עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, יש לי נובל קליינט שעד היום שימש רק אותי, כרגע נוסף צורך לשם-משתמש נוסף על אותו מחשב, הבעיה שהוא מ-TREE ו-CONTEXT שונה לגמרי, אני רוצה ליצור 2 משתמשים בקליינט בלי שיפריעו אחד לשני (כמובן שאני אעשה LOG IN לכל אחד מהם בנפרד, אין לי בעיה אפילו לעשות יוזרים שונים במערכת הפעלה עם אותם שמות משתמשים בשביל להפריד אותם לחלוטין). יש למישהו מושג איך אני עושה את זה בקליינט של XP ? אם לא, אתם מכירים אתר שיכול לעזור לי לעשות את זה? ניסיתי דרך ה-KB של נובל אבל כנראה שלא ידעתי את מילות החיפוש הנכונות בשביל למצוא את התשובה (בטוח זה קיים שם איפשהו). תודה רבה מראש.

2. אני מקבל ב LIVE MESSENGER הודעת שגיעה 80072f78 לא הצלחתי למצא פתרון לבד משהו יכול לעזור לי ? תודה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by KapiSH,

אני מחפש תוכנה שעושה Monitor לרג'יסטרי וכך אני יכול לדעת מה שונה ברגע מסויים... אני צריך כזאת תוכנה בעיקר בשביל לבדוק מה תוכנות משנות... תוכנות Tweak למיניהן... למשל, אם אני מסמן איזו אופציה אז היא משנה משהו ברג'יסטרי... אני רוצה לדעת מה בדיוק השתנה ברג'יסטרי וע"י כך ליצור מפתח ובעתיד אוכל להשתמש במפתחות במקום להשתמש בתוכנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by url,

קודם כל אני רוצה לדעת אם שווה לנסות להתעסק עם כיווץ מסוג כזה אני יודע שיש הבדל בשמיעה לטובת בmp3 אבל שהwma תופס פחות מקום (דבר שחשוב בכיווץ סרטים) השאלה היא האם ההבדל באיכות הקול משמעותי דבר שני, ניסיתי לכווץ בwma עם virtualDub אבל משום מה הוא לא מוכן ההודעה שמתקבלת היא: error initializing audio stream compression the requested conversion is not possible ועוד שאלה קטנה :jump1: מה ההבדל בין wma1 ל wma 2? :scatter:

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by elad_rabi,

שלום לכלום... תראו מישהו יכול לעזור לי?? יש לי תוכנה TC שמה... היא תוכנה של שפת C וככה אני מפעיל אותה והכל... היא עולה אבל משום מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת לא... כל תוכנה כזו של דוס לא מגיבה לי לא לעכבר ולא למקלדת?? פעם זה עבד לי... פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עובד.... מה לעשות אולי יש משהו בWINXP ומונע מזה לעבוד? בתודה אלעד

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by Br33z3R,

אני משתמש Kazaa Lite Resurrection הגרסה האחרונה, והקאזה לא מתחברת ככה שיהיה אפשר להוריד. יש לי קובץ שאמור לסדר את זה ,אבל האנטיוירוס מזהה אותו כטרויאני ומוחק אותו. יש למישהו מושג מה לעשות?? פעם זה היה מתחבר לא יודע מה קרה אחרי שפירמטתי. ד"א התוכנה מוגדרת בפיירוול אז אני לא מאמין שזו הבעיה. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by Raziel Elmaliach,

שלום רציתי לדעת אם קיימת גירסה של התוכנה שהמתאימה לתוכנה avid media composer 5 כי לפי מה שראיתי באינטרנט היא מתאימה רק לתוכנה אדיוס תקנו אותי אם אני טועה זאת תוכנה של המרת קבצי וידאו ? בתודה מראש רזיאל

8. יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP שם: hewlett packard

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. כל פעם שאני מפעיל תמחשב הוא מבקש להתקין חומרה חדשה, sm bus controller . איך אני מסדר תבעיה הזאת? תודה מראש!!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש לי קובץ התקנה MDF איך אני אמור להתקין אותה?

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by evman007,

ככה זה בפתאומיות נהיה .בשום תוכנה שום סרט לא עובד,מחקתי והתקנתי מחדש מקודדים גם לא עוזר ???

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by אבי11,

שלום האם מישהו מכיר תוכנה אשר ניתן לחפש באמצעותה את כתובת הדוא"ל של אדם כלשהוא? כלומר, להקליד את השם והמשפחה והיא מחפשת כתובת דוא"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by T-Flash,

שלום... יש לי בעיה... כשאני רוצה לצרוב משהו לדיסק DVD זה כותב לי את ההודעה הבאה: E80070057: The Parameter is incorrect. אני צורב בתוכנה ROXIO 6... וצרבתי דרכה המון פעמים את אותם הקבצים לאותם הדיסקים... הדיסקים הם TEAC DVD+R 8X... במה הבעיה

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by nuctornal wisdom,

בלי סיבה ניראת לעין, הwinamp החליט להפסיק לסדר שירים שאני מעלה מהlibrary אוטומטית לפי השם, והוא מעלה אותם בסדר רנדומלי. גם כשהshuffl מכובה כמובן ש When loading multiple items, sort by name מסומן מישהו יודע מה לעשות?

15. Started by payback,

מה ניתן לעשות חוץ מלהעיף Extentions? *מותקן על WINXP PRO+SP2 תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by abyss20,

כאשר אני מדליק את המחשב שלי הוא כותב לי הודעה על כך שקובץ הנמצא ב\windows\system32\config\system נמחק או אינו תקין ומבקש ממני להכניס דיסק של ווינדוס ולהיכנס לRECOVERY CONSOLE אך איני יודע מה לעשות הלאה בכדי לתקן את הקובץ הפגום, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by itay-ab11,

על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by starter,

איך אני מעביר מיילים וכתובות מאינקרדימייל לאווטלוק ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by shlomi8,

אוקי אז התקנתי תוכנה דיי מוכרת שמשנה את הסקינים ביינדוס ונעלם לי הסל מיחזור....יש דרך להכנס אליו לא דרך שולחן עבודה או להחזיר אותו איכשהוו? זאת התכונה שהשתקנתי...http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5638

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה פשוטה עם אפשרות גילוי תנועה,שליטה מרחוק, שליחת התראות ע"י המחשב פלאפון ואיימלים, כמובן הקלטה וצילום תמונה. אם יש תוכנות חינם אמשך לקבל לינקים. אם התוכנה בתשלום נא לציין תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. חיפשתי ומצאתי רק לוינדוס ויסטה ומטה.. האשלה אם בכלל קיים לוינדוס 7? נ"ב socket LGA775

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. כן כן הכוונה לתוכנה בלנדר ואני צריך איזה guide for dummies כזה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by liiight,

יש אתר מסויים שאני מתחבר אליו באופן קבוע. האתר משתמש בהצפנת SSL. עד עכשיו הכל היה סבבה. בזמן האחרון, אני נתקל בבעיה כזו: אני מתחבר אל האתר, לכאורה בסדר גמור. כשאני ניגש לספריה (כל ספריה), הוא מתחיל לעשות את הLIST, ואחרי שהוא טוען חלק ממנה (1,714 BYTE ליתר דיוק), הוא נתקי, ואז מתנתק מהאתר, בלי שום הודעה. חשבתי שהבעיה היא בFIREWALL שלי בהתחלה, כי התופעה החלה בערך לפני כמה ימים כשהוא שידרג את עצמו (ZONEALARM). אבל גם כשהפיירול מכובה לחלוטין, הבעיה משתחזרת. יכול להיות שהבעיה היא מהצד השני? מאוד קשה לי להאמין, כי האתר מאוד פעיל והייתי מקבל דיווח על משהו כזה. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  24. ??????

• 3 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.