עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני משתמש בנגן KMPLAYER וכן אני יודע שבעיקרון לא צריך להתקין כלום והכול עובד, השאלה רק אם יש איזה קודק כלשהו שישפר את המתמונה או שפשוט להשאיר איך שזה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by Rhx,

תשמעו משום מה אני לא מצליח לשים את הפיירוול של הווינדוס משהו נדפק .. אין לי גם אנטי וירוס בקרוב אני מתכוון להשיג .. האם כדאי לי לשים פיירוול של חברה ? אם כן תנו שמות

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  3. תכלס כל הדיסקים שלי = ויש לי שלושה...הם בפורמט החדש NTFS רק הראשי שלי נישאר עדיין ב FAT 32 אין לי בעיות מיוחדות - האמת...ולא עברתי בעיקר כתוצאה מפחד מהלא נודע... עכשיו חבר אמר לי שיש את תוכנת פארטישיין מאג'יק - המצויינת ושאין לי מה לחשוש חוץ מיזה אין טעם לעבוד בפורמט מיושן...ורצוי פורמט חדש במיוחד כשאני עובד עם מערכת הפעלה XP פרופשיונאל מה אתם אומרים? :s05:

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. Started by Deadka87,

יש פה מישהו שלמד \לומד בג'ון ברייס גרפיקה ? הייתי שמחה לשמוע קצת על הלימודים והכל בכללי.

• 41 תגובות
    • 15.6k צפיות
  5. היי אנשים יש לי מחשב שלא עשיתי בו פורמט הרבה מאוד זמן והוא עובד מצויין אבל מצד אחד שמעתי כשה מנקים רגיסטרי מוסיף טיפה לביצועים מצד שני התוכנות האלו יכולות בקלות לדפוק את המערכת אז מה אתם אומרים יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by radar,

שלום פעם האנטיוירוס של Eset היה קליל ואיכותי, בכמה שנים האחרונות זה נהפך למשהו מגושם מאד וזולל משאבים. אני שוקל לעבור ל-Avast, האם יש כאן אנשים שמשתמשים באנטיוירוס (או החבילה) שלהם? תודה

7. שלום רב יש לי אפשרות לשדרג את הדפדפן, מגרסה 6 ל- 7 דרך אתר מיקרוסופט. מה ההבדל בניהן והאם כדאי לשדרג? האם מישהו יכול לצרף תמונת מסך מאקספלורר 7 והאם אחרי שאני משדרג לגרסה 7 אני יכול למחוק אותה ולחזור ל- 6? תודה מראש, גיא.

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by bariko,

שלום רב, לפני זמן לא רב, רכשתי שתי רישיונות של Acronis True Image 11 Home. (עבור שני מחשבים) כעת קיבלתי מהיצרנית מייל, המבשר לי חגיגית שכלקוח מוערך של החברה, אני זכאי לשדרוג חינם לגרסה החדשה יותר - Acronis True Image Home 2009 כאן מתעוררות שתי שאלות: 1. האם בכלל כדאי לשדרג? 2. מה יעלה בגורל שני הגיבויים שכבר יצרתי עם הגרסה הנוכחית? האם לאחר השדרוג, אוכל עדיין להשתמש בהם במקרה שאזדקק לשחזר? תודה רבה!

9. Started by bariko,

שלום רב, לפני זמן לא רב, רכשתי שתי רישיונות של Acronis True Image 11 Home. (עבור שני מחשבים) כעת קיבלתי מהיצרנית מייל, המבשר לי חגיגית שכלקוח מוערך של החברה, אני זכאי לשדרוג חינם לגרסה החדשה יותר - Acronis True Image Home 2009 כאן מתעוררות שתי שאלות: 1. האם בכלל כדאי לשדרג? 2. מה יעלה בגורל שני הגיבויים שכבר יצרתי עם הגרסה הנוכחית? האם לאחר השדרוג, אוכל עדיין להשתמש בהם במקרה שאזדקק לשחזר? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by Yuron,

שלום לכולם אני כבר הרבה זמן משתמש באקספלורר ושמעתי הרבה על יציאת דפדפנים חדשים... איזה כדי להתקין? ואיפה אפשר להוריד אותו תודה מראש...

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. האם אפשר לעשות זאת דרך תוכנת הצריבה של XP ? או שיש דרך אחרת ?? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tovtov,

בוקר טוב, ברשותי office 2000 שאני מאוד מרוצה ממנו. האם כדי לשדרג לoffice xp? אני לא מכיר את XP האם יש שיפורים ביחס ל 2000. אציין שאני משתמש רק ב WORD וב EXCEL. תודה, יוסי

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  13. אני לא מדבר על antivirus ו firewall, אבך יש כל מניי דברים שהתקנתי ובטח יושבים בזיכרון השאלה אם הם משפיעים על הביצועים במשחקים כבדים כמו ( rise of legends המעולה!!!!), כי אני יודע שוינדוס נהיה איטי יותר כל שעובר הזמן, והתקנה חדשה זזה חלק. האם יש דרך לנקות וינדוס בצורה טובה, כי אישית אני לא מאמין בכל תוכנות הניקויי האלו, הם נראים לי יותר זבל מהזבל שהם מנסים לנקות

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  14. אהלן, התקנתי את BSplayer ver 1.36 לצד Windows Media Player 10 על Windows מפורמט, ביחד עם חבילת המקודדים ffdshow גירסה 1167 (ffdshow-rev1167-20070514_xxl.exe). ב-BSPlayer אני מצליח לראות את כל הקבצים/פורמטים, וב-WMP שומעים רק אודיו ללא וידאו (בעיקר בכל קבצי ה-TVRIP ו-DVDRIP שברשת). אני יודע שיש ל-WMP סט מקודדים משלו, אבל חשבתי שזה נפסק בגירסה 9. יש למישהו רעיון לפתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  15. היי, השאלה בכותרת+האם הן יכולות לפעול באופן תקין,כשמאשרים את שתיהן כהרחבות זמינות בIE9,כשהעדיפות על פלאש? תודה רבה מאוד מראש.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. אני רוצה להוריד את פאר קריי המלא מ-gamershell הקובץ יורד אבל בדף למטה כתוב Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. Attempting to download this file with your current browser is unlikely to work correctly. http://img337.imageshack.us/img337/8056/fcfh1.jpg אי אפשר להוריד יותר מ-2GB ב-IE ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  17. אז אני לא מבין, יש גירסאות נפרדות ל CS4 32 ו 64ביט? או שזו אותה תוכנה שתיכולה לעבות על שתי הפלטפורמות יחדיו? דרך אגב אני צריך לויסטה 64ביט.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  18. ואיזה תוכנות מומלץ שיהיו במחשב ולא פורטאבל? עלה לי בראש שאפשר לוותר על התקנת אנטיוירוס ונגן וידאו/מוזיקה. מה דעתכם? המלצות ודעות נוספות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  19. netex הפוך על הפוך wordpoint 2000 download accltator plus ?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  20. שבת שלום מאחר ופירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את win xp, אני מקבל הצעות להרבה עדכונים ל-internet explorer והשאלה אם זה נחוץ אם אני משתמש ב-google chrome. תודה

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by nik55,

מתלבט אם יש צורך להתקין ויסטה או XP על מחשב חדש אפשר יעוץ?

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה להתקין על הלוח הזה ויסטה ובאתר שלהם אין בכלל דרייברים לויסטה . זה נורמלי או שאני לא מחפש טוב ? בלינק הזה תוכלו לראות את זה : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1860 תודה רבה על כל עזרה .

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  23. ולא... לא מדובר על דחיסה של RAR או ZIP אלא אם יש תוכנה חזקה יותר. לא משנה זמן הדחיסה, אלא עוצמת הדחיסה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.