עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pak82,

יש לי מחשב שהתקנתי אליו לפני כמה חודשים Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.621 ועשיתי לו עדכונים עם הזמן אני רוצה להתקין את Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.621 על מחשב שפירמטתי הבעיה היא שהגירסה שיש לי היא מעודכנת ללפני כמה חודשים אני מעוניין שהתוכנה במחשב שאני מתקין תהיה הכי עדכנית שיש לפני שאני מתחבר לאינטרנט יש איזו דרך להוריד את העידכונים מהגירסה שכבר רצה אצלי כמה חודשים או מהאינטרנט? (ולהתקין דרך דיסק על המחשב החדש)

2. מגזין המחשבים הבריטי Computer Active מחלק את הרשיונות הללו בחינם אך חשוב לשים לב שהמפתחות לא תיתן תמיכה טכנית חינמית בעבורן. למרות זאת מדובר בהצעה מצוינת ללא ספק, המבצע בתוקף עד ה-17/01/2008 אך יכול להיות מופסק בכל עת עקב כמות ההורדות העצומה: http://forums.slickdeals.net/showthread.php?t=698696

3. Started by liormor,

שלום וערב טוב לאחרונה גלשתי באתר של ג'יגבייט וראיתי עדכונים ללוח אם שלי הורדתי אותם אבל איך אני מעדכן אותם? אני מבצע UNINSTALL לישנים ואז מתקין את החדשים או פשוט מתקין על הישנים? הורדתי גם BIOS חדש איך אני מתקין אותו? יש לי לןח אם של ג'יגבייט GA965PDS3 REV3.3 תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by במבה רטובה,

7.0 ? יש גם live ? זה אותו הדבר ? ומאיפה מורידים

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by player_1,

שלום, בדיוק התקנתי ויסטה ultimat 64bit ואני לא מצליח להתקין דרייבר לכרטיס מסך משום שמערכת ההפעלה פשוט לט מזהה את הכרטיס ובנוסף בהתקנה מופיעה לי הודעה שמערכת ההפעלה שלי היא 32 ביט תמונה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  6. אהלן, בלינק הבא תוכלו למצוא רשימה ארוכה ודיי עדכנית של תוכנות שנבדקו בוינדוס ויסטה: iexbeta's wiki: vista compatibility list כדאי להתעדכן דרכו לפני התקנת תוכנה חדשה שאינכם בטוחים לגביה. אם נתקלתם בתוכנה בעייתית או תיקון שעובד מעולה, זה המקום, רק חשוב לציין על איזה גרסאות מדובר והאם נבדקו ב-32 או 64 ביט. בהצלחה (:

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  7. אז ככה.. נגיד אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש שלי אז בדרך כלל זה היה נכנס ואחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אז עדיין אני מחובר עם המשתמש כי הוא מזהה אותי לפי המחשב... אבל פתאום מאתמול-שלשום אם אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש אחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אני שוב צריך להזין שם משתמש.. איך אני אומר לו שישמור ויזכור..? אני לא יודע למה זה השתנה פתאום. תודה רבה על העזרה, שי.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני חייב לציין קודם, שלא ידעתי לאן לשייך את השאלה (אם לפורום Windows, פורום אינטרנט או פורום תוכנה), אז אם השאלה אינה שייכת לכאן, אנא התריעו בפניי. הבעיה היא כזאת: שמתי לב לאחרונה, שאתרים מסוימים, שאני נכנס אליהם, לא מתעדכנים זמן רב. יש לציין שלא מדובר בכל האתרים. אתרי פורומים (לדוגמה) ממשיכים להתעדכן כרגיל. עם הזמן גיליתי, שעל מנת לגרום לאותם אתרים בעייתיים להתעדכן אני צריך להיכנס ל- Internet Options ב- Explorer ולבצע מחיקות של קבצי האינטרנט הישנים במחשב (Delete Cookies ו- Delete Files). המחשב שלי יחסית חדש, וזה לא קרה לי במחשב הקודם. האם מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win-xp, ואני משתמש בתוכנת outlook express. יש לי שם הרבה מאוד קבצים, (קרוב ל-2500 קבצים מפוזרים בתיקיות שונות). יש לי אליכם 4 שאלות!!! 1.אני רוצה לפרמט את המחשב, אבל אני רוצה שאחרי הפרמוט הכל יחזור למה שהיה קודם.(הכוונה היא שהקבצים שהיו לי ב outlook ישארו לי באותו מקום וירשם אותו דבר , בקיצור שלא ימחק כלום). 2. אני רוצה לדעת במחשב איפה נמצאים הקבצים של ה-outlook במחשב, איפה אני יכול למצוא אותם.(מה השם של הקבצים *סיומת*). 3.האם זה בריא למחשב שיהיה כל כך הרבה קבצים בתוכנת ה- outlook? 4.ואיך אני יכול לגבות את הקבצים שיש ב-outlook? (יש איזה שהוא תוכנה). בתודה מראש בר לוי!!!

10. היי לכולם ניסיתי להבין איך נקבע מנגנון התעדוף להורדות והעלאות ב- µTorrent לפי מה שהבנתי המנגנון לפי התכנה קובעת לאיזה טרקר יש קדימות בהורדה זה לפי סדר ההוספה, ומכאן כבר הטרקר הוא זה שקובע לאיזה שמשתמש יש קדימות וזאת לפי כמות השיתוף שלו - תקנו אותי אם אני טועה. השאלה היותר חשובה, היא האם האם משתמש ב-µTorrent יכול איכשהו לקבוע שלטורנט מסוים תהה עדיפות בהעלאה (כלומר שה,כנה תדחוף אותה להעלאה ברגע שיש דרישה לחלק הקיים אצל המשתמש וכך האחוזים יגדלו בטורנט הספציפי) וזאת מעבר לקביעה הראשונית של כך וכך דקות העלאה/ אחוזי העלאה שנדמה שאולי משנים בכללי אבל לא עושה רושם שדוחפים להעלאה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לפעמים סרטים נמרחים לי איזה מקודד חסר ? XVID או DIVX ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amit71,

רכשתי מחשב חדש ע"פ המפרט מעבד Q6600 לוח P35DS3R כ.מסך HD3850 זכרון :2GB 667MHZ מערכת הפעלה VISTA 32BIT בבקשה תמליצו לי על תוכנה/תוכנות לבדיקת מצב יציבות הרכיבים ואופן פעולתם(מהירות מאווררים,טמפ'כ.מסך,טמפ' מעבד וכו')

13. Started by INFERNO,

נעשה במאיה 8.5 ( אני יודע תוכנה קשה בלה בלה אני אוהב לעבוד איתה .. ) רונדר עם מנטל ריי 6 וחצי דקות לרנדר הערות , הארות , מכתבי נאצה ושאר ירקות יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by TaZeR,

שלום לכל משתמשי הפורום היקרים, עבדי כעת במשך המון שעות על מסמך חשוב מאוד. שמרתי אותו כל הזמן באופן רציף, וברגע שסגרתי אותו הכל נעלם. יש דרך להיכנס לתוכנת השחזור של WORD אם היא לא עולה אוטומטית? יש דרך לראות את הגרסאות האחרונות של הקובץ? עריכה: גיליתי ממה נבעה הטעות. שמרתי את הקובץ בגרסת DOC ו-DOCX ועבדתי כל הזמן על גרסאת ה-DOC (חשבתי שעבדתי על ה-DOCX). כשסיימתי יצאתי, ואז נכנסתי ל-DOCX ואמרתי לשמוא אותו על ה-DOC. יש דרך לשחזור קובץ "דרוס"? זה ממש חשוב.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by IlanF,

http://www.megagames.com/news/html/software/microsoftrevealsinternetexplorer8details.shtml

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. Started by free fraek,

אלה שמוצגים בצבע ורוד בDISKEEPER... יש לי מלא כאלה..

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני משתמש המון זמן בפורט של ביטורנט שמקבלים אוטומטית בהתקנה לאחרונה הביטורנט התחיל להאיט קראתי המון מדריכים אבל שום מדריך לא מציין החלפת פורט (בדומה לחמור) לפי מה מחליפים פורט? גם פורט של ביטורנט צריך לפתוח בחומת האש? כשמחליפים פורט בביטורנט אפשר לרשום איזה מספר שרוצים או שזה פורטים קבועים? אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  18. שלום כולם, אני רוצה לגבות תקליטור די וי די שברשותי. איזה תוכנה אתם ממליצים ויכולים לתת קישור עבור תוכנה שתעשה ריפ לסרט עם AC3 באיכות גבוהה ועם כל התפריטים של הסרט ? אם אי אפשר לעשות את הריפ עם התפריטים אשמח אם תגידו לי על תוכנה שתעשה ריפ בלי התפריטים. בתודה מראש High

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  19. אני מחפש תוכנה (אם יש כזאת) שתראה לי מה/איזה תוכנות לוקח לי רוחב פס וכמה רוחב פס או במילים אחרות מה מכל התוכנות שפועלות אצלי ברקע מאיט לי הכי הרבה את האינט'

20. Started by ברק2000,

שלום, יש לי מספר תוכנות להסרת אנטיוירוס סוסים טרויאנים רוגלות וכאלה ורציתי לדעת אם זה בסדר אם כולם יפעלו באותו זמן כי להפעיל כל אחת בנפרד לוקח מלא זמן. תודה

21. קיבלתי השבוע HD3850 והגדרתי ב-catalyst מסך קטן של 7" כמסך משני, הבעיה היא שקטעי וידאו רואים בצבע אבל את שולחן העבודה רואים בשחור-לבן. הבעיה קיימת גם כאשר המסך הקטן מוגדר כראשי. המסך הקטן מחובר ב-Composite. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by MariahCarey,

אני חושבת שהפורום הזה הוא הכי מתאים לשאול את השאלה, אז מנהלים אז זה לא טוב תעבירו לאן שצריך... איך אני עושה בג'ימייל שלי, לשלוח להרבה אנשים אימייל, ושמי שמקבל ממני את ההודעה לא יראה את כל האנשים ששלחתי להם את ההודעה? ז"א אני שולחת הודעה אחת לאיזה 40 אנשים או יותר ואני לא רוצה שהם יראו את הכתובות האחרות. יש אפשרות כזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום יש לי במחשב 8 חיבורים של usb ובכולם חיברתי הרבה דברים שונים ועכשיו אם אני רוצה לחבר משהו כמו פלאפון,mp3 , או זיכרון נייד , אז המחשב כותב שהחיבורים כבר תפוסים ואי אפשר השאלה שלי זה האם יש תוכנה או איזה דרך לאפס את החיבורים שבו נגיד אני חבר משהו שהיה מחובר והמחשב יכתוב שזה התקן חדש תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  24. יש לי קובץ שנשלח אליי באוטוקד אני רואה את הכיתוב בג'יבריש. ואני לא מצליח לקודד אותו לעברית! בכל מקרה יש לי אפשרות לכתוב בעברית והוא אל עושה עם זה תקלות.

25. Started by johnwoo,

כרגע בברירת מחדל יש לי SCSI VIRTUAL DRIVE. אני מנסה להוסיף IDE VIRTUAL DRIVE. פתחתי את התוכנה, הלכתי ללשונית TOOLS, אח"כ בחרתי ב-ADD IDE VIRTUAL DRIVE. הוא שואל אותי: IDE ADAPTER HAS TO BE ANABLED TO ADD VIRTUAL DEVICE. אחרי שאני בוחר YES, הוא כותב לי הודעת שגיאה: UNABLE TO ADD ADAPTER. DEVICE PROBLEM 28. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים