תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה התוכנה הכי טובה לדיפרגמנט? ואיזה תוכנה יש [שעובדת] שמדברים אל המיקרופון וזה כותב את מה שאומרים.? [באופיס אקס פי יש כזו תכונה , ניסיתי אותה , וזה סתם חרא , יש לי גם את IBM VIAVOICE אבל היא לא עובדת לי ]
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
ברשותי לוח אם של GIGABYTE DS3 , אני משתמש ביציאה האופטית .... עשיתי TEST בהגדרות הקול בויסטה ושמעתי צליל נפרד בכל 5.1 הרמקולים שמסביבי...(וראיתי בתצוגה של הרסיבר את כל 5.1 הרמקולים פועלים) זאת אומרת שזה עובד... אך ברגע שראיתי LOST או PRISON BREAK באיכות 720 HDTV דרך ה MEDIA PLAYER של הויסטה זה לא ידע לפזר לי את הקול (הרסיבר הראה לי רק 2.1) מישהו חושב שהמדייה פלייר לא יודעת לעבד את הקול ??? (יש תוכנה אחרת) יש קובץ וידאו שאוכל להוריד ולבדוק איתו שזה באמת פועל ??? תודה רבה!ת אני סומך עליכם! גיא
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
איך אני מגדיר באי מיול הזה שכאשר הוא מתנתק מסרבר יישר ינסה לחייג לשני ? זה לא עושה את זה לבד לצערי ואחרי חצי שעה שעה ...שעתיים תמיד הוא יתנתק מתי שהוא וכמובן שאני לא בבית בכדי לחבר אותו מחדש לסרבר באי מיול אחר לדוגמא זה אוטומטית יתחבר לסרבר אחר , בגרסא שאני משתמש (כתוב בתמונה למעלה) זה משום מה לא . איזו הגדרה להוסיף והיכן? ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה המחשב עושה ריסטרט ושהוא עולה הוא מראה לי שהמערכת התאוששה משגיאה חמורה ומראה את הקבצים הבאים D:\WINDOWS\Minidump\Mini100502-04.dmp D:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml התקנתי את הוינדוס מחדש לא עזר עידכנתי לא עזר, מה הבעיה? חלונות XP PRO זה קורה גם ב98
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בחיפוש תוכנה לנעילת מחשב בזמנים מסויימים לוינדוס xp לדוגמא: אפשרות לקבוע שהיום בתאריך X בשעה X המחשב ינעל בעצמו. אין לי בעיה שהתוכנה תהיה בתשלום העיקר שתעשה את העבודה תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי בעיה, נכנס לי וירוס למחשב ועשה שבכל הכוננים תהיה הפעלה אוטומטית אליו. וכל פעם שאני מנסה להכנס לאחד מהכוננים הקשיחים שלי לא נפתח כלום וקופצת לי הודעה של norton שהוא חסם וירוס שנקרא backdoor.trojan. ע"פ הnorton הווירוס נמצא במיקום: c:/windows/system32/winxp.exe חיפשתי את הקובץ הזה ולא מצאתי אותו (גם כשעשיתי שיראו קבצי מערכת וקבצים נסתרים). מה אני יכול לעשות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
במהלך ההתקנה מופיעה לי ההודעות שגיאה הבאה: "This program wil install SCSI Pas Through Direct (SPTD) layer on your computer. WARNING - SPTD not compatible with kernel mode debuggers (SoftICE, WinDGB etc.)! please cancel setup if you plan to use kernel debugger on this machine." ניסיתי להוריד מכמה מקומות שונים, ניסיתי להוריד גירסת ניסין (ל-30 יום) מאתר היצרן. ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד, תמיד מופיעה השגיאה הזאת, אני עושה אישור ואז רשום "System file write eror" וזה יוצא לי מההתקנה. אני משתמש ב-Windows XP Pro SP2. אותה בעיה יש לי גם בתוכנה Deamon Tools ולכן מותקנת אצלי על המחשב גירסא ישנה שלו כי בכל גירסא אחרת מופיעה ההודעה הזה. כרגע גם הצלחתי להתקין גירסא ישנה של Alcohol 120…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי outlook express (וזה זה לא מה שמשנה) וכאשר אני לוחץ על send/recieve אז זה עושה לי את הודעת השגיאה הבאה: The connection to the server has failed. Account: 'Aquanet', Server: 'localhost', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10061, Error Number: 0x800CCC0E עשיתי חיפוש על ה error number במאגר של מיקרוסופט וגיליתי שזה אומר שהפורט של שליחת האימייל הוא או חסום או סגור. וממש לא הבנתי משם מה לעשות. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q191687 תנסו לעזור לי, זה ממש מעצבן, למזלי יש את האימייל הזה גם בממשק web ואני עוד יכול לגשת אליו אבל זה ממש לא נוח.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מישהו פעם המליץ לי תוכנה שמשפצת המון אופציות במסנג'ר המציק הזה אפשר להעיף פרסומות, צלילים, לשנות מיקום תפריטים וכן הלאה יש למישהו מושג על מה אני מדבר מצאתי את התוכנה http://apatch.org/downloads.php קרדיט לkonst88 שהכיר לי אותה הדבר הזה ממש משפצר כמעט כל תכונה שיש במסנ מומלצת לכולם
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה CLONE CD עלמנת לצרוב משחק שיש בו חסימה. בתוכנה יש 3 אפש'(לאחר שבחרתי כמובן COPY CD): CREATE CUE SHEET DELETE AFTER A SUCCESSFUL WRITE COPY ON THE FLY בחרתי בשלישית התקנתי את המשחק אבל זה לא צרב טוב כי בדיסק הצרוב המשחק לא עובד ובמקורי כן. למה זה לא יצא לי?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני טוען עמוד מחדש, כמעט על כל עמוד באתר קופצת לי ההודעה שיש בתמונה, איך אני נפתר מזה, זה מתחיל לעצבן אותי. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
אני מורידה את הסרטים אבל יש הודעה על מקודד שלא נמצא ובקאזה יש מסך שחור שמפעילים את הסרט אבל שומעים. בקיצר , אני צריכה עזרה כי אני לא יודעת מאיפה להוריד את המקודד. אצפה לתגובות בהקדם , תודה
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני לא מאמין!!! יש לי KASPERSKY INTERNET SECURITY 6! TRAIL!!! מגמרו לי הימים שאני יכול להשתמש אז סתם ניסיתי לעשות בשעון של ה WIN יום אחד אחרוה אחרי זה עשיתי ACTIVE TRAIL KEY עשיתי UPDATE ו BOOM! יש לי עוד 30 יום שימוש חחחח זה BUG ?? או שזה ככה ? בכל מקרה אני שמח! ;D
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לאחרונה גוגל הוסיפה "תמיכה" בתוספות וסקינים, בינהם התווסף התוסף ADSWEEW שבעיקרון כמו ADBLOCK אבל בינתיים אפילו מחזיר תוצאותיותר טובות. אחת הדרכים להתקנה היא בעזרת גרסאת הפיתוח של הדפדפן, אשר ניתן להוריד מכאן: http://www.google.com/chrome/eula.html?extra=devchannel לאחר ההתקנה תוסיפו לקיצור דרך שלכם לגוגל את השורה הבאה: --enable-extensions יש רווח בהתחלה וכן אלו 2 מינוסים. עכשיו יש להתקין את התוסף (כמובן לאחר הפעלה מחדש של הדפדפן) מכאן: http://www.adsweep.org/AdSweep.crx וזהו תבדקו שזה עובד, אפשר גם לוודא התקנה כאן: chrome://extensions/
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
xvidvideo.ru כבר לא מדווחים על גירסאות חדשות משום מה(מנהל האתר בחופשה אם אני לא טועה). זו תיקיית הקבצים של אחד מיוצרי MPC-HC http://xhmikosr.1f0.de/index.php?folder=bXBjLWhjX21zdmMyMDA4 עידכונים על בסיס יומי
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ברור ש NOD יותר טובה אבל בכל זאת גם AVG היא תוכנת הגנה אז מה עושים במקרה כזה? שאני סורק עם NOD הכל בסדר שאני סורק עם AVG יש כמה וירוסים...
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
התוכנה צריכה לדעת לכתוב בעברית (כמובן שהתפריטים והתוכנה עצמה לא צריכים להיות בעברית) והרמת תחכום לא מסובכת, צריכים שהחובבן שבונה את האתר יוכל בדיי ידידותיות לצרף תמונות, לעשות איזה פריים או שניים לינקים, ומין חלון שאפשר להקליד בו, שכל מה שמוקלד נשלח באימייל לכתובת מסוימת קבועה מראש. תודה
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הי, אשמח מאוד לקבל עזרה. כאשר שולחים לי במייל קישור לאתר, אני עומדת עם העכבר על הקישור ואני לא מצליחה לפתוח. אפילו להעתיק לא ניתן. כאילו שזה "שטוח". האם יש דרך לשנות הגדרות כדי שכן אוכל להיכנס לאותם קישורים במייל?? תודה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
החברים המטומטמים שלי מחפשים שירים ברוסית אולי תביאו לינק לתוכנה? (אם יש...) :AR15:
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, החלפתי מחשב ושחזרתי את המייל שלי.הבעיה כל המיילים שהיו בטיוטות נמחקו. יש מה לעשות? נ.ב המחשב השני מת.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה ביותר ב- Internet Explorer שהחלה שלשום. כשאני מנסה להכנס לאתר אחד ספציפי, הוא רושם למטה done אבל לא נכנס לאתר. עד שלשום הייתי נכנס לאתר לעיתים תכופות ללא בעיה. כשמנסים להכנס ממחשב אחר בבית לאותו אתר אין בעיה. ניסיתי למחוק את כל הקבצים הזמניים של הדפדפן ואת ה- cookies, אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
after a long time with triillian i've decided to give icq another chance. problem is, for some reason it keeps changing all my contact nicknames to their uin numbers. manually changing it will only last till the next startup. it happened in 2003b and still happens now in icq 5. anything i can do to stop it ?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-