תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת איך נקראת התיקיה שבה כל העדכונים שירדו ממייקרוסופט? האם ישנה דרך מהירה להסירם,חוץ מהוספה והוסרה של תוכניות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש אצלי תופעה שאני סובל ממנה בערך חצי שנה אבל בזמן האחרון היא התגברה.... באמצע משחק כלשהו פתאום המחשב נתקע... אין לי שום שליטה על המחשב ואז אני עושה ריסט דרך הכפתור על המארז.... כשהווינדוס עולה הוא נותן לי את אותה ההודעה כל הזמן... (מוצרפת תמונה) לא יודע מה לעשות... אז מי שיודע להגיב...(במילים אחרות... אני צריך לפרמט?) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, לא נראה לי שיש לזה פתרון אבל אמרתי אולי יש לכם איזה רעיון.. אני משחק פוקר בפייסבוק, עכשיו יש שם צ'אט בכל חדר. בחדרים הגדולים תמיד בא איזה ילד שמציף את הצ'אט(הרבה @@@) והדפדפן נתקע לי לאיזה 5 דקות. עכשיו בAVANT זה נתקע לי ומשתחרר בדרך כלל אחרי 4-5 דקות, בפיירפוקס אחרי בערך 3 דקות. הנה ככה זה נראה בערך שמישהו מציף: יש אולי איזה דפדפן שלא יקרוס מזה? או משהו שאפשר לעשות? אמרו לי לשים במנהל משימות את הדפדפן על עדיפות גבוהה. אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות ? תודה וחג שמח וכשר!
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לפעמים זה קורה גם בעת סריקה אבל בעקרון בכיבוי הוינדווס. השגיאה: {כונן לא מוכן}-הכונן לא מוכן לשימוש;יתכן כי הדלת פתוחה. בדוק את כונן A: וודא כי הוכנס לתוכו תקליטון וכי דלת הכונן סגורה. אם אני מסיר את nod32 השגיאה נעלמת יש למשהו מוסג?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז זהו המחשב : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=803269 מעבד I3 , 4 ג'יגה ראם . מהשניה שקיבלתי אותו , ואני פותח מעל 5 לשוניות בדפדפן ה"כרום" הCPU קופץ לשמים ( 85% במינימום ) והשימוש בזכרון גם כן (80% ) שומעים גם כן מהמאווררים שהמחשב מתאמץ בטירוף , האם יש דרך לסדר את העניין לבד או שאני אשלח להם אותו שיסדרו לי אותו ? ( או שגם זאת לא אופציה וזה מה שהמחשב יכול לספק וזהו ?! ) . תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דריברים למצלמת רשת ללא שם יצרן או מודל (למערכת הפעלה windows7). מקווה שתוכלו לעזור לי. נ.ב: יש דיסק התקנה אבל רק על מערכת windows- XP זה עובד.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אחר תוכנה להמרת וידאו אני בעיקר צריך המרה מכל פורמט לVOB (DVD) אבל נחמד אם זה יהיה כמו win avi convertor שזה ממיר הרבה פורמטים (עד כאן פשוט מאוד אפילו יש לי אחת) אבל,, שמנצלת 64bit ושני ליבות מעבד (C2D E6600) עם המפרט שמימין אני צריך רק שם מפה אני כבר אסתדר תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשטף אתכם בבבעיה שיש לי כבר המון זמן.. ווירוסים! אני מנייד המון קבצים בעזרת הדיסק און קי שלי בין שרתים שונים והמון מחשבים וכל הזמן אני נפגע מווירוסים קבועים. אני מחפש תוכנה שברגע שאני מחבר את הדיסק און קיי שלי היא תבדוק אותו ותמחק את הווירוס שעליו וכמובן שתבדוק בשבילי את ההארד דיסק כאשר אני ארצה. שמעתי את תוכנת הNOD אבל אני משם מה לא מקבל ממנה שום פידבק כאשר אני מחבר גיסק און קיי שאני יודע שיש בו ווירוסים. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם מותר מבחינה חוקית, להתקין אופיס גירסת סטודנטים על מחשב במשרד? האם מותר להתקין מערכת הפעלה Win 7 Home Premium על מחשב במשרד? או שצריך Pro? תודה.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי דרך להפעיל את האפשרות של REALVIEW בכרטיסי גיפורס רגילים, אני לא יודע אם זה כבר ידוע אבל יש דרך פשוטה מאוד! (ללא צורך להפוך לSOFTQUADRO) אם אתם מעוניינים אני אפרסם את הפרטים אני כרגע לומד על SOLIDWORKS 2010 כרטיס: 8500GT זה פשוט מדהים ליראות את המטריאות באיכות האמיתי ללא רונדר
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש תוכנה שמפרשת מי אנגלית לעברית אבל לא מילה מילה את כול המשפט וגם מי עברית לאנגלית יש תוכנה /אתר כזות? ceesam> hehe i still dont understand but he's good ceesam> not best in finland but good ומה רשום כאן ואיך רושמים באנגלית איזה קבוצה יותר טובה ? בבקשה תעזרו
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מקבל דואר עם לניק לאתר מסוים, כשאני לוחץ על הלינק לפתחת האתר, נפתח לי רק הדפדפן בלי העמוד, איך אני מתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
התוכנות הבעייתיות: ICQ 7 SKYPE (הכי עדכני) MESSENGER הן מופיעות ב- TASKBAR על אף שאני לוחץ על X... תמונה למטה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה כבר זמן מה, וזה דיי דחוף, מכיוון שאני אמור להגיש את זה ללקוח עוד היום. אני באופן כללי מעצב ומכין סרטים בתכנות אחרות, אבל הפעם ביקשו ממני קובץ פלאש שישמש כבאנר. הכנתי את הבאנר שלי בתכנת אפטר אפקטס וייבאתי אותו לפלאש. פשוט מאד. הבעיה היא שאני ממש לא מצליח לגרום לבאנר לקשר כמו שצריך לאתר. אם אני סתם לוקח את השכבה ומנסה להלביש עליה קישור, זה עושה לולאה אינסופית של קישורים, כל עוד הפלאש פועל. אם מצד שני, אני מנסה לעשות on(press) או on(release) הוא מראה לי שהבאנר לחיץ, אבל לא עושה כלום. ניסיתי לעבור על עשרות אתרים והסברים בנושא, אבל באף אחד לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה שלי. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח מאד. אני מאמין שהבעיה היא מאד ק…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
סדר רשימת ההודעות שהתקבלו השתנו לפי שם השולח. אני רוצה להחזיר את זה למצב ברירת המחדל שהוא, "הודעות אחרונות שהתקבלו". איך עושים זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני עובד עם SERVER 2008 ואני מחפש איזו תוכנה שתציג לי בצורה גרפית פרמטרים מסוימים כמו: טמפ\שימוש בCPU ובRAM בזמן אמת\תעבורה ברשת\פעיולות של הכוננים הקשיחים ועוד... משהו כמו הסרגל צד שיש ב7\VISTA רק שאין את האופציה הזו בSERVER. אשמח אם תציאו לי אחת כזו ;D
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה נשמע חברים? תראו אבא שלי קנה את ה DVD הזה. http://zap.co.il/model.asp?model_id=584692 והורדתי סרט הארי פוטר והוא באה בשני חלקים CD1/CD2 עכשיו אני צורב אותו על DVD ואני פשוט צורב את 2 החלקים האלו על דיסק 1 ובתפריט אני בוחר איזה חלק אני רוצה לראות? וגם הדי וי די קורא כתוביות Divx ורציתי לשאול איך אני צורב כתוביות עם הסרט? למשל הורדתי כתוביות לסרט ואני לא יודע איך אני צורב את הכתוביות ואיך אני מפעיל אותם חח תודה מראש ממש חשוב לי
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי. היה לי דיסק עם איזה דרייבר,שרציתי לגבות אותו,אך במקום לצרוב אותו כ IMAGE,העתקתי את תוכן הדיסק לתיקיה במחשב. בינתיים הדיסק אבד,האם יש דרך לשחזר אותו? ניסיתי לצרוב על דיסק את תוכן התיקיה כ- DATA אך זה לא פותח לי את התפריט כמו הדרייבר המקורי. אגב,תוכנת הצריבה שלי היא NERO 6.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנה כזאת שמדמה רשת בין שני מחשבים ששניהם מחוברים לאינטרנט... כאילו לא שהם אחד ליד השני אלא ששניהם מחוברים לאינטרנט ממקומות שונים והתוכנה מדמה כאילו שתי המחשבים מחוברים ברשת... אני צריך את התוכנה כי אני רוצה לשחק אם חבר במשחק רשת אחד... מישהו יכול לתת לי את השם של התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התחיל לי היום מין בעיה כזאת גם זה קופץ מתי שאני מפעיל תווינדוס וגם מתי שאני מפעיל כל מיני תוכנות הנה תראו תמונה ויכול להיות שבגלל זה הSPY SWEEPER אומר לי שהוא לא קיבל KEY מאושר? כי ניסיתי כבר כמה KEY שאמורים לעבוד...והם לא עובדים..
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, כשברצוני לשמור משהו, או לבצע פעולה שכנראה משתמשת בלא מעט זיכרון מתקבלת ההודעה הבאה (מצ"ב צילום מסך). מצ"ב פירוט חומרה של המחשב (זו הדרך שאני מכיר, אני מניח שישנה אפשרות יותר מפורטת...) מערכת הפעלה XP, sp3 מקווה שזה מספיק מידע. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בעייה כזו שיש לי קובץ במחשב שלא ניתן למחוק אותו כי הוא בשימוש. בדקתי במנהל משימות->תהליכים והוא לא מופיע שם. הקובץ הזה הוא גם לא קובץ משותף. מדובר בסרט שלא עובד ותוקע את המחשב (בופור, למי שרוצה לדעת). הוא נמצא במחשב כבר הרבה זמן וללא הצלחה. איתחלתי את המחשב כמה פעמים וגם זה לא עוזר. למשהו יש עצה על תוכנה שמוחקת בלי להתחשב אם הקובץ בשימוש או לא? תודה, מוישקו
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש בפועל 4 כוננים C.D.E.F ונוספו לי גם G, J, איך מוחקים אותם. ניסיתי למחוק במנהל התקנים וחזרו אחרי הדקלת המחשב.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי על השלוחן עבודה פירסומות ובמועדפים, אני לא בטוח שזה spywares אבל בכל מיקרה אני רוצה להוריד את זה מהמחשב. הורדתי את התוכנה: ad aware זה סרק לי את המחשב, מצא כמה קבצים מחק אותם אבל עדיין יש לי את הפירסומות על השלוחן עבודה ובמועדפים.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני שומע בתוכנה בעיקר רדיו אז אני חשבתי אם אפשר להקליט את השירים ישירות מה WINAMP אם יש כזה דבר איזה PLUGIN שיאפשר הקלטה ישירות מהתוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-