עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בחדשות של האתר מופיע התוכנה שאמורה להוריד את הטמפ של המחשב בזמן מאמץ נמוך של המחשב מזכיר קצת את העקרון של מחשבים ניידים http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1095117447,56170, משהו פה ניסה את זה? אני הולך להתקין את זה עכשיו ולבדוק שיפורים מי שרוצה אינפורמציה נוספת שיבקש, אני יבדוק לו בכיף. יניב

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  2. שלום! אני מחפש תוכנת קידוד טובה ....היות ויש לי סרטונים רבים שהנני רוצה לקודד ....... אני מניח שהקידוד הטוב ביותר הוא DIVX 3 תקנו אותי אם אני טועה... לשים לב אני מחפש תוכנה לקידוד לא CODECS.... תודה רבה לכל העוזרים.....

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  3. Started by Mono1111,

הורדתי מספר הפצות כולם לא הצליחו לעשות את הפעולה המאוד פשוטה אני רוצה LIVECD שיאפשר לי לאפס סיסמאות של ווינדוס הורדתי trinity-rescue ניסיתי לאפס סיסמאות נראה לי שהוא לא מצליח לעשות MOUNT לא שאני יודע מה זה אבל לא נראה לי שהוא יודע בדיוק איפה WINDOWS XP ממוקם יש לציין שבמחשב זה יש לינוקס UBUNTU אם זה קשור ובכל מקרה אני לא רוצה לבצע את איפוס הסיסמא דרך ה UBUNTU אלה על ידי LIVECD בשביל פעמים אחרות השגיאה הבאה מתקבלת: backup file already exists not touching this file ניסיתי לעשות winpass restore לא שאני מבין מה זה אבל זה גם לא הצליח עזרה בבקשה!!

4. יש לי קובץ וידאו של 800 מגה ואני רוצה לחלק אותו ל700+100.

5. Started by CraZy,

אני מחפש תוכנת שתעשה לי קצת TWEAK ל2000PRO שיש לי על הנייד.. בזמנו כשהיה לי 98SE השתמשתי בWINBOOST שהיה ממש אחלה אבל הוא לא עובד כמובן על 2000 ובXP אני עובד עם TWEAKXP מישהו מכיר משהו ל2000??

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by ofir123,

כאשר אני מפעיל את התוכנה המחשב עושה ריסטרט ושהוא עולה הוא מראה לי שהמערכת התאוששה משגיאה חמורה ומראה את הקבצים הבאים D:\WINDOWS\Minidump\Mini100502-04.dmp D:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml התקנתי את הוינדוס מחדש לא עזר עידכנתי לא עזר, מה הבעיה? חלונות XP PRO זה קורה גם ב98

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום יש לי בעיה באימול מתי שהוא מוריד לי יש בתהליך צבע אדום וזה לא מוריד מה עושים גרסה 2.2 בבקשה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by 10GaZ,

לאחרונה אני שם לב שפיירפוקס מאט מאוד את המחשב שלי (מפרט בצד). בTask Manager התוכנה לוקחת לפעמים כוח עיבוד של כמעט 50 אחוזים, ושימוש בזכרון של חצי ג'יגה. יש לציין שזה קורה גם כשיש טאב אחד פתוח וגם עשרה (עם טאב פתוח אחד התוכנה לוקחת פחות זכרון, אבל ניכר שהמחשב איטי).

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  9. כל הרצה של סרט וידאו (לא משנה איזה קידוד ו/או איזה סיומת) נותנת לי את השגיאה: floating point division by zero (תמונת מסך למטה) בנגנים אחרים הסרטים האלה כן עובדים (כולל Media Player ו-MV2Player) גרסה 1.3 של התוכנה, הסרה והתקנה של התוכנה מחדש לא עזרו. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by LIRON1,

שלום אני מנסה להתקין את התוכנה ובאמצע יש לי שגיאה כמו בתמונה. את התוכנה הורדתי מהאתר של סוני [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by eladdb,

לחברי הפורום היקרים שלום! לאחרונה (לפני שלושה ימים) נתקלתי בבעייה מרגיזה , החלו להופיע לי מסכים כחולים באופן רנדומלי (לפחות כך אני חושב) , ביצעתי סריקת וירוסים מקיפה במחשב (NOD32) , וניסיתי מספר אפשרויות בדיקה שונות שהמליצו עליהם בכל הפורומים (הישראלים ולא הישראלים) שדובר בהם על הנושא להלן הפעולות שניסיתי: -צריבת הביוס (כיוון שהבנתי שרוב המסכים הכחולים הללו נגרמים עקב בעיות אי תאימות זיכרון, לאחרונה החלפתי לוח אם [ASUS P5G41T-M LX] הלוח תומך זיכרונות עד תדר של 1333 MH/s לוחות הזיכרון שלי הם 1666 MH/s ושיארתי שצריבת הביוס תביא לפתרון הבעייה- כידוע התבדתי. - קראתי בפורום מסויים בחול שהבעייה עלולה להיווצר בגלל דרייברים דפוקים הרצתי בדיקה ב Everest המחשב נמצא תקין. -בדקתי את …

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by zolder,

הורדתי את התוכנה CLONE CD עלמנת לצרוב משחק שיש בו חסימה. בתוכנה יש 3 אפש'(לאחר שבחרתי כמובן COPY CD): CREATE CUE SHEET DELETE AFTER A SUCCESSFUL WRITE COPY ON THE FLY בחרתי בשלישית התקנתי את המשחק אבל זה לא צרב טוב כי בדיסק הצרוב המשחק לא עובד ובמקורי כן. למה זה לא יצא לי?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by oren500,

אני משתמש בתוכנה אקרוניס ליצירת אימג' למערכת ההפעלה. לאחר שהתקנתי את התוכנה יצרתי דיסק הצלה באמצעות התוכנה. אני מעוניין לבצע את ההצלה עם דיסק און קי ולא עם עם דיסק רגיל. כיצד אפשר לבצע זאת( לא ראיתי שיש בתוכנה אופציה ליצירת USB)?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by dids22,

התמונה בגודל של 527x910 יש אפשרות להקטין אותה ?

15. שלוםם לכולם אשמח לדעת כיצד ניתן לכייל את חלונות האקספלורר כך שכשפותחים אותם הם ייפתחו ישר בגודל מלא. כשאני פותח חלון חדש הוא נפתח תמיד חלון "ממוזער" האם ניתן לשנות זאת? שאלה נוספת: כיצד ניתן אם בכלל לדאוג שכל חלון שאני פותח במקום "לרמוס" את החלון הקיים יפתח בחלון חדש. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by pinibz,

מה ההבדל בין שתי הגירסאות למעט העובדה של-OEM אין קופסא ואולי גם מדריך? ה OEM נמכר ברשת במחיר זול משמעותית מה RETAIL. תודה

17. היי, הבקשה בכותרת. מחפש תוכנה ידידותית למשתמש. תודה!

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by Boomerang,

אחד מהמודלים שלי לקורס מאיה שאני עושה. גמרתי את רוב המידול שלו (נראה לי שאני אוסיף לשון), ואני צריך לסדר קצת את השיניים (הן נראות קצת שבורות) התחלתי טיפה עם הטקסטורה, אבל בינתיים לא יצא ממש מה שרציתי (צריך להיראות יותר כמו כתם שמן) (כמובן שגם לעיניים הולכת להיות טקסטורה נורמאלית) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  19. מעוניין בהמלצה לתוכנה שבעזרתה אני אוכל לקחת קובץ MP3 ולחתוך ממנו לדוגמא את ההתחלה, או לקחת קובץ ולחתוך ממנו את הכל חוץ מאת הפזמון. תודה :-)

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by shuy,

ווידאו ואודיו, פורמט הפלט לא חשוב. (אפשרי תוכנה להקלטת מסך כולל אודיו כל עוד היא יכולה להקליט גם את הווידאו שבתוך החלון [OVERLAY]). תודה.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by dattias,

daemon tools בעיה.... ניסיתי להתקין את התוכנה אחרת כדי שאוכל להתקין משחק לבסוף המשחק לא עלה אבלזה בעיה אחרת מה שחשוב הוא שהדימון טולס אומר בהודעת שגיאה שיש שימוש כבר בשם קובץ במחשב או בכוננן או משהו כזה ...בקיצור הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ,מה אפשר לעשות??

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by ronenf,

אחד מקבצי המחשב הנייד שלי נדפק בגלל קריסת סוללה פתאומית, וכעת מערכת ההפעלה אינה עולה (נתקע בעליה באחד הרכיבים). חשבתי לבצע תיקון מערכת הפעלה, אולם זה בלתי אפשרי מפני שהותקנה על המחשב תוכנת הגנה של safe-gaurd כך שכל הקבצים בכונן מוצפן. אני יכול לפרמט, אך יש לי קבצים חשובים שברצוני להציל. כיצד אוכל לשלוף אותם? אגב, ניסיתי המון תוכנות recovery, אבל בגלל הצפנת הכונן הן אינן מזהות כלום ע"ג הכונן. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  23. פשוט תלחצו על START < RUN < ובפקודה תרשמו את זה: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove וזהו אין לכם MESSENGER מעצבן! 8) 8) 8)

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  24. אתם בטח יודעים מה זה פלאש גוט,תוספת לפיירפוקס כל הזמן שאני מתקינה זה קורס ואין לי מושג מה לעשות...

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  25. אני כבר חודשים מנסה לפרמט מיני לפטופ שקניתי בעבר ושמו לי עליו ווינדוס 7 שעבד בצורה מחרידה, לווינדס XP... עזרו לי בהמון פורומים שונים עד כה, אבל אני נתקע בשלב האחרון. ארי שצרבתי את הווינדוס דרך ULTRA ISO לDISK ON KEY שלי, אני מפעיל מחדש את המחשב, ואז במקום להעלות לי את המסך הכחול שלההתקנה ב-BIOS, מופיעה לי ישר השגיאה הבאה: (אני ממש מיואש וזקוק לעזרה דחופה!!! עשיתי כבר כל דבר אפשרי!!!) INF file textsetup.sif is corrupt or mission, status 18 תצלום המסך:

• 0 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.