עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. משהו קרה לדפדפן כרום לוקח זכרון לכל דף באינטרנט 700,000 K למה זה קורה ?

2. שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. היי, הבקשה בכותרת. מחפש תוכנה ידידותית למשתמש. תודה!

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by nitayc1,

שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  5. לא מתחבר לי כבר 3 חודשים !!?? התוכנה פשטה רגל ?? השרת ? הרבה יותר טובה מאי מיול ..מהירה..... מה קרה לה ?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by daido,

אני מחפש תוכנה שתפעיל משחק עם סיומת smc זה נראה לי אמולטור. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by barak_i,

אהלן יש לי איזה שהיא בעיה בוורד - אולי מישהו מכם נתקל בזה. זו בעיה שבאה והולכת - היא לא קבועה. אני שומר קבצים, מקבל איזושהיא הערה על tamples שאני לא מצליח להבין. ואחרי שאני סוגר- את הוורד- הקבצים פשוט לא נשמרים או שלחלופין - הם נשמרים על 0 bytes (ריקים). למישהו יש קצה חוט??? תודה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  8. Started by meirzx11,

שלום לכם יש לי מחשב מסוג זה כל פעם שאני מחבר דיסק או מקור חיצוני אחר יש לי קריאה שההתקן יכל לביצועים טובים יותר אנא עזרתכם בנוסף התקנתי תוכנת פייר פוקס עקב בעיות עם אקספלורר ולכן יש לי בעיה עם מקודדים כרגע באתרים שנפתחים אין קול תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by ToMeRv32,

שמעתי ממישהי היום שיש לה לפטופ של Lenovo, שיש עליו מערכת הפעלה ווינדוס כלשהו שiTunes לא עובד עליו. לטענתה זה גם מה שאמרו לה בתמיכה כלשהי של אפל (אנערף איפה). מכיוון שזאת מישהי, אין לי כוח להתחיל לתחקר אותה איזו מערכת הפעלה יש לה או להאמין לה, ולא הצלחתי למצוא בגוגל משהו (לא חיפשתי מעמיק מדי..).. מישהו יודע על מה מדובר? על אילו מערכות הפעלה iTunes לא עובד? (ואני דיי בטוח שיש לה משהו שהוא לפחות XP..)

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by georgeg,

3 תוכנות : 1. האם למישהו יש המלצה לתוכנה פשוטה לשחזור קבצים שנמחקו (מסל המחזור ו/או ע"י Shift+Delete) ? ברור לי שיכולת השחזור תלוי בפרמטרים שונים, הכוונה היא לתוכנה פשוטה למשתמש הבייתית, שתסיים במצבים מסויימים. (למשל, שמתחרטים רגע לאחר המחיקה, לפני ששטח הדיסק מספיק להכתב שוב) 2. האם יש Plugin/Add On לפיירפוק/אקספלורר, המסוגר להמיר נתוני POST ל GET ? (כלומר, להציג ב URL את הפרמטרים העוברים ב GET) 3. עם איזה כלי פרוקסי/Sniffer מומלץ לעבוד, כאשר מעוניינים לנטר את התעבורה בזמן פיתוח האתר ? (Paros, Fiddler וכו') ? תודה.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו רציתי לדעת איך אני שומר קובץ בגודל 100X100 ששוקל 20kb מבלי לפגוע באיכות של הוידאו ובלי שהוא היה חתוך? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  12. הי, קניתי דיסק קשיח חיצוני כדי לגבות כל כמה זמן את המחשב. אני רוצה תוכנה שמגדירים לה איזה תיקיות לגבות והיא מסנכרנת בין הדיסק קשיח למחשב אוטומטי ורק את הקבצים שהשתנו. זאת אומרת שאני לא יצטרך כל פעם להעתיק את כל הקבצים מחדש (ולמחוק את הישנים) חשוב לי גם שהסינכרון יהיה רק בכיוון אחד מהמחשב לכונן ולא הפוך, כלומר שאם מחקתי קובץ במחשב הוא ימחק גם בכונן (ולא שהוא יסתנכרן מהכונן למחשב) מצאתי תוכנה שנראת לי מתאימה שנקראת GFI backup ויש שם אופציה של סנכרון רק רציתי לדעת אם הסינכרון הוא בכיוון אחד. מישהו מכיר את התוכנה ויודע? מישהו מכיר תוכנה אחרת שיכולה לעשות את העבודה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 6.5k צפיות
  13. Started by Oranl,

היי, יש לי בעיה, כשאני מקבל קישורים במייל או במסנג'ר הם לא נפתחים לי ישירות בדפדפן כמו בעבר ואני צריך לעשות להם העתק-הדבק. למרות ש-IE6 מוגדר כדפדפן ברירת המחדל שלי. יש לזה פתרון? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  14. פרמטתי את המחשב לדודים שלי ויש להם לוח אם Unknown לפי אוורסט! וכל הזמן קופצת הודעה שזוהתה חומרה חדשה, החומרה היא: Via Bus Master IDE Drivers ואין את זה בדיסק של להוח אם :-\ ואני לא מוצא את זה באינטרנט בשום מקום חישתי כבר שעות! לא יודע ת'חברה של הלוח אם אבל יש את הצ'יפסט: North Bridge: VIA VT82C694X Apollo Pro 133A South Bridge: VIA VT82C686B מישהו יכול להשיג לי את הדרייבר הזה? (Via Bus Master IDE Drivers) תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by ImAllMostAwake,

אני נמצא בפורומים רשומים, שאני משלם עליהם כסף, אני לא מדבר על פריצות וכו... אז לא חושב שזה נוגד את חוקי הפורום.. יש לי שאלה פשוטה אני משתמש בutorrent ואני הולך לפרמט ת'מחשב איך אני יכול לגבות את הקבצים שאחרי הפירמוט אני אוכל להמשיך לשתף יש את התוכנה uTBackup אבל לא כל כך הבנתי איך היא עובדת... יש לי קבצים בערך 200 ג'יגה מה אני אמור לעשות ? אחרי פירומט בסך הכל אני אעביר ת'קבצים לפרטשין אחר ... אבל מעבר לזה מה לעשות ? תודה על העזרה מראש, ושוב מקווה שהשאלה לא נוגדת ת'חוקים פה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by sh_idan,

יש לי סרט בפורמט הזה כנראה, וכשאני מנסה לצרוב אותו בנרו לגירסת VCD הוא לא נותן לי מאחר ויוצא קובץ גדול מדי, 760 מגה בערך. מישהו אולי מכיר איזה תוכנה שבעזרתה אני אוכל לחתוך חלק מהסרט וכל להכניס אותו לדיסק? או אולי פטנט אחר? תודה מראש לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by amittt,

בכל המחשבים שניסיתי הדף אינטרנט הזה נפתח. ובמחשב שלי יש ווינדאוס xp pro אני מנסה להפעיל דף אינטרנט ואז הוא כותב לי למטה כאילו בוצע עם סימן קריאה צהוב כזה ושאני לוחץ על זה רושם לי בעיות בדף אינטרנט זה עלולות למנוע תצוגה תקינה או פעולה תקינה.. וכו... מזה הדבר הזה איך אני מבטל את זה שהדף כן יופעל לי??? תודה רבה רבה רבה לכל העוזריםם

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  18. מחקתי בטעות תיקיות חשובות, גדולות יותר מסל האשפה, והם לא נמצאות בו. יש לי וינדוס 98, ואין לי שמץ מושג איך לשחזר אותם. יש לי שם תמונות חשובות ביותר שאין לי שום עותק אחר עבורן. יש למישהו עיצה??

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  19. פשוט לא יאומן איזה אתר איטי ביותר,אני מנסה להוריד דרייוורים משם וההורדה כל הזמן נתקעת באמצע נשאר לי רק הכרטיס קול והכרטיס מסך ואני לא מצליח להוריד,ניסתי עם פלאשגט ועוד תוכנות דומות ואני לא מצליח להוריד אולי מישהו מכיר את האתר ובמקרה יש לו איזה שיטה להוריד משם? בעקרון אני צריך דרייוורים מפה http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/ex_5200.html תודה רבה רבה למי שיעזור לי

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  20. שלום הורדתי את המשחקים של VALVE- hl2 counter stike וכו' דרך steam down במחשב הישן שלי p3 מכיוון שאליו מחובר האינטרנט המהיר.. ההורדות הסתיימו, ורק עכשיו אני רואה שמה שהורדתי זה לא ההתקנה אלא המשחקים עצמם. השאלה היא מה אני עושה כדי להעביר אותם למחשב שלי? והאם תהיה אפשרות לשחק אותם ב offline mode? תודה נדב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tech55,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבכל פעם שאני יבצע ריסטרט למחשב, המחשב חוזר למצב הראשוני אותו אקבע לו מלכתחילה. משהו בסגנון EWF של WINDOWS.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  22. עריכה: יש לי עוד DOK בוטאבל של גוסט (שכולל תמיכה ב-TCP\IP, זה חשוב מאוד). ויש לי כמובן אימג'ים של MHDD\MEMTEST. עם איזה תוכנה\וואטאבר אני יכול ליצור תפריט לבוט ב-DOK נקי שיש לי, שיתן לי 4 אפשרויות: ההתקנה של הוינדוס ששמתי עליו (7 או ויסטה זה לא משנה, אני רואה שהם עולים אותו הדבר בדיוק). הגוסט שיש לי ב-DOK אחר (לא סתם כל גוסט כי רובם לא תומכים ב-TCP\IP). MEMTEST MHDD. כמובן שלמטרה הזאת אני מבין שצריך לעבוד יותר קשה, אז אני לא מצפה לדרכים ממש קלות. תודה רבה רבה. הודעה מקורית: יש איזשהי תוכנה שיודעת להעתיק אימג' של דיסק (למשל ISO של וינדוס 7) ל-DISK ON KEY ? תודה.

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי אני צריך תוכנה להמרת קבצי PDF ל Doc וההפך. יש לי את Nitro Pro 8 אבל הבעיה איתה היא שכשאני הופך מPDF ל DOCX העיברית יוצאת הפוכה ... למישהו יש ניסיון עם זה ? אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, יש לי בעייה בסרט שאני רואה, שה-AUDIO יותר מהיר מהוידאו (הם לא בסינכרון) האם יש תוכנה שיכולה לסדר את זה או איזשהו כיוון בתוכנה ה-MEDIA PLAYER שצריך לעשות, או שזה בעייה בסרט עצמו? אני משתמש ב-MEDIA PLAYER 10. תודה

25. Started by royymmm,

אהלן , אני מעוניין לפתוח דף נחיתה שונה מהרגיל .. מצאתי מספר אתרים הנותנים את שירותיהם ללא עלות יחד . אני מחפש משהו ספציפי שיהיה ללא עלות ויתן לי את האופציה לשים וידאו או להשתמש בוידאו של האתר עצמו בתוף הדך נחיתה .. מישהו מכיר ? שמע ? עבד עם אתר כזה בעבר ?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.