עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by daniel_geva,

_מקווה שזה המקום לפרסום ההודעה) קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש, הורדתי קאזה לייט ואני פותח את התוכנה, אבל היא לא מתחברת לי, סגרתי את הפיירוול, והקאזה לא מתחברת גם אחרי חצי שעה. אני חייב עזרה באופן דחוף. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by VeR-MaN,

שמעו מי יכול להביא לי תוכנה כמו יומן כזה למחשב...אין לי בעיה שזה יהיה באנגלית אבל יש עדיפת לעיברית.. אני לא רוצה יותר מדי אפשרויות רק שאני יכניס לשמה כמה נתונים ביום ליום מסויים כמו אירועים מיוחדים וכ'ו.. ואז כשאני יפתח באותו יום את המחשב אז זה יקפוץ לי ויזכיר לי את מה שרשמתי.. שלא יהיה כבד מדי.. תודה רבה למי שיעזור!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by massinvallus,

תודה מראש, חיפשתי ולא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by urinka,

הי אני מחפש תוכנה שמתאימה ל HTPC הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי 2 תוכנות freevo ו- meedio את meedio התקנתי על המחשב שלי ולא מצאתי שם אופציה לתזמן הקלטה או בכלל להקליט משהוא מהטלביזיה את freevo לא התקנתי כי אין לי לינוקס ואני לא חושב להתקין אם אני לא אדע שיש שם את כל האופציות שאני צריך קיצר אני צריך משהוא שדומה ל meedio אבל אני מחפש גם אופצה להקלטה (גם מתוזמנת) אני מתכון להתקין את זה בסופו של דבר על P3 עם 256 זיכרון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  5. שלום, בדיוק פירמטתי את המחשב ושאני מפעיל כעת סרטים רואים אותם מוזר עם צבעים מוזרים. התקנתי את כל הקודקים האפשריים והורדתי דרייבר מעודכן של הכרטיס מסך. יש לי מספיק זיכרון פנוי וכרטיס מסך חדש.. התקנתי ממש את כל הקודקים האפשריים ועדיין לא עוזר. בנוסף.. כשאני עושה נגיד לחצן ימני על הקובץ > פתח באמצעות > MV2PLAYER לדוגמא. בזמן הזה.. זה אומר לי שהאקספלורר לא מגיב ההודעה עם השלח אל תשלח.. מישהו יודע מה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  6. אין לי קירור במחשב שלי אבל עם זה הפיטרון לבעיייה אז אני יקנה כמה עולה קירור לכל המחשב??? ואיך אני בודק את רמת החום של המחשב שלי??

7. מאז ששדרגתי לגירסא 7, פעם בכמה זמן, הוא עושה לי בעיות עם השליחת הודעות, או ששולח הודעה כן הודעה לא, או שלכמה דקות הוא לא שולח שום הודעה בזמן הזה אין לו בעיה לשלוח "כתב יד" אבל הודעות טקסט הוא כותב לי "לא היתה אפשרות להעביר את ההודעה לכל הנמענים". אני לא מוכן לחזור לגירסא 6, מה עושים? תודה.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by at,

אני צריך להכין מדריך לשימוש בתוכנה במחשב, ברצוני לעשות מדריך שיכלול סרטונים על פעולות במקום סתם מלא צילומי מסך. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שמקליטה את הנעשה במסך (או חלקו) על מנת שאוכל לייצור סרטונים לשלבם במדריך "אינטרקטיבי". התוכנה צריכה להיות טובה ואמינה מבחינת עבודה ואבטחה (כלומר ללא כל מיני רוגלות ושטויות) בנוסף כרגע לא יודע אם יש לי תקציב לרכוש את התוכנה אז אשמח אם תמליצו לי גם על תוכנות השימוש בהן הוא חינם וגם על כאלה בתשלום. תודה לכל העוזרים, טל נ.ב. העניין דחוף (אין לי הרבה זמן להכין את המדריכים האלה)

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by Vidati,

אני רוצה להשתמש בצמחייה במאיה אבל היא לא מתרנדרת בMENTAL RAY ורק בMAYA SOFTWARE ואני רוצה במנטל ריי... איך עושים את זה? אם אפשר בכלל.. ואם לא איפה אני יכול למצוא תוכן למאיה שעובד בMENTAL RAY.... תודה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by joni,

מחפש תוכנה לתיקון MBR דרך cdboot ???

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  11. Started by bg1987,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא יודע מאיפה היא צצה (התחיל אתמול ואני לא התקנתי שום תוכנות\עדכונים חדשים מזה שבוע בערך) הפיירפוקס שלי תוקע וידאו בסטרימינג, הכוונה שהוידאו מתחיל ואחרי 2-5 שניות הוא נתקע, אם אני מזיז את סליידר למקום אחר, הוא מנגן לעוד 2-5 שניות ושוב נתקע, ללחוץ פאוז ופליי לא עובדים. הבעיה קיימת רק בפיירפוקס, ונפתרת כשאני משנה את הטאב למצב אקספלורר (עם IETab) למישהו יש מושג מה יכול לגרום לבעיה?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by lital18,

בכל פעם שאני נכנסת לאינטרנט בזמן האחרון ,קופץ לי החלון המצ"ב ולאחר שאני לוחצת המשך כל האקספלוררים נסגרים עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by shuy,

ווידאו ואודיו, פורמט הפלט לא חשוב. (אפשרי תוכנה להקלטת מסך כולל אודיו כל עוד היא יכולה להקליט גם את הווידאו שבתוך החלון [OVERLAY]). תודה.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by hwassaf,

השתמשתי עד עכשיו ב outpost והייתי דיי מרוצה, אבל ראיתי ש Pc Tools מציעים פיירוול שמדורג מאוד גבוה בבדיקות וגם הוא לגמרי חינמי, בלי שום הגבלות... מה אתם אומרים, כדאי ?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by JHHNUA,

בעיה חדשה מאתמול לגבי ניגון קבצי WMV בBS.Player הנגן אומר לי אוגר לזיכרון זמני וזה תוקע את הסרט לזמן מה ואחר כך ממשיך. כל דילוג בסרט גורם לתקיעתו למשך חצי דקה. ניסיתי הכל התקנת מקודדים הסרת הנגן ועוד. יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  16. יש איזה מנהל הורדות טוב שעובד כמו שצריך עם רפידשייר (פרימיום)? לא ממש אהבתי את JDownloader, הוא לא עובד לי כמו שצריך, מוריד לאט, לפעמים לא מוריד בכלל, נתקע באמצע הורדות (ההורדה סתם נעצרת בלי סיבה ואפשרות להמשיך את ההורדה) וכו' אשמח להמלצות, תודה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  17. Started by compman12,

אני מחפש תוכנת גיבוי חינמית ואמינה. תודה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  18. Started by סופגי,

חברים יקרים, בימים האחרונים אני עובד על אילוסטרציה של ידידה שלי בשביל להוציא אותה בדפוס ולתת לה ליומולדת, אז בקיצור, הכל טוב ויפה, עד שאני מגיע לעניין השיער, שהוא מאד קופצני, ואני ממש מסתבך עם לעשות את כל הקצוות http://www.zix.co.il/images/z-648037874.jpg גרסה סופית: כאן: http://mrsufgi.deviantart.com/art/Naama-s-Present-106033442 באופן כללי, אני צריך הארות וכל מיני, ואיך לעזאזל אני עושה את השיער הזה שלא יראה תלוש מהמציאות. למרות שנראה לי שסיימתי. בברכה, אורי.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  19. חיפשתי תוכנה שמתקנת פיקסלים שרופים או רדומים ולאחר ההתקנה שמתי לב למשהו מוזר. האנטי וירוס שלי נכבה ולא עלה יותר וכמו כן הסאונד שלי מנוטרל. יש לי process משונה בשם winupgro שעולה לי בכל פעם שאני מאתחל את המחשב. ניסיתי להסיר אותו דרך ה-MSCONFIG וגם דרך תוכנה שנקראת tune up utilities וזה לא עוזר!!! התקנתי מחדש גם את האנטי וירוס וזה עדיין משבית לי אותו למרות הכל. אני חייב שמישהו יעזור לי עם ההסרה של הרוגלה/וירוס הזה... אני יודע שזה אלוי בניגוד לחוקים של הפורום הכותרת שרשמתי בהתחלה אך אני משוכנע שתבינו את מצבי ואת הלחץ שבו אני נתון ותוכלו לעזור לי. בתודה מראש! שיניתי לך את הכותרת, אנחנו לא בגן חובה פה. multicore

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by Blackend,

שלום לכולם! לפני מספר ימים רכשתי את המכשיר הזה אחרי התלבטות רבה והבנתי שיש אפשרות להתקין עליו אייסיי ויש לי כמה שאלות. 1.מאיהפ ניתן להשיג את האייסיי לטלפון? 2.האם זה עולה כסף? 3.האם השימוש בו כרוך בתשלום מסויים למישהו? 4.האם יש עוד תוכנות נחמדות או אתרים שיש בהם תוכנות/רקעים/צלילים שמותאמים ל 6600 ? בתודה מראש דניאל

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  21. שלום, אני מצרף תמונה- בתמונה את רואים TASK MANNAGER- רואים שיש 3 INTERNET EXPLORER - ורואים גם ששניים מהם ממש לוקחים משאבי מערכת בצורה חזקה, את רואים גם את הדסקטופ- שאקספלורר בכלל לא פתוח אצלי. אם אני עושה END TASK אז הוא פשוט מחדש את שלושתם- עכשיו בדרך כלל זה לא היה מפריע לי (עוד תוכנה קטנה ברקע) אבל במקרה הזה- שניים מהם ממש לוקחים משאבי מערכת ואני לא מצליח להעיף אותם- מי שהו יכול לעזור לי?? (אגב 3 האקספלוררים האלה תמיד מופיעים לי- כל פעם שאני מפעיל מחשב וכל פעם מחדש, ושוב גם אם אני עושה להם END PROCESS הם פשוט מתחדשים אחרי שניה) וזה ממש מעצבן כי זה נראה לי מאיט את המחשב) מה עושים ?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by shishos,

איך אני יכול לשמור את המידע שאני משנה בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  23. החברים המטומטמים שלי מחפשים שירים ברוסית אולי תביאו לינק לתוכנה? (אם יש...) :AR15:

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by Blue Omega,

תודה

• 6 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים