תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לא לתקן (DIVFIX) אלה תוכנה שמשפרת את התמונה?
-
אני מחפש תוכנה, שתשרטט (באופן גס כמובן) שדות וקטוריים כחיצים במרחב ובמישור (כמו שדות חשמליים וכו') . האם קיימת כזו? ועוד שאלה, האם יש תוכנה שיכולה לחשב נומרית (או שתביא את התוצאה המדוייקת במידה וזה אפשרי) אינטגרלים כפולים, משולשים, מסילתיים ומשטחיים? ואם היא תוכל גם לשרטט את הכל ביחד זה יהיה מצויין, האם קיימת חיה כזו? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף חוץ מזה שניסיתי את Clone DVD ובהחלט רואים שהיא פחות טובה בתוצאות
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
תגידו יש איזשהו תוכנה שמתרגמת את כול העמוד בלחיצה? ראיתי אצל חבר שלי היא מתרגמת את כול העמוד עיברית-אנגלית-אנגלית-עיברית.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש תוכנה או אתר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
פשוט אני מקבל בימים הקרובים את המחשב שלי. זו הפעם הראשונה שאני קונה מהחברה הזו (www.pch.co.il) והיות והזמנתי גם הרכבה של המחשב, אז המחשב יגיע אליי מוכן כשכל הכרטיסים בפנים. לכן, אני רוצה לדעת שלא עבדו עליי ולמשל נתנו לי כרטיס Radeon 9600 Lite במקום Pro שהזמנתי. האם קיימת תוכנה כזאת שמספקת את מידע הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים, ניר.
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שסופרת המיספר הסיבובים של ההרד דיסק בזמן מסויים? אם כן תביאו שם+לינק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לשדר את מה שמצלמת המצלמת רשת שלי לפלאפון . עכשיו נגיד ואני רוצה לשדר המקום את צילומי ה-web-cam סרט וידאו (נגיד בקובץ avi/mpg) אז אני צריך תוכנה שתעשה התקן וירטואלי של מצלמת רשת כדי שהתוכנה שמשדרת לפלאפון תחשוב שהיא זיהתה מצלמת רשת ושהתונה תשדר את הקובץ וידאו.ואל תתנו לי בבקשה פיתרונות כמו לצלם את המסך... ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קיצר יש לי משחק שיש לו קובץ MDS ו MDS בד"כ הייתי פותח את זה עם daemon tools או אלכוהול 120% אבל אף אחד מהם לא עובד... יש למישהו רעיון???
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לדוגמא קבצים שהורדתי מהאינטרנט או שירדו באימיול או שהעברתי מDOK? הכוונה שאני רוצה לדעת מה נשמר במחשב מתאריך מסויים ומה נמחק ממנו
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שתאחד את הכתוביות והסרט? אני מתכוון האם יש תוכנה שתאפשר לי להדביק את הכתוביות לסרט כדי שהכתוביות יהפכו להיות בתוך הסרט כבר. (מובנה) בתודה מראש EliaV-PeretZ.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש דרך או תוכנה כלשהי שתגבה לי קבצים מסויימים או דיסק IMAGE של כונן C ותשלח למחשב אחר שתמיד דלוק ומחובר לאינטרנט האם קיימת תוכנה כזאת או אפשרות כלשהי שתעשה את העבודה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז בעיקרון אני רוצה שהמחשב שלי יעשה ריסטרט בזמנים שאני אבחר בלי התערבות שלי כל פעם.כלומר שאני אגדיר לו נניח לעשות ריסטרט בשעה 16:00,18:00 ו21:00 והוא יעשה לבד ריסט בשעות הללו.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
האם יש תוכנה, שדרכה אפשר לקבוע באיזה רזלוציה המשחקים שיש לי במחשב יפעלו? אל תשאלו אותי למה אני צריך את זה, רק שאלתי אם יש. אם יש מה שמה תודה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
הבעיה היא שרק רמקול אחד אפשר להאריך ב-ATP3 ואני לא יכול למקם אותם ימין מאל כמו שצריך רק ההפך... האם יש דרך תוכנתית (בדרייבר של רילטק אולי) להפוך בינהם? תודה רבה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמובן אני מדבר על אותם באנרים מבוססי פלאש הנתעבים שחוסמים לי את כל צד ימין של האתר (כל אתר) ובמיוחד אלה שאי-אפשר לסגור
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שכתובה המגיק, והיא רצה על WINDOWS 98 אבל אומרים לי שהיא לא תעבוד על XP ? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חוץ מוירטואל DJ אני מדבר על traktor pcdj clubdj וכו'..
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האם יש תוכנת FTP שמעלה קבצים במספר חלקים במקביל, כמו שתוכנות הורדה מורידות קובץ אחד במספר חלקים? יש לי שרת שבו אני מצליח לעלות קבצים במהירות קטנה מיכולת ההעלאה שלי. אם אני מחלק את ההעלאה לכמה תהליכים, האם אפשר להעלות את רוחב ההעלאה שלי? אם כן, יש לזה תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להתלבש על כל התשתית של הMY COMPUTER הקלאסי של ווינדוס, כמו דפדפן של המחשב... וכל לחיצה על תקייה תפתח את אותו דפדפן במקום הEXPLORER הרגיל ? לא שאני בבעיה עם מה שיש היום אבל ככה גם הייתי לפני שגיליתי את FIREFOX ופתאום אתה לא מבין מה עשית קודם עם IE. למישהו יש המלצות ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כי בשניהם יש צילומי אוויר אז למה שאוריד את התוכנה למחשב? אני לא מנוסה איתה פשוט אני לא אוהב להוריד תוכנות למחשב. מעדיף רק כאלה שבאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שאלתי היא, אני מחפש תוכנה כמו בכותרת שתיתן לי אפשרות לישלוט על הדרייבר ועל עוד מיספר גורמים שקשורים אליו בישביל לקבל ביצועים יותר טובים או יותר נוחות. תודה מראש לעוזרים, ולילה טוב!!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמאס לי כבר מהסירבול של התוכנה הזאת באירגון השירים שלי (ויש עוד בעיות קטנות יותר) יש משהוא יותר טוב? עריכה: לכול מי שיענה לי תודה רבה אני אגיב רק לאחר ה 15/3 (פולין) שבוע נעים
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש תוכנה כזו.
-
- 12 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
אני מוריד הרבה סרטים מהאימיול עם סיומת WMV. האם ניתן להפעיל כאלה שצרכים רישיון?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-