עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nitro_6,

שלום, עוד מעט אני משתחרר מהצבא וחשבתי ללמוד אנימציה, הלכתי לכמה ימים פתוחים מכללות ורציתי לקבל מכם קצת מידע על המקצוע, על המכללות בארץ וגם על דברים כמו פוסט פרודקשן ואפטר פרודקשן. ואם צריך לדעת לצייר? אין לי שום ניסיון בדברים האלה או בתוכנות כמו photoshop,maya ודומיהם למורות שהן מותקנות לי על המחשב. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם השמור למערכת בתמונה לפי הסדר

3. Started by nadav1379,

אני צריך תוכנה להמיר סרט avi ל mpeg בלי לפגוע באיכות יש לי את TMPGEnc אבל היא מורידה את האיכות בצורה משמעותית

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by major winters,

זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)

5. חיברתי HD למחשב חדש כדי להציל חומר והוא לא נותן לי להכנס לתיקית Administrator הוא אומר לי שהגישה נדחתה,אולי בגלל שיש לי סיסמא לAdministrator???(אני זוכר תסיסמא) איך אני יכול להכנס לתיקיה?? תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by miki77,

שלום קהילת HWzone אז כך הורדתי תוכנה (Blue Coat K9 Web Protection) תוכנה שחוסמת אתרים פורנוגרפיה ועוד... אז חסמתי כמה אתרים עבר מלאה זמן שלא השתמשתי בתוכנה ושלשום נסתי לחסום אתר ופתיעום אומר לי שה הסיסמה שוגיא אני מנסה עוד עוד לא מצליח לפתוח ואז אני מפעיל את המחשב מחדש מנסה להיכנס לגוגל עדיין חוסם מתי שאני מנסה להסיר אני צריך לכתוב סיסמה ואז בצד יש אפשריות עם שחכוים את הסיסמה צריך להקליד את האימייל ואז שולח את הסיסמה באימייל אני רשמתי את האימייל מחכה יום יומים אין תגובה ??? בשביל להיפטר מהתכנה הזאות צריך לעשות פירמוט ואני לא רוצה יש לי הרבה דברים חושבים

• 7 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. Started by borg,

איך אפשר להשעות את הפעלת השומר מסך של Windows ב-VLC באופן אוטומאטי? אני משתמש בגירסה האחרונה (0.8.2).

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by bears,

ניסיתי באקספלורר 7,ב8,בפיירפוקס,לא עובד ג'אווה מותקנת,גירסה אחרונה של סאן.. כשאני פותח את הצ'ט הוא מבקשר אישור ,אני בוחר בRUN,אחר כך מופיעה שגיאה שצריך להתקין ג'אווה..אבל יש לי כבר

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by d3vil,

טוב ככה - נתון בידי סרט AVI מקודד DIVX3... בגודל 700+. בסוף הסרט קרטיד וכו' - יש 10 דקות בערך שאני רוצה לחתוך כדי להכניס את הסרט לדיסק אחד של 700. איזה תוכנה ומה אני צריך לעשות כדי לחתוך את ה10 דקות האלה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by devek,

אני רוצה שבאקס פי האייקונים של הסרטונים והסרטים יציגו תמונה מהסרט כמו בויסטה במקום להציג את הסמל של המדיה פלייר מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. אני התקנתי את האנטי וירוס של מקאפי את ה פרו גירסא 8 זה אנטי וירוס בלי פאיירוול אחרי שאני מתקין כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט אז אני מצליח להתחבר אבל אני לא מצליח לגלוש אני לא מצליח להיכנס לשום אתר באינטרנט וגם האיסי קיו והמסנג'ר לא מתחברים לי מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by nadaw,

שלום! אז מה ניסיתי: בדקתי שהפיירוול מאשר תICQ עדכנתי תICQ להכי חדש בדקתי שהפיירוול של הווינדוס מבוטל עשיתי ריסטרטים בדקתי אנשים שונים להוספה לרשימה זה מה שמופיע לי: בדקתי וכל האנשים האחרים יכולים להוסיף אותי.. רק אני לא אותם.. מה לעשות?? תודההה

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by rafiei,

שלום. אני משתמש בתוכנת PINNACLE 9 אשר הבנתי שמקבלת סרטוני AVI בקצב של 25000FPS בלבד. במצלמה הדיגיטלית שלי צילמתי סרטונים ב NTSC בקצב של 29 או 15FPS .לא זוכר, אך בכל מקרה הוא לא מקבל את הסרטונים האלו. מישהו יודע כיצד אני יכול לבצע את ההמרה כך שתתאים לתוכנה? או שאולי ניתן לשנות בתוכנה מ PAL ל NTSC ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by Alex89,

יצא לא מזמן גירסת בטא של דפדפן חדש שאמור לשלב את FF עם AVANTBROWSER (שזה בדיוק מה שחיפשתי) בעיה היא שהוא לא עובד אצלי. הוא לא טוען דפים...ה ONLINE STORAGE עובד ז"א שאין בעיה עם החיבור לאינט' אז איפו יכולה להיות הבעיה? דבר נוסף ניסיתי לקבל עזרה מהפורום שלהם ואיך להגיד את זה הם לא עונים...מה שכן הבנתי שאצל חלק מהאנשים זה עובד. יש אחד שאחרי שהוא פירמט לגמריי את המחשב זה התחיל לעבוד אצלו (מה שאני ממש לא מתכוון לעשות!).

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by MishaK,

אז ככה...הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מתאמן ב"יכולות הדי ג'י"ש( ) שלי, והתוכנה שאני משתמש בה (PCDJ Red) לא מאפשרת הקלטה לצערי, לכן אני מחפש תוכנה חיצונית שתאפשר את זה. היש כזאת? ? ? אני רוצה תוכנה שתקליט את הסאונד שמוציא הכרטיס קול ישר לקובץ MP3 או כול קובץ אחר שלוקח פחות מקובץ WAV ! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eladbu,

מישהו מוכן להסביר לי מה היא התכנית webcamXP קיבלתי את הגרסה החדשה ביותר עם רשיון חוקי! ואין לי מושג מה היא עושה?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מדוע ה-EDONKEY לא עובד??הוא לא מצליח להתחבר לשרתים??אני לא מצליח להוריד כלום!!!

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by danm,

שלום קיבלתי את ה8800GTS וחיברתי אותו עם DVI והמתאם המתאים לטלויזיה (למקום היחידי שהוא יכול להתחבר) אני לא מצליח שהמחשב יזהה את הטלויזיה אין לי מושג למה (הדרייברים מעודכנים של הכרטיס מסך)

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by 1_Nike_1,

ניסיתי להתקין כל DivX וכמעט כל מקודד שמצאתי, ועדיין- המדיה פלייר לא מפעילה לי סוג מסויים של קבצי avi. כלומר- היא מפעילה לי אותם, רק שחלק נכבד מהקבצים לא פועלים בה.. כאמור, התקנתי מקודדים, כל שמצאתי- ועדיין, בעיות. מה עושים, מה עושים??

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

That Bittorent requires a Java file, what should i install first the Java file or the bittorent? This is the best version to install? Thanks!

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by yinon123,

שלום לכולם, עד לא מזמן התחלתי להשתמש ב-Outlook 2013 ואני נתקל בבעיה בחתימה וארצה לשתף אותכם בבעיה זו בתקווה לפתרון. אז כמו שכבר הזכרתי עד לא מזמן התחלתי להשתמש ב-Outlook 2013 ועד לא מזמן נכנסי להגדרות החתימה והוספתי תמונה, לאחר מכן התכוונתי להוסיף קישור לתמונה הזו, אבל לפני כן עשיתי בדיקה בשביל לראות אם הכל תקין, שלחתי מייל לעצמי מ-Outlook 2013 ל-Outlook.com שבעצם שניהם משמשים לקריאה ושליחת מייל, ואז נתקלתי בבעיה בלתי צפויה, התמונה הבאה תסביר לכם הכל. לחצו כאן להגדלה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by ELiA,

בטעות מחקתי את הסקין של XP יש דרך להחזיר אותו? להוריד סקין במקומו בלי כל מיני תוכנות מציקות? תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by The UnKnown,

Can someone give me direct link to the best e-mule? Thanks!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by jackok111,

שלום, כאשר אני לוחץ על קישור לאימיול (נגיד כמו שיש באתר) הפיירפוקס רושם לי שהוא לא מכיר תוכנית שעובדת עם פרוטוקול ed2k. איך אני פותר את הבעיה ? תודה וחג שמח.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.