עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאני רואה סרטים אז את הדיבורים אני שומע חלש ואת הפיצוצים ואת המוזיקת רקע אני שומע רגיל (זה קורה לי רק בAC3) ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האקולייזר וזה לא עזר וניסיתי גם את ההגדרות של הכרטיס קול וגם לא עזר אני הולך להשתגע כבר, יש למישהו רעיון?? יש לי במחשב כרטיס קול SOUND BLASTER חיצוני שמחובר למגבר של ימאהה דרך כבל אופטי, והמגבר מפצל את הסאונד ל5 רמקולים בסראונד.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  2. אני צריך תוכנה שתמיר מקובץ אנימציה (למשל פורמט GIF) לפורמט eba מישהו מכיר ? אם אין אז גם תוכנה שממירה מGIF ל PHT תעזור לי במשהו אחר. אבל הכי חשוב החלק הראשון, המעבר (ההמרה) מ gif ל eba. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by tnt studios,

כמובן שאיך שרואים את הכותרת מבינים מה קורה כל הפורטים שאימיול משתמש בהם פתוחים. שיניתי אותם לכול מיני צירופים, לא עבד סגרתי כל מיני תוכנות שמשתמשות באינטרנט (Skype MSN...), לא עבד ביטלתי בכלל את הפיירוול, לא עבד מה לעשות חברה?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by jonloveuall,

הסקר בא להציג כמה מאיתנו משתמשים בגימפ כתחליף לפוטושופ. למה? כי אני פשוט רוצה לדעת. לך תבין

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  5. היי ניסתי להוריד (לבטל) כל הADDONS וכו' ועדיין מידי פעם הFIREFOX נתקע לי! אבל לא תגידו לשניה, אלא ממש לכמה שניות טובות! אפילו עכשו שרושם פה משהו, הוא נתקע! יש למישהו עצות? אני רוצה גם לנסות להתקין אותו "נקי, לחלוטין כלומר למחוק הכל (כל הפרופיל, ממש כאילו התקנה על מחשב חדש לחלוטין) מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזאתי ? תודה מראש! דרך אגב, אני מריץ חלונות VISTA 64 ביט

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by xtract1,

אני מאסתי בNERO. אני צריך תוכנת צריבה פשוטה יחסית וקלה אבל הכי הכי חשוב לא כבדה! אני לא רוצה משו שמכביד על המחשב כשהוא פועל... לא כמו נרו.. אם יש הצעות אני אשמח..

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by עומרי מסיקה,

שלום לכולם! קניתי מחשב נייד של דלXPS1530 שהגיע עם מערכת ויסטה מותקנת. בהתחלה דאמון טולז עבדה ללא בעיות, אחרי כמה ימים היא נתקעה, ומאז לא משנה כמה פעמי ניסיתי להסיר ולהתקין חדש (גם גרסאות שונות),זה תמיד מאתחל את המחשב בשלב התקנת ה-SPTD וחוזר לאותו שלב לאחר האתחלה. כמה פתרונות קודמים שקראתי בפורומים אחרים לא צלחו. מקווה שתוכלו לעזור. תודה!

8. Started by EG,

שלום, רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמכוונים אותה לשעה מסויימת ואז היא נדלקת, או אפילו שאפשר להכניס לתוכה שירים (בפורמט MP3 למשל) ואז היא נדלקת ומשמיעה את השירים. תודה.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by iakovl,

קניתי היום SanDisk 1GB Cruzer Micro U3 USB Flash Drive מה אומר : DOK של גיגה שמשתמש במערכת U3 אני מחפש תוכנות הם מתחלקות ל 2- תוכנות USB - תוכנות שנועדו לרוץ מאמצעים ניידים ולא מכוננים קשיחים: תוכנות U3 - תוכנות שנועדו לרוץ דרך U3 הנבחרת הנוכחית שלי: USB - 7ZIP PORTABLE , VLC PORTABLE U3 - AVAST , INFRANVIEW , מחפש עוד תוכנות

10. Started by swan,

מה שמה והיכן אני יכול להוריד תוכנת ocr שמותאמת גם לפונטים עבריים. תודה מראש swan

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by KF,

כרגע עם firefox ומעוניין לעבור לopera.. האם אני צריך למחוק את firefox לפני ההתקנה של הopera ? יש אפשרות של שחזור מועדפים לדפדפן החדש ? תודה

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. יש למשהו מושג איך לנגן את הסרט הזה? יש לי קובץ שכביכול נראה כמו קובץ הפעלה לתפריט. index.bdmv אבל לא ממש עובד. סרטי ה HD עם סיומת MKV עובדים אצלי בסדר גמור בדרך כלל תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  13. כמו שאמרתי, במקרה הזה תוכנה שתחפש מילה אחת בקבוצה גדולה של קבצי טקסט קטנים וגדולים.. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by orninyo,

http://internet.hadea.co.il/logosz.jpg זהו התוצר הסופי - גם מבחינת מיימדים

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by X-It,

הנה תוכנה חינמית ממש יעילה לפי דעתי. היא מאפשרת לך להחליף רקעים אוטומתית עם כל הדלקה של המחשב(כל LOGIN) או אפילו כל כמה דקות ... http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Other-Desktop-Enhancements/ScrollWall.shtml תהנו

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  16. שלום, יש לי מצלמה ואני רוצה שתשמש כמעין מצלמה נסתרת אני שם אותה אצלי בחדר באמצעות איזו תוכנה אני יכול לתת לה פקודה שתקליט במשך כמה שעות ובלי שתראה סימן כלשהו כלומר שלא תהיה ב task bar או ב tray ושלתא תתפוס 400 מגה על 25 דקות הקלטה. תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by neeto,

נתקלתי בכל מיני בעיות באקספלורר והחלטתי שהגיע הזמן לעבור הלאה. הchrome יחסית חדש ועל הsafari קראתי על כל מיני פירצות אבטחה. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  18. אני מנסה לראות רצף של סרטים ב- aspect ratio של 16:9 שינוי של ההגדרה בתפריט הראשי לא תישמר ברגע שאני ייסגור את הנגן (יחזור לברירת מחדל) ואם אני מכריח אותו לפעול ביחס תצוגה הזה (source aspect ratio שבתפריט המתקדם) הסרט הראשון באמת ייפתח ב-16:9 אבל הסרט שיבוא אחריו יחזור ליחס תצוגה מקורי! מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  19. מחפש תוכנה לקידוד סרט MKV 720P X264 לפורמט שיכנס בדיסק של 700 מ''ג ושאני יוכל להכניס בפנים תרגום. [br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 17:52:42 מישהו?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by תום מרילין,

היי, לאחרונה הופיעו במחשבי הזקן (P3, 128MB SDRAM) 2 בעיות מוזרות ומציקות ואני לא בטוח מה מקורן. הבעיה הראשונה הופיעה קצת לאחר פרמוט המחשב והתקנה מחודשת של WIN XP, העניין הוא שהמערכת עולה הדסקטופ מופיע, אבל במשך כ2-3 דקות המחשב לא מבצע שום פעולה שמורים לו לעשות, לאחר כ2-3 דקות הוא כאילו "מתעורר" ומתחיל לבצע את כל הפעולות שביקשתי ממנו קודם. החשד הראשוני שלי היה שמדובר באי אלו תוכנות זבל שעולות ולוקחות את המשאבים אל בMSCONFIG אין לי דברים לא מוכרים. מה זה נראה לכם? הבעיה השניה מוזרה עוד יותר, הDVD בן ה4 שלי מת והחלפתי אותו, מאז התחילה להופיע מידי פעם תקלה, הכונן פשוט לא קרא תקליטורים והיה צורך לאתחל את המערכת מחדש בשביל שהכונן יסכים לקרוא. יש לציין שבנסיון לטפל בבעיה הראשונ…

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  21. חוץ מוירטואל DJ אני מדבר על traktor pcdj clubdj וכו'..

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by פיסי,

זה גורם להופעתה של בועית נודניקית בתחתית המסך, מקפיצה פופ-אפים ובנוסף יש גם את ה-SPYTROOPER שזה עוד תוכנה כנראה מאותה חברה שמתקינה את עצמה לבד ואני לא מוצא דרך להוריד אותה. ה-uninstall הרגיל של ה-SPYAXE לא עובד. ה-uninstaller ה-"מיוחד" של זה בקובץ זיפ 1 ו-2 מסיר רק חלק מזה ומשאיר את ה-SPYTROOPER והפופ-אפים. ניסיתי את ה-ADAWARE, SPYBOT, WINDOW WASHER, ו-EWIDO ... לא עוזר... אני לא רוצה לעשות את כל ה-HIJACKTHIS והתהליכים שצריך לגעת ברגיסטרי, כי אני לא מבין כל-כך בעסק הזה ולא רוצה לדפוק את המחשב. יש איזו תוכנה שמסירה את זה ?

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by fredi157,

האם יש דרך להתקין AFTER EFFECTS ו- PREMIER PRO על WINDOWS 7 32 BIT?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by wooper,

שלום איך אני מעתיק טקסט למסמך באופן שהטקסט יהיה בגודל 16 קבוע? אני מוצא את עצמי מבזבז זמן על הגדלת טקסט ל 16 כל פעם

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by dattias,

daemon tools בעיה.... ניסיתי להתקין את התוכנה אחרת כדי שאוכל להתקין משחק לבסוף המשחק לא עלה אבלזה בעיה אחרת מה שחשוב הוא שהדימון טולס אומר בהודעת שגיאה שיש שימוש כבר בשם קובץ במחשב או בכוננן או משהו כזה ...בקיצור הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ,מה אפשר לעשות??

• 4 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.