עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dror_gh,

שלום. יש לי בעיה עם הלוח בקרה של הכרטיס מסך (2900PRO). אני קובע HOTKEYS כדי לבצע פעולות מקוצרות וזה לא עובד למשל ALT+4 כדי לעבור למצב EXTENDED (אני עובד עם 2 מסכים שמחוברים למחשב) ו ALT+5 כדי לעבור ל duplicate/clone וכשאני לוחץ על הצירופים האלו כלום לא קורה חייב עזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by Black_eagle,

האם גם אצלכם ה ICQ לא מצליח להתחבר? שוב בעיה בשרתים?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by RayZ,

מישהו יודע מה עושים אם IE לא שומר קוקיס של אתר מסויים? אני יוצא מימנו, נכנס ושוב צריך להתחבר מחדש.. (וזה רק באתר אחד, ולאף אחד אין את זה שם - כך שזו לא בעיה של האתר הזה. זה קרה אחרי שמחקתי קוקיס ידנית)

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Libary file does not seem valid. והוא לא נפתח, ניסיתי UNINSTAL ו REINSTAL וכלום לא עזר, בדקתי בחברה ל PATCH או משהוא, ועדיין כלום. מישהוא מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  5. קודם כל הם בתוך ספריית ה system32 לדוגמא הקובץ הבא : detected: malware not-virus:Hoax.Win32.Renos.dk File: C:\WINDOWS\system32\users32.exe/UPX הוא לא יודע לנקות אז זה, מה למחוק את זה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by benor,

התקנתי MBM והוא לא מראה לי את הטמפרטורה יכול להיות שהחיישן של הלוח שלי יתקלקל? או שצריך לעשות משהו בשביל שזה יראה את הטמפרטורה? טוב עם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז הנה:

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by dani,

כשאני נכנס ל Windows Media Player ולוחץ על Help/Check for player Updates... אז הוא כותב לי שיש לי יש לי את הגירסאה האחרונה ואין עדכונים זמינים כעת (כמובן באנגלית) מישהו יודע למה? עריכה: מה קרה? אתם בברוגז איתי שאתם לא עונים?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  8. טוב אז הבעיה היא ככה, כשאני מכניס לWMM שיר ומספר תמונות הכל עובד מצויין עד שאני שם את התמונה ה-22, בדקתי את זה עם מספר שירים ותמונות כולם בגודל שונה והתוצאה היתה נפילת התוכנה אחריי התמונה ה-21, עשיתי לו reinstall וזה לא עזר.. מישהו נתקל בבעיה? יש פתרון? אגב יש לי ווינדוס מקורי XP וSP2... ועשיתי את כל העידכונים הזמינים...

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by Nahum2,

אני כל הזמן לא מקבל הודעות שאנשים שולחים לי ב MSN זה קורה גם ב MSN LIVE הרגיל וגם בדיגסבי. אני מריץ WIN7 ULTIMATE 64BIT מעודכן עד הסוף. חיבור של בזב"ל + בזק 10 מגה על נתב אלחוטי + מודם של LEVELONE אין בעיות אחרות בחיבור.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. :s05: הוא נותן איזה הודעה ולא מוכן להתקין אותו,מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by likantrop,

אתמול הורדתי את NETLIMITER,התקנתי אותה, ויש משהו שאני לא מבין. אני מגדיר אצלה מהירות הורדה או העלאה מקסימלית,עוזב אותה בשקט לחמש דקות,מסתכל בפלט שלה של כמה מידע מועבר והיא מראה לי מספר אחד.לעומת זאת כאשר אני בודק בתוכנה שהיא הגבילה(קאזא) מהי כמות המידע המועבר,אני מקבל מספר אחר. מה קורה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by udi,

שלום יש לי OUTLOOK 2003 בעיברית העיה שלי איתו היא כאשר אני מקבל אי מיל התוכנה לפעמים מסננת לי את התמונה ששלחו לי ולפעמים לא אמרו לי שזה יכול להיות הפייר וול במחשב או של WINDOWS אבל אין לי אחד כזה ושל מערכת ההפעלה היא לא פועלת הדבר היחיד שרץ ברקע זה אנטי וירוס של קרספסרסקי וזהו שאלתי היא מדוע לחלק האיי מייל אני מקבל את התמונות ששלחו לי ולחלק לא ?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. ה Outpost Firewall Pro החדש שלי חוסם לי כנראה משהו שהוא לא צריך לחסום.. וזה גורם לאינטרנט שלי להתנתק... העלתי לכם תמונה של ההודעה שמתארת את מה שהסברתי . מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה.. (אם לא שמתם לב הספק שלי הוא 012Net) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. Started by Overclocker,

אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל כשאני מנסה לעשות PREVIEW/PLAY , לקובץ שאני מוריד, הוא לא מנגן אותו , ורק לאחר משחקים רבים עם הכפתורים של הנגן הוא מתחיל לנגן אותו וגם זה לא תמיד עובד... כמובן שאני מחכה שהוא יוריד חלק מהקובץ, לפחות 0.5 - 1 מגה. מישהו נתקל בתופעה הזאת ? יודע במקרה איך לפתור אותה ?, אגב, אני משתמש ב KAZAA LITE 2.0 .

15. אם אני אאעלה הרבה מה זה יתן לי איך זה מתבטא? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  16. אהלן. יש לי spybot- S&D ויש לו את ה TeaTimer.exe שהוא קבוע תופס לי 88,696k זיכרון, שזה המון. זה אמור להיות ככה? תודה..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. כל פעם שאני מחליף תמונה דרך התוכנה הסרגל של הוינדוס קופא לאיזה 20 שניות ואני יכול להשתמש בוינדוס, להעביר חלונות עם TAB אבל הסרגל קופא אי אפשר ללחוץ על כפתור התחל וכל זה.. מה עושים? דרך אגב ניסיתי למצוא פתרונות עם תוכנות אחרות קלילות יותר, אבל כולם עתיקות מגעילות מזכירות לי וינדוס 3.11 ואני לא רוצה להתעסק איתם..

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  18. Started by silky,

אז ככה, ראיתי ט'ארד על WINAMP ונזכרתי במשהו שמציק לי זה כבר תקופה.. ה WINAMP, לא משנה באיזו גרסה(עכשיו עדכנתי ל 5.13) עושה לי את הבעיה הבאה: נניח יש לי כמה שירים ב PLAYLIST, והוא סיים לנגן את השיר הראשון, אז הוא לא יעבור בצורה אוטומטית לשיר השני, שזה מבאס .. פתרון?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by IMT,

יש לי מחשב ישן שהחלטתי להעביר אליו את כל שירים שיש לי על המחשב. יצרתי רשת בין המחשבים, העברתי את 12GB השירים שיש לי, התקנתי WINAMP 2.91V וכל רשימות ההשמעה המוכנות שלי לא עובדות. אני אפילו לא מסוגל ליצור רשימות השמעה חדשות. הצמדתי תמונה של איך נראה ה WINAMP כשאני מפעיל רשימת השמעה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

כאני מעתיק טקסט עם הזחות לWORD הוא לא מזיח לי את אותה שורה. לדוגמא: גשגשד שדג דשג שדג שדג דש דשגדשגדשגדש שדג שדג שד אם אני יעתיק את זה לWORD זה יראה ככה: גשגשד שדג דשג שדג שדג דש דשגדשגדשגדש שדג שדג שד איך מסדרים את זה?!

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by בזיק,

אם אני מקנפג את הzonealarm אצלי לעלות עם עליית המחשב אז המחשב עולה לאט אם אני לא מאפשר לתוכנה לעלות עם עלית המחשב אז הכל עולה מהר כרגיל יש לי win xp sp2. מה הבעיה ומה לעשות?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by bennybid,

שלום לכולם, לפני יומיים bluestacks עבד לי מצוין ואילו היום אני פותח אותו והוא יש נסגר. ניסיתי פעמים רבות לתקן את הבעיה אבל היא לא הסתדרה. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי שיהיה לכם יום מוצלח ותודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. Started by Ice-maniac,

שלום לכולם! הורדתי את הגירסא החדשה ביותר של Utorrent וכעת ברגע שאני מפעיל את התוכנה אין ביכולתי באמצעות הדפדפן לגלוש יותר באינטרנט (גם אפילו אם אני מקפיא את כל ההורדות וההעלאות) אלא אם כן אני מבצע איתחול למחשב. Utorrent עובדת מעולה בקצבים יפים (למרות שהייתי צריך לבצע port forwarding מחדש אחרי העדכון). יש לי NOD אנטיוירוס אבל ניסתי להפעיל את Utorrent גם בלעדיו וזה לא עזר. אם למישהו יש מושג איך לתקן את המעוות אני אודה לו מאוד! שנה טובה!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כל פעם שאני מעלה אותו הוא עושה REHASHING ל-123 קבצים מסויימים. זה גורם לעיכוב וזה מעצבן. אילו סתם קבצים (של משחקים וכו') שלא משתנים. בנוסף, שמתי לב שהוא עושה את זה גם אחרי שאני יוצא מה-OPTIONS . זה מגוחך, זה כאילו שהוא מזהה אותם כל פעם מחדש, כל פעם את אותם 123 קבצים. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.