עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בבית כמה הרידיסקים משהו כמו 3 אני אל צריך אותם בנפרד השאלה שלי היא האם אני יכול ליצור מכל השלושה מחיצה אחת האם אפשר לעשות את זה דרך Partition Magic או שאני חייב דרך הדוס?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hellyeahmofo,

האם אפשר לכתוב קו-שבר ב WORD? אני לא מתכוון ללוכסן או למספר מתחתיו מקף מתחתיו מספר אלא לקו שבר אופקי אחיד

• 11 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. אני רוצה למחוק שירים, דרך המדייה לייברי ושימחקו לגמריי מהמחשב האם יש דרך לעשות את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. כאשר אני פותחת את המסנג'ר אני נדרשת לעדכן גירסה. האם יש דרך למנוע זאת ולהישאר עם הגירסה הישנה?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  5. התקנתי את Nav, ואני לא ממש גולש במחשב שלי כל יום, רוב הזמן הוא בכלל אוףליין כי אני לא בבית.. אין לי כל כך שימוש בהגנה שלו כל הזמן, אלא רק כשאני משתמש בקאזה ודברים כאלה.. אז רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי ש-Norton יעלה רק כשאני מבקש ממנו, ולא ישר בסטארט אפ. תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  6. שלום הרבה פעמים כשקוראים כתבה באתרי חדשות, (לדוגמא האתר של הארץ, או ynet, וכו') כל עמוד של כתבה, עושה לעצמו refresh אחרי 5 דקות בערך. האם יש דרך לגרום לדפדפן לא לעשות refresh בעצמו? רק כאשר אני בעצמי לוחץ על הכפתור refresh(או לוחץ F5) אז הוא יעשה, אבל לא בתגובה לבקשה מהאתר.. תודה

7. נניח ויש לי מצגת של 40 עמ' ואני רוצה להדפיס בכל דף 4 עמודים. אני יודע איך עושם את זה אבל הבעיה שעדיין יש המון מקום ריק בשוליים ואני רוצה להמצגות יהיו מתוחים וגדולים יותר. האם ההגדרות ניתנים לתיקון או שככה זה ואין מה לעשות? יש לכם רעיון מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  8. יש לי אופיס 2003 במחשב השולחני שלי ( עם מערכת XP) ויש לי ווידוס לייב במחשב הנייד שכולל ויסטה הום פרימיום האם אפשר לסנכרן את היומנים באיזו שהיא צורה האם יש לכם רעיון אחר(שאינו גוגל - כי זה לא עובד לי הסינכרון גוגל החדש הזה) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. ושזה יהיה באופן אוטומטי?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  10. היי, יש לי מערכת dual booting אחת עם XP ואחת עם VISTA. בשתיהן מותקן Outlook 2007 ואני רוצה להשתמש עם אותו database של outlook בשתי המערכות. כלומר, כשאני אפתח את outlook ב vista אני אראה את כל המיילים שלי מ XP ולהיפך. זה אפשרי? אופיר

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  11. אני רוצה לפתח אתר כך שיוכל לקלוט מידע מהתקן USB , התקן לא יהיה מחובר למחשב ספציפי , בעצם אני רוצה לבוא לכל מחשב לחבר USB לפתוח אתר ולעבוד איתו בלי להתקין שום תוכנה על מחשב. האם זה בכלל איפשרי? איך ניתן ליישם את זה? אשמח להפניות לאתרים ופורמים רלוונטים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום אפשר לעשות בGMAIL שאם אני שולח הודעה למייל של WALLA אז מקבל ההודעה יצטרך לשלוח לי אישור על כך שהוא ראה את ההודעה כמו שאפשר לעשות בOUTLOOK EXPRESS "בקש אישור קריאה"? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. האם אפשר לעשות בויסטה מחיצות דרך הבוט?והאם אפשר בבוט של ויסטה לבחור יעד התקנה?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  14. Started by dd7,

האם אפשר לעשות טבלה בפוטושופ? איך?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לדוגמא www.fave.co.il חפשו משהו נגיד a יהיו כל מני קישורים, הבעיה היא שיכול להיות חלוקה ל 10 קישורים ואז צריך להכנס לכל אחד מהם בנפרד ואז לחזור אחרוה ולעבור לקישור הבא, חשבתי לפחות לקצר קצת את התהליך ע"י גרירת הקישורים ולפתוח כל אחד מהם בטאב ואז לעבור אחד אחד במקום קדימה ואחורה. יש איזה Addon ל FF שפותר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by Kukishin,

תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב! יש כמה קבצי RAR,ZIP וACE מוגנים בסיסמא ואין לי איך לגלות את הסיסמא. יש איזו שהיא דרך לקבל את הקבצים בלי דעת את הסיסמא? כלשהיא דרך? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by davia,

ואם כן באיזו תוכנה ואיך עושים זאת . תודה לכל המסייעים

19. מערכת ההפעלה היא XP

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. משום מה איני מוצא את האפשרות הבסיסית הזאת בתוכנה. במידה ולא ניתן לצרוב עם התוכנה הנ"ל קבצי אודיו: -האם יש אפשרות כזאת בתוכנת הצריבה המובנת של W7/VISTA(גם שם לא מצאתי את האופציה) ? -איזה תוכנה טובה חינמית(שתעבוד על 64BIT) כן יש לה את האופציה ?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  21. שימו לב,אני לא מדבר על התוכנה TMPGEnc אלא על TMPGEnc XPress שהיא גירסה חדשה יותר.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by kwan,

שלום לכולם , אחותי אומרת שהיא יכולה לקרוא את ההיסטורי של המסנג'ר שלי למרות שאני לא סימנתי באפשרויות התוכנה את האופציה לשמירה של היסטורי ....ומשום מה נראה לי שהיא צודקת . קצת מלחיץ הקטע הזה ..מה שאני רוצה לדעת אם זה נכון ואפשרי ובמידה וכן , לדעת איך לבטל דבר כזה ! אני מקווה שזה לא בקשה הנוגדת את חוקי הפורום כי ממש לא ענייני איך עושים אלא איך מבטלים את זה . תודה מראש לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  23. Started by Sweet_Tooth,

האם אפשר לראות VCD על הפלייסטישן 2? אם כן אז איך בדיוק עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.