עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. http://img396.imageshack.us/img396/9224/virtualdubmodpi5.jpg איזה תוכנה תוכל לחתוך לי ללא הבעיה הזאת ?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by atomic rooster,

אהלן, אני משתמש בAVG על המחשב שלי ועל עוד כמה בבית כבר שנתיים ודי מרוצה עד כה. לפני כמה ימים טכנאי אמר לי שNOD32 עדיף על פני שאר האנטיוירוסים כיוון שהוא מסוגל לעשות את מה שהם לא מסוגלים- "לדוג" את הדי.אל.אל. הנגוע מהדוס. האם הדבר נכון ? אני מקווה שהסברתי את עצמי בסדר. שבת שלום לכולם.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כאשר אני מוריד איזה קובץ מאתר מסויים למשל מ GAMERSHELL ,והוא לוקח הרבה מקום ,אז אני אומר לו להוריד ל כונן אחר שבו יש לי מקום , והוא בהתחלה מוריד ל כונן C להבנתי ,ואחרי שהוא מסיים הקבצים ב C נמחקים וזה עובר ל כונן המבוקש , מה ניתן לעשות במקרה כזה ?אין לי הרבה מקום פנוי ב כונן C וכתוצאה מכך ההורדה לא מסיימת להוריד ,גם עם DOWNLOAD ACCEL+ הוא עושה לי אותו דבר .

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by rsigall,

שלום, ברשותי מחשב נייד HP חדש. לרוב, כשאני סוגר את המכסה ורוצה לעבור למצב שינה, המחשב נתקע במהלך הפעולה ואז מופעל מחדש, ואני מקבל הודעה ש"הווינדוס התאושש מכיבוי לא צפוי" (פירוט למטה). בדקתי, וזה קורה גם כשאני לוחץ על כפתור השינה או בוחר שינה בתפריט הכיבוי. זה קורה, אבל לא תמיד, גם כשעוברים למצב Hibernate. מה אפשר לעשות? תודה. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 00000003 BCP2: 84ED92D8 BCP3: 85C90030 BCP4: 84AFCE28 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product : 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mi…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  5. Started by The_Doom_Master,

Torrent Manager תוכנה לחיפוש Torrents. 1. עובד על Net Framework 2.0 2. תומך וויסטה ו XP. 3. תמיכה בשתי שפות : עברית ואנגלית. 4. חיפוש מהיר. 5.אפשרות חיפוש בשתי מנועי חיפוש. 6.הורדה אוטומטית של סדרות לפי תאריך. 7.הורדה לפי זמן של טורנטים. 8.משתמשת בזיכרון מועט. למקרה של בעיות פשוט לרשום אותה פה.. וגם אם במקרה רעיונות.. גרסה : 1.2.2010 (באג חיפוש..) מה שחשוב שתהנו [attachment deleted by admin]

6. שלום, משום מה אינני מצליח לבצע יצוא אנשי קשר מאאוטלוק 2003 לאקסל או לכל תוכנה אחרת בטענה "שכלי התרגום לא קיים ולא ניתן להתקינו". האם ישנה אפשרות אחרת ליצא את אנשי הקשר מהאאוטלוק? תודה.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי OULOOK 2003 SP3HEB ואינני מצליח למחוק הודעה עם קובץ של 150 MB מצורף. השליחה לא עברה וכל פעם שסוגרים את התטכנה היא מנסה נתקעת בזכרון ובפתיחה הבאה- מודיעה על כך שהתוכנה נסגרה באופן לא תקני ומנסה לתקן את השגיאות. נסיון לפתוח את התוכנה ומייד למחוק את הקובץ, לפני ביצוע פעולות אחרות- לא הצליח. ניסתי גם להתקין את התוכנ המחדש מה ניתן לעשות עוד כדי לגרום לתוכנה להפסיק לנסות לשלוח ברקע ולהאט את ביצועי המחשב ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by zoriza,

יש לי מדפסת מסוג hp deskjet 5150 ומערכת הפעלה - windows xp sp2 . ניסיתי להתקין עם הדרייבר שבא עם המדפסת , אך לאחר שבהתקנה נכתב שיש לחבר את המדפסת , על מנת להמשיך בהתקנה , ההתקנה לא נמכשת אבל המדפסת זוהתה . ניסיתי להתקין דרך הדיסק של הוינדוס גם לא הלך , הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של hp אך לצערי גם זה לא עזר . מה ניתן לעשות ? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by Mczestaw,

כמעט כל פעם שאני רק נוגע עם העכבר בקובץ AVI, אפילו סתם פרק של FAMILY GUY מופיעה לי ההודעה ש WINDOWS EXPLORER צריך להסגר, מה אני יכול לעשות עם זה? לשדרג את המקודד XVID? ניסיתי... לא עוזר... צירפתי תמונה של הההודעה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. בנוסף ציינו בבקשה אם אתם משתמשים בתוכנה אחת לניגון סרטים ותוכנה נפרדת לניגון שירים, אם כן, למה ואיזה תוכנה לניגון שירים ואיזה תוכנה לניגון סרטים?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. טוב, התקנתי (אחרי פרמוט של C) נוד32 מחדש. עכשיו, ברגע שהפעלתי אותו בפעם הראשונה הוא מיד הודיע לי על בערך 30 קבצים נגועים בתיקיית הווינדוס שלי, מהם חלק הם קבצי מערכת שאני מכיר ומזהה. חשוב לציין שפרמטתי רק את C, ויש 4 כוננים אחרים שמהם יכול ליהיות שהגיעו קבצים נגועים. אני דיי בטוח שמשהו לא בסדר במחשב שלי, כי יש דברים שהוא עושה לי איתם בעיות, השאלה היא אם זה יכול ליהיות שכל הקבצים נגועים? הוירוסים שהוא מצא (שמכל אחד מהם היו דיי הרבה קבצים נגועים): Virut.NAL KillAV.NBU Virut.M אז, האנטי וירוס השתגע? האנטי וירוס נגוע מוירוס שהיה לי קודם במחשב ועכשיו הוא מנסה למצוא דרך להתחכם ולמחוק לי את כל המחשב? או שאני באמת כל כך נגוע? ד"א, חלק מהקבצים האלה הוא מחק. מה יקרה בעצם אם קבצים כמ…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by Mike-,

שלום לכולם. אני מחפש קודק mp3 לדחיסה, אני רוצה אפשרות לקודד את האדיו של סרטון מסויים שערכתי לmp3 במקום PCM לא דחוס. משום מה אני מתקשה למצוא את הקודק, אולי מישהו מכיר מקום ממנו אני יכול להוריד אותו ? (ניסיתי את Lame Mp3 אבל אפשר להוריד רק את הקוד מקור שלו ולא גירסה מהודרת מראש) בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  13. Started by wooper,

הי יש לי בעיה שאני במסמך מסוים כותב משפט בעברית ואז בסוף המשפט מילה באנגלית אז היא עוברת להתחלת המשפט דוגמא: to school אני היום הולך אני רוצה שיהיה אני הולך to school מסומן לי ב word כיוון טקסט משמאל לימין (במסמכים האחרים זה עובד מימין לשמאל) אם אני עושה כיוון טקסט מימין לשמאל כל המשפט עובר לסוף המסמך איך מסדרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  14. היי לכולם מסיבה כלשהי UTORRENT קבע בתחילה שהורדות הקבצים יהיו לתיקה בתוך: my docements הדבר מאוד לא נוח ולא מתאים לי לתכנון והמחשב ולכן ברגע שראיתי זאת ניסיתי מיד לשנות ראשית ניסיתי ב- preference> downloads> put new downloads in ____________ & move completed downloads to _____________ אבל לא חל כל שינוי, לא במיקום הקבצים שכבר הורשדו, לא במיקום הקבצים שהורדצי אח"כ ובוודאי שלא היה כל מעבר של הקבצים שהורדתם הסתיימה לתקיה שבחרתי. היום ראיתי ב- preference> other> storage for torrent files> ולמרות שגם שם קבעתי מקום, לא ממש חושבת שזה רלוונטי היות וזה לא ממש קשור להורדות (ובכלל קודם זה לא היה מסומן כך שולי זה הגיע ישר לתקיית הקבצים הזמניים) בינתיים כ…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. אהלן, לאמא שלי יש עסק ולאחרונה בנתה אתר. היא רוצה להעלות דגימות וידאו של כמה דברים שקשורים לעסק וכמובן שהאופציה הראשונה היתה להעלות ליו-טיוב וללנקק את זה מהאתר שלה, אבל האיכות תמונה לא תהיה להיט... השאלה שלי היא האם יש אתרי אחסון שמציעים שטח בחינם ומשאירים לתמיד את הקובץ אצלם ולא מוחקים אותו אחרי X זמן, או לפחות כאלה שהם בחינם אם אין חיה כזאת שמציעה אחסון לתמיד. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  16. איך מעבירים את המידע של תוכנת הדואר thunderbird ל-outlook 07? תודה

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  17. Started by aloneg,

שלום רציתי לדעת איך אני כותב ה-פוטושופ CS3 בעברית, כך שהכתב לא יצא לי הפוך. תודה אלון

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. האם עדיין diskeeper הכי טובה?

19. טוב אני אספר לכם את הרקע, ואשמח לעצות איך לבצע את זה (חשבתי גם בפלאש וגם לא בפלאש). בחברה איפה שאבא שלי עובד מוכרים לוחות חשמל, עכשיו הם רוצים ליצור כמו דבר כזה נוסח "הרכב את לוח החשמל המודולרי שלך" תהיה מסגרת בגודל נתון נגיד 2200 מ"מ, ובצד יהיו נגיד 3-4 סוגי פאנלים בגדלים שונים. הלקוח\אדיוט ימשוך את הפאנלים ללוח וימלא לפי איזה סדר\כמות שהוא רוצה כל עוד זה לא עובר את גבולות הלוח. אפשר לראות בזה מן משחק הלבש את הבובה שקיים ברשת בשלל גרסאות, אבל פה צריך יהיה צריך לבדוק שהמשתמש הרכיב את החלקים בצורה חוקי. הנחתי שזה יכול להסתבך, אז אפשר פשוט לעשות שהחלקים "יתמגנטו" (יש סט פקודות שיכול לעשות את זה?). ולרשום הודעה למשתמש שלא יעשה שטויות ויבדוק פעמיים שהוא הרכיב בסדר. עד פה …

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. שלום זה שוב אני אני זקוק לתוכנה שתזהה את חומרת המחשב שלי לוח אם מעבד וכל זה האם יש לכם תוכנה טובה אמינה וחינמית שיכולה לבדוק לי את זה אודה לכם מאוד על העזרה והתמיכה בכבוד רב שי בן יהודה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

זה בידיוק החיפוש שאני מריץ בגוגל אבל אני לא מוצא דרייבר מתאים... ניסיתי את הרגיל זה לא עבד.... אם אפשר בבקשה תשובה בהקדם.. זה לאבא שלי בשביל העבודה... תודה...

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by MK007,

שתראה את טמפרטורת הרכיבים במחשב ושיהיה אפשר לשלוט במהירות המאוררים במארז.

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  23. Started by Game5,

שלום, הצלחתי להפעיל את העכבר והוא עובד מצוין , אבל כדי להפעיל את העכבר אני צריך לעשות מן "הוספת חומרה מחדש" כל פעם... אין אפשרות להגדיר שהעכבר יתחבר עם המחשב לבד בלי התערבות חיצונית כל שנייה? כל ריסט עם המחשב העכבר נמחק. תודה, אבי

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. תוכנה הורדה מעולה ,אני לא מצליח למצוא קישור אליה \תוכנה חינמית ,אז בבקשה מי שמכיר שיעזור . מאיצה גם כן את קצב ההורדה .

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  25. אני חושב שזה וירוס כן? אבל רק היום פירמטתי את המחשב זה מוזר. מה עושים? יש לי אנטי וירוס קראפרסקי 07 וAd-Watch 2007

• 5 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים