תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמת אינטרנט כזאת : http://www.comjetplus.co.il/ProductDetails.aspx?pid=499 רק שיש עלייה מדבקה שכתוב ICE DIGITAL והמקום היחידי שמצאתי את המצלמה שלי אם הכיתוב ICE DIGITAL זה באיזה אתר סיני ששם אפשר רק לקנות אותה ואין דרייברים להורדה אז מישו יודע את הדגם שלה ?? (ניסיתי מה שכתוב באתר למעלה אבל לא מצאתי) או שיש לו כזאת ויכול לעלות דריברים ?? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת trution TWC-3500 ואני לא מצליח למצוא לה דרייבר לויסטה בכלל ו64 בפרט.. האתר של החברה כבר לא רלוונטי ולמרות שזה מותג של סמסונג אני לא הצלחתי למצוא לאן לפנות.. למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
למי שחיפש ולמי שרצה לזרוק את המצלמה לפח.. GPT או ICam הנה הדרייברים : http://www.cameradigital.co.il/support.asp
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של טושיבה satellite p755 i5 עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 בראש המקלדת יש שורה של כפתורי מגע שפתאום לא עובדים לי (היה לי קובץ נגוע שמחקתי בעזרת אנטיוירוס ) איך אני בודק שהדרייברים של המקשים לא נמחקו \ אם אני יתקין אותם שוב יש לי מה להפסיד??? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש מצב למצוא עבור המחשב הבא - Lenovo IdeaPad 100-15 80QQ002NIV דרייברים לווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש דרייברים ותוכנה לסורק הבא: chieftain דגם ct - f300e עבור WINDOWS XP. תודה.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי סורק של כרטיסי ביקור של MUSTEK מדגפ ScanExpress Card Smart ואני מתקשה למצוא לו דרייברים, אם תעזרו אני אשמח, יש תמונות, וניסיתי גוגל, הסתבכתי. תודה יש תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בבקשה שמישהו יביא קישור להורדה לערכת שבבים ללוח Gigabyte P965-s3 תודה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב התקנתי אצל חבר שלי את המערכת החדשה שלו (שבמקרה אנחנו קנינו לו ליום הולדת ;D) והיא עובדת אחלה, מדובר על X-530 של לוג'יטק. העניין הוא שגם עם המערכת וגם באינטרנט אין זכר לדרייברים, כמה שלא חיפשתי! אז טכנית הכל עובד, אבל חשבתי שאולי יכול להיות נחמד לשלוט קצת יותר בעניינים בעזרת דרייברים רציניים. פספסתי משהו? בכל זאת יש דרך להשיג דרייברים רציניים? או שפשוט אין סיבה? תודה
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי כולם. עקב מליון בעיות שהתגלו במחשב שלי לאחרונה, אני ממש חייבת להקין מחדש את ה- XP. היות וכך ובתאם לזאת זו הזדמנות נהדרת ללהוריד דרייברים חדשים ולהתקינם באופן נקי. שאלתי: היות וחלק מההתקנים (למשל צורב, מדפסת, מקלדת לוג'טק) הגיעו עם דיסקים שבתוכם תוכנות ודרייברים כאשר מצד אחד איני רוצה להתקין דרייברים ישנים ועליהם חדשים (שמעתי שזה ממש לא מומלץ), ומצד שני אני חוששת שאם לא אשתמש בדיסקים המצורפים אולי אפסיד משהו שבכל אופן אני צריכה, כיצד עלי לנהוג? האם ניתן לסמוך שבאופן גורף העידכונים באתרים מכילים את כל מה שיש בדיסק (אבל מעודכן) או שהם מצפים ממני להעלות את הדיסק המצורף ובעקבותיו לעדכן את הכל? זאת ועוד, האם בהתחש בעובדה שלא בהכרח אוכל לזהות מהיא תוכנה שיש לה עדכון ומה לא, …
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני כמעתי שאולי פה אתם יכלים לעזור לי כי אני לא מוצא את מה שאני צריך. היו לי אוזניות+רמקול והאוזניות התקלקלו אז הלפתי את האוזניות+המיקרופון לאוזניות אחרון שאמורות להיות יותר טובות . עכשיו הבעיה היא שהם לא נתמכות- האוזניות עובדות יופי והרמקול לא. חשבתי אולי זאת בעיה באוסניות אז הלכתי ובדקתי אותם אצל חבר שלי והם עבדו יופי. כנראה שזאת בעיה של דרייברים חרים אולי? החומרה היא : Realtek ALC861 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] (אני מקווה שזאת החומרה) אני צריך איזשהם דרייברים למיקרופון- אני לא מבין בזה כלום ולכן זה לא יעזור לי שאני אחפש לבד. אז בבקשה מכם תעזרו לי, תודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
מותקנים לי במחשב 2 דיסקים קשיחים בממשק SATA. (אני עובד עם XP PRO). לא מותקנים לי דרייברים של SATA. אני צריך להתקין? מה זה נותן? מוסיף ביצועים?תודה.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי Windows XP SP3 על מחשב עם פנטיום 4 ו-256MB זיכרון. אין לי דרייברים של שום דבר במחשב. אבל, ההתקנה של Windows זיהתה והתקינה באופן אוטומאטי את הדרייברים לכל ההתקנים מלבד הכרטיס קול המובנה בלוח-אם ASUS P4S333-M (יש לי שלושה סימני קריאה צהובים על התקני מולטימדיה). למישהו יש אולי מושג מאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים המתאימים (ניסיתי עדכון אוטומאטי)?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייברים לכרטיס מסך nvidia riva tnt2/tnt2 pro על מחשב יחסית ישן (טוב, מאוד ישן... ) הורדתי את הדרייברים המעודכנים לכרטיס הזה, אבל בהתקנה אני מקבל שגיאה: the nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. setup will now exit. איך בדיוק אני מתקין את הדרייברים האלה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירסמתי הודעה בערך לפני שבועיים אבל אולי יצאו דרייברים תואמים לחלקים הבאים: כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GS לוח אם- זה מה שרשום על החוברת- k8triton nforce 4 ultra ga-k8nf9 ultra nforce 4 ultra chipest תודה לעוזרים! דרך אגב הלוח אם זה ל מעבד AMD 64 דול ליבה
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי מצלמה שהביא לי חבר ואין לי את התקליטור של הדרייברים ושאר התוכנות. אז איך אני בדיוק מתקין את המצלמה? זוהי מעין מצלמת WebCam מהסגנון של ההן היושבות על המסך. איזור העינית שלה כחול והשאר לבן, כתוב Quantum על המעמד ו.. זהו. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
חברים שלום האם מישהו יודע איך אפשר להשיג את הדרייורים לכרטיס עריכת וידיאו לPinnacle DC-10 Plus לויסטה 64 ביט! זה מאוד חשוב לי הכרטיס עלה לי הון תועפות פעם(מעל 1000 שקל) ואני לא יכול להשמתש בו היום בWINDOWS VISTA64 אלא רק בWINXP תודה
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מסיים לערוך את הדף ורוצה להציג אותו בתצוגה מקדימה הוא מבקש האם לשמור את הנתונים שביצעת יש מצב שאפשר להעיף את זה שלא יבקש את זה ? כמו בדרימריבר 4 תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום ר ב לכולם!!! רשמתי תוכנית ב ++C ומה שקרה כשהרצתי אותה היא דרסה זיכרון של ווינדוס וגרמה למחשב לעשות איתחול... אחריי האיתחול ווינדוס אומר שקיימת בעיה רצינית ואמר שקיימת תוכנה שמנסה לדרוס זיכרוןן חשוב של ווינדוס ושהוא "הורג" אותה ....עכשיו המחשב עולה כל הזמן עם מסכים כחולים של הערות DOS ... מישהו יודע אולי אם קיימת תוכנה שגורמת לנקות את הזיכרונות של המחשב באופן טוטאלי??????? תודה רבה מראש!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מתקין גרסת בטא של כרום או IE (אל תשאלו למה כל הדפדפנים) אז זה דורס לי את הגרסה הישנה וכשיוצאת גרסה מלאה לדפדפן זה מחליף את הבטא. רציתי להתקין את הגרסת בטא של פיירפוקס 4 אבל הוא מבקש להתקין בברירת מחדל בתיקייה בשם "Firefox Beta" , השאלה היא (מכיוון שאני מתעצל לבדוק) איך להתקין בצורה נכונה שזה ידרוס את פיירפוקס 3 וכשיהיה מעודכן פיירפוקס 4 בגרסת שחרור ידרוס את הבטא. תודה, לירון
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אקדים ואספר מה עשיתי לפני ההתקנה אגב, מדובר בצורב ריקו X16 MP7163A חלונות מילניום איכשהו הסרתי את נירו 5 שעשה בעיות ולא רצה להיפרד מהמערכת עד כדי כך שנאלצתי לבצע שיחזור של המערכת כדי לחזור למצב הראשוני בסופו של דבר קיבל כרטיס "אדום" ועף מהמגרש הסיבה שהסרתי את נירו היא מפני שלא היה מוכן לצרוב קבצי מוסיקה ".. הקובץ לא מזוהה..." בקיצור התחלתי להתקין את WINONCD 3.8 בזמן ההתקנה כבר בהתחלה קיבלתי הודעה שלא כל כך הבנתי אותה כאילו חסר WINONCD 3.8 MSI ניסיתי להתקין שוב וההודעה חזרה על עצמה ! טוב.. אז החלטתי לנסות את הגירסה הקודמת 3.7 ההתקנה התחילה יפה ופתאום נתבקשתי להכניס את הדיסק השני מפני שההתקנה לא מוצאת אותו !! מה זה אמור להיות ומהיכן זה פתאום בא לי ?! בעבר התקנתי את…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולעבוד עם התוכנות פוטושופ ופרימייר. איזה דרישות חומרה מינימליות אני צריך, מבחינת מעבד וכרטיס-מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהם הדרישות לתוכנות הבאות מבחינת כרטיס מסך, מעבד וכמות זיכרון. מדובר במחשב שיהיה מחשב נייד. Freehand, After Effects, Flash, Maya, Premier, Max, Photoshop, SolidWorks, Dreamweaver,
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב והתוכנות שאיתם אעבוד הם: pinnacle studio 11 flash freehand ושאר ירקות בגדול עריכת סרטי וידיאו ושות' האם מעבד כגון Q6600 כרטיס מסך OB ו 2 ג'יגה זיכרון יעשו את העבודה יופי או שיש צורך להשקיע בכרטיס מסך מקצועי/חיצוני? ומה הם ההשלכות של הדברים מבחינת זמני רינדור,עומסים וכו'. אני לא מבקש מפרט אלא מחפש דרישות מומלצות לעבודה,באתרי התוכנות ישנם רק דרישות מינימום. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-