תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. חבר שלי הביא לי תוכנה לעיצוב עריכה או משהו בסיגנון בשם FIREWORKS עכשיו אני יודע שזה לא ממש נפוץ כמו פוטושופ וכדומה.. אבל זה דיסק מקורי אז אני די מבואס לא לעשות אם זה כלום ותמיד רציתי לילמוד קצת על עיצוב אבל אף פעם לא התנסתי בזה אף פעם לא עבדתי עם FLASH או פוטוסופ או כל דבר דומה ורציתי לישאול אם מישהו אולי יכול לעזור לי להתחיל להבין להשתמש בתוכנה הזאת וכדומה.. (אני לא מחפש לעשות דברים ממש ברמה גבוה רק סתם לילמוד ולהבין קצת בזה..) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וכן, הכוונה ל-Discworld הראשון, שהגיע על דיסק בודד (משלים חסכי ילדות). הבעיה? אני מצליח לשמור משחקים בלי בעיה, אבל כשאני מפעיל את המשחק מאוחר יותר, לא מופיע אף משחק שמור ברשימה. בדיקה בספריה של המשחק מראה שהקבצים נשמרו, אבל כשאני מנסה לטעון הוא פשוט מתעלם מקיומם. אני מפעיל את המשחק עם DosBox 0.70 דרך D-Fend 2.0.65. יצרתי את הפרופיל עם ההגדרות האוטומטיות, ואין לי מושג מה צריך לשנות שם כדי לפתור את הבעיה (אם בכלל שם טמון הפתרון). לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הפירפוקס קורס לי ביותר מדי אתרים.. מה עושים? יש עוד מישו שזה קורה לו?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
Firefox קורס המון תוך כדי גלישה, לא הצלחתי למצוא מכנה משותף לכל הקריסות.אני לא זוכרת מאיזה גרסה בדיוק זה התחיל לקרות, אולי מגרסה 4. מותקנות לי מספר הרחבות אבל בגרסאות קודמות זה לא היה קורה עם אותן הרחבות בדיוק. אני בינתיים עם הכרום אבל הוא עובד ממש לאט בפורום אחר שאני גולשת בו (Home Theater Israel אם זה משנה). יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בעיה בDAP לא רוצה להוריד... אם זה מוריד זה רק קובת קטן של איזה 2 KB מה עושים? זה עושה לי בחלון הורדה צבע אדום(לא בחלון הראשי אלא רק בחלון של ההורדה עצמה) שבדרך כלל זה עושה אור ירוק... מה עושים? זה ממש מעצבן וזה עם כל ההורדות ככה. תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
הורדתי איזה תכנה עם התקנה דפוקה שאמרה לי שהיא צריכה להתקין DIRECT משהו 5 לפני ההתקנה אז עשיתי OK והיא רצתה ריסטרט אחרי הריסטרט היא עוד פעם אמרה ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב היא עולה איך אני מעיף אותה?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הורדתי שחק BLU RAY ואני לא מצליח לנגן אותו בנגן רגיל.. הבנתי שאני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה,אשמח אם תביאו לי אותה כי אני לא צמוצ אאף אחת מהם\=. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איך אני עושה import למעודפים מ FF ל IE ?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי את הגירסא 6.0.0300..ראיתי באתר שיצאה את הגרסא הנ"ל...(303 בסוף) שווה לשדרג? מה התחדש?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום איך מפעילים את הפונקציה של ייבוא וייצוא ב outlook 2007
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי להפעיל היום את AD-AWARE 2008 אבל משום מה לא הצלחתי לבצע פעולת עדכון הנדרשת לפני סריקה. כשלחצתי על UPDATE קיבלתי הודעה שיש בעיה בחיבור שלי לרשת (ראה תצלום) וזאת למרות שאין שום בעיה כזו, כי אני גולש כרגיל. אם כך מה יכולה להיות הבעיה שאין אפשרות לעדכן? תודה ושבת שלום! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב של hp dv6700 עכשיו אני מחפש דרייבר לדבר הזה שקורא את טביעת האצבע ואני לא מוצא אותו באתר שלהם.. מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה אולטימט 32bit
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
למקרה שמשהו לא מובן, צירפתי צילום מסך. אם אני מוריד קובץ מסויים דרך פיירפוקס, אותו הקובץ מופיע לי פעמיים במיקום ההורדה, כשאחד מהם הוא זמני ונעלם ברגע שההורדה מסתיימת. לא כל כך קריטי, אבל קצת מפריע בגלל שמיקום ההורדה הוא שולחן העבודה, ואז נוצרים רווחים בין הקבצים שהורדו ואני צריך לעשות סדר ידנית. יש דרך לבטל את הופעת הקובץ הזמני? שמתי לב שב-IE לא מופיע אחד כזה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם . היה לי בהתחלה בפייסבוק שם באנגלית , שיניתי היום לשמי בעברית . ותכף הצ'אט לא הצליח להתחבר ועד עכשיו הוא מנותק . התקנתי פלאש מחדש - לא עזר מחקתי עוגיות - לא עזר . עשיתי DEACTIVATE והפעלה מחדש לא עזר . רשמתי ידנית בהגדרה של הכרטיס רשת שרתי DNS לא עזר . דיווחתי לפייסבוק שיש לי בעיה בצאט יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש אפשרות לעשות כונן IDE בPRO, ולא בPRO ADVANCED? כי משום מה כשאני מפעיל PRO ADVANCED בפעם הראשונה זה נתקע לי בINTIALIZING DRIVER ... ומדובר על הגרסה העדכנית, 4.10
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי פנקס רשימות (notepad) עם ממשק ברוסית. כתבתי טקסט בעברית, ושמרתי בדיסק און קי וגם בקשיח. בזמן זה היתה הודעה שהאמת לא קראתי בעיון, אך הופיע שם משהו באנגלית על קידוד.. כאשר פתחתי בקשיח, זה הוציא לי סימני שאלה. 1. אם אני אגש עם המסמך ב-DOK למחשב בעברית, זה יהיה קריא? 2. איך אפשר לתקן את זה? תודה
-
לפעמים אחרי 10 דקת שאני גולש בFF הוא לא נותן לי ללחוץ על הלחצנים של:[יציאה] [הגדלה/הקטנה] [מזעור] ...... תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת XP ואופיס מחדש אני לא מצליח לסדר שאני יראה נוסחאות כמו שצריך ב וורד מצורפת תמונה: איך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי תוכנה צריבה NERO 5582 כאשר אני רוצה לסגור את הTRAKE כדי שאני יוכל לצרוב עוד פעם בזמן אחר אני לא יודע איך עושים זאת עכשיו יש לי הרבה דיסקים פתוחים ואני לא יודע איך סוגרים אותם אז בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן! יש איזושהי דרך להגדיר שכאשר מפעילים את המסנג'ר הוא לא יופיע על הטאסקבאר אלא בקווילאנצ'?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי נתקפתי בעיה מוזרה במחשב- בזמן עבודה התוכניות הפועלות שואלות "האם אתה בטוח שברצוך לצאת" וכאלה ואף הווינדוס מנסה לסגור את עצמו.. זה כאילו הפקודה ALT+F4 נלחצת לה פעם אחר פעם... מותקנים אצלי במחשב אנטי וירוסים של נורטון וגם של נוד32 בנוסף גם ADWARE ושומר טורייאנים אודה למי שיסביר לי מה הולך ויפקח את עיני..
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי , אין בנגן הזה אופציית אנדו ?. אם בטעות מחקתי וידאו מפלייליסט אין דרך לבטל את המחיקה ?. יש נגן עם אפשרות לבנות פלייליסט כמו במדיה פלייר ?.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-