תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, חבר שלי לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 4.1 (וגם ל-4.0). הם לא עובדים אצלו. זוהי הודעת השגיאה שהוא מקבל: failed to connect. please try again later. info number:0404 if the problem persists please click here יש לציין כי גירסת ה-2003PRO עובדת אצלו יפה. אבל הגירסא החדשה לא עובדת! אני חושב שזה בגלל שיש לו פיירוול של נורטון... אנ מכיר עוד מחשב שהאייסי החדש לא עבד בו בגלל הנורטון... ואצלי האייסי החדש עובד כי יש לי פיירוול אחר. מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום במחשב יש לי אופיס 2003. כאשר אני נכנס לקובץ וורד אחרי כמה שניות מופיע לי תקלה מוזרה. צילמתי את ההודעה של התקלה וצירפתי לפה. התקלה מופיעה בכל תוכנות האופיס כמו וורד, פוואר-פוינט ועוד. מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנה בשם "Googel Update" שתמיד אני מוריד אותה מ MS-CONFIG ותמיד היא חוזרת!! יש לי אנטי וירוס NOD32 ובחיים לא התקנתי את ההגוגל המזד**ן הזה במחשב שלי! לא זה ולא שום טולדבר לדפדפן אז איך יכול להיות שזה חוזר? מה זה בכלל? כנ"ל לגבי facemoods לא התקנתי את זה בחיים ותמיד אני רואה שזה מופיע ב MSCONFIG! מה זה הקישקוש הזה? אני בטוח ב 100% שאלו תוכנות זדוניות השאלה מה הם עושות.. למה נוד לא מתריע וחוסם?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
3 משתמשים חלקו מחשב אחד ולכל אחד היה מנוי. אחד מת. איך אני מוריד אותו שלא יופיע באופציות של שם משתמש?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
באופן כללי אני משתמשת בתוסף video downloadhelper של פיירפוקס כדי להוריד וידאו אבל התוסף הזה לא מצליח להתמודד עם הסרטונים ב-mako (שלשת העיגולים לא מסתובבים ). האם יש איזו תוכנה שיודעת להוריד את הוידאו משם? לדוגמא הוידאו הזה: http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/ramzor-s2/VOD-ca5538d6e4bd221006.htm בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
שלום. אני מתכונן לעשות פורמט למחשב ואני לפני כן הייתי רוצה להכין למחשב שלי קובץ ghost image אני עשיתי חיפוש בקשר לנושא אך לא מצאתי משהו רלוונטי למשהו שאני מתכוון לעשות. עכשיו השאלה העיקרית שאני רוצה לשאול היא איך אני יכול לעשות תקובץ ה-image במיוחד לדיסקים 700MB ושיהיה BOOT מהדיסק ולא מהדיסקט אני רוצה שיהיה בדיוק כמו התקנה של משחק של מס' דיסקים אחד אחרי השני.. אם איזה תוכנות אני עושה את זה ואיך אם אתם יכולים לפרט אני אשמח..
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הפעם לא מכונית על קיצונית ואקזוטית. הכיוון היה מכונית עירונית קטנה עם דגש על ההנאה בנהיגה. מפרט - מנוע אחורי (לא חסר לה תחת). 3 מקומות ישיבה, נהג במרכז (הרבה יותר כיף וגם מאפשר 3 מושבים במקום 2). דלתות פרפר (חוסך מקום בחנייה, הרבה פוזה). משקל, 900 קילו+ - . גג נפתח וחלון אחורי חשמלי שיורד שהופכים את המכונית לפוחה בלי לאבד את הקורות המרכזיות(פטנט שלי....לפחות נראה לי). מנוע - טויוטה ;D. עשיתי צעד קדימה הפעם והצלחתי לעשות החלקה נורמאלית למודל פעם ראשונה, עדיין יש קצת עבודה בכמה פינות אבל אין בעיה. הצעד הבא זה ללמוד לרנדר.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני משתמש ב - Flashget להורדה מהירה של קבצים. זה ממש נוח, יש את החלון הקטן שאפשר לגרור אליו קבצים וגם יש לו קישור ב - Toolbar של Internet Explorer. בסריקת Spyware של Microsoft Antispyware הוא מוצא את כל הקבצים שקשורים לתוכנה וטוען שהם Spyware מאוד מסוכן. אפילו אם זה לא כל כך מסוכן כמו שהם טוענים, אני עדיין מעוניין להחליף את זה למשהו יותר " נקי ". יש תוכנות ל"זירוז" הורדה טובות עם האופציות האלו ( חלון קטן , קישור ב - toolbar ) ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנגן את הMKV בMPC אז הוא עובד מעולה חוץ מזה שאני לא מצליח לשים כתוביות. כשאני מנגן בBSPLAYER אז אפשר לשים כתוביות אבל משום מה אין סאונד. הקודקים היחידים שיש לי הם CoreAVC DIVX מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מצלמת אינטרנט genius messenger 310, התקנתי אותה על המחשב של אחותי שעליו יש xp sp3 32 bit. כשאני מפעיל את התוכנה של המצלמה כדי לראות את התמונה של המצלמה אני מקבל הודעה שהמצלמה נמצאת בשימוש של יישום אחר, לא מצאתי שום דבר שמשתמש במצלמה או שקשור אליו שפועל ברקע מלבד התוכנה... למצלמה יש בנוסף גם רמקול מובנה אבל אין לה שום חוט שיוצא ממנה אל הכרטיס קול וחשבתי שאולי יש קשר לכך שהיא לא פועלת כראוי בגלל זה... תודה רבה למי שיוכל להציע לי פתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כנראה שהתקנתי את התוכנה של microsoft genuine advantage על המחשב שלי ועכשיו בכל פעם שאני נכנס ל-OFFICE מופיעות לי הודעות בדבר מקוריות ה-office. מה ניתן לעשות על מנת למחוק את התוכנה הזאת כך שאני אוכל להמשיך לעבוד ב-office ללא כל הפרעה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זו תוכנת אנטי וירוס חינמית..והחלטתי שאני רוצה שהיא לא תפעל לי עם עליית המחשב. באופן מוזר (לדעתי) אין את התהליך של כשנכנסים לתהליכים ב-msconfig... בתוכנה עצמה גם אין אפשרות לבטל את העניין... מישהו מכיר דרך אחרת? אני מפספס פה משהו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחפש תוכנה כמו סקייפ רק שתומכת במעבד SAMSUNG32442 זה מעבד למחשבי כף יד... אני צריך שהיא תתמוך בIPAQRX5915, כאשר יהיה אפשר לעשות איתה שיחות לטלפון, בעלות כמו סקייפ...
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את התוכנה... ואני לא מצליח לבצע התנתקות והתחברות מחדש... יש לי את הסקריפט הזה rasdial "Netvision Cable Connect" /disconnect timeout 7 rasdial "Netvision Cable Connect" name pass תחת הBatch... וגם יש לי אותו כקובץ.... אם אני מפעיל אותו כקובץ הוא עובד מעולה...אבל בתוך התוכנה הוא לא עובד....מה אני עושה?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו למתחילים דברים פשוטים כמו אפקטים עך הסרט או כתוביות דברים בסיסיים למישהוא יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה Monitor לרג'יסטרי וכך אני יכול לדעת מה שונה ברגע מסויים... אני צריך כזאת תוכנה בעיקר בשביל לבדוק מה תוכנות משנות... תוכנות Tweak למיניהן... למשל, אם אני מסמן איזו אופציה אז היא משנה משהו ברג'יסטרי... אני רוצה לדעת מה בדיוק השתנה ברג'יסטרי וע"י כך ליצור מפתח ובעתיד אוכל להשתמש במפתחות במקום להשתמש בתוכנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכלום... תראו מישהו יכול לעזור לי?? יש לי תוכנה TC שמה... היא תוכנה של שפת C וככה אני מפעיל אותה והכל... היא עולה אבל משום מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת לא... כל תוכנה כזו של דוס לא מגיבה לי לא לעכבר ולא למקלדת?? פעם זה עבד לי... פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עובד.... מה לעשות אולי יש משהו בWINXP ומונע מזה לעבוד? בתודה אלעד
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום האם מישהו מכיר תוכנה אשר ניתן לחפש באמצעותה את כתובת הדוא"ל של אדם כלשהוא? כלומר, להקליד את השם והמשפחה והיא מחפשת כתובת דוא"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מעביר מיילים וכתובות מאינקרדימייל לאווטלוק ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש אתר מסויים שאני מתחבר אליו באופן קבוע. האתר משתמש בהצפנת SSL. עד עכשיו הכל היה סבבה. בזמן האחרון, אני נתקל בבעיה כזו: אני מתחבר אל האתר, לכאורה בסדר גמור. כשאני ניגש לספריה (כל ספריה), הוא מתחיל לעשות את הLIST, ואחרי שהוא טוען חלק ממנה (1,714 BYTE ליתר דיוק), הוא נתקי, ואז מתנתק מהאתר, בלי שום הודעה. חשבתי שהבעיה היא בFIREWALL שלי בהתחלה, כי התופעה החלה בערך לפני כמה ימים כשהוא שידרג את עצמו (ZONEALARM). אבל גם כשהפיירול מכובה לחלוטין, הבעיה משתחזרת. יכול להיות שהבעיה היא מהצד השני? מאוד קשה לי להאמין, כי האתר מאוד פעיל והייתי מקבל דיווח על משהו כזה. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
שלום לכולם להורים שךח יש משרד והם רוצים להחליף מס מחשבים למחשבים חדשים. הבעיה שהמערכות שלהם מלאות תוכנות חיצוניות שדורשות התקנה של חברה חיצונית והגדרות רשת מסובכות ולהביא עמדה עם מערכת הפעלה מ0 זה סרט סרט. שמעתי פעם שיש תוכנה ששופכת נתונים של דיסק מלואו כלל מערכת הפעלה במלואה מדיסק ישן לחדש ואז רק מעדכנים דרייברים של המחשב החדש והמערכת עוברת במלואה כולל על התכונות והקבצים. האם זה אפשרי? ואם כן אז איך מבצעים?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם להגדיר את זה כבעיה. אני מנסה למחוק את האנטי וירוס Avast שברשותי מכיוון שהיא עושה בעיות עם העידכון. השאלה שלי איך אני מסיר אותה? היא פתוחה אצלי כמובן אוטומטית כשמהחשב עולה, איני מצליח לסגור אותה דרך מנהל המשימות. מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לחבר יש אנטיוירוס 2005 קנוי של נורטון על חלונות 98 ומכיוון שנורטון 2006 לא עובד על 98 הוא רוצה לעשות Renewal של הגרסה הנוכחית ברשת. הבעיה היא שנדרש Subscription Key שזה 11 תווים עם 2 אותיות בהתחלה. משום מה אין לו אותו ולא מצליחים לאתר אותו בשום מקום בתוכנית עצמה או באיזה אימייל שאולי נשלח פעם. איך ניתן, אם בכלל, לדעת מהו אותו מפתח? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-