עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tintin,

יש לי את התוכנה הזאת שאמורה להפעיל משחקים ישנים על הWINDOWS. אני מנסה לשחק ב FULL THROTTLE אבל הוא מציג לי את המשחק בחלון קטן מאוד שאי אפשר להגדיל אותו לכל המסך. הסאונד בסדר, יש שם מלא הגדרות של הגראפיקה ואני לא יודע מה להגדיר כדי שזה ירוץ לי על מסך מלא. יש לי מסך dell 24" וכרטיס גראפי 8800gts win xp sp2 תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני אחרי פירמוט של ווינדוס xp והתחיל לקפוץ לי שגיאה מדי פעם שמטרידה אותי באמת מאז הפירמוט הזה הגלישה שלי יותר איטית משום מה בשגיאה רשום: could not find the file "flash.ocx מה זה?מאיפה זה הגיע? איך מתקנים את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  3. Started by hellyeahmofo,

ומתקבלת הודעה: Disk in drive d: is not formatted ב disk management ההארד דיסק מופיע כ active ו healthy מה קרה? איך מצילים את המידע?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

פירמטתי את המחשב שלי, התקנתי את הדרייבר ושאני בא להדפיס (רק להדפיס, סריקה עובד) הוא פשוט עושה לי ERROR : SEND / DON'T SEND. בכל תוכנה שניסיתי: notepad, office word. ניסיתי לחבר את המדפסת למחשב אחר וזה עובד טוב. מה יכולה להיות הבעיה? המדפסת היא 425CN MFC

5. אני מחפש את זה למחשב עם Windows XP. חשוב שהשימוש יהיה פשוט ככל האפשר (ההתקנה לא חייבת להיות פשוטה)

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  6. היתקנתי היום ביטורנט עכשיו מראה לי שם הרבה מספרים גבוהים 800 + הגיע לי גם ל 970 הורדה אבל האחוזים לא זזים דוגמה אני כבר כמה דקות מביט על ההורדה הראשונה ברשימה המהירות קבועה אבל האחוזים לא זזים למרות המהירות שרשום אז העלתי תמונה אולי תוכלו להסביר לי איך זה עובד תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

7. Started by abudy,

התמונות והמשחקים נגיד ניד פור ספיד ההמכוניות התמונות הכל התרחב איך אני מסדר את אםא פשר בכלל לסדר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם ללקוח שלי כל הזמן יש את ההודעה הזאת: Critical System Error ! Your computer was infected by Worm.Win32.Sober It's dangerous for your system, some files can be lost and your browser can be slow! Click OK to download the antispyware program to clean your computer! מישהו יודע מה זה אומר ? מה צריך לעשות ? גם אחרי התקנה מחודשת של מערכת הפעלה, + NOD32 וכל העדכונים... ההודעה הזאת חוזרת אחרי מספר שבועות. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by xTz,

אהלן אני בונה image של Win XP SP2 ואני יודע שיש אפשרות להכניס לשם גם דרייברים שהחומרה שלהם לא נמצאת כרגע אצלי במחשב [כדי שהimage יתאים גם למחשבים אחרים עם חומרה טיפה שונה] איך ניתן לעשות זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by DorCo,

הווינדווס כביכול עולה עד שמראה הודעת שגיאה: כותרת: Explorer.exe system error "(אין אפשרות לאתר רכיב) הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר BROWSEUI.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." בנוסף הווינדווס לא עולה בsafe mode... השאלה שלי היא אם חייבים לפרמט או שיש פיתרון אחר?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  11. מקווה שזה קשור לפה... שאני גולש באתר כל הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: היא מופיעה הרבה פעמים אז אני מתעלם ממנה. לאחר זמן מסויים מופיע דוח שגיעות. גם אותו אני מזיז הצידה. ואחרי זה מסויים האתר פשוט נתקע ואז אני יוצא. שיש את ההודעה. אם אני לוחץ על מקש מסויים הוא סוגר לי את האקפלורר של האתר הזה בלבד! זה הקטע. שאתרים אחרים הוא לא סוגר. והוא מופיע רק שאני נמצא באתר הזה... מה אפשר לעשות? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by rank,

למישהו יש פתרון למכה הזאת של הXP, הוא צובר מלא זבל והוא נהיה איטי מאוד יש לי מחשב חזק בן חצי שנה שעובד כמו מחשב שלא פירמטטי שנתיים מישהו מכיר איזה תוכנה טובה שעושה סדר מנקה ..גורמת למחשב שיעבוד יותר מהר . אחרת האופציה היחידה שלי היא לפרמט את המחשב

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by shmil_y,

היי מה הדרך המהירה והפשוטה לחתוך קובץ mp3 כדי שישמש כרינגטון?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  14. הנה תמונת מסך של האימייל של וואלה. הוא פשוט לא נותן לי להיכנס אליו מהמחשב שלי בבית. כשניסיתי להתחבר מהעבודה הוא עבד לי. יש מצב שהבעיה אצלי? כי הכל עובד לי בהרצת יישומי אנטרנט. עם זה גלישה מסנג'ר וכו'.. עם עוד מישהו נתקל בזה... אשמח לדעת שלפחות אני לא היחיד. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  15. שלום, אני מחפש את הרקע מטריקס באנימציה (שזה זז ) באיכות גבוהה . ערכתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי את זה בשום מקום! תודה !

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by bg1987,

אני רוצה ל"צרוב" (אני לא בטוח עם זאת המילה המדויקת) סמל על תמונה אחרת, לדוגמה יש לי תמונה של כדורסל. ואני רוצה לערוך אותה בפוטושופ ככה שיראה כאילו יש על הכדורסל עצמו את הסמל של מכבי ת"א (או שפורסל, לא באמת משנה). הנה כדורסל: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Basketball.jpeg והנה לדוגמה הלוגו של HL2: http://www.igniq.com/images/logo_half_life2_valve.jpg איך אני יוצר מזה כדורסל שמצוייר עליו הלוגו של HL? קישור למדריך באנגלית גם יספק אותי, אני פשוט שובר את הראש איך לתאר את זה בגוגל ולא מצליח =\

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by intel suck,

אז ככה לפני הרבה שנים למדתי להשתמש בפלאש 4 בקורס היום כשיש כבר פלאש 8 וכל התכונות השתנו לא לדבר על זה שאני גם לא זוכר את כל התכונות של פלאש 4 אני רוצה לחזור להשתמש בתוכנה יש הצעות איך אני יכול ללמוד להשתמש בתוכנה בצורה טובה? מדריכים טובים מהאינטרנט ספרים מומלצים וכו' עדיף אפשרויות מהאינטרנט ואם אפשר שכל אחד יגיד איך הוא למד להשתמש בתוכנה תודה

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by coorva,

שלום איך אני מגדיר ב- GMAIL שהפונקציה של הדואר זבל לא תעבוד. אני רוצה שיתאפשר לי לקבל דואר מכל חשבון אחר ללא סינון. האם ניתן לעשות זאת? תודה

• 6 תגובות
    • 10.5k צפיות
  19. Started by meir3420,

שלום לפני כמה ימים התקנתי מסנגר גירסא 8.5 אחרי זמן מה המסנג'ר משנה את תצוגת השפה שלו למשהו לא ברור. וזה לא משנה שאני משנה שוב ושוב את השמות לעברית אחרי זמן מה שהמסנג'ר פעיל הוא מחזיר את השמות למשהו לא ברור. ניסיתי הסרת תוכנה והתקנה מחדש. ניסיתי החלפת תוכנה למסנג'ר 8.1 והתקנתה. כל זה לא עלה בידי לפיתרון הבעייה. אם תוכלו לעזור לי... תודה..... למנהל הפורום. אני חדש פה ולכן אינני מבין בדיוק מה אתה רוצה אשמח אם תפנה בפרטי ותסביר לי איפה אני טועה במקום לנעול את ההודעה... ואם אתה יכול לעזור לי בשאלתי אשמח גם ממך לתשובה.. בתודה מראש.... [attachment deleted by admin]

20. אני יודע שיש את - Easy Video Splitter ו-Easy Video Joiner, כשמן כן הן, לאיחוד ופיצול קטעי וידאו. אבל מן הסתם זה לא מתאים לחלק משחק, נכון? אז אני מחפש תוכנה שתחלק את המשחק (כ-6GB) - ל2 חלקים (יש לי דיסקים של 4.7GB) ואז שאני אוכל לצרוב יש בכלל תוכנה כזאתי? :-X תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by coorva,

רציתי לשאול אם התוכנה עדיפה לשימוש על פני winamp מבחינת נוחות ואם יש לה תמיכה מלאה ב- internet radio streaming ?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  22. Started by eozeri,

אהלן, קניתי מחשב עם לוח אם abit nf-m2sv. על הלוח יש כבר כרטיס קול מובנה. כשאני מתקין את הדרייבר של Realtek, (שמגיע עם הCD של הלוח) בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה "InstallRealtek HD audio Drive failure" מי יודע מדוע ולמה? מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה, אייל

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by lior007,

שלום לכולם, לאחר פירמוט שבצעתי היום,חסר לי דרייבר ללוח אם. מדובר במחשב נייד של טושיבה,התקנתי דרייביר לכרטיס מסך ולא הייתה שום בעיה. הבעיה היחידה היא כמו שאמרתי שלא מצאתי דרייביר ללוח אם וכתוצאה מכך אין לי אפשרות לשמוע SOUND ולהפעיל את הכרטיס רשת. הדגם של הלוח אם: Toshiba statellite m35x תודה מראש

24. חבר שלי הוריד אותה מהאינטרנט הוא שאל אותי אם אני מכיר אותה מכיוון שאין לי מושג, כי לא שמעתי עליה רציתי לדעת את דעתכם בבקשה. תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 19.12.2007 בשעה 17:42:57 מישהו בבקשה

25. אני מחפש איזשהו כלי Freeware\shareware או בתשלום שאיתו אני אוכל לבדוק את ביצועי ה HD ולהשוות לHD אחרים או לאותו HD כאשר הוא חדש. אני מחפש גם כלי שיוכל להראות ולהוכיח שלאחר שימוש ב Defrag ביצועי המחשב משתפרים.

• 2 תגובות
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים