תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
האם יש דבר כזה אימולטור של PS2? אם יש מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? ואיך משתמשים בו?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הורדתי כמה סרטונים כאלה וזה מקרטע החומרה שלי אמורה להספיק (ראיתי שזה עובד במחשבים אחרים עם חומרה דומה ) מה "חסר" ?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
עד כה ידוע לי שניתן לבצע בתוכנה זו ובתוכנות מסנג'ר אחרות, שיחות בסיגנון "ווקי טוקי" (רק צד אחד יכול לדבר בזמן נתון, כמו במכשיר קשר או במירס). האם ישנה טכניקה שמאפשרת לבצע במסנג'ר שיחות בסגנון של סקייפ (כלומר שיהיה ניתן לבצע שיחות "רגילות" דרך המסנג'ר, בהן שני הצדדים מדברים בו זמנית כמו בסקייפ ובטלפון)?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם אפשרי לארגן את כל השירים מלמעלה למטה מהתאריך הכי עדכני להכי ישן? ככה אוכל לסדר את הרשימה לפי השירים הכי חדשים למעלה והכי ישנים למטה... תודה אנשים יקרים![br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 17:12:44 מישהו ? בבקשה זה נורא דחוף
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
כלומר שימשיך לעבוד ביחס לשאר האתרים, אבל שלא תקפוץ לי הודעה באתר שאני מסמן כאתר אמין.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני במקום הנכון.. בכל אופן הבעיה שלי היא בכונן dvd אני משתמש בו בשביל לראות סרטי dvd ישראליים וגם אמריקאיים. ומה שקורה זה שהמחשב אומר שהכונן מוגבל לפי אזורים ולכן נותר לי רק עוד פעם אחת לראות סרט אמריקאי נגיד. ואז אני אוכל לראות רק סרטי dvd ישראליים. ב'תכלס רציתי לדעת אם יש איזה דרך לבטל את זה.. אשמח אם תעזרו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מאז ששידרגתי את האנטי וירוס Avast מגרסה 7 ל-8, התברר לי כי בגרסה החדשה נעשה שימוש בממשק האריחים של חלונות 8. האם יש אפשרות לבטל את הממשק הזה ולחזור לממשק הקודם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MSN Messenger ו Windows Live Messenger. כי זה עבודה שחורה לאסוף אותם אחד אחד אחרי פרמוט. תודה, רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ואם לא, האם יש קליינט אימייל דומה לINCREDI שקורא RSS ? (חוץ ממוזילה וOUTLOOK)
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בפקודות אני מתכוון הרצה של תוכנות ופעולות . תודה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאפשר להוציא איתה ? http://www.hbo.com/sopranos/video/
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי רישיון חוקי לOFIICE של MS. אני רוצה להתקין אותו במחשב ללא כונן אופטי. רציתי לדעת אם יש דרך חוקית להוריד OFFICE 2010 כמו שניתן להוריד WIN7: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html ובסוף ההתקנה להכניס את הרישיון לאקטיבציה דרך האינטרנט? אשמח לקישור להורדת ISO. תודה!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין להוריד מספר תוכניות ממקו VOD אך לא מצליח להוריד האם ניתן להוריד ? ניסיתי במספר תוכנות כולם ללא הצלחה לצורך העניין חטופים : http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/hatufim-s2/VOD-c070cf98b81db31006.htm זוהי סתם דוגמה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגובות יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם בטעות פירמטתי את הדיסק הקשיח משהו כמו 500 גיגה חומר לשמחתי הצלחתי לשחזר את הדיסק עם ONTRACK הבעיה שאת המוזיקה המשוחזרת הוא מצא לי בתור RECOVER FILE ןמספר אותם...וזה רע מאוד משהו כמו 14 גיגה חומר העניין הוא שב TITLE ןALBUM אני רואה את שם השיר עם מספור תקין וגם שם האלבום האם יש דרך להעביר את שם TITLE שיועתק בתור שם השיר??? אולי באמצעות איזה סקריפט???
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הגירסא הזאתי אבל יש לי היסטוריה ארוכה מאוד וחשובה עם כמה משתמשים ואני רוצה להעביר אותה לicq 4.0 כשאני יתקין אותו האם זה אפשרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מצגת פאוור פוינט שכוללת מוסיקה ואנימציות ורציתי להפוך אותה לסרטון כך שאוכל לצרוב אותה על DVD או CD ולראות ב DVD בלי צורך במחשב. האם יש דרך פשוטה לעשות את זה ? האם יש צורך בתוכנה נוספת ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי FLAC שהייתי רוצה לצרוב למערכת הסטריאו שלי. האם יש תוכנה שמבצעת את ההמרה לקבצי WAV בלי לפגום באיכות הקבצים? או לחילופין לפורמט MP3 מבלי לפגום באיכות? תוכנת צריבה שעושה זאת גם באה בחשבון.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מחפש דרך להפריד קובץ פלאש מהתמונות נראות במצגת. האם יש תוכנה כזו או שאולי אפשר לבצע זאת ידנית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, לפני כמה דקות סגרתי את המסנג'ר לראשונה מזה כמה ימים.. ועכשיו שפתחתי אותו מחדש הוא מכריח אותי לעדכן גירסה אני לא אוהב את מסנג'ר לייב וברצוני להשאר עם מסנג'ר 7.5... האם יש דרך להתחמק מהעדכון ולהשאר עם מסנג'ר 7.5? תודה.
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, תוכנה בשם yac השתלטה על הדפדפן שלי ואינני יכול לגלוש לאתר כלשהו מבלי שזה יעבור דרך האתר של yac המעכב גלישה כי הוא רושם את כל נתוני הגלישה שלי. הסרתי את הדפדפן (פיירפוקס) והתקנתי מחדש וזה לא עזר. ב add ons הסרתי הכל, בלוח הבקרה והיכן לא, אך אי אפשר להתפטר מזהץ מישהו התנסה בכך?
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לא שהן כאלה משנות, אבל ממש מעצבן אותי לקבל את ההודעות המיותרות מכל מיני משתמשים, כך שאם ישנה דרך לבטל/לחסום באופן כללי, ולא לפי שם, אודה מאוד על המידע הזה!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-