עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. במהלך הזמן, התברר לי שיש לי מספר סרטונים ביוטיוב (לא רשומים כמובן), שיש בהם איזורים בפסקול שנשמעים בהם רעשים שאינני רוצה לשמוע אותם (ואני נאלץ לכבות את הצליל כאשר אני מתקרב לאותם פרימים שבהם הצלילים שמפריעים לי נשמעים). על מנת שאני אוכל לצפות בסירטונים כהלכה מבלי לכבות את הקול בעת שאני מגיע לקטעים שנקלטו לתוכם צלילים שמפריעים לי בעת הסרטתם, עלי לצנזר את הפסקול באותם קטעים (בסרטון אחד שהעליתי ליוטיוב, נאלצתי לבטל לגמרי את הפסקול מהסירטון (ע"י הורדת עוצמתו לאפס), מאחר וברקע נשמעה מוסיקה מהופעה חיה עם תשואות). אינני יודע האם ב-Youtube Editor יש אפשרות לצנזר קול בקטעים מסויימים בסרטונים (פתחתי על זה דיון נפרד לפני יומים ואף אחד לא ענה לי [תשובות בקשר לעורך המובנה של יוטיוב, י…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  2. היום נתקלתי בתוכנה "Set Affinity". התוכנה מאפשרת לקבוע על איזו ליבה ירוץ כל process בצורה אוטומטית (שנקבעה ע"י המשתמש כמובן) בנוסף היא מאפשרת לשנות כל קובץ EXE בעצמו ע"מ לקבל תוצאה דומה, אך ללא צורך בהפעלת התוכנה... ניתן אף להתקין service שיעשה את מה שעושה התוכנה, ללא צורך בהרצתה. אז יש לנו 3 אפשרויות בתוכנה אחת, למטרה אחת. מכובד, אבל הסיבה שאני פותח תראד זה היא - האם יש עוד תוכנות כאלו? מעדיף לבחון את כל האפשרויות לפני שאני מתקבע על תוכנת פרופילים מסויימת... אוף, יש לי כבר תוכנת פרופילים לכרטיס מסך \ כרטיס קול ועכשיו גם למעבד : קישור להורדה v1.82: (הוספתי בעצמי את האפשרות להתקין את ה-hook גם על חלונות 64bit, לפי הנאמר בפורומים וזה עובד) http://www.filehosting.cc/…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by kukuriku,

יש לי איזו בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. יש לי סרט בשני חלקים. הפורמט של הסרט MKV. אני מעוניין להשאיר את הפורמט אבל להפוך את הסרט לקובץ אחד. חילצתי את ה MKV ויצא לי קובץ סרט עם סיומת movie.h264 בשלב הזה יש לי שני קבצי וידאו בקידוד H264 השאלה שלי: מה הדרך הכי טובה לאחד אותם מבלי לפגוע באיכות ולהשאיר אותם באותו מקודד H264 יש לי התוכנה virtualdubmod אם זה יעזור? נ.ב. שמעתי שאפשר עם שורת הפקודה אפשר להתעסק עם המקודד... מה עושים? ואיך? תודה לכל מי שיעזור לי.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  4. שלום, לפני כמה ימים גיליתי בעיה שכאשר לחצתי על הכפתור הימני, הווינדוס אקפלורר קראשד, עשה ריסט והכל כרגיל.. חוץ מזה שאני לא יכול לעשות כפתור ימני.. בדקתי באינטרנט, הבנתי שם שאומרים שזה בעיה בגורם צד שלישי... shell extensions, ניסיתי לשחק עם זה אבל זה לא ממש פתר את הבעיה.. למשל עדיין אם אני לוחץ מקש ימני על אפליקציית המחשבון - זה עדיין מתרסק.. אשמח לסיוע כיצד אפשר לפתור את הבעיה הזאת תודה

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by joni,

מחפש תוכנה לתיקון MBR דרך cdboot ???

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  6. הי רציתי לבקש עזרה אני מחובר דרך תשתית בזק וספק נטוויזן. בכל פעם שאני מתחבר הדפדפן אינ' אקספלולר עולה מיד. אני מתחבר אם החייגן של הווינדוס ולא של נטוויזן! ולא רוצה להאקספ' יעלה אוטומטית, אני גולש אם פיירפוקס. עברתי על כל האפשריות באקספ' ואני לא מוצא את הסיבה, איך אני מבטל את זה??? תודה

7. Started by bm1125,

אני רוצה לעשות קו מעוקל כזה. ניסיתי להשתמש ב Pen tool - לעשות עוד נקודות ופשוט להזיז אותם אבל אז זה הופך את הקו לצורה מוסימת ואני לא רוצה שזה יהיה ככה. יש אפשרות לעשות דבר כזה בפוטושופ ? תודה.

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  8. זה התחיל עם קאזה שהיתה תוכנה בת *ונה שהיתה מורידה דברים בשניות ממש שניות והיה שם הכל מהכל!! אחרי כמה זמן טביעות עיניינים בלגן סגרו את הבאסטה ומי שרוצה היום קאזה צריך לשלם ולחיות בארצות הברית ואין שם שום דבר עכשיו זה קורה גם לאימיול לעאזעל אין היום שרת אחד נורמלי שאני יכול להתחבר עליו לחפש משהוא ושלא יקפוץ לי 30 קבצים זבל שלא קשורים שבמקרה גם קיבלו את הערך של החיפוש שלי ויש כאלה שרתים שלא משנה מה אני מחפש זה מוצא לי באבילון 8 ולא משנה מה אני מחפש זה לא מוצא תוצאות אפילו אם אני מחפש SEX או XXX כאליו WAHT THE FUCK? הורסים את כל תוכנות ההורדה הטובות בקרוב לא ישאר כלום רק הורדות ישירות שזה חרא צריך לשבת על זה כל הזמן ולשנות איפי במקום לעשות רשימה וזה הוריד לך לבד הכל, ללכת לעב…

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  9. אהלן, אני משתמש בנרו,והבנתי שיש אפשרות לצרוב עד 730-750 מגה על דיסקים רגילים ולמרות שקראתי איזה מדריך לא הצלחתי לעשות זאת... אם מישהו מכיר,תעזרו בקשה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by oev israel,

שלום ותודה למשיבים יש לי מחשב 2.4 הפעלה: 98 SE באנגלית madia player 9 הבעיה: רואה את הסרטים בקפיצות בקול ובמראה שלהם. לפעמים, במיוחד כשאני רואה סרטים מהאינטרנט, המחשב נופל למסך כחול ובו הודעת שגיאה. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by iakovl,

קניתי היום SanDisk 1GB Cruzer Micro U3 USB Flash Drive מה אומר : DOK של גיגה שמשתמש במערכת U3 אני מחפש תוכנות הם מתחלקות ל 2- תוכנות USB - תוכנות שנועדו לרוץ מאמצעים ניידים ולא מכוננים קשיחים: תוכנות U3 - תוכנות שנועדו לרוץ דרך U3 הנבחרת הנוכחית שלי: USB - 7ZIP PORTABLE , VLC PORTABLE U3 - AVAST , INFRANVIEW , מחפש עוד תוכנות

12. Started by M.G.,

מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את הקליינט LHbittorrent? אני יודע שב-Lionetwork אין אותו, ניסיתי לעשות חיפוש ב-google, אך לא מצאתי כלום. מישהו יכול לשלוח לי לינק לאיפה שאפשר למצוא אותו?

13. שלום לכולם יש לי 2 דיסקים דיוידי של אירוע משפחתי ואני מעוניין לצרוב את שניהם על דיסק 1 של 8.5 גיגה דיסק דו שכבתי יש לי נרו 7 מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת תודה

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by Component,

שלום רב, לפני כמה דקות התקנתי את ה- widows XP Home edition מחדש (אחרי פירמוט), ועכשיו אני לא מצליח להתקין את Mozilla, שעבדה לפני הפירמוט. תוכנית ההתקנה נתקעת בשלב "Currently installing Mozilla XCOM ". מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Error occurred during installation - Mozilla XCOM: - 204 NO_INSTALL_SCRIPT ניסיתי גם 1.3 וגם 1.2.1, אבל הבעיה עומדת בעינה. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by Kerberos,

בוקר טוב ! האם למישהו יש מושג כיצד ניתן בהגדרה של מס' חשבונות שכל הדואר הנכנס מכל חשבון בתוכנה הנ"ל ילך למחיצה נפרדת ולא כולם ל InBox ?? בתודה, שחף

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by ttwow,

יש לי ווינדווז XP ומדפסת מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יקבל פקסים?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by moshen1169,

1.איך אני מגדיר בADBLOCK שרק ב YOUTUBE ו YNET ינוטרל ADBLOCK?2. 2.אלה נתוני הקריסה של הדפדפן :4b87b2ac-8f75-456d-8078-6087f8dc7440 bp-e86afd00-2a86-4a31-bec8-4e1cc2111002 תודה

18. לאחרונה האקספלורר קורס כל מספר דקות... מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  19. פעם קראתי מדריך ליצירת סרט לDVD ואמרו שאני צריך לעשות את הפעולות הבאות - אחרי שאני פותח את הסרט, עלי ללכת Video ולשנות שם לDirect Stream Copy משם לפנות לAudio ולשנות למלטה לFull Processing Mode. אחרי זה ללכת ל Audio -> Conversion ולבחור את האיכות שאני רוצה. אחרי שאני עושה את כל זה אני אמור לשמור את זה כAVI. הוא מתחיל להריף לי את השמירה עד שקובץ לי המסך הבא - מה אני אמור לעשות? יש למשהו פיתרון? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  20. יש משהו כזה שיכול לשפר לי את הביצועים של הגלישה והפינגים ? ( משהו מוכח שבאמת עוזר ולא תוכנות הפלציבו האלו שמלאות ב spyware) ועוד בקשה קטנה אם תוכלו לעשות פניג לאייפי הזה 82.208.8.9 ולכתוב לי מה הפינג הממועצה שלכם ובאיזה חיבור אתם. תודה. שלי שם בבמוצע 160 אבל לא יציב לפעמים יש request timeout החיבור של הוא 013 ברק.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by Cynicoren,

ואם כן, ע"י איזו תוכנה ? (אני מעוניין "לחתוך" ולשמור מספר עמודים מתוך PDF) תודה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  22. Started by POD,

התקנתי ARES לא מזמן על XP עם שני משתמשים. הוא עובד יפה על ה-ADMINISTRATOR אבל משום מה על ה-USER השני, שהוא LIMITED, הוא מסרב לעלות . הוא רק נראה כחלון ממוזער בשורת המשימות, ואי אפשר להעלות אותו, והיישום שלו רץ בזיכרון. הגירסה היא 1.8. למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

התקנתי WIN 2000 על המחשב ונתקלתי במשהו דיי מוזר והזוי קיבלתי הודעה MESSENGER ושם היה רשום שגיאה חמורה קבצים הושחטו ותוספת של Registry הרצתי 4 תוכנות תיקון של REG התוכנה מצאה 40 שגיאות רשמה תיקון ולא הצליחה להעלים את ההודעה . מה שגרם למחשב להיות לא יציב ולקרוס. אני חייב לציין שהמערכת הפעלה הייתה אחרי פירמוט נקי ! . וירוס זה גם לא יכול להיות כי ההודעה הופיעה גם אחרי התקנה של 5 אנטי וירוסים . אחרי עבודה מסיבית עם ADAWARE ו SPYBOT ו 10 תוכנות REG ההודעה נעלמה אבל המערכת הפעלה פשוט קרסה אחרי דקה של גלישה בקיצור אני חושד שהבעיה במערכת הפעלה עצמה.

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by The Dom,

אהלן. קניתי לאחרונה כרטיס גרפי מסוג radeon 5850. לאחר שהכל חובר כמו שצריך ולאחר שהורדתי עידכון לכרטיס מסך ועשיתי reboot בסופו , עדיין מופיעות לי נקודות וקווים ירוקים וקווים מטושטשים על המסך (בעיקר בדסקטופ). מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  25. שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .

• 2 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים