עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tamiravigan,

אין לי שם אפשרות לENCORE! זה לא TRIAL. זה MULTI LANG וגם ע לאיזה קודק אתם ממליצים לי להוציא לAVI? X264 עושה בעיות גם XVID וDIVX(יש לפעמים קירטועים או ריבועים) אני רוצה איכות ממש ממש תובה כמו קולנוע אבל חוץ מD AVI וUNCOMPRESSED. איזה אפשרויות יש? רק DVD בPRO 2 יצא לי טוב, עכשיו הוא לא נותן לי לאנקור מה עושים ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by AboveBeyond,

יש לי פיירפוקס 2.0.0.11 הבעיה היא שברגע שכותבים עברית הוא כותב רק בצד ימין ואי אפשר לשנות לצד שמאל מה עושים ?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  3. מישהו מכיר אתר שאני יכול לאכסן בו את כל העבודות הגראפיקה שלי? (בעיקר חתימות)

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  4. שלום. אני מחפש תוכנה שתשלוט על עוצמת הווליום שלי ותתאים אותו אוטומטית. כלומר כאשר אני שומע שיר והווליום נקבע לעוצמה מסויימת, אז כאשר מגיע חלק רועש בשיר אני רוצה שהוא ינמיך לבד את העוצמה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. ניסתי עם אלכוהול ניסתי עם d tools אני טוען את הקובץ בתוכנה והוא לא מגיב הקובץ הוא .Call.Of.Duty.4-Razor1911 קובץ של 6 גי'גה מה עושים יש פתרונות חברה אני נואש כבר

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. אני מחפס תוחנה שבודקת את כרטיס מסך שלי-------- וגם את זכרון וגם בצועי המחשב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מעוניין שכל הגדרות ה-Locale שלי (Regional and Language Options ב-WinXP) יישארו על עברית וישראל, אבל שהממשק של הדרייבים יהיה באנגלית. האם זה אפשרי? ראיתי בדיונים ישנים שבעבר ניתן היה לקבל למחוק את הקובץ nvrshe.dll מ-System32 כדי לאלץ ממשק באנגלית, אבל זה לא עובד עם גרסאות חדשות יותר. רעיונות אחרים? תודה!

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. מחפש תוכנה איכותית ללכידת ודיאו(אני רוצה להקליט קטע ממשחק...) תודה מראש..

9. Started by motogt,

יש תוכנה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Yehudaa,

עשיתי התחלה מחדש לפחות 10 פעמים ועדיין התוספים לא עובדים אי אפשר להתקין אותם או אפילו למחוק אותם , כי צריך לעשות הפעלה מחדש לפייר פוקס כדי למחוק/להתקין תוסף ...... ועדיין כותב לי שהוא מחכה להפעלה מחדש רעיונות ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  11. אני מנסה לצרוב סרט\פרק של סדרה לדיסק רגיל לא DVD כי הצורב שלי רגיל. יש לי את התוכנה נרו (יאיר, חיחיחי) ואין לי מושג מה צריך לבחור בה ..VCD SVCD ? או בעצם DATA ? סליחה על הבורות ותודה מראשש

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  12. Started by yossi541,

הורדתי סרט ב45 קבצים שהסיומת שלהם adsm באיזו תוכנה מתעסקים איתם?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by Guyn,

אני מתקשה למצוא את הגדרת ההגנה הנכונות, תחת Excel 2003: המטרה שלי היא לאפשר העתקה של נתונים מקובץ אקסל אחר, כאשר ההעתקה עצמה תשנה רק את תוכן התאים ללא שינוי העיצוב שלהם. עברתי על ההגדרות של הגנת גיליון, אפשרתי למשתמש לערוך טווח מסוים, אך למרות שלא סימנתי תחת הגנת גיליון את האפשרות של עיצוב הגיליון- עדיין העתקה גורמת לשינוי הפונט... רעיונות? :-\

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  14. שלום חברים, שאלה פשוטה - איך אני קובע מהם הפורטים הטובים ביותר (יש דבר כזה?) עבור התוכנות - Emule ו- bitcomet? תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  15. בשביל אחי, יש לנו כרטיס טלויזיה PVR-150 אבל כרטיס מסך פשוט ביותר שלא מאפשר לו לעבוד בצורה מהירה וטובה עם ה - Premier. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים לו בממשק AGPx8 ולמסך רחב 22" (Samsung 226bw) לגבי התקציב, אומנם כתבתי 1000 ש"ח כי אני לא ממש מבין בנושא, אבל אם יש כרטיס שעושה את העבודה והוא זול הרבה יותר אז אשמח להמלצה גם כן. תודה,

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  16. Started by shaithebest,

שלום לכולם שמעו אני חדש לגמרי בנושא של עיצוב ממוחשב אבל מעוניין ללמוד לבד קיבלתי מהלימודים ממחלקת עיצוב גרפי את ה-photoshop 10.0.1 אין לי מושג מה זה יש לי 2 שאלות: א) האם זו גרסה טובה למתחילים שלא יודעים כלום או שכדאי לבקש גרסה אחרת (יותר ישנה ויותר קלה)? ב) האם מישהו מכיר ספר טוב שאפשר לקנות שמסביר צעד צעד מההתחלה? ג) הגרסה הזו שיש לי 10.0.1 זה cs3? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by davidreznic,

אני צריך עזרה.. . ישלי תמונה שסרקתי והרקע שלה לבן, איך אני מוחק אותו? שתישאר רק התמונה בעצמה...

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by JeW BoY,

נראה לי הכותרת אומרת הכול כשאני כותב רגיל בתוכנה זה יוצא הפוך איך אפשר לטפל בבעיה (נ.ב. עשיתי פורמט, לפני זה הכול היה בסדר) תודה! לעוזרים

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by Alexkmr,

א. באופיס הרגיל יש אפשרות שכותבים באנגלית אז זה עושה אוטומטית שהמילה תתחיל עם אות גדולה או קטנה, איך עושים זאת באופן אופיס? ב. יש אפשרות לכתוב מעל מילה? (לדוגמה אני כותב משהו באנגלית ואני רוצה מעל המילה שאני לא מבין לכתוב פרוש בעיברית-בפונט מוקטן).

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. Started by Itzik208,

יש לי כמה בעיות מוזרות במחשב שעוד לא הצלחתי לפתור, ויש לי חשד גדול שזה קשור לתוכנה שפעם התקנתי על המחשב. בזמנו, התחברתי דרך נטוויז'ן, והם הציעו לי (בחינם. עד היום אני משלם על ה'חינם' הזה..) תוכנה לסינון אתרים בשם 'מסננט'. בסוף התקנת התוכנה, הופיעה לי הודעת שגיאה. שיחה עם נציג החברה הבהירה לי ש'זה בסדר'. היה ברור שהתוכנה לא הותקנה כראוי, אפילו תפריט לתוכנה ב'התחל' לא נוצר. את התוכנה הפעלתי דרך קובץ EXE בתיקיית ה Windows. נדרשתי לקוד זיהוי, הכנסתי את הקוד שקיבלתי במייל מנטוויז'ן - והצלחתי להפעיל את התוכנה. בהמשך בחרתי קוד בסיסי, שישמש לכניסה לתוכנה. בהמשך, כשרציתי להפטר מהתוכנה, עשיתי הסרה דרך לוח הבקרה. התבקשתי להכניס את הקוד. הכנסתי, והתוכנה התחילה בהסרה, ו.. אופס. עוד פע…

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  21. Started by Black_eagle,

שלום, התחילה אצלי היום בעיה מוזרה מאוד ב BS PLAYER, רגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו מסויים הוא מראה לי שגיאה. ויוצא מהתוכנה בERROR של וינדוס, אני אצרף תמונה של השגיאה שהוא כותב: תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by arvas,

אז כך יש לי וינדוס ויסטה והפיר ואל שלי לא מאפשר לי לשחק בשום משחק אונלין כגון: L2,ARCHLORD,2MOONS,RF ויש עוד רשימה ארוכה כאשר אני נכנס לאחד המשחקים יש לי לאגים נוראים אני אפילו לא יודע אם זה לאגים כי לאג בעיקרון מתי שזז לאט אבל פה זה זז בסדר אבל איזה 5 דקות אחרי שאני לוחץ על העכבר וזה עוד במקרה הטוב במקרה הלא טוב אני מקבל דיסי עוד לפני זה אפילו מתי שאני מנסה לעשות פינג למחשב שלי ממחשב אחר 90% נעבד אותו דבר גם כאשר הפירואל מכובה אין לי שום אנטיוירוס או ספיואר או פירואל אחר ולא אין לי גם וירוסים כאילו היה לי את כול ההגנות אבל ברגה זה מחקתי את כולם ועדין אותו דבר שום דבר לא משתנה זה כמעט בדוק בגלל הפייר ואל של הויסטה אני גם מנסה להוסיף לחריגים את בפיירואל את כול המשחקים אבל …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אתה בוחר תמונה וכמה פיקסלים וזה משנה אותה קראו לה משהו בסגנון IMAGE RAISE חיפשתי בגוגל ולמלא מקומות אני לא מוצא אשמח אם תעזרו

• 6 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים