנה פריהנד עובד בסדר. ופעם שנייה שוב פותח תוכנה פריהנד ואז זורק לי 2 הודעות חלון שגיאה שקשור לזיכרון נמוך משהו כזה. אני לא הבנתי למה זה קורה לי תופעה מוזרה. אני דיברתי עם חברה adobe תמיכה קוויסופט, והם אמרו לי לא מטפלים בנושא תמיכה פריהנד 9. איך פותרים את הבעיה הזאת? אנא הושיעו לי עזרה בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מריץ משהו ואני רוצה לראות בבוקר מה התוכנה עשתה בלילה. יש איזה תוכמה חינמית ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
הורדתי את שתי התוכנות הנ"ל התקנתי אותם ופתחתי להם פורטים בראוטר ועידכנתי ת אותם פורטים בשתי התוכנות (כמובן שלכל תוכנה יש פורט אחר). ועדיין שתי התוכנות מורידות נורא נורא לאט יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה וב AZUREUS זה מוריד לי בחות מ 20KB וב EMUKE זה מוריד על פחות מ 30KB. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, האם המוצר הזה: http://hazira.globes.co.il/sale.php?sale=3142418&refid=217 יכול לעשות עבודה סבירה בהמרה של חומר מקלטות אנלוגיות לפורמט דיגיטלי? מדובר על צרכים ביתיים, קלטות VHS דרך וידאו שיתנו תוצאה נורמלית לא ברמה מקצועית.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הוא משמיע רק אודיו וזה מש מבאס.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 6 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איך אני מעתיק שירים מדיסק במדייה פלייר 11(ב10 זה פשוט)?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדוס XP SP2 חוקי על הרדיסק התקנה נקייה אחריי פורמט אחריי שהווינודס עלה לפניי שעוד ניכנסתי לאינטרנט התקנתי אנטי וירוס נוד 32 ואחריי שהתקנתי את האנטי וירוס כל שניה קופצת לי הודעה על וירוסים הוא מזהה את הדרייברים של ATI כוירוס תהליכים של ווינודס כמו כתבן מנהל משימות של ווינדוס הוא מזהה כוירוס איך זה יכול להיות רק את התקנתי את הווינדוס ואחריי זה הסרתי אותו התקנתי קספרסקי אנטי וירוס 7 וגם הוא מזהה כל תהליך וכל דבר כוירוס השאלה שלי איך זה יכול להיות רק התקנתי את המערכת הפעלה ולא הייתי באינטרנט בכלל? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המחשב אחרי פירמוט. התקנתי משחק קטן שלא עולה על ה - 50 מגה עבד מעולה! יצאתי מהמשחק וכמה דק' לאחר מכן נכנסתי בחזרה והוא נתן לי את השגיאה הזאת. C++ Runtime libary error
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי קורא כרטיסים שהוא תפס לי את כל האותיות של הכוננים מC ועד F ז"א שהמחיצות שלי של ההארדיסק מתחילים מH.. יש אפשרות לשנות את האותיות של הכונן מH לC ? תודה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
למישהו יש פתרון ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. אני מחפש תוכנה שאני פשוט לוחץ על משהו וכל כמה שניות האיי פי שלי מתחלף.. ראיתי פעם תוכנה כזאת שעושה את זה שאני לוחץ פעם אחת ואז כל איזה 10 שניות מתנתק מהאינטרנט לשנייה מחליף איי פי וחוזר וזה לא מפריע לשום תוכנה כמו איי סיקיו וכאלה.. בבקשה מכם אני חייב את זה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי הרדיסק בטעות.. עשיתי לו אתחול מהיר, ואני חייב לשחזר נתונים חשובים שהיו לי שם! אם מישו מכיר איזה תוכנה שיכולה לשחזר אני מאוד אשמח! בבקשה זה דחוף...
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מחקתי בטעות קובץ 8 G אז הוא שאל אותי אם למחוק לצמיטות (בע איך רושמים) אז אמרתי כן (בטעות) עכשיו יש אפשריות לשחזרק את הקובץ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה שEMAIL מסוים יגיע לי לתקיה מסוימת נגיד ב ספאם הוא לבד מכניס דברים לשם שאני צריך מאתרים שאני צריך
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
טוב התקנתי דימון טולס שמותאם לווינדוס ויסטה . עכשיו לאחר ההתקנה אני מנסה להיכנס לתוכנה וזה רושם לי please use local administrator account to run daemon tools for the first time לא הבנתי איפה נמצא ניהול מקומי או מה שזה לא יהיה ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לדעת מאיפה מורידים אייקונים לתקיות , ואיך אני מכניס אותם למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מותקן אבל כשאני מנסה לנגן איתו סרטים בפורמטים שונים אני פשוט רואה עיגול אדום על המסך ושומע סאונד. אני לא מוצא שום הגדרת קודק לצפיה או הגדרות אחרות. כמובן ש BSPLAYER מוכיח שאין בעיה בקודקים או בקבצים. יש רעיונות ? תודה מראש... נ.ב. - הכרטיס הוא winfast TV 2000 XP RM..
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להירשם לSkypeOut כדי להתקשר לחו"ל. יש לי כמה שאלות: בהרשמה רשום שאני צריך להכניס את הפרטים שהאמצעי תשלום שלי שומר עלי (Please use the address your payment provider has on file for you). אז לירשום את מה שרשום ב כרטיס אשראי, בעברית או באנגלית. האם אפשר להשתמש ב ישראכארט? אם אני יתעה במשהו יהיה אפשר לשנות או שזה לא משנה?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי עיצב מוכן (TEMPLATE) בשביל איזה אתר. והתפריט בפלאש ואני לא יודע איך לערוך את התפריט (לשנות את הטקסט). יש מישהו שמוכן לעשות בשבילי את זה תמורת תשלום ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-