עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לעשות ככה שה-Еnqueue to winamp יהיה בBold (מודגש) כמו ה-open הראשון.. יש אפשרות לעשות לתפריט הזה טויק קטן כזה? בנוסף אם הייתי יכול לקבוע איזה שורות יופיע בתפריט ואיזה לא.. אני אשמח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  2. שאלה לי אליכם??? איך אני שומר את כל המועדפים שלי בצד למקרה של פירמוט ??? הדפדפן הוא FIREFOX ....תודה.

3. Started by Yaron123,

חלקתי את הזכרון לשתי מחיצות... כנראה שנתתי מאט מדי זכרון , עכשיו אני רוצה להוסיף להקטין מחיצה אחת כדי להגדיל את השנייה בלי לפרמט או למחוק קבצים. איך אני משנה את הגודל של המחיצות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by vizido1,

שלום חברים, יש לי בעיה שמשום מה כשאני כותב מייל חדש ולוחץ על חלונית ה TO הוא נותן לי הודעת שגיאה כמו שתוכלו לראות בתמונה המצורפת ולא מראה לי את רשימת הכתובות שלי שמופיעה במלואה כשאני לוחץ בתפריט הראשי על אנשי קשר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by ereztaker,

Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב, ופתאום מופיע לי התקלה הזאתי ואני תצריך לבחור send/don't send ואחרי כמה דקות שאני באינטרנט המחשב עושה ריסט פתאום. והווינדוס הוא sp3 יש פתרונות?? אני דיי נואש

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by devil2052,

שלום אז ככה אני ידוע שאפשר לפתוח שני אייסקיו של שני משתמשים במקביל אבל אין לי מושג איך....אז אם מישהו יודע אז שיגיד לי .....תודה!

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  7. שלוםם לכולם אשמח לדעת כיצד ניתן לכייל את חלונות האקספלורר כך שכשפותחים אותם הם ייפתחו ישר בגודל מלא. כשאני פותח חלון חדש הוא נפתח תמיד חלון "ממוזער" האם ניתן לשנות זאת? שאלה נוספת: כיצד ניתן אם בכלל לדאוג שכל חלון שאני פותח במקום "לרמוס" את החלון הקיים יפתח בחלון חדש. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  8. שלום בעקבות הדלקת מדיח כלים קפץ כל החשמל של הבית וכעת אני לא יכול להיכנס להארדיסק שלי. כשאני מנסה להיכנס אליו המחשב פשוט נתקע. להארדיסק של מערכת ההפעלה (מדובר בשני כוננים שונים פיזית) ניתן להיכנס והמחשב עולה כרגיל. מה לעשות? יש לי שם דיי הרבה מידע

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  9. מעבד-AMD 64 3800 לוח- GIGABYTE M16PME-S2 זיכרון-1GB KINGSTONE DDR2800 ההרדיסק-סיגייט 160GB

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. כרגע מותקנת לי על המחשב vista 32 עם אתקין עליה את 64 האם זה יזיק בצורה כלשהי לקבצים והתכונות שיש לי על המחשב? :s05:

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by hasson4,

מערכת הפעלה windows 7, עד לפני יומיים הדפדפן העיקרי שעבדתי בו היה גוגל כרום. לאחר שמחקתי היסטוריה וכד' החלטתי להתקין מחדש. ביצעתי uninstall, download, install לכרום ו.. התוכנה לא עולה. הוא כותב משהוא setting קרס ולא מתחיל. ביצעתי את הרוטינה הנ"ל 4 פעמים כולל כיבוי מלא ושום דבר לא עוזר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sagi_10,

שלום לכולם יש לי בעיה במסנגר - הרבה פעמים באמצע שיחות ומה לא , המסנגר מתנתק לכמה שניות ואז חוזר . זה קורה בערך כל חמש דקות ממש...וזה ממש מטריף אותי ! מה אפשר לעשות ? יש לציין שהבעיה לא קיימת באיסיקיו או כל תוכנת צאטים אחרת . אני אשמח לפיתרון !! תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by lilian,

אני רוצה לסמן ארוע שבצעתי (ע"י checkbox/ סימון אחר). אני מוכנה לקבל הצעות כגון תוסף ל- firefox או תוכנה לניהול משימות שתרוץ על לוח שנה עם אפשרות הוספת ארועים חוזרים. אולי בכלל יש הרחבה של google לסימון ארועים?... ד"א, התיאשתי מהתוסף- remember the milk (ראו פוסט קודם שפרסמתי לגבי חוסר עדכון יומנים מ- gmail ל- remember thr milk).

14. שלום לכלום ! אודה לכם אם תוכלו לתת לי כתובות של שרתים כדי שאני אוכל להתחבר לצאט של mirc לצערי יש חסימה מאסיבית של פורטים במקום שאני נמצא ואני מחפש מקום שיש בו ישראלים רבים. הודה לכם על הצעות. ???

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  15. שלום לכולם , אתמול מחקתי קובץ AVI . סדר הפעולות : לחצתי קליק על הקובץ -> מחק-> המער' תחילה שאלה אם אני בטוח שאני רוצה למחוק -> אישור-> הודעת מער': לא ניתן להעביר את הקובץ לסל המחיזור.האם ברצונך למחוק את הקובץ לצמיתות? -> אישור . כלומר , כנראה בגלל שהסל מיחזור היה מוגדר בנפח קטן והקובץ היה גדול ממנו , אז זה נמחק לצמיתות . עכשיו , האם ניתן לשחזר מסיטואציה כזו ? כי הרי זה לא שהקובץ עבר לסל המיחזור אח"כ רוקנתי את סל המיחזור .. ניסיתי עם תוכנת GETDATABACK ולא עזר... תודה מראש לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  16. אתמול גיליתי שהעומס שתמיד יש לי בפארמוויל בא מהחיות שעובדות עם ג'אווהסקריפט ואז נהיה עומס על הדפדפן עד שהוא נתקע והיום חשבתי על זה שכרום הוא הדפדפן המהיר ביותר כי הוא עושה את הדברים האלה של הג'אווהסקריפט הכי מהר ובאמת התקנתי אותו והיה טיפה עומס אבל הוא לא נתקע והוא מתמודד יפה מאוד יחסית, וזה עוד אחרי שחשבתי שפיירפוקס הוא דפדפן מהיר מאוד בכל מקרה את כרום אני לא רוצה בגלל העיצוב המעפן שלו ובגלל שהוא ממש נטול אפשרויות וכל הזמן שואל אותי שאלות מפגרות כמו אם לתרגם את הדף כאילו אני אידיוט שאתמול קנה מחשב מחברת DELL בפעם הראשונה אז למה יש איטיות כזאת בפיירפוקס האחרון ואם יש איזה תיקון שאני יכול בעזרתו לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  17. מישהו מכיר אולי תוכנה שתיקח כמה תמונות ותסדר את כולם שיהיו על דף אחת ? או תוכנה שמאפשרת שינוי גודל תמונה, אבל של כמה במכה. תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by Elad Reich,

היי אני מעניין לקנות מחשב גיימינג חדש בתקציב של עד 5,500 בערך ואשמח לדעת מה דעתכם על המפרט הזה תודה מעבד + מאוורר Intel i7 7700 3.6Ghz + Be quiet! PURE ROCK SLIM לוח אם Gigabyte H270-HD3 DDR4 Kaby Lake זכרון Crucial 16G (2x8G) DDR4 2400Mhz CL17 SSD WD Green 240G Read Up to 540 MB/s | Write Up to 430 MB/s דיסק קשיח Seagate 1T 3.5'' SataIII Barracuda 7200RPM כרטיס מסך GALAX GTX1080 8G D5 1657MHz-1797MHz EX OC RGB + BP מארז Xigmatek FrontLiner White ספק Xigmatek 500W 80…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  19. שלום, אני חושב שיש לי וירוס, גלשתי באינטרנט ופתאום זה יצא לי מהכול, קפץ לי חלון של הפירוול ובו רשום לי שהוא כבוי, ואז קפצה תוכנה נוספת XP Home Security 2011 והתחילה לבצע סריקה של וירוסים במחשב, ולזהות כל מיני דברים והיא מכריחה אותי לרכוש אותה או להשיג את הקוד , ניסיתי לצאת אבל זה כל הזמן חוזר ניסיתי כמה פעמים להיכנס לאינטרנט אבל זה ממשיך לחסום לי את האינטרנט, בטענה- שלא בטוח לגלוש!! ולא משנה הדפדפן שניסיתי לגלוש דרכו הכל חסום.מה עושים? אני אנסה לצלם תצלום מסך בהמשך....

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  20. הורדתי סרט חדש והוא ב קובץ OGM איך אני פותח אותו ואם איזה תוכנה תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  21. היי, אני מחפש תוכנה חינמית ליצירת אימג' מהדיסק, משהו בסגנון ACRONIS אבל חינמי. תוכנה שמאפשרת לבצע BOOT מ CD ואז להעלות את האימג'. העניין הוא כזה, יש לי נייד של לנובו שאני מעוניין לשדרג לחלונות 8. גם מניסיון וגם מהתמיכה של לנובו נאמר שלא ניתן לחזור לחלונות 7 המקורי ע"י האופציה של שחזור מחשב (מוזר כי באסוס זה כן אפשרי) משום שחלונות 8 מוחק את מחיצת הגיבוי בלנובו כך שאופציית one key recovery כבר לא מאופשרת. נא עזרתכם. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by harur,

בשבועיים האחרונים, כל פעם שאני מפעיל את ה-CHROME בפעם הראשונה לאחר כיבוי או ביצוע ריסטרט למחשב, אני מקבל את ההודעה שה-PREFERENCES שלי פגום או שלא ניתן לקרוא אותו. לאחר הפעם הראשונה, ההודעה הזו כבר לא מתקבלת וה-CHROME עובד בצורה מעולה. קראתי קצת באינטרנט וניסיתי את הדברים הבאים: 1. למחוק את CHROME ולהתקין אותו מחדש (גם גרסה חדשה יותר וגם גרסה ישנה יותר). 2. למחוק את הקובץ PREFERENCES בכדי ש-CHROME ייצור אותו מחדש באופן תקין. 3. לאפס את ההגדרות של CHROME. שני הדרכים האלו לא עזרו לי, הבעייה עדיין נמשכת. האם מישהו יכול להציע לי דברים נוספים לעשות כדי לפתור את הבעייה המציקה הזה? תודה מראש, סער

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by udicol,

עבדתי עם dreamweaver 4.0 והצלחתי להגיע לעמק השווה בנושא העיברית . אך מאז שקיבלתי לעבודה את התוכנה החדשה - DreamweaverMX , אני לא מצליח לסדר את נושא העיברית כך שיפתח את כל המסמכים הישנים שלי בתוכנה החדשה ויציג אותם בצורה תקינה . אם יש למישהוא מושג אשמח לקבל תגובה .

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by bareden1,

שלום , נעלמה לי האפשרות של שמירת סיסמא קבועה למשל כניסה לאינטרנט והייתי מבקש עזרתכם בפתרון הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.