עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלומר, יש לי שלושה מיילים בוואלה, מייל אחד בנענע האם ישנה אפשרות טכנית לסדר את זה כך, שברגע שאפתח את האאוטלוק שלי אקבל כל המיילים שנשלחו לי לאחד מתיבות המייל שלי? במקום שאצטרך להיכנס כל פעם בנפרד לכל תיבה ותיבה. תודה

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  2. כמו שיש אופציה לבחור שמירה/קבלה של עוגיות רק מאתרים מסוימים... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. חברים שלום, אני לא נוהג להשתמש בקיצורי הדרך שבמקלדת בשביל לגלוש בפיירפוקס.. כגון AltCmd+Left Arrow וכו'.. האם יש דרך לשנות או לבטל את אותם קיצורי הדרך.. (עדיף ללא תוסף - חיפשתי בהגדות התוכנה ולא מצאתי) תודה לעוזרים.

4. היי, קניתי נטבוק חדש (אך חלש..) וכשאני גולל ב hwzone הפרסומות מאיטות לי את כל הגלילה. האם יש דרך לבטל את ה flash רק באתרים מסוימים?

5. שלום, יש לי שרת + קבוצת מחשבים עם נורטון: Symantec Corporate 9 האם ישנה דרך לבטל את סריקת הוירוסים בדואר יוצא ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. שלום! האם יש דרך לדעת אם מישהו העתיק קבצים מהרד דיסק של מחשב ראשי שאליו מחוברים מחשבים נוספים דרך הרשת? או במחשב פרטי? האם קיימת אפשרות לעקוב אחרי פעולות שמתבצעות במחשבים ברשת לאחר שהועתקו הקבצים? תודה מראש

7. היי, אני מעוניין ש- speedfan תעלה עם הווינדוס, האם אפשרי? במידה וכן,כיצד? תודה!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by anastasia,

אני מעוניין להתקין תוכנת vnc. האם ניתן לגשת למחשב המרוחק דרך דפדפן או שחייב את התוכנה בצד השני?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by lcx,

אשמח לעזרה, אני מעוניין להעביר למישהו קובץ,אבל אני לא רוצה שישתמשו בקובץ הזה בשלב מאוחר יותר. האם ניתן להגביל את משך הזמן בו הקובץ יהיה קיים או קריא? מדובר בקובץ PDF. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כשאני צופה בסרטונים באתרי אינטרנט זמן ה-BUFFER קצר מידי, ואחרי זמן לא רב של צפיה (מס' שניות) התמונה נתחילה להיות מקוטעת ורק שומעים את הסאונד. יש אתרים בהם צבירת המידע ב-BUFFER ממשיכה כאשר לוחצי םעל PAUSE, ואז אני פשוט לוחץ על PAUSE בהתחלה, ממתין לצבירה של וידאו ואח"כ מתחיל לצפות - וכך אין בעיה. באתרים אחרים, למשל של ערוצים 10 ו-2, כשלוחצים על PAUSE הצבירה נפסקת - והבעיה נשארת... השאלה שלי האם ניתן להגדיר בדפדפן או בנגן זמן BUFFER ארוך יותר. תודה מראש על ההתיחסות.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. ב ie7 היה ניתן להגדיר איזה מנוע חיפוש שרוצים, אך באקספלורר 8 מצאתי רק אפשרות להגדיר מנוע חיפוש מתוך רשימה של מיקרוסופט. האם יש דרך כלשהי להגדיר איזה מנוע חיפוש אחר?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  12. Started by nore0,

ל-JPEG

• 8 תגובות
    • 5.7k צפיות
  13. אם כן ,איך? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tzahi16,

לקוראי הפורום שלום האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת מסד נתונים חינמית ונוחה.

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  15. פירמטתי לפני כמה ימים ושכחתי לגבות תיקייה מאוד מאוד חשובה יש תוכנה שיכולה להחזיר את התיקייה? לפחות חלק גדול ממנה? אני כרגע מנסה עם RECOVER MY FILES...יש עוד הצעות? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. אם כן - כיצד? איזו תוכנה? אפשר על ידי WIN XP PRO?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by .AloN,

האם ניתן להמשיך לצרוב על דיסק שכבר צרבתי עליו ISO\BIN ? כל זאת, כמובן, בהנחה ואני לא סוגר את הדיסק סופית. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by eladbu,

האם ניתן להסיר את IE6 מ XP PRO ומה הסכנות?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני משתמש בגירסת ניסיון של NOD32 ומאוד מרוצה ממנו כאנטי וירוס. כקורא של המגזין PCPLUS (או כיום כבר SMBPLUS) קיבלתי את NOD32 2.50.25 עם עדכונים לשלושה חודשים. השאלה שלי היא האם הוא באמת טוב גם כ firewall? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm Free. האם NOD32 מספק הגנה מספיק טובה בכדי להחליף את ZoneAlarm כ firewall? כי שימוש רק בNOD32 יכול לפנות לי מעט משבבי מערכת. תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. אורח one

קניתי לפטופ חדש ואני מנסה למצוא דרך להעביר תוכנות של adobe מהלפטופ הישן לחדש עם כל ההגדרות האישיות שלי בתוכנות בלי להתעסק בהתקנה מחדש. האם ניתן לעשות את זה דרך Image של המערכת בלפטופ הישן? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by pssheba,

שלום, ניסיתי להעלות קובץ swf ו fla והעליתי חרס בידי. אפשר להמיר את קובץ הפלאש לפורמט אחר ? איזה ? כיצד ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קניתי מחשב ניייד שיש בו WINDOWS 7 באנגלית. אני מעוניין שמערכת ההפעלה תהיה בעברית (כמובן בלי לפרמט את המחשב ולהתקין בו מערכת הפעלה חדשה בעברית). האם יש איזה תוכנה או קובץ שיכולים לבצע את המעבר מאנגלית לעברית?

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  23. הורדתי ספר מסויים בפורמט של התוכנה הזו ומי שסרק את הספר סרק את העמודים במאונך במקום במאוזן ולכן אני צריך לסובב כל עמוד ועמוד 90 מעלות שמאלה. השאלה האם זה אפשרי וכיצד עושים זאת? תודה מראש. עריכה: לא משנה הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  24. יצרתי קובץ ב"פנקס רשימות" של sitemap. השאלה שלי האם ישנה דרך להפוך\להמיר קובץ זה לדף אינטרנט? אם כן, אשמח לדעת כיצד? תודה.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.