תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הנרו שלי פשוט לא רוצה להמחק! אין לי את ההתקנה שלו, לפי מה שהבנתי צריך להתקין מחדש ואז למחוק הנה תמונה: מישהו יודע איך למחוק את זה בלי להתקין? וגם שאני מנסה להתקין גרסא יותר חדישה של נרו זה אומר למחוק את הישן קודם.. (מה שלא רוצה להמחק) ניסיתי במצב בטוח וניסיתי כמעט את כל השיטות ללא הצלחה.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מפעיל את ההתקנה עובר 2 שלבים ושההתקנה עצמה מתחילה זה אומר לי שההתקנה הפסיקה לעבוד והאפשרות היחידה זה לסגור אותה. אלו הפרטים של הקריסה של היישום: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Install_ICQ6.exe Application Version: 12.0.0.58849 Application Timestamp: 45b1a378 Fault Module Name: ole32.dll Fault Module Version: 6.0.6000.16386 Fault Module Timestamp: 4549bd92 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000211dd OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 4528 Additional Information 2: 9d6829b10ffbe47611b9dc0f3193e659 Additional Information 3: bb2d Additional Information 4: 4a7f3411f97ffe78efb56fec5c071e1a
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
קיצר ככה :אני מעוניין להוסיף כתוביות לאיזה סרט -הקובץ של הכתוביות הוא עם סיומת FIX ,אני מעניין להפעיל או ב WMP או ב WINAMP , לא יודע איך להוסיפ אותם תודה .
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש דריוורים ללוח אם מקורי של אינטל. אני רוצה לפרמט ועל הלוח מובנים הכרטיס קול והכרטיס רשת. אני חושש שאחרי ההתקנה הם לא יעבדו. פרטים מדוייקים מאוורסט על הלוח בתמונה הבאה: תודה לכל מי שיעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 541 צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי משתמש בנורטון אבל הממזר כבד בטירוף. חזרתי ל-AVG (גירסה חינמית) ואני די מרוצה אבל אני גם נתקלתי בכמה המלצות על NOD, שהיא לא כ"כ כבדה (הייתה לי אותה לתקופה קצרה במחשב הקודם, עשתה עבודה האמת). במרדנית ראיתי שהמחיר הוא 130 ש"ח כולל רישיון לשנה: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4329 מה דעתכם? שווה את ההשקעה? מספיק להשאר עם ה-AVG? אולי יש לכם המלצות נוספות? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כו, אחרי כמעט שבועיים מאז שפירסמתי את FireFox 3 Beta1 RC3 (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301293.0) יצא עכשיו גרסא חדשה יותר Firefox 3 Beta 1! התוכנה קימת כעת ביותר מ20 שפות עברית לא בינהם ( ) להורדה: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html בנתיים לא מצאתי הבדלים בין גרסא זאת לגרסא הקודמת (FireFox 3 Beta1 RC3) נירא לי יש רק תיקוני באגים.
-
- 177 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
עד היום מצאתי רק כאלו שתומכות בעברית הפוכה. מישהי מכיר תוכנה שתומכת בעיברית באופן מלא?
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחברת למסנג'ר... איך שהוא מזהה את החשבון ועומד להתחבר .. פתאום המסנג'ר נתקע (לא מגיב). עשיתי ריסט... לא עוזר. בבקשה ! עזרה דחוף . תודהץ
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
או ל TRUE IMAGE יש משהו טוב?? גילוי נאות: שאלתי את זה בפוסט הזה נושא: איך Norton Ghost 12.0 החדש? יותר טוב מגירסת 8 שאמרו שהיא הכי טובה שיש אתמול אך הוא נדחק אחורה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכל מי שיודע אם יש פיתרון! כתבתי מסמך באופיס 2007.תוכנת הוורד שמרה אותו כקובץ docx.אני לא מצליח לפתוח אותו באופיס 2003 שיש לי בבית. מישהוא יודע מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של LG שהגיע עם ויסטה ואני מעדיף להריץ עליו XP אבל יש לי את כול הדריברים פרט לדריבר של כרטיס המסך הלפטופ הוא R405 וכרטיס המסך הוא ATI RADON 1250 וכול קטליסט שניסיתי להתקין טוען שהוא לא מתאים לחומרה המון תודה מראש למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כי הנגן SANSA EXPRESS שלי לא נדלק והמחשב מזהה אותו בתור משהו שנקרא STMP3600 אני חושב שהנגן לא נדלק בגלל עדכון התוכנה שעשיתי לפני כמה שעות ומאז הוא לא נדלק, אני זוכר שכאשר בדקתי בהגדרות שלו הוא היה בMTP ואני רוצה לשנות אותו לMSC ולעדכן שוב את התוכנה ולקוות שהוא ידלק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
יש לי קבצים בעלי סיומת sfv בדקתי את תקינותם עם QuickSFV הכל תקין רק הייתי רוצה לדעת איך אוכל לפתוח את הקבצים עלמנת לראות את התוכן כדי להתקינו ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, לאחרונה עברתי להשתמש ביוטורנט, שהיא מאוד נחמדה קלה ו(לפעמים)אפילו מהירה. הבעייה היא כזאת: בזמן שיש לפחות טורנט אחד פעיל (כלומר מוריד או אפילו seeding אחרי שסיימתי להוריד), הדפדפן מתחיל לקרטע. הכוונה היא, דפים מתחילים לעלות, ואז מפסיקים כאילו מישהו לחץ על Stop. אם אני לוחץ על הכתובת ואנטר כמה פעמים הדף מועיל בטובו לעלות, אבל מספר הפעמים משתנה (יכול להיות 1, יכול להיות 7 ויכול לא לעלות בכלל). גם כשהדפים עולים, זה לא כמו שצריך, כלומר חסרות תמונות, לינקים לא מגיבים לעיתים, ולפעמים הדף סתם נראה מוזר (בלי רקע פתאום וכו'). זה קורה עם כל סוגי הדפים, לינקים, כתובות וכו'. גם האאוטלוק לא מצליח להתחבר לשרת (ומודיע על תקלה) כשהתוכנה פעילה. כדאי לציין שזה קורה בכל דפדפן שיש לי על …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש קודק שנקרא ac-3 acm codec הורדתי אפילו את הקודק עצמו פעמיים משני מקומות שונים בנוסף לאוסף קודקים שיש לי בKLITE ועדיין לא שומעים את הסאונד בסרטים האלה. יש מלא סרטים כמו "יש לה ביצים" ו"שרק 3" שמשתמשים בקודק הזה ובגלל זה לא מצליחים לשמוע. למרות שהורדתי עדיין לא שומעים, מדוע? מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היות וגם אני חוויתי בעיות במהירות הורדה חשבתי לנסות גם להסיר את התוכנה UTORRENT מהמחשב ואח"כ להתקין מחדש. (מתי שכבר מיואשים מנסים הכל) בכל אופן שמרתי את PATH של כל ההורדות הקודמות,אני רואה את התיקיות ואת מה שהן מכילות. אך הם לא מופיעים אחרי שהתקנתי את התוכנה שוב.... ז"א אי אפשר להמשיך מאותה נקודה?למחוק ולהתחיל להוריד מחדש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם אני מוכרח לציין שאצלי אין שום בעיה, זאת אחותי שבוכה לי על זה כל היום... היא אומרת שמיד אחרי שהיא עדכנה היום לגרסה החדשה הוא פשוט לא מוכן לטעון שום אתר, לא משנה איזה כתובת היא רושמת זה בכלל לא מנסה לעלות אותה אלא פשוט ישר זורק מסך עם ההודעה שהוא לא מצליח להתחבר לשרת. עברתי איתה על ההגדרות והן בסדר גמור, למרות שבכלל הן לא היו צריכות להשתנות, היא ניסתה להסיר ולהתקין מחדש וגם לא עזר. אקספלורר, אגב, עדיין פועל. לעוד מישהו יש בעיות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייבר ללוח אם intel ולא כתוב על הלוח את הדגם שלו. במנהל ההתקנים כתוב: 945 G/GZ/P/PL Intel® 82801G (ICH7 Family) איזה עוד פרטים אני צריך כדי לדעת את הדגם? כי באתר של אינטל יש הרבה אפשרויות.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, הגלגלת של העכבר שלי פתאום הפסיקה לעבוד, כשאני מחבר את העכבר למחשב אחר, פתאום היא עובדת.. אבל במחשב שלי הנוכחי, היא לא עובדת, יש איזה אופצייה בwindows שמבטלת את הגלגלת?? - יש לי עכבר מסוג Logitech MX510 ניסיתי לנתק ולחבר אותו שוב, ניסיתי להתקין את הדרייברים של העכבר ועדיין לא עבד.. מישהו יודע פתרון אחר לבעייה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי לכולם *לפני שאני מתחיל - יכול להיות שהאשכול הזה מתאים לפורום וינדוס או אפילו לחומרה, אז אם זה לא שייך מצטער, בבקשה תעבירו אותי. לפני כמה ימים, ניסית להפעיל סרט, ומה שקורה זה שכל חצי שניה קופץ מסך ירוק או שיבושים קשים בתמונה, לדוגמא: [ אחרי זה ניסיתי להפעיל כמה משחקים, לא כבדים במיוחד ויש שיבושים קשים מאוד בתמונה. אז עדכנתי דרייברים וזה לא עזר, אז פשוט מחקתי את כל הדרייברים (עשיתי Uninstall דרך מנהל ההתקנים) ואת כל הקודקים, עשיתי ריסטרט והמחשב עבד לאט בצורה מחרידה, אבל ראו בסדר. עדכנתי דרייבר וזה לא פתר את הבעיה אז התקנתי מקודדים וזה גם לא פתר את הבעיה. ניסיתי להחליף את היציאות והכבלים למסך וזה לא עזר. ניסיתי גם להפעיל דרך הכרטיס מסך המשולב בלוח האם אבל לא הצלח…
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כל דרייברים של CATALYST CONTROL CENTER שאני מתקין ב3-4 חודש האחרונים,פשוט לא עובדים לי.ז"א ה CCC לא נפתח ומראה הודעת שגיאה כזאת וגם בהפעלת המחשב עולה הודעת שגיאה כזאת.מה הבעיה עם זה?
-
- 13 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי אנשים התקנתי פקס מודם חדש http://www.dynamode.net/details.asp?id=241 הגדרתי את מה שצריך דרך ה- XP (מקווה שאכן יעבוד) 1. לפי עמוד הכרטיס כתוב שהוא תומך במשיבון ובהקלטת שיחה. קיבלתי דיסק דרייברים אבל איני מוצאת מה בדיוק עלי להתקין לשם כך. 2. לא ממש הבנתי אם הקלטת השיחה היא דרך ה- VOIP או שאפשר לבצע זאת גם בקו הבזק שמחובר דרך הכרטיס. אם אי אפשר דרך הבזק אשמח אם את ימליצו לי על תוכנה שכזו. 3. בנוסף שמעתי שניתן לעשות שיחה מזוהה דרך המודם במחשב גם אם לא מנויים לשרות של בזק. משהו יודע על תוכנה שתאפשר לי לעשות זאת? 4. אגב קראתי פה שכתבו על התוכנה לשליחת פקסים :winfax 10.02.. במה היא טובה מהתוכנה שמצורפת עם האופיס? תודה SSIB
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון....... ולשאלה: האם יש אפשרות לחבר מחשב ל 2 מסכים כך שאוכל לדוגמא לצפות בחלון(יישום)נפרד בכל מסך אם כן איך אני עושה זאת?? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כמה פעמים כבר קרה לי שמשחקים פשוט יוצאים לי באמצע. painkiller,half life 2 part 2 מאז שפירמטתי אתמול. אתמול החלפתי מאקספי רגיל לאקספי 64. הדרייברים הכי חדשים מהאתרים הרישמיים בלבד. יש למישהו רעיון ??? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-