עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מה המצב??? ok...הייתי היום אצל חבר שלי והכנתי אצלו את החתימה החדשה שלי....משום שאצלי הפוטושופ לא עבד... באתי הביתה וסידרתי את הפוטושופ...עכשיו אצל חבר שלי יש מלא מברשות מיוחדות....כמו אותיות סינייות וכל מיני דברים יפים... עכשיו מאיפה אני יכול להוריד מברשות? ובכלל תוספות לפוטושופ? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by idang,

אתה מכירים את זה שכשמכניסים USB למחשב - במקרה הזה זיכרון נייד, בסרגל כלים הוא רושם לך USB Not Recognized משהו כזה... ובדקתי ב DISK MANAGEMENT אם הוא מזהה בכל זאת את הזיכרון הנייד והוא לא זיהה.. מה הפתרון לבעיה מהסוג הזה?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by domuzy,

יש לי פנט' 3 800 עם כרטיס וודו 3. הורדתי מLIONHEART את ה-LionHeart_Codecs_Pack_v1.3 שאמור לפתור לי את כל בעיית הצפייה בסרטים. עדיין לא ראיתי סרטים במחשב זה וחיברתי אותו לטלוויזיה עכשיו כדי לראות. בעייתי היא ההגדרות- אחרי שהתקנתי את הגירסה לXP, מה אני צריך לעשות? הנחיות מפורטות יתקבלו בשמחה כי אין לי הרבה מושג בזה (מה אני אמור ללחוץ, להתקין, מאיפה ולאן, ומה אני אמור לראות בחוצצים שבSETTINGS במאפייני כרטיס המסך? ודבר נוסף, איך אני מגדיר TV OUT? המון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום יש לי מצלמה של סוני (T9) והיא מצלמת ולא מכווצת את התמונות בתור JPEG ככה שיוצאות לי תמונות באיכות גבוהה וכל תמונה 2-2.5 מגה אז כעיקרון בצייר אני פותח ושומר אותם בתור JPEG..יש תוכנה שעושה את זה לכמות של תמונות? תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by My_Name,

קניתי מיקרופון . . . חיברתי אותו למחשב (וכן, חיברתי אותו לחיבור הנכון) וכדי לראות אם הוא עובד פתחתי את ה-Sound Recorder של ה-Windows ולהפתעתי גיליתי שהוא לא עובד . . . יש לי לוח אם של ASUS, והתקנתי את כל הדריברים (SoundMax), אני לא יודע אם צריך להגדיר משהו בהגדרות שם (כי לפי מה שראיתי הכל נראה בסדר) או שאולי זאת יכולה להיות בעיית חומרה (המחשב די חדש, קניתי לפני חודש). אני מפרסם פה כי נראה לי שזאת אולי בעיה של דריברים / הגדרות, אם זה יתברר כבעית חומרה - להעביר. נ.ב, רציתי למחוק את הדריברים והתקין מחדש אבל הם לא מופיעים ברשימה של "הוספה והסרה" ואין שום קובץ של Uninstall בתיקיה שלהם ב-C:\Program Files\Analog Devices. למישהו יש רעיון ?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by Titan123,

המצלמה ג'נרית, יש עליה מדבקה עם השם VEGA. יש דרייבר שאפשר להתקין והמצלמה תעבוד? עדיין לא הבנתי את הקטע עם המצלמות רשת האלה שאם הלך הדיסק אז נגמר הסיפור של המצלמה. הרי המצלמה מחוברת למחשב, אין משהו מספיק חכם שיכול לזהות אותה ולהפעיל אותה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by גילוס,

יש לי בעיה ב- firewall . זה הפסיק לפעול. כאשר ניסיתי להפעיל את הfirewall דרך לוח הבקרה המחשב אומר שהwindows לא מזהה את firewall עקב בעיה לא מזוהה. במרכז אבטחה בלוח בקרה כתוב שfirewall מוגדרת במצב "לא פעיל" וגם על השורת משימות יש לי סמל שמציין שfirewall לא פועל. *חשוב לי לציין שהרצתי פעמיים בדיקה של האנטי וירוס ובהתחלה נמצאו קבצים לא טובים אז מחקתי. חוץ מזה המחשב פועל כרגיל אז אני בספק אם יש וירוסים כלשהם. אודה לכם אם תייצעו לי מה לעשות ומדוע זה קרה! תודה רבה וחג שמח....

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  8. הפיירפוקס נפתח אבל לא מסוגל להכנס לשום אתר, כולל דף הבית- למרות שרואים את הכתובת שלו.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  9. שלום לכולם, הקירור של המעבד קצת מרעיש, ואני רוצה שבלילה מתי שהמחשב דלוק אבל המעבד לא נמצא במאמץ , להנמיך את מהירות הסיבוב של המאורר בשביל שקט. אם יש תוכנה שגורמת לשינוי המהירות אוטומטית כאשר הטמפרטורה משתנה אני ישמח. הקירור הוא לא הרגיל של אינטל!!! המעבד: intel e7200 הקירור: Buffalo Evercool http://www.frostytech.com/articleimages/200706/evercoolHPFA10025_pspc.jpg הלוח: GigaByte GA-P31-DS3L ויש לי ספק שקט לחלוטין sweex 450W אם זה משנה משהו, המחשב בן שבוע. תודה רבה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by md22,

איך ממירים mp3 ל - wav תודה

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by AK,

יש לי כרטיס טלויזיה Pinnacle PCTV והתוכנה לצפייה שלו לא עובדת ממש טוב. יש לי גם את התוכנה Fly Video 98,וכול פעם שאני מתקין אותה היא אומרת שיש לי בעייה עם הדרייבר והיא לא עובדת. ה windows מוצא את הדריבר רק כשאני עושה Uninstall לתוכנת ה FLY Video 98 שדרכה אני רוצה להסתכל את הטלויזיה. אז יוצא שיש לי את הדרייבר מותקן ואין לי את התוכנה מותקנת כי עשיתי לה Uninstall,ואם אני יתקין את התוכנה מחדש היא תבטל לי את הדרייבר עד שאני יעשה לה Uninstall מחדש. איך זה אפשרי? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  12. יש לי קובץ avi גדול של ככמה ג'יגות (לדוגמא 3 ג'יגה) מה התהליך להקטנת נפחו? ע"י איזו תוכנה אני עושה את זה? ועד כמה אפשר להפחית בלי שזה יפגע באיכות כמה אחוזים? ואם אפשר שזה יעשה לזה קידוד divx או משהו. חשוב לי להזכיר שאני רצה שהקובץ עדיין ישאר קובץ avi . מצטער שאני שואל את זה פה אך אני לא יודע לנסח את זה אחרת. תנסו לענות בבקשה או שתפנו אותי ללינק שיעזור לי כי לא הצלחתי למצוא תודה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. שלום. אני מחפש תוכנה שתקריא לי מילים באנגלית, למשל אם אני רושם לה מילה כמו HELLO או GOOD EVENING שתקריא לי את זה.. אם יש כזאת שמקריאה קטעים זה יותר שימושי אני מקבל הרבה מילים ארוכים באנגלית לאחרונה ואין לי כוח לקרוא את הכול.. מישהו מכיר תוכנה כזאת או תוכנה שעושה משהו דומה שעדיין יכול לעזור לי בנושא הזה? תודה מראש. רועי.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by saar,

שלום חברים. לפני מספר ימים רכשתי אל פסק 800VA עם חיבור USB לניהול מהמחשב. לצערי, התוכנה המצורפת ע"י היצרן אינה תומכת ב-VISTA. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנות "חיצוניות" לניהול אל פסק. תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by hichcock,

אני גר עם כמה שותפים שעושים לי בלאגן במחשב וניסיתי ליצור בקשה לסיסמא כשפותחים את האאוטלוק. אנחנו כולנו משתמשים במחשב, אבל בעיקרון הוא שלי. יצרתי גם כמה יוזרים כדי שלא יוכלו להתקין כל מיני שטויות... איך עושים את זה? אני רק רוצה כשפותחים את האאוטלוק הוא יבקש סיסמא שאני אבחר כמובן. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום יש לי במחשב 8 חיבורים של usb ובכולם חיברתי הרבה דברים שונים ועכשיו אם אני רוצה לחבר משהו כמו פלאפון,mp3 , או זיכרון נייד , אז המחשב כותב שהחיבורים כבר תפוסים ואי אפשר השאלה שלי זה האם יש תוכנה או איזה דרך לאפס את החיבורים שבו נגיד אני חבר משהו שהיה מחובר והמחשב יכתוב שזה התקן חדש תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by מוקיון1,

שלום לפני כחצי שנה שידרגתי את המחשב כי נשרף לי הלוח אם שדרגתי ל -INTEL CORPORATION 865GLC ועכשיו פירמטתי היו חסרים לי דרייברים אז הלכתי לחנות והביאו את הדיסק של הלוח אם , אבל עכשיו אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הקול ,האם הדרייבר הוא בדיסק נפרד שקשור ללוח אם חשוב לציין כי הכרטיס קול יושב על הלוח אם

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by Armageddon1,

התקנתי את הגרסה האחרונה שיצאה של נגן הפלאש , 10.1.53.7 אני רציתי למחוק את הגרסה הזו ולחור לקודמת אבל זה לא נותן לי .. ברגע שאני מנסה להתקין את הגרסה הקודמת הוא רושם הודעה שיש גרסה יותר חדשה ואי אפשר. המערכת הפעלה היא WIN 7 64BIT איך אפשר להתקין את הגרסה הקודמת ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by LazyBoy,

יש לי את הDIVX CODEC החדש ביותר עם DIVX PLAYER 2.6. העניין הוא שאחרי שאני סוגר אתו, אני עדיין רואה אותו בPROCESSES. (תופס 18MB RAM) והכי חמור, זה שאם אני מפעיל את התוכנה מספר פעמים (פותח, סוגר, ופותח שוב) אז הוא יופיע בPROCESSES כמה פעמים. (לפי מספר הפעמים שפתחתי אותו) אני לא מצליח בשום צורה לגרום לו להיסגר מלבד RESET. סתם מציק וגורם לי לחשוב פעמיים לפני שאני מריץ אותו. רעיונות? זה אולי קורה לעוד מישהו? אני מריץ XP SP2 עם כל העידכונים האחרונים.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  20. תופעה מוזרה ששמתי לב אליה היום: תמונות שאני מוצא בגוגל מופיעות במרכז המסך רק עם FF. עם כרום ו IE התמונה מתיישרת לשמאל. הנה למשל: http://4.bp.blogspot.com/-PUxE2nJ-Rj8/TwMA-80JetI/AAAAAAAAHd8/VKriHvxTO-E/s1600/kitten-hi5.jpg או: http://i1011.photobucket.com/albums/af232/naveedfarooq/Atif/Amazing%20beautiful%20girl/1.jpg עוד מישהו שזה קורה לו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, "בבילון" הותקן והשתלט לי על הכרום וגם על האקספלורר. איך מסירים את הדבר הזה ??? הוא לא מופיע בקונטרול פאנל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Schaap,

היי יש לי מחשב די ישן, עם כרטיס מסך (מובנה) SIS650. המסך - סמסונג SM-206BW 22inch. מ"ה XP-SP3. רזולוציה של 1680X1050 קיימת במאפיינים של שולחן העבודה, אבל משום מה המחשב מסרב לקבל אותה וחוזר לרזולוציה רגילה (1024...) איך אני מכריחה אותו לקבל את הרזולוציה הזו? אשמח לעזרה.. אני כבר די מיואשת

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  23. שלום, ערב טוב לכולם.. אני בונה עכשיו מחשב לעריכת ווידאו - ווידאו משמע אירועים.. חתונות וכ'ו. התוכנה העקרית שאני הולך לעבוד איתה היא AVID - לא 3D, לא משחקים ולא פוטושופ.. רק ווידאו. אני מבין שעדיף לעבוד עם כרטיס שהוא לא on board ואני גם מתכנן ריבוי מסכים אז על אחת כמה וכמה.. אני לא מתכוון לחסוך אגורה, אני עוסק בזה לפרנסתי ! אבל בכל זאת, לצרכים שלי.. quadro או איזה GTX כלשהו או אולי אפילו 9600GT\9800GT ושוב אני מזכיר שאני לא מחפש לחסוך, אני רק רוצה לדעת מה יתן לי תוצאות אופטימליות.. מצאתי על זה כמה דיונים.. על כל נושא העריכה, AVID למיניהם - אבל לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלתי אז אני ממש אשמח לקבל את עזרתכם. ועוד משהו קטן, סתם בשביל השקט הנפשי שלי למרות שכבר קראתי על ז…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by royko7,

מה הגירסה הכי עדכנית לתוכנת Ad-Aware?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by Rebellion,

בזמן האחרון, במחשבי החדש (בן כמה חודשים) לעיתים פתאום המחשב מתחיל להתקע לגמרי לכמה שניות ומשתחרר, נתקע.. ומשתחרר וכן הלאה. הסתכלתי במנהל משימות והבחנתי בכך שבכל פעם שהוא נתקע ואחר כך משתחרר, ה-CPU USED מופיע 50 אחוז, ואז בזמן שהמחשב "חופשי" הוא כרגיל 1-0 אחוז. אני לא בטוח בנוגע לוירוס שתקף את המחשב, מכיוון שזה לא בעיה תמידית.. זה פשוט קורה מידי פעם. אחרי הפעלה מחדש של המחשב הבעיה מסתדרת (אך עלולה לחזור שנית). מה לדעתכם הבעיה ומה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.