תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש ב-Internet Explorer 6.0 ומאד רוצה לעבור לפיירפוקס... אמנם הוא מותקן אצלי, אך הרבה מאד אתרים לא מוצגים בו כראוי... למשל ynet.co.il, או כל מיני אתרים אחרים - אני יודע שישנם אתרים שמותאים גם לפיירפוקס, אך בכל זאת, האם יש דרך להציג בו את האתרים כראוי? האם זה קשור לכך שהוא אינו תומך ב-ActiveX ו-VBScript? תודה!
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש מוזרה שקצת מטריפה אותי. ראיתי פיצ'ר נחמד במדיה פלייר קלאסיק (גרסאת HOME CINEMA), שמאפשרת לפתוח פורטל שליטה WEB-י. ההגדרה מתבצעת ע"י בחירת פורט מסוים, ואז כניסה אליו מהדפדפן, לדוגמא http://192.168.2.101:13579. הפעלתי את הפיצ'ר נכנסתי מהמחשב המקומי, זה עבד ושמחתי - בציפיה כבר לפתוח את זה מהאייפון ולשלוט על הMPC ישירות מהאייפון (כאילו היה שלט). אך זה לא עבד. לא נטען שום עמוד.. ישר תהיתי מה יכול להיות, בדקתי ממחשב אחר בבית (חשוב לציין שכולם תחת אותו ראוטר ואותו רשת בדיוק). יש בין המחשבים פינג, ניסיתי להכנס לממשק שליטה אך כם שם לא הצלחתי. מכאן עלה לי רעיון של FW שאולי חוסם פורטים.. הוספתי את הפורטים של הכניסה, ולבסוף ביטלתי את הפיירוול בווינ…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי חשבון Gmail , שאני מנסה להפעיל אותו דרך הOutlook ובקיצור זה לא עובד לי. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להאזין למוסיקה בSTREAMING מאתר NAXOS (עם מנוי). כל הזמן מקבל הודעת שגיאה: "cannot play these tracks! error number: 1072885352 error description: windows media player cannot connect to the server. the server name might not be correct, the server might not be available or your proxy settings might not be correct." ... אני משתמש בNEDIA PLAYER 11 . תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מחקתי בטעות את כונן די שלי ב quick foramt :'( אני צריך למצוא קובץ מסויים שמכיל את כל הסיסמאות שלי ואני לא יודע איך... אם אתה מכירים תוכנה או דרך כלשהי..בבקשה לא משנה משאר המידע על המחשב רק קובץ הזה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו לפרמוט פרמטתי והתקנתי לו WIN7 אחרי ההתקנה ב device manager הרשת והאודיו מופיעים עם סימן צהוב שהם צריכים דרייבר (הרשת כן עובדת למרות הסימון, האודיו לא מזהה שום כרטיס) נכנסתי לדף של ה P5B באסוס , הורדתי דרייבר לאודיו (לLAN אין שם) וכשאני מנסה להתקין אותו רשום לי שהדרייבר לא תואם לחומרה שקיימת במחשב. איך זה ייתכן? אשמח לעזרה , תודה נ.ב זה הדף של ה P5B באסוס http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwIVDOTcvIMHZdTy
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי התחלתי להתעניין בהכנת קבצי GIF... הבנתי שאני אמור ליצור אותם בתוכנה image ready....אבל לא הבנתי איך בדיוק....כי לא משנה מה אני עושה..זה משנה לי את כל הפריימים... כלומר לא הבנתי איך אני בוחר לשנות רק פריים אחד... חיפשתי מדריכים ולא מצאתי... :-\ תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים המחשב שלי נורא איטי ואני לא מבין מה הבעיה הנה תמונה של הפרפורמנס של המעבד מה יכולה להיות הבעיה? בד"כ אני יכול להריץ ווינאמפ, שיהיו לפחות 3 חלונות אינטרנט אקספלורר פתוחים, ואיזה הורדה או 2 בביטורנט, אייסיקיו ומסנג'ר וכל התוכנות אנטי וירוס וכל השאר ברקע והמחשב עובד חלק עכשיו המחשב לא זז, ויש לי 2 הורדות BT פתוחות, ווינאמפ וחלון אינטרנט אחד ורציתי לציין שבד"כ עם כל השימושים שציינתי למעלה...או נגיד עם קצת פחות עומס, המעבד לא עובר את ה8%..הוא תמיד בין 0-4% [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אפשר להשים 2 סרטים על דיסק DVD ושבDVD נוכל לבחור אחד מהם ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנה שנועל את האפשרות למחוק או להעביר קבצים לדיסק און קי אבל שהפשר להיכנס לקבצים שבו לwin 7 אבל שהנעילה תעבוד בכל מערכת הפעלה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגבות ב-MSN MESSENGER את רשימת אנשי הקשר שלי והיסטוריית השיחות שלי איתם וכן את האייקונים השונים אם כן אשמח לדעת איך עושים זאת בתדוה מראש ZIK
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ RAR מוצפן שחבר שכח את הסיסמה שלו איך אני יכול לפתוח אותו .?? ניסיתי את התוכנות האלה שמפצחות את הסיסמה אבל נראה לי שזה לא עובד וזה לוקח יותר מדי זמן , אז מה אני יכול לעשות בקשר לזה?? תודהה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני נכנס לאמיול בודק אם הפורטים פתוחים... בסדר הם פתוחים אחרי כמה זמן אני שוב בודק, הם סגורים!! ובפיירוול והכל הם פתוחים 100 פעם וככה זה כל הזמן וזה מוריד לי אבל לאטטטט תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ועוד שאלה אני יכול להעביר סרטים מווידאו למחשב דרך כרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין setpoint , וזאת השגיאה שאני נתקל בה: Installation could not be completed unable to find required components התוכנה כבר הייתה מותקנת אצלי ועכשיו אחרי פירמוט אני לא מצליח. מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בעיה במירק כשאני מנסה להתחבר לסרבר כלשהו [לא משנה איזה זה בכולם אותו דבר] זה כותב לי: «10:57:15» * Connecting to 72.20.48.95 (6667) - «10:57:36» * Unable to connect to server (Connection timed out) אין לי פירוול או אינטרנט סקיוריטי או משהו דומה ניסיתי להתקין מחדש את המירק ואפילו ניסיתי כמה סקריפטים שונים עשיתי ריסטרט וניתקתי את המודם ואפילו ניסיתי סיסטם ריסטור עשיתי סריקת וירוסים וספיוורים והכל אין לי מושג מה לעשות עזרה
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמכבה את המחשב בשעה שמגדירים לה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ועכשיו שנגיד אני רואה סרטון ב-youtube אז אני רוצה להגדיל את התמונה זה עושה לי פסים כזה ואי אפשר. אך מתי שהתמונה בקטן ואני לא לוחץ על הגדלה אפשר. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי מסך ישן LG flatron 795ft. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
היי.. המחשב לא מזהה את הכרטיס קול (מסוג s.b Audigy) חסרים לי הדרייברים הבאים multimedia audio controller pci input device עכשיו הדיסק המקורי של לוח האם וגם זה של הכרטיס קול הלכו לאיבוד חיפשי את הדרייברים הנ"ל בכל האתרים רשמיים ללא הצלחה לוח אם via pt880 neo series-socket 478 אשמח לקבל כל עזרה בתודה רותם
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
נניח אני צורב משהו יש איזה תוכנה שבודקת שהקבצים יצאו תקינים ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים טובים לסקינים יפים ולערכות לשולחן עבודה לווינוס 98??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות גודל של תמונה שצילמתי ל128X128? כי אני מנסה בACDSEE אז אני רושם שם 128 אז זה ישר נותן לי במספר השני 90 ומשהו וזה לא יוצא כמו שאני רוצה... תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
בעקבות הבעייה שהייתה לי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341643.0 (עבר כבר הרבה זמן)... אבל אחרי פירמוט (שני, כך מתברר), הבעייה נעלמה. (טכנאי המחשבים עשה גוסט ואמר פירמוט..). עכשיו, בזמן האחרון אני מרגיש שמהירות המחשב ירדה ב-50% בערך. אני שם לב שפעולות פשוטות לוקחות לו הרבה זמן יחסית, שהוא נתקע הרבה, ובמשחקים יש ירידה במהירות. עשיתי איחוי כמה פעמים, וגם בעזרת תוכנת diskkeeper, ובדיקת וירוסים. אין לי כוח לעוד פירמוט... מה זה יכול להיות? ומה הפתרון?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-