עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by arkadur,

משום מה יש לי בעיה מוזרה היום, כשהדלקתי את המחשב - הוא קרטע בצורה מאוד רצינית לפי הTASK MANAGER, המעבד על 100% ללא כל סיבה היישום הבעייתי - EXP למה זה קורה? (אני מתנתק - ומתחבר שוב.. - וכך הבעיה נפתרת באופן זמני) מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הפיתרון לה?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  2. אני מתכנן לקנות אולי אחד, ורציתי לבדוק איך אני מעבירים סרטים... האם זה מסובך/קשה או אפילו קל.... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. תוכנה שאני יסרוק לדגומא טקסט בעברית בכתב יד והיא תמיר לי את הטקסט בדיוקה אפשרי לכתב רגיל..... אני יודע שקיים תוסף כזה לאופיס בשפות אנגלות ועוד אבל לא בעברית. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שעונה לדרישות שלי או לפחות למשהו דומה...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם יש לי לוח אם שנקרא CRUUS אני מקווה שרשמתי נכון אבל יש לי את התצלומים של הלוח אני חיפשתי ולא מצאתי עד כדי יאוש מבקש עזרה במציאת דרייברים ללוח הזה וגם עדכון ביוס שלו תודה לכולם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by Dan1989,

אוקיי אז למי שזוכר , שאלתי לפני כמה זמן על כרטיס firewire.. אז קניתי אותו, והוא עובד. הבעיה היא שאני מנסה ללכוד את הוידאו שצילמתי (ב movie maker), הוא מפסיק אחרי כמה דקות. המחשב לא נתקע, וגם התוכנה לא ..הוא פשוט מפסיק. שלכדתי את הוידאיו בלי כבל ה fire wire, זה הלך בסדר גמור. אולי אני עושה משהו לא בסדר עכשיו.. לכן צילמתי את השלבים שאני עושה. הנה: זה השלב הראשון שאני בוחר מאיזה מצלמה ללכוד וידיאו.. שלב שני: אני רוצה בסוף להעביר את הסרט הערוך לוידאו, אז בחרתי את האפשרות השניה, אבל אולי צריך את האפשרות הראשונה? נערך: אוקיי, עכשיו הבנתי שב"קלטת" הם מתכוונים לקלטת של המצלמה, אבל בכל זאת, בשתי האפשרויות זה נתקע.. שלב שלישי:

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by EF,

רכשתי מחשב שמגיע עם ווינדוס בילט אין, אך ללא אופיס. כיוון שאני משביתה באותה הזדמנות את המחשב הישן שלי, אני רוצה ל"העביר" את האופיס מהמחשב הישן לחדש. העניין הוא שאני כבר לא זוכרת איפה שמתי את מפתח המוצר. האם יש דרך לזהות אותו דרך האופיס המותקן על המחשב? אשמח להנחיות/עצות מה אפשר לעשות (הכל כדי להמנע מרכישה מיותרת של ערכת אופיס חדשה ויקרה...) תודה מראש למשיבים!

• 5 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. Started by Vlad3,

מסתבר שה"ווינדוס הפגום" זה לא תקלה בווינדוס אלה סוס טוראני שרוצח לי את הארדיסק אני חושב שיש גם עוד כמה חברה שיצטרפו אליו אני לא יכול להפעיל שום דבר מבלי שזה יקרוס ועכשיו אני לא יכול להפעיל כלל את הWINDOWS(אני כרגע במצב בטוח עם רשת) מה לעשות במצב הזה?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  8. שלום יש לי מספר מפות בקבצי KMZ, ואני לא יודע איך לפתוח אותם באפליקציה בפלאפון. הקבצים נמצאים באחסון הפנימי של הפלאפון. חיפוש בגוגל how to open KMZ file in google maps android לא מביא שום תוצאה או פתרון רלוונטים תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by godisme171,

יש כרטיס מסך ELSA ERAZOR RIVA TNT2 32 (אני יודע) אז איזה דרייברים להוריד מפה ומישהו מוכן להסביר לי למה טוב לעדכן את הדרייברים?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by masterb,

מכיר את רוב התוכנות, אבל לא מבין מה הרעיון של - Bootable ... מה עוזר לי שזה Bootable מהדוס? או שאני לא ממש מבין יש כאן משהו שיודע ? אני זקוק ל All in one Dos Bootable CD ? לינק: http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd76.html

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום! יש לי TOOLBAR מעצבן של הIE7 ואני רוצה להוריד אותו הנה תמונה : תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  12. Started by zombie,

אז הישתמשתי ב "EASY BSD" בכדיי לפצל את ההארד דיסק לשתיי מחיצות לצורך Duel Boot ועכשיו אני רוצה לחבר אותן יחדיו למחציה אחת שוב.. מה הצעדים? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by shablull,

שלום יש לי סרט DVD שנמצא על המחשב שלי , אני מנסה לצרוב אותו לדיסק DVD (עם צורב NEC חדש) , לאחר שהוא עושה את הפעולה הוא מגיע לשלב של הצריבה , חושב ואז נותן שגיאה שהוא לא יכול להמשיך , שמעתי שיש צורך באיזה שהוא מקום לפרוץ את ה DVD כדי שהוא יוכל לצרוב סרטים , כמו כן - כל דבר אחר שמנסים לצרוב - צורב תקין , רק לצרוב סרטי DVD הוא עושה לי בעיות

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. בטעות מחקתי ללא פרמוט את אחת המחיצות שלי במחשב דרך המסך הכחול של התקנת WINODWS XP (עשיתי DUAL BOOT עם 7 והייתי צריך לסדר את המחיצות). בDISK MANAGMENT ב WINDOWS7 הוא מוצג לי כLOGICAL DRIVE, מסוג RAW. אני משער שכל הקבצים עדיין שלמים היות שלא נגעתי במחיצה הזו ולא מחקתי שום קובץ ממנה. ניסיתי לעשות CHKDSK /r דרך הCMD אבל שכחתי שזה לא עובד עם פורמט RAW :\

15. טוב מה שרשום בכותרת זה בדיוק מה שאני מחפש , יש לי מספר מדיות DVD גרועות עם קבצי MP3 שWINDOWS מתקשה לקרוא אותם. ניסיתי מספר כוננים אבל זה לא עוזר. הבעייה שWINDOWS ברגע שהוא נתקל בשגיאת קריאה מפסיק את כל ההעתקה וזה ממש מקשה כשיש המון קבצים ומחיצות. רציתי לדעת אם יש תוכנה שקצת יותר מצליחה לקרוא מדיות גרועות ופגומות, מדלגת אוטומטית על קבצים פגומים וממשיכה להעתיק מה שאפשר , ואם יש גם לוג נחמד של מה שהיא לא הצליחה להעתיק הרי זה משובח. תודה.

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by y_i_c,

כשאני מנסה לקודד סרט DVD התוכנה (גם פלאסק וגם וירטואל DUB) לא מאפשרת לי לקודד את ה AUDIO ל MP3 ב 128 BIT אלא רק ב 57 למישהו יש מושג מה אני אמור להתקין כדי שיאופשר לי לבחור ב 128????

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  17. היי, *עברתי על התוכנות המומלצות בסטיקי 1-תוכנה טובה וחינמית לצפיה של סרטי דיוידי במחשב 2- FIREWALL טוב שאלה: האם וירוס יכול לעשות נזק לביאוס?? תודה עריכה: איך מעלימים לגמרי את "סקיוריטי סנטר" של מיקרוסופוס, אני לא מעונין להשתמש בזה בכלל ואני לא מצליח לכבות את זה וגם לא להעלים את האייקון משורת המשימות

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by a_nuke,

יש לי איכס פי SP1 ועד לא מזמן התוכנה turbo pascal עבדה לי יופי ואז פתאום כשלחצתי על להפעיל אותה זה מעלה לי את ההודעה הבאה למישהו יש מושג איך אני פותר את זה? אני ממש צריך את התוכנה הזאת לבצפר... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. רצוי חינמית

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by the red dragon,

אני יודע להשתמש קצת אבל אני רוצה לדעת נגיד איך לעשות איש הולך אבל חלקקקק כאילו סטיקמן איש מקל הוא בכלל אני לא יודע איך לעשות שמהשו יזוז חלק

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by LivingDead,

למי שיש Win XP PRO ויש לו מותקן Norton internet Security 2005 או הפיירוול או האנטיוירוס,או שניהם ביחד,אבל בגירסת 2005 בלבד...יש לי בקשה קטנה,תלכו ל Control Panel----->Administrative Tools ----->Internet information services ותגידו לי אם זה עובד לכם....???? כי בגירסת 2004 זה לא היה עובד,זה היה תוקע את ה IIS. ולא היה מאפשר לי לעבוד איתו ,ובלי זה אין לי שימוש ממש במחשב. תודה מראש!!!!!

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by The Dom,

אני מנסה להויד מוד לHALF LIFE 2 וסטים מעדכן על 2 KB לשנייה. זה על 96 אחוז ואין לי כוח להיגרר עם זה שבועיים. בדקתי בSTEAM SUPPORT בנושא שמה קורה שהורדה נתקעת באמצע (כן, לפעמים זה נתקע) ועשיתי את כול מה שהיה כתוב. מה עוד אני יכול לעשות כדי להוריד יותר מהר? אני ב014 חבילת 1.5 MB ו512KB הלאה.

23. Started by Green,

שלום לכולם יש לי טקסטים סרוקים (מהאוניברסיטה) בקובץ pdf. רציי לדעת אם יש תוכנה שמזהה את הטקסט בדף ויכול להפוך אותו למשהו שניתן לערוך? ד"א אני על מק אבל יש גם חלונות בקרבת מקום. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gimdy,

יש לי אנטי וירוס קספרסקי 7 שהתקנתי והכנסתי לו מספר שהוא קיבל אך כעת הוא מראה לי שאני צריך להכניס עוד פעם key "your key as been blacklisted...." ושאני בוחר את הkey שהשתמשתי בו הוא אומר לי שאני לא יכול הלשתמש בו כי הוא כבר בשימוש. כמו כן איזו עוד תוכנת הגנה מומלץ להריץ במחשב לצד תוכנות אנטיוירוס למינהם ?

25. שלום.. ביומיים האחרונים אני רואה שהמחשב שלי איטי נורא גם האינטרנט וגם קצת המחשב עצמו. בעיקר האינטרנט.. חברים שלי אמרו לי ששלחתי להם את הלינק הזה במסנג'ר אז כנראה שהוירוס הזה תקף אותי.. עשיתי update גם לAdaware וסרקתי וגם לspy bot מה שזה מצא מחקתי.. אותו דבר גם עם הMcafee שלי.. עשיתי update וסרקתי והוא לא מצא כלום.. אני עכשיו מצרף לוג של Hijackthi מקווה שתוכלו לעזור לי. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.