עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Green,

שלום קיבלתי אופיס 2003 באנגלית ויש לי כמה שאלות 1.אני לא יכול לעשות בדיקה לשגיאות כתיב בעברית באוורד ואני חייב את זה ללימודים האם יש איזה תוסף? 2.מה זה שאר התוכנות שיש בדיסק חוץ מהאופיס? OneNote,FrontPage,Visio,Project Pro?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by assafmag,

יש לי אינטרנט במהירות 2 MB - ומאז שהתקנתי את ה KASPERSKY אנטי-וירוס הSHAREAZA זוחל לי. פעם אחת הוא שאל אותי עם אני מאשר את התנועה של ה SHAREAZA ואישרתי: allow all. בנוסף - בכל פעם שאני מפעיל את הSHAREAZA האנטי וירוס מוצא לי כל מיני 'intrusions' כמו: intrusion.DCOM.win.exploite וכל מיני גרסאות של 'LSASS' . מדובר בspyware? רק עכשיו פרמטתי והתקנתי מחדש את המחשב - בלי תוכנות מפוקפקות - אז אנ'לא יודע מאיפה כל זה הגיע. למשהו יש מושג מה זה ומה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  3. אני לא יודע אם הדיון מתאים לפורום זה. יש לי בתקופה האחרונה בעייה בשינוי הזום של התמונה בצייר של Windows 7, תוך שימוש במקש Ctrl + גלגל העכבר: כאשר אני מסובב לאט את גלגל העכבר, המרחק לתמונה לא משתנה בכלל, ורק אם אני מסובב מאוד מהר את גלגל העכבר הוא משתנה, וכתוצאה מכך אני לא יכול לדייק ולעשות שהתמונה תכסה את רוב המסך. העכבר שלי הוא Microsoft Comfort Mouse 4500. בעבר הבעייה הזאת לא קרתה. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מקורות לבעייה. איך פותרים את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by og27,

שלום לכולם אתמול עברתי ממהירות 2 מגה ל 2.5 מגה בנטוויזן. היה אצלי היום טכנאי של בזק שביצע שידרוג לקו ובדיקת איכות ואמר שהכל מצויין. הבעיה היא, שעד אתמול ה BITTORENT רץ יפה מאד על כ 100KB בטורנטים מסויימים, ועכשיו אותם הטורנטים מתים טוטלית או זוחלים על 4-10KB. מדובר בטורנטים עם המון משתפים. בגלישה רגילה ברשת הכל רץ מעולה, ובבדיקת מהירות הורדה הגעתי ל 330KB. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by buldozer,

אני לא מצליחה לקבל ולשלוח קבצים באייסי וניסיתי לשנות את ההגדרות אבל זה לא עוזר, מה אני יכולה לעשות????? יש לי פייר וול זה קשור איכשהו?????

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by dbx22,

?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. Started by idan1836,

שלום ! כאשר אני ממיר סרט בתוכנה הזו (וירטואל דאב), אז שאני לא יד המחשב היא מכבה לי את המחשב. אם אני משתמש במחשב, אז הוא לא מתכבה לי בכלל, מישהו יודע למה זה ככה ? אולי יש באג בגרסה ? הגרסה שלי היא: 1.5.10. תודה .

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by J0n1,

שלום. אני אוהב את הItunes, אבל הוא לא תומך בMKV או בDTS והוא טוחן לי זיכרון. אני מחפש תוכנה טובה שמציגה את השירים בפשטות, עם עיצוב נקי, אפשרות להקטנה כמו שעושים באייטונס (CTRL M) ושימצא תמונות של אלבומים גם כמו האייטונס. אבל שיתמוך גם בפורמטים שביקשתי. ניסיתי את Winamp ולא אהבתי. הבנתי שיש את media monkey ואת footbar2000

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי תופעה מוזרה , אני מנסה לראות היסטוריה ושום דבר לא מופיע , אם אני עושה חיפוש בהיסטוריה זה מוצא לי כל מה שזה אמור למצוא. ניסיתי את כל הסינונים והדבר היחיד שמראה לי תוצאות זה ה by most visited. מישהו מכיר את התופעה? מישהו יודע איך אני פותר אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. שלום לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש מסמכים שהיו שמורים במחיצה D נהפכו לבעלי כיתוב ירוק ואי אפשר לפתחם. כשאני מנסה לפתוח למשל מסמך WORD כזה אני מקבל הודעה: "לא ניתן לפתוח את המסמך ב- WORD למשתמש אין זכויות גישה" אשמח אם מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה אם בכלל תודה!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by eli_a2006,

שלום לכולם, לפני הכל חשוב לי שתדעו סרקתי את הרשת ולא מצאתי מדריך בעברית ל-norton ghost 15 לנושא: לא מזמן עברתי ל-norton ghost 15 ואני לא מוצא את עצמי אפשר בבקשה מדריך מפורט איך אני עושה דיסק BOOT ואיזה driver לסמן/לא לסמן ומה אומר כל אחד, מצטער שאני בור בנושא פשוט זה נושא חדש לי ואני חייב ללמוד אותו כמה שיותר מהר. המון המון תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by raiongroup,

אהלן חברים, שמעתי על הפורום באמת דברים רק טובים והחלטתי סוף סוף להירשם. חברים אני מחפש תוכנה לעסק שלי. יש לי מוקד טלמרקטינג ובתוכו 20 מחשבים. הייתי רוצה להציג לעובדים את הנתונים שלהם בזמן אמת ולחבר את כל המסכים שלהם אל תוך מסך אחד האם הדבר אפשרי? האם ניתן לראות את כל המסכים של המחשבים במסך אחד מפוצל שכזה ? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. Started by hanans22,

שלום התקנתי תוכנת WINFAX אני לא מסתדר איתה יש אולי למישהו מדריך בעברית??

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by amirn,

http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/index.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by BenM,

היי. אני חדש. אני צריך תוכנה, יש לי קליפ למשל, בפורמט mpg ואני רוצה לשנות לפורמט אחר. מישהו יכול לתת לי לינק או לפחות שם של תוכנה שעושה את זה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  16. אני מנסה לערוך קבצי Bluray עם sony Vegas Pro 8 והתוכנה פשוט נסגרת בבחירת הקבצים (M2TS ) אולי חסר לי איזה תוסף או משהו ? כי עם קבצים אחרים אין שום בעיה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  17. טוב אני מקווה שיש פה אנשים מביני עניין עוד חודשים אני טס לטיול לתאילנד ורציתי המלצות לגבי מצלמות אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו HD והשאלות הן ככה 1-בתאילנד זול יותר משמעותית מבארץ או לא (אני כן מתכנן לעבור במסלול האדום ) 2-איזה מצלמת ווידיאו שתומכת ב1080P מומלץ למשתמש ביתי ? אני לא צריך אחת סופר מקצועית אלה אחד ידידותית שמספקת תמונה טובה בלי לשחק אתה יותר מידי 3-בעניין תקציב אני לא סגור אליו

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. היי מחקו לי מידע מאוד חשוב ( קבצים חשובים של המשפחה) האם יש תוכנה טובה שאני יכול לראות את כל הקבצים שנמחקו מההרדיסק בתקופת זמן מסויימת ולשחזר קבצים ספצפיים ???

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by musari,

שאלתי מישהו שמבין בתוכנה CUBASE והוא אמר לי שיש אפשרות לעשות אופטימיזציה לCUBASE ככה שאתה יכול להעמיס על המחשב קרוב ל 64 VSTI בו זמנית וזה עלה לו 400 שקל אמרתי מה הוא מקשקש ובאמת הלכתי אליו ליראות ופלא מחשב פרסקוט 3000 עם 1ג'גה זיכרון DDR2 533 מריץ כמות כזו הוא הסביר שיש הגדרות והתאמה לתוכנה ככה שהיא מנצלת את המקסימום מישהוא אוליי מבין תודה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  20. יש לי LOW ID בEMULE ואני רוצה לפתור את זה. יש לי רשת (מה שנראה לי שעושה את הבעיה) אם ראווטר. אבל אין לי FIREWALL במחשב. יכול להיות שיש FIREWALL מובנה בראווטר? אם כן אז איך אפשר להוריד אותו? או איך לפתור את הLOW ID בצורה אחרת?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. התחלתי לבנות מודל של בית בית קרקע עם חצר וחנייה קטנה אשמח אם תתנו לי הצעות הערות איך להמשיך בעיצוב , בטקסטורות וכו' כמו כן אני אשמח אם תתנו לי בערך את ההצעה להגדרות הכי טובות לרנדר של האובייקט לדו מימד אני עובד על מאיה 8.5 , אני חדש על התוכנה , עובד כשיוצא לי (סופי שבוע אני בצבא ) . בתודה מיכאל [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by 3d7,

יש לי אימייל ביאהו שאני רוצה להגדיר ב-Pidgin. איך אני עושה את זה? מה אני צריך להגדיר? שאלה נוספת: האם באמצעות האימייל הזה אני יכול לדבר ב-Pidgin עם מישהו שיש לו MSN Messenger, ואם כן אז איך אני עושה את זה?

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  23. התקנתי לנסיון תוכנת נרו לייט גירסה 9.09 וכשני פותח את לוח הבקרה בהוספה והסרה אני רואה מספר תיקיות של התוכנה ואין לי אפשרות להסירם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי הדלקתי בבוקר את המחשב, ופוףף נמחקו לי כל הסימניות וגם את כל האתרים שיש מתחת לשורת חיפוש (והיו לי שם המוון אתרים) יש דרך כלשהי לשחזר את זה? היו לי שם עשרות אתרים חשובים ביותר.. ולמה בכלל זה קרה? מה קרה פתאום שהFireFox החליט שהוא מוחק לי הכל? תודה מראש Install -- עריכה: מצאתי עכשיו גיבוי שהFF עשה לbookmarks שלי, איך אני משתמש בגיבוי הזה? ואיך עכשיו אני משחזר את כל הסימניות?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by Alex89,

לאחר שהתוכנה מוצאת איזה דרייברים לא מעודכנים היא לא יכולה להוריד אותם אני לוחץ NEXT ואחרי זה ליד 2 ההורדות יש איקס אדום מישהו יודע מה הסיבה??

• 5 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.