עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה לברר משהו.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by cyberX,

אם כן, אפשר קישור להורדה כי זה קצת מעצבן לשחק על DX9 חחח

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by AdiR^SiNaI,

יש כזאת תוכנה swap magic?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  4. האם אפשר לקודד סרט עם תרגום שיהיה מובנה בנרו מבלי להשתמש בVD?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  5. לאחרונה מנהל ההתקן nviddmkm מתחיל לקרוס באמצע עבודה והמערכת משחזרת לי אותו אני רוצה למחוק לגמרי את השאריות של כל הדרייברים מהמחשב כי אני לא מצליח להתקין גם אחד ישן יותר האם יש כלי כזה?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by poltergeits,

אני לא ממש מבין בתחום הזה אבל אני מעוניין להתקין מחדש DX9c וכפי ששאלתי בכותרת ..... במידה ויש מהי הגרסה הכי חדשה ? תודה

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  7. האם קיים דבר כזה..? אני יודע שיש תוכנה בשם מירנדה אבל אני פשוט מעדיף את התצורה של האי סי קיו שאני רגיל אליה... ועוד שאלה שלא ממש קשורה אבל יש לי איסי קיו לייט 4.1 מה יותר קל הוא או המירנדה הזה? תודה

• 38 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by urich,

האם יש תוכנה שיודעת לשים וב קליפס (חלק מסוים באתר כוידגט או משהו בשולחן העבודה כמו ספארי במק. מי שלא מכיר את הפונקציה בבקשה אל תגיבו. http://www.apple.com/macosx/features/safari.html שכחתי לציין אני מחפש דבר כזה ל xp.

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  9. אפשר ליצור אחד כזה?

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  10. ארכין ממוחש בעברית לשמירת טפסים סרוקים כולל תמונות ומסמכים שיתן לינק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3518745,00.html הכוונה שלי מעבר למה שמסופק עם חלונות. קראתי את הכתבה הזו וחשבתי "מה אם אחרים?" אני נקי מאז 2001

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שווה לשדרג?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. החל מהדברים הפשוטים, ועד לדברים היותר מסובכים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. או במילים אחרות אני רוצה מחשבון שבוא אני יוכל לחשב לדוגמה שאם אני מוריד במהירות של 80kp/s במשך 24 שעות , אז כמה ירד לי בסוף ?

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. Started by alex125,

שלום לכם!! יש לי את Visio 2003 אבל אין הרב חלקים של חמשל שאני צריך אותם האם אני יכול להוריד את חלקים או משהו אחר אני יכול לעשות כדי שיהיה לי את חלקים!!!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by neogod,

הורדתי את הטריילר של KILLZONE 2 והא מקודד בMP4 ואני לא מצליח לראות אותו

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. כשאני לוחץ F8 זה מעלה תפריט של בחירה מה לעלות בבוט,ואני מעוניין לעלות ב SAFE MODE,יש מקש אחר שצריך ללחוץ? תודה רבה על העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 19:44:27, on 26/04/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyware\TPSrv.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyware\pavsrv51.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyw…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לאחר התקנת הדרייברים החדשים, נכנסתי להגדרות עשיתי OVERRIDE וזה לא עזר, התקנתי את NV REFRESH TOOL גם זה לא עזר לצערי! האם יש דרך לתקן את בעיית הריצוד במשחקים עם הגרסא הנ"ל ? בתודה, מר. לוץ!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. שלום רב אני מחפש נגן\חבילת קודקדים לmedia player שתנגן את כל סוגי הקבצים (mov,dvd,real) האם יש כזה דבר ואם כן איפה ? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  21. ניסיתי לצורך העניין את VLC והתאכזבתי קשות ומפני שזה לא אינטאוטיבי ולא נוח לשימוש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כמו ה-image toolbar ל-FF או ב-IE6 יש משהו כזה ל-IE7 ?

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  23. הייתי רוצה לדעת איך יש לכם את הגישה המלאה. אני מעריך שאצל חלקכם ( : ) אולי לא הכל חוקי,לכן סתם תרשמו שיש לכם,אני כבר אדבר אתכם בפרטי. THX

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. ברצוני לכווץ או להמיר את ה-MP3 שיתפוס פחות מקום גם במחיר של איכות פחות טובה אני רוצה לכווץ קובץ של 4MB ל-2MB האם זה אפשרי ? תודה

• 7 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.