עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gshhar,

ומה זה בדיוק קוד פתוח?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. Started by *NightMare,

ראיתי את הפרסומת שלה בסבבה דיסי היא שווה שימוש? אני עכשיו משתמש ב- FastStone, אז מה עדיף מבין השתיים?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  3. האם התוכנה prevx חוסמת אוטומטית את האינטרנט? http://www.prevx.com/

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  4. קיבלתי מחבר המלצה להשתמש ב Smart virus remover כאשר יש וירוסים שהאנטיוירוס ושאר התוכנות לא יכולות להסיר לפי דבריו התוכנה מוצאת הרבה טרויאנים ווירוסים אחרי האנטיוירוס, ניסתי לבדוק באינטרנט ויש מקומות שאומרים שהתוכנה מזויפת ולא עוזרת כלל אלא שהיא בעצמה מזיקה . האם משהו מכיר ? ויודע האם כדאי לנסות או לא להתקרב ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. קניתי צורב, ועם הצורב הגיע לי דיסק של תוכנת צריבה נראה לי NERO עכשיו אני לא יודע אם להתקין או להוריד מהאנטרנט תוכנה טובה יותר? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  6. אני שוקל לעבור לוינדוס 7, והייתי מעוניין לדעת אם אחת או יותר מהתוכנות בתמונה שהוספתי, לא עובדת תחת וינדוס 7, ואם כן, מה אפשר לעשות בנידון? התוכנות: http://img87.imageshack.us/img87/120/programs.jpg תודה רבה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום אני משתמש בתוכנות פריהנד 9 פוטושופ cs4 אילוסטריטור cs4 אינדיזיין cs4 רציתי לדעת אם התוכנות הללו תומכות ב Intel Core 2 Quad תודה רבה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  8. יש לי כרגע את NOD32, AD-AWARE, SPYWARE DOCTOR.... עכשיו אני מפעיל רק את NOD32 "בזמן אמת". האם צריך גם להפעיל את אחת מהתוכנות מהאחרות, או שמספיק רק הנוד? כמו כן אני "מטפל" במחשב בעזרת Registry Mechanic ו-TuneUp Utilities 2007... תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. אם אני מתקין את שניהם זה יכל לגרום לבעיות? האם nod32 הוא גם תוכנת ריגולן {גירסה NOD32.v2.51.30.NT.2K.2K3.XP}

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  10. היי הורדתי מישחק של God.Of.War.2.For.PC למחשב, לאחר התקנה זה ביקש הפעלת המחשב , האם זה עידכן משהו בביוס? מין אימלטור כזה. יש סיכוי שהביוס שלי עודכן עבור שהמישחק יעבוד על PC ? רוני

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  11. האם אפשר לדחוס קובץ divx יותר ממה שהוא ? אני לוקח בחשבון שהרזולוציה תפגע איך עושים את זה אם כן

12. Started by Pini Mizrahi,

יש לי כמה תוכנות של אדובי CS2 ME (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פוטושופ, פרימייר, אפטר, אקרובט) שעובדות על XP. אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני מבקש לדעת אם הויסטה תתמוך בתוכנת אלה. האם ויסטה תתמוך בפונטים של XP? תודה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by smack,

היי לכולם לא ידעתי בדיוק איפה לקטלג את השאלה , אז אם טעיתי קבלו את התנצלותי אני משתמש בתוכנה קיובייס מקורית,שאותה אני יכול להפעיל אך ורק עם דונגל שהגיע איתה. היום נכנסו לי כמה וירוסים למחשב כשהדונגל היה מחובר, בכל אופן אני חושב שנפתרתי מהם ועשיתי סריקות מקיפות, אך בדונגל אין לי אופציה לבדוק. מה שאני שואל זה האם יש לי ממה לחשוש,או שבעצם הוירוס לא מגיע/ משפיע על הדונגל , וכך שאחבר אותו בפעם הבאה לא יהיה לי ממה לחשוש???? תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. האם וירוס יכול לפגוע בחלקים שונים במחשב? לדוגמא הביוס והלוח אם?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  15. ^ אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by chmmr,

תוך כדי גלישה הבודק דואר של האנטי וירוס הודיע על בדיקת דואר (תוכנת ה mail אכן עבדה ברקע אבל אף אחת מתיבות הדואר שלי לא מוגדרות לכתובת שהוא הציג). אני משתמש ב AVG כאנטי וירוס וב Lavasoft Ad-Aware SE כבודק spy-ware, לפי התמונה המצורפת האם זאת בעיה של spy-ware או וירוס ? או כלל אינה בעיה ? http://img110.imageshack.us/img110/203/mailnc3.jpg

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. יש לי גיטרה איתי בחדר , אני רוצה ללמוד כל פעם שאני מנגן אני מגלה סתם בלי לדעת כלום צליל חדש ויפה האם יש ? תוכנה ואם זה בכלל אפשרי ... ללמוד גיטרה בעמצאות המחשב .

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  18. זה אפשראי לנווט קול של תוכנה מוסימת ליציאה אחת וקול מתוכנה אחרת ליציאה אחרת?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  19. חברה נכון לעכשיו יש לי מחשב ממש חלש שלא מאפשר לי לשחק במשחקים פשוטים כמו GTA בלי לאגים. יש לי עכשיו IntelPentium4 1.7 GeForce 5500FX שהביאו לי 128 RAM אני משתמש בווינדוס XP והוא לוקח לי הרבה זכרון יחסית למחשב שלי. אז רציתי שיהיה לי על אותו ה HD שני Window's אחד למשחקים , ואחד לגלישה ולתוכנות חלשות... וכדי להתקין את Windows 98 אני צריך שסוג הכונן יהיה FAT32 אבל הוא NTFS... אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות שכונן D יהיה FAT32 וכונן C יהיה NTFS ובכל כונן יהיה WINDOWS שונה... אם זה אפשרי ומישהוא יכול להסביר לי איך אני עושה את זה (ושכל הדברים ב C ישמרו) אודה לו מאד :} יש לי לוח אם שלא מאפשר להוסיף זכרון ולכן אני תקוע אם המחשב הזה עד החופש הגדול (עד שאני ילך לעבוד) תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  20. הנורטון עושה לי בעיות הוא לא פועל... השאלה היא האם אני יכול להתקין את ה- kaspersky ושהנורטון העדיין על המחשב... הם לא יפעלו במקביל, הנורטון שלי לא עובד...

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  21. שלום, זה ממש מוזר תודה, HaimTS [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by godisme171,

תראו את זה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  23. שלום, אני עובד עם windows xp.קיים במחשב שלי אנטי וירוס (eset nod32). מפעם לפעם הוא מקפיץ לי הודעה: wrong username or password. לחצתי: ctrl_alt_del ונכחתי לדעת במחשב אצלי רצה תוכנית לא מוכרת בשם boomprice. לחצתי על end task והתוכנה ירדה. למשך שניה. אח"כ המסך נהיה ריק, התמלא מחדש וב task manager שוב הופיע שם התכנית הבלתי רצויה: boomprice. הרצתי: msconfig ובדקתי את ה startup. שום תוכנית בשם boomprice לא מועלית באיתחול. בצעתי search ל boomprice ולא מצאתי שום תכנית בשם כזה בדיסק. זה וירוס ? תכנת spy? איך מתפטרים מזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shaithebest,

שלום יש לי בעיה כשאני פותח עמודי אינטרנט מופיע משהו לא מוכר שכדי להתעלם ממנו ולהמשיך הלאה בדף אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור של אותו העמוד וככה בפעם השניה העמוד עולה בסדר כתוב כך: eSafe Security Warning! An attempt was made to exploit a security hole and activate malicious code! "Drive-By Spyware/Downloader" communication detected and blocked by eSafe close this message This message does not relate to the site you are accessing now: http://www.mccanndigital.co.il/ramatgancollege/ba1107/ הקיצר,איך מטפלים בזה? מה זה בכלל? זה spyware? אבל יש לי אנטי רוגלות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  25. היי נתקפתי בעיה מוזרה במחשב- בזמן עבודה התוכניות הפועלות שואלות "האם אתה בטוח שברצוך לצאת" וכאלה ואף הווינדוס מנסה לסגור את עצמו.. זה כאילו הפקודה ALT+F4 נלחצת לה פעם אחר פעם... מותקנים אצלי במחשב אנטי וירוסים של נורטון וגם של נוד32 בנוסף גם ADWARE ושומר טורייאנים אודה למי שיסביר לי מה הולך ויפקח את עיני..

• 3 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.