תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי מגורו 3D את גרסאת 2005...אני מקליק פעמיים על הקובץ, דרך תפריט התחלה, דרך השולחן עבודה -נדה הוא נפתח לחלקיק שניה ומיד נסגר..וירוס?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למצוא משחקים סרטים ...
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין את הקספארסקי - רק עבור אנטי ספאם....? כי כבר יש לי את ה NOD32 - ואני די מבסוט מימנו ( שוקל כלום ועובד מצויין!) חוץ מיזה האם קספארסקי מתאים לעבודה על אוטלוק אקספרס במצב של ריבוי חשבונות דואר? THX
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בקאזה, ושאלה לגביי תוכנה אחרת: 1. יש לי קאזה 2.6 ורציתי לדעת מדוע אני לא יכול להתחבר, כלומר התוכנה לא מתחברת לי, ואז אני לא יכול לחפש, אין לי פיירוול ושום תוכנת חסימה, זה ווינדוס אקס פי. 2. יש לי כונן של 4 ג'יגה ואני רוצה לצרף אותו לכונן אחר, יש איזה תוכנה חינמית, או תוכנת ניסיון שאפשר לעשות את זה בעזרתה? מישהו יכול לתת לי את שמה והיכן אני יכול להשיג אותה?, תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה זמן IE7, ונתקלתי בבעיה הבאה: לפעמים הדף מוצג רק חלקית (כלומר חלק מהדף חסר). הבעיה קורה בכל מיני אתרים, ספציפית היא קורה די הרבה בויקיפדיה העברי (כל כמה עמודים יוצא שלא מופיע הסרגל מימין, או שכל הדף חסר). מהסתכלות על המקור של הדף נראה שכולו יורד, אבל הוא פשוט לא מוצג. חיפשתי על הבעיה באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי תשובה. מישהו נתקל בבעיה ו/או יודע איך לפתור אותה? תודה. נ.ב. אל תאמרו לי לעבור ל-FF אני כבר משתמש ב-FF, לאבא שלי יותר נוח IE.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
זאת התמונה: http://img218.imageshack.us/img218/9358/dscf0376customlz4.jpg בצד שמאל למטה יש איזה פרח סגול שקיבל פוקוס גם כן ואני רוצה לטשטש אותו שיראה כמו שאר הרקע (חסר פוקוס..) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הקובץ של התוכנה memtest86 (גרסת ה iso) בת'רד ה FAQ בפורום תמיכה טכנית פגום, מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה, גרסת ה iso?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס קול ניכנסתי לבדוק איזה כרטיס קול יש לי ולא היה רשום לי שם כלום יש למישהוא יכול לעזור לי תגידו לי אם יש עוד דרכים לבדוק מה הוא הכרטיס קול שלי (אה וניכנסתי לDXDIAG) ניכנסתי גם ל EVERST וגם שם לא הופיע לי כלם
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בן שיושב עד לשעות האחרונות של הלילה מול המחשב ומשתמש בהתקשרויות ב - ICQ בלבד עם ?? לא יודע... האם מישהו יודע על תוכנה שגורמת לכמה שעות של הפסקת השימוש ב ICQ וזה יועיל להרבה הורים שילדיהם גולשים ללא הגבלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי כולם אני לא מצליח למחוק את המירק!!! יש לי ריבוע קטן שקוף ליד השעון שאומר שהמירק פועל וכשאני מנסה לבטל או לצאת מזה הוא מעלים לי אותו ומחזיר עוד פעם ואני לא מצליח לבטל אין לי ווירוסים וגם אין לי ספפי ממה שבדקתי למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לכתוב פונקציה באקסל שתבצע פעולה בדיוק כמו במחשבון...הפונקציה היא למשל sin cos-1 0.85 כלומר לבצע סינוס לזוית הקוסינוס של 0.85 (ה-1 מייצג את מקש הSHIFT במחשבון) משום מה לא הולך לי בכלל לקבל פונקציה הפוכה לקוסינוס (SHIFT במחשבון) האם בכלל ניתן לבצע זאת?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מתחנן תעזרו לי העברתי מוידאו למחשב קלטת,אורך הקלטת הוא 2 וזה לקח לי 3 ג'יגה אם יש לכם תוכנה שתוכל להקטין לי את הקובץ לפורמט שלוקח פחות מקום הקובץ עכשיו הוא בMPG אם אפשר אולי יש לכם תוכנה אחרת שתעזור לי בהעתקה מוידאו למחשב בפחות מקום בבקשה בבקשה אני נואש
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אילו מהתוכנות (eMule, uTorrent וכו') ימנעו ממני להזיז, למחוק, לשנות קובץ - כאשר הן מעלות חלק מהקובץ למשתמש אחר ברשת. אני חושב ש-uTorrent נועלת קובץ כל זמן שמישהו מוריד את חלק מהקובץ ממני (ולא רק באופן רגעי). זה חבל שהתוכנה לא מעתיקה את החלק הרלוונטי מהקובץ למקום אחר, ומשחררת את הנעילה. זה די מעצבן שאי אפשר להזיז או למחוק את הקובץ לאחר מכן. אשמח לשמוע מנסיונכם.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
עלה בי הרצון והצורך לפרמט את המחשב של אחים שלי הישן...(טונה וירוסים והוא גם ככה דורש פירמוט כי הוא לא מפורמט כבר 3 שנים) אני צריך דרייבר לכרטיס מסך מסוג ראדון 9250 בממשק AGP....אני לא יודע את החברה (אני חושב שזה ATI כלומר לא ספייר או משהו כזה רק ATI כי רשום ATI על ההיטסינק שלו) בקיצור אני צריך לפרמט ואין לי את הדיסק דרייברים שלו ואני לא יודע איזה דרייבר הוא צריך...אם תוכלו לתת לי לינק או הכוונה אני מאוד יודה לכם... ועוד שאלה: 1) מבחינת הדרייברים זה משנה איזה חברה הכרטיס מסך (ASUS נגיד או ספייר)??
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי WINRAR גרסה 2.7. לאחרונה שלחו לי קובץ RAR, והתוכנה לא מצליחה לפתוח אותו. עוד בזמן שאני מבצע פתיחה מתקבלת הודעת שגיאה. חלק מההודעה שהתוכנה מוציאה הוא: Unknown Methed... הורדתי גם את גרסה 2.8, ועדיין אותה ההודעה. * הקובץ שאני מנסה לפתוח אינו פגום (הוא עבד אצל מישהו אחר) * התוכנה פועלת כשורה (עדיין פותחת קבצים אחרים) האם זה קרה למישהו בעבר? מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם משהו יודע איך להמיר באופן יעיל קובץ בפורמט VCF לפורמט CSV? יש לי סמרטפון עם אנדרואיד 6, ואני רוצה לייצא את אנשי קשר לגוגל, וזה נותן לי רק לייצא לפורמט VCF וגוגל לא מזהה כזה פורמט ניסיתי כל מיני תוכנות חופשיות שהורדתי מהאינטרנט, או שהם מגבילות את כמות ה CONTACT שאפשר להמיר או שהן לא עושות את העבודה. (אני לא מבין למה בעצם יצרו את הפורמט VCF ולא עובדים ישר עם CSV) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... הצלחתי לפתוח את הפורט בראוטר כדי שהאימיול יעבוד יותר מהר...וכדי שיהיה לי Hi-ID... אבל עדיין האימיול מוריד נורא לאט.. הקובץ שהורדתי הכי מהר עד היום היה ב 4kB/s....ואני כל הזמן על Uplaoad כללי בסביבות 10kB/s כרגע האימיול רץ חלק על הפס...בלי ראוטר כביכול ובלי פיירוואל שאותו הסרתי! הוא עובד כל יום מ3 בלילה עד בערך 2 למחרת (שאני חוזר מבצפר) ועדיין מוריד נורא נורא לאט!!!!!!! אפשר להשתגע!!!! אם למישהו יש עצה או הערה בשלבילי או אולי פתרון לבעיה , אני אשמח מאוד.. יש למישהו בכלל מושג מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש לכל העוזרים... Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Voip להתקשר למספרי טלפון. אני מעוניין שהצד השני ישמע אותי באפקט שאני יבחר. כלומר שיהיה מן פילטר בין הקול שנכנס אל המקרופון לבין התוכנה שמשדרת את הקול. איך ניתן לעשות זאת? תודהץ
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם ולילה (בוקר?) טוב. אני מחפש אחר תוכנה אמינה, עדיף חינמית שתכבה ותעיר את המחשב. התוכנה צריכה גם לכלול את האפשרות להריץ תוכנות אחרות. ניסיתי לחפש אבל כל מה שאני מוצא נראה לא אמין. תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להוריד מהאינטרנט קבצים ושאני יוכל להקפיא אותם וכו'. כרגע אני משתמש בהורדה האוטומטית של WINDOWS ואי אפשר לתעדף שמה שום דבר והיא גם ממש מעצבנת . . . אשמח למשהו חינמי וקליל שיעזור לי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
נתון. מחשב עם WIN 7 בעברית. בהתחלה הופעלה עליו תוכנה בעברית שעבדה מצוין. אח"כ התקינו במחשב משחקים ברוסית ובינתיים לא השתמשו בתוכנה ההיא בעברית. לאחרונה כשניסו להפעיל שוב את התוכנה בעברית, במקום האותיות מופיעות כל מיני קישקושים והתוכנה לא עובדת. יש פתרון, והאם ניתן בכלל לשלב בין השפות הנ"ל שהכל יעבוד פיקס? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכוונה לתמונה בגודל רגיל (גלויה) אבל שיהיו בה כמה תמונות קטנות ושתיהיה אפשרות גם להוסיף טקסט. וגם שיהיה אפשר לשמור את התמונה. לא רק להדפיס אותה.
-
- 3 תגובות
- 8k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מחליפים כתובת ip תודה לעונים עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-