עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש תוכנות שאני יכול לבדוק אם יש במחשב תוכנות ריגול? ואיזה אנטי וירוס הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  2. שלום. ראיתי את ה- I-cool להורדה באתר של ג'יגהבייט. במה מדובר? האם זה מרסן את הסל"ד של המעבד או מה? מצ"ב לינק: http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/Utility_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1951&ProductName=GA-8I945PL-G מדובר בהורדה הראשונה, אשמח לתגובות. תודה.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by rosesr,

אני משתמש בKAZAA LITE K++ 2.4.1 ושאני מחפש משהו זה ישר אומר לי לא נימצא כלום, ובהורדות הוא מוצא יוזרים להוריד מהם אבל הוא לא מוריד. מה לעשות כדי לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by matan101010,

זה רושם לי שהאופיס נעול שאני מנסה לרשום משו או לעשות משהו ודבר שני מאיפה אני מוריד חבילה בעברית? תודה, מתן.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  5. פרמטתי את המחשב לדודים שלי ויש להם לוח אם Unknown לפי אוורסט! וכל הזמן קופצת הודעה שזוהתה חומרה חדשה, החומרה היא: Via Bus Master IDE Drivers ואין את זה בדיסק של להוח אם :-\ ואני לא מוצא את זה באינטרנט בשום מקום חישתי כבר שעות! לא יודע ת'חברה של הלוח אם אבל יש את הצ'יפסט: North Bridge: VIA VT82C694X Apollo Pro 133A South Bridge: VIA VT82C686B מישהו יכול להשיג לי את הדרייבר הזה? (Via Bus Master IDE Drivers) תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי יש לי כמה סרטים בפורמטים שונים ואני צריך להמיר אותם לקובץ VCD מישהו מכיר תוכנה להמרה פורמטים שונים לפורמט VCD חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :'( תודה מראש INSTALL

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  7. אופיס 2003 או אופיס 2007 מאפשרים אולי הפיכות קובץ ל PDF או רק תוכנה חיצונית?

8. Started by DDDDPJ,

יש לי הרבה תוכנות טובות אפשר לעשות לתוכנות האלו התקנה כאילו עם אני לוחץ על ההתקנה אז רשום לי איזה תוכנה אני רוצה להתקין יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  9. אני אשאל שאלה בלי זיבולי מוח מיותרים , אז ככה : איך אני יכול למחוק את הכתובת האינטרנט המסוימת מ- Address bar ??? ??? תודה מראש!!! ;D

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by BURTON,

אני מנסה להוריד קובץ torrent ואני לא רוצה שייפתח לי התפריט הבא סימנתי שיעשה את זה באופן אוטומטי אבל הוא שב ופותח לי את התפריט הזה... למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by nore0,

לסמן את כולם ולעשות FIX ? מה התוכנה הזאת בכלל עושה ? מחיקת תולעים וכו' ??

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. אני סובל מתקלה מתסכלת ביותר/אני על סף משבר/לא יכול יותר/אם למישהו יש פיתרון/שיבוא מהר ככה: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7100) GA-MA790GP-UD4H AMD Phenom II x4 940 4096MB RAM DirectX 11 רצוי גם לציין שהתקנתי לאחרונה אוזניות-מיקרופון M$ Lifechat lx-3000, אפשרי שהן קשורות איכשהו... ו...שאני מריץ Outpost Security Suite Pro 2009 ver. 6.5.5 (2535.385.?). הבעיה היא כדלהלן: ככלל, המחשב רץ די חלק ואין יותר מדי תלונות טפו טפו, זולת קפיצות אקראיות ונדירות באודיו ובווידאו. אלא שאחרי כמה שעות בהן רצה תוכנת שיתוף כלשהי (ניסיתי אימיול ויוטורנט בינתיים והתוצאה זהה, לא נראה לי שהבעיה היא בתוכנה עצמה), המחשב מתחיל להתפגר. בניגון סרטים ושירים יש קפיצות ודילוגים עצבניים, המתארכים ככ…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  13. שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) רק במצב שהיא לא מאובטחת במצב שאני מאבטח את הרשת בשיטת WPA \TIK ומשנה את שם הרשת SSID הכרטיס אינו מצליח לזהות את הרשת ומופיעה הודעה של WINDOWS שווינדוס אינו מצליח לזהות ולהתחבר נא עזרתכם האדיבה בבעיה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  14. שלום. אני מחפש תוכנה שתוכל 'לקרוע' לי בלוגים, כך שבלוגים שאני ממש אוהב - אוכל לקרוא גם כשאני Offline. משהו כמו דפדפן אוף-ליין כזה, רק שבטוח 'יקרע' לי את כל הבלוג, ולא רק את המאמרים שאני גולש בהם. מישהו מכיר/יודע/שמע משהו? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by Bar1234,

אתמול פירמטתי את המחשב... אני לא זכרתי שאין ברשותי את הדרייברים של הסאונד... אני מחפש דרייברים של סאונד ל- PCPartner כל מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד... יום טוב לכולם....

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by iveco,

הבנתי שבתוכנה PRO PLUS יש את כל התוכנות של CC CLEANER כולל DEFRAG הכול כלול בתוכו ... התקנתי TRAIL גירסה ניסיונית ואין כל הבדל בין זה לבין הגרסה החינמית לא מוצא הבדל חוץ מאשר כתוב PRO למעלה ... ה Defraggler אמור להיות בתוכה למה זה לא בתוכה ? צריך להתקין אותה בנפרד משהו מוזר תסתכלו רשום שהתוכנה כלולה בפנים https://www.piriform.com/ccleaner/download בצד שמאל : Defragmentation יש עליו V עברתי 100 פעם על התוכנה ולא ראיתי DEFRAG

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by White Shepherd,

שלום, הורדתי קובץ ISO של דביאן, ואני מחפש כבר כמה שעות דרך לצרוב אותו לUSB ולא מוצא שום דבר שימושי. מערכת ההפעלה שאני מריץ כרגע היא WinXP ואני רוצה לערב כמה שפחות תוכנות חיצוניות, ככה שאם יש דרך לצרוב את זה רק עם WinXP זה יהיה אידיאלי. אני צריך גם לפרמט אותו ושיהיה bootable כמובן. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום כל פעם שאני מנסה להכנס ל- HWZONE מופיע לי כמו להוריד משהו איזה שהם קבצים... ולא פותח את האתר, מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by amitey,

ברשותי מספר סרטים XVID וסרטי HD . אני רוצה לצרוב אותם עם תרגום לילדים. מה עלי לעשות ? האם יש הבדל בצריבה בין שני סוגי הסרטים? תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by weissby,

:-[ ?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by zombie,

אז הישתמשתי ב "EASY BSD" בכדיי לפצל את ההארד דיסק לשתיי מחיצות לצורך Duel Boot ועכשיו אני רוצה לחבר אותן יחדיו למחציה אחת שוב.. מה הצעדים? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  22. היי, *עברתי על התוכנות המומלצות בסטיקי 1-תוכנה טובה וחינמית לצפיה של סרטי דיוידי במחשב 2- FIREWALL טוב שאלה: האם וירוס יכול לעשות נזק לביאוס?? תודה עריכה: איך מעלימים לגמרי את "סקיוריטי סנטר" של מיקרוסופוס, אני לא מעונין להשתמש בזה בכלל ואני לא מצליח לכבות את זה וגם לא להעלים את האייקון משורת המשימות

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי אתמול את dx9 והקובץ עצמו תופס לפני ההורדה 291kb וזהו קובץ כפי שאתם יודעים שמוריד את ההתקנה למחשב ולאחר מכן מתקין אותו אבל לא מצאתי אותו בכול ההארדיסק שלי מישהו אולי יודע איפה הוא נמצא ???

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  24. יש למשהו רעיון איך פותרים את זה? צריך תוסף לדפדפן או משהו כזה? כי יוטיוב אני רואה חלק תודה מראש רן

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  25. היי יש לי בעייה כזאת,שאני ניגש לסרטים רק עצם זה שאני ניגש לתיקייה שבה נימצא הסרט יש מופיע לי הודעת השגיאה של ווינדוס (ראה תמונה מצורפת). יש לציין שישנם המון סרטים שזה לא קורה לי. זאת בעייה ספציפית, ויש לציין שהקובץ כנראה טוב. סרט אחד כבר מחקתי כי לא ידעתי מה לעשות סרט אחד השארתי כדי לראות אם אפשר לסדר את זה. תמונה פה בתגובה ולא באתר חיצוני יש פה תמונה למטה של הבעייה. עכשיו כן תגיבו אין פה שום דבר שקשור להורדה, זה סרט שלי פרטי בסדר מלשין ??? תודה מראש לכל תגובה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.