תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק חיצוני של מקסטור, של 1TB. הכונן בחיבור USB אם זה משנה, מפורמט NTFS. יש איתו בעייה משונה: כשאני מנסה לחלץ מתוך קובץ RAR גדול באופן שמערב באופן כלשהו את הדיסק (כשהארכיון על הדיסק, או כתובת היעד, או שניהם), החילוץ תמיד נתקע בשלב כלשהו, עם הודעות שגיאה משתנות - בד"כ מסוג "אין גישה לתיקייה". לאחר מכן, לעיתים קרובות הכונן עצמו נעלם, ומופיע מחדש רק אחרי ניתוק פיזי וחיבור מחדש. אני לא חושב שמדובר בבעיית חומרה כי מעבר לזה הדיסק מתפקד כרגיל, וכשאני מעתיק קבצים בכל גודל שהוא אין לי בעיות. מישהו יודע מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום במחשב יש לי אופיס 2003. כאשר אני נכנס לקובץ וורד אחרי כמה שניות מופיע לי תקלה מוזרה. צילמתי את ההודעה של התקלה וצירפתי לפה. התקלה מופיעה בכל תוכנות האופיס כמו וורד, פוואר-פוינט ועוד. מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
שלום! אפשר תוכנה ששמרה קבצי וידאו לקובץ מסוג AVI ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את הביוס הזה ללוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2842 הגירסה האחרונה: f10g זה עשה לי חילוץ לקבצים והראה לי 3 קבצים שכל אחד מהם זה לא ההתקנה עצמה.. נכנסתי אליהם ואף אחד מהם לא מתקין. איך אני מעדכן את הביוס שלי? עריכה: הצלחתי לעדכן דרך התוכנה @bios באתר של גיגהבייט. אפשר לנעול/למחוק
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי איזה אנציקלופדיה שעובדת על דוס. אני רץ תחת WINDOWS XP, וכאשר אני מפעיל את האנציקלופדיה אז הכתב שם מופיע לי בג'בריש. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז, את המחשב שלי תקף וירוס נורא נחמד ומגניב שסוגר כל חלון שכתוב בו איזכור למילה virus, antivirus ו spyware ככה שאני לא יכול לפתוח את האנטיוירוס שלי (קספרסקי), לא להתקין שום אנטיוירוס אחר, ובטח שלא להריץ סריקה אונליין כדי להעיף את הממזר לכל הרוחות והשדים. הלפ! עזרה, לעזור, מישהו!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי מחבר שיש אפשרות וכשרוצים לסגור קובץ אז פשוט נכנסים ל - הדפסה ושם משנים את זה ל - PDF השאלה היא איך משנים הגדרות ע"מ שיהיה אפשרות לסגור קובצי וורד כ - PDF בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט דיסקשיח במחשב (C, עם הווינדוס). אבל יש לי תוכנות חשובות על הכונן, השאלה היא האם אני יכל להעביר תיקיות שלמות של תוכנות מותקנות כמו פוטושפ\פלאש\נורטון...ואחרות מPROGRAM FILES שעל הכונן © לכונן אחר ולהחזיר אותם אחרי הפירמוט בחזרה ל C. האם הם יעבדו כרגיל?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
הגרסה שוחררה לפני כמעט חודש לפי מה שהבנתי, אבל למי שלא יודע (כמוני למשל עד לפני 5 דקות) אז כשצריך תחליף ל-FF, הפתרון הכי טוב זה כרגיל ה-Maxthon המעולה. אני גם מגדיר אותו בתור ה-External Application ב-IETAB וב-IEVIEW LITE. http://passport.maxthon.com/max2/
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אם למישהוא כאן יש את התוכנה mj studio והוא יכול לשלוח לי אותה זה מאוד מאוד יעזור לי... אני לא מוצא אותה בשום מקום באיטרנט.. (התוכנה לא בתשלום!!!!) onn16@speedy.co.il
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מאוד מאוד דחוף תוכנה כמו word ןnotepad אבל שאני אוכל ליכתוב שם כול מיני דברים באלגיברה כמו:איקס בחזקת 2 קו שבר בי 83.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1.יש לי באג במחשב שהסמל של המחשב שלי נגיד,הוא בסמל של האינטרנט וכל מיני כאלה,איך אני משנה. עשיתי שינוי סמל,זה ממש בהרבה דברים במחשב,מה לעשות כדיי לתקן? 2.אני ואבא שלי מנסים לשלוח לחבר את כל התמונות. עכשיוו באימייל של Walla צריך להעביר תמונה תמונה,יש דרך לעשות את זה יותר מהר בכך שנעביר את כל התמונות ביחד במכה אחת ולא לפתוח תמונה ולוהסיף וככה 50 תמונות? 3.איך מכניסים לסטאטוס ב-ICQ קישורים? אני לא מצליח להדביק שם קישור. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שיניתי את הגדרות הבהירות בCATALYST CONTORL CENTER אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש ההגדרות "נשכחות" עד שאני נכנס לCCC ואז הן חוזרות לבד. יש לציין שהCCC נטען עם עליית הWINDOWS אוטומטית ורק כשאני נכנס לתוכו ההגדרות חוזרות.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
כעורך מתחיל ( בפרימייר) אני נדרש להעביר דאטה מקלטת המיני DV שלי למחשב. האם לעשות זאת בשיטה הסטנדרטית של חיבור המצלמה בכבל USB למחשב ואו שלמען פורמטים נוספים בעתיד כדאי לרכוש טייפ דגימה ( שאגב נורא יקר). תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם כדאי לי להתקין חבלית מקדדים זה לא תמיד הולך טוב. איזה מקודדים אני צריך? AC3 FFDSHOW מה עוד? ואני אשמח ללניקים תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה WINFAX 10 רציתי לדעת אם במקום לקבל את הפקסים כפקסים רגילים לקבל אותם לאימייל. זאת אומרת שכול מי שרוצה לשלוח לי פקס ישלח לי למספר טלפון בבית שהוא גם פקס אבל הפקס לא יגיע לקו טלפון בכלל ולא יפריע לטלפון בבית. אלא אוטומטית ישלח לדואר אלקטרוני בלי שאני יצטרך ללחוץ על מענה ידני או אוטומטי במחשב. ואם כן איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
נתקלתי בכל מיני בעיות באקספלורר והחלטתי שהגיע הזמן לעבור הלאה. הchrome יחסית חדש ועל הsafari קראתי על כל מיני פירצות אבטחה. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Xilisoft ממדור התוכנות המומלצות פה בפורום. עכשיו, יש לי מצלמת וידיאו שמצלמת על dvd. והבנתי איך הופכים את הקבצים מVOB לMPG... המצלמה עשתה לדיסק פיינלייז כך שהוא יכול לעבוד אם מכניסים אותו לדיוידי. אבל כשאני מנסה לראות את הקטעים אני רק רואה קטע אחד של 5 שניות והשני (שאמור להיות ג'יגה) מסומן כ0 בתים ורואים רק את התפריט - כך רואים אם מכניסים לדיוידי. אני רוצה לערוך, ולחתוך קטעים מהדיסק ואני לא יכול.. אני מאוד מאוד לחוץ בזמן.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
:s05: הוא נותן איזה הודעה ולא מוכן להתקין אותו,מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנה בשם "Googel Update" שתמיד אני מוריד אותה מ MS-CONFIG ותמיד היא חוזרת!! יש לי אנטי וירוס NOD32 ובחיים לא התקנתי את ההגוגל המזד**ן הזה במחשב שלי! לא זה ולא שום טולדבר לדפדפן אז איך יכול להיות שזה חוזר? מה זה בכלל? כנ"ל לגבי facemoods לא התקנתי את זה בחיים ותמיד אני רואה שזה מופיע ב MSCONFIG! מה זה הקישקוש הזה? אני בטוח ב 100% שאלו תוכנות זדוניות השאלה מה הם עושות.. למה נוד לא מתריע וחוסם?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
3 משתמשים חלקו מחשב אחד ולכל אחד היה מנוי. אחד מת. איך אני מוריד אותו שלא יופיע באופציות של שם משתמש?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר. אשמח לקבל עזרה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
נכון יש כזה סרגל באקפלורר שמראה התקדמות שאתה לוחץ על לינק נגיד? הוא נעלם לי....... win xp pro וexplorer 6 מעודכן למה זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את DEAMON TOOLS PRO ואני רוצה שהוא יעשה לי כונן IDE. אמרו לי שאני צריך להכנס ל-TOOLS, אח"כ להעבור ל-VIRTUAL DEVICE MANAGER ושם איפושהו לבחור IDE. אין לי את זה. יש לי ב-DEVICE MANAGER רק את SCCI. מה עושים ? P: [גרסה 4.10.0215]
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-