תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. בקשה בכותרת לדעתי הסירו אותם מהאתר הרשמי ={ לא מצאתי אותם שם.. תודה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת: SMC TigerCard (8216L, 8216LC, 8216LT).z תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג creative live value (זה כל מה שאני יודע), ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר, אבל אחרי ההתקנה לא קורה כלום (זאת אומרת גם אין את הקבצים של הדרייבר, inf או משהו כזה....רק קובץ exe שלא עוזר לי במיוחד...) אני עם win98...יש משהו ?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כרטיס מסך ELSA ERAZOR RIVA TNT2 32 (אני יודע) אז איזה דרייברים להוריד מפה ומישהו מוכן להסביר לי למה טוב לעדכן את הדרייברים?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, היכן אני יכול להשיג דרייברים לכרטיס קול+USB שנמצא על הלוח P4M266/A-823X. אין לי את הדיסק שהגיע עם הלוח, לכן אני צריך מקור אחר שאני אוכל להתקין ממנו את הדרייברים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי טוב שיש עבור כרטיס GEFORCE4 TI4400?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים ללוח MSI דיי ישן, הדגם הוא MS-7005 VER 1. לא ממש הצלחתי למצוא אותם באתר של MSI ובכלל ברשת..אם מישהו מצליח למצוא משהו אני אשמח, תודה.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מחפש דרייברים ללוח 865PEMS4-A10PE מתוצרת pcpartner תודה נדב
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח הבא : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2775&ost=xp#anchor_os הבעיה היא שאני לא מוצא את הדריברים לכרטיס המסך...(הדיסק שהגיע עם הלוח לא ברשותי) מה אני צריך להתקין כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ? תודה נתי
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי מחבר מחשב p3 שאני אשתמש בו לצרכי אופיס בלבד (מן הסתם :-) ) אני לא מצליח להבין מה סוג הלוח אם -> לא יודע איזה דרייברים לחפש . יש דרך לגלות מה סוג לוח האם ? ניסיתי לחפש מה כתוב עליו והדבר היחיד שמצאתי הוא - ibm 38L3687 יכול להיות שזה הדגם ? אם כן מאיפה אני מוריד לו דרייברים ? (חיפוש באתר של ibm לא עזר...) תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי! תסייעו לי במציאת דרייברים ללוח זה: Motherboard Name Asus P4GE-V (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, Video) Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845GE זה מופיע כך ב-AIDA 32 תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כן כן , זה שוב אני ! קניתי לאחרונה מקסימוס שתים פורמולה של אסוס (ASUS MAXIMUS II FORMULA) להפתעתי קיבלתי איתו דרייברים של ויסטה! ואני לא רוצה ויסטה ממש ממש לא רוצה ויסטה (ולא בא לי לקנות ויסטה ב900 שקל ) יכול להיות שיש דרייברים ללוח גם בישביל וינדוס אקס פי ? או שהדיסק שקיבלתי מכיל דרייברים גם לזה וגם לזה ? אם לא מישהו יכל להביא לי קישור לעניין? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
דודים שלי הביאו לי לפרמט להם את המחשב, אחרי הפירמוט התברר לי שזה פשוט סיוט למצוא דרייברים ללוח M הזה. הלוח הוא מדגם sapphire axion, עם ערכת השבבים RS350 SB300 בבקשה עזרו לי למצוא דרייברים ללוח הזה... אור.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש דרייברים תואמי win_xp ללוח אם p5lp- le של asus (מחשב HP ). חיפשתי באתרים של ASUS ו- HP אך לא מצאתי . תודה מראש על העזרה והמידע
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים של ASUS ללוח ולכרטיס מסך ובדקתי את bf2 ו-age of the empire 3 ורואים מצויין ניסיתי להריץ the chronicle of riddick וקיבלתי הודעת שגיאה שקשורה ל-opengl, עשיתי חיפוש קצר באינטרנט ושם ממליצים להתקין דרייברים של nvidia רציתי לדעת אם כדאי להתקין את הדרייברים של nv, אם זה לא ידפוק אצלי דברים אחרים או שיותר נכון להישאר עם הדרייברים של הייצרן המקורי? תודה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
דרייברים למחשב IBM אני צריך לחפש באתר של LENOVO ? זו אותה חברה ?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב אסוס n550jv אתמול ושדרגתי לssd .על ה ssd התקנתי ווינדוס 8.1 אבל נתקלתי בשני בעיות: המקלדת המוארת לא מאירה!ואני לא מצליח למצא דרייבר מתאים כמו כן ישנו כפתור על המחשב שנראה כמו מקש הכיבוי והפעלה אשר ניתן להתאמה אישית וגם אותו אני לא מצליח להפעיל אשמח עם מישהוא יוכל לעזור לי בדרייברים אלו
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ביום שלישי הגיע המחשב החדש שלי [למטה] והביאו לי את הדרייברים האלה הם מתאימים ? ומה אני עושה עם הדיסק שקיבלתי עם המסך ? <blockquote> דרייבר לכרטיס קול- Ásia דרייבר לצי'פס-Ásia América דרייבר לכרטיס רשת- Ásia דרייבר ל-USB Ásia דרייבר לכרטיס מסך- http://download.gigabyte.asia/FileLi...in7)_8.961.exe המחשב Intel i5 3470 ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-B75M-D3H FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB X2 Seagate 1TB HD7950 Winforce OC 3GB LG DVD-RW x24 DELL U2312HM MICROLAB M-200 MICROLAB K320 </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי מחשב "מגמגם" עם לוח אם Foxconn 945 7AD שעליו (לפי תוכנת Sisoft Sandra), כרטיס המסך של אינטל Foxconn 82945G Iintegrated Grafic Controller, כרטיס קול של Realtek HD Audio input כרטיס רשת מובנים בלוח אם וכרטיס רשת אלחוטי נעוץ בסלוט PCI. הבעיה במחשב היא שהקליטה בכרטיס הרשת האלחוטי משובשת, תקשורת אינטרנט בלתי אפשרית, (חיבורי הרשת והאינטרנט החוטיים עובדים תקין) סאוננד נישמע איום ונורא, צרוד ומהדהד ברמקולים שבמחשב אחר נישמעים מעולה על אותה רצועת נגינה. אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה מ- XP HOME עברי, ל- XP PRO אנגלי, אבל - יש בעיה - לא מצליח לאתר דרייברים ללוח האם וליחודות המובנות עליו. ניסית באתר של FOXCONN מצאתי רק דרייבר לכרטיס קול, ניסיתי לעדכן אותו והסתבר שהו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
צריך דרייברים למחשב נייד hp dv6620ej ל-ווינדוס xp. באתר היצרן יש רק חלק. ומה שיש לכרטיס רשת אלחוטי לא עובד מראה שהכרטיס נעול שפותחים את הנעילה מהכפתור במחשב עדין מראה נעול.בתודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום,קניתי מחשב נייד חדש SATELLITE L50-B-2C8 שהגיע עם WIN 10 ןהוינדאוס לא פועל טוב בכמה מהתוכנות שאני משתמש בהן.אני מעוניין לעשות פורמאט ל-WIN7,ולא הצלחתי להסתדר עם הורדת הדרייברים.תוכלו בבקשה להנחות אותיאיזה דרייברים אני צריך להוריד למחשב שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי זה HP PAVILION A6450.is ואני רוצה להתקין עליו את מערכת הפעלה Windows XP Service Pack 3 אני לא מוצא באתר של HP דרייברים לXP , אם אפשר בבקשה שמישהו יתן לי קישורים לדרייברים כדי שאני אוכל להתקין אחרי המעבר לXP . תודה רבה רבה , שבוע טוב :]
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת פשוטה, והתקנתי את הויסטה 64ניט עכשיו הדרייברים המסופקים לא מתאימים, יש בעיה לא מוסברת. אבל מה שאני שואל, האם יש דרייברים ג'נריים ? איזה WDM ? תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת אינטרנט די ישנה, ולצערי אין לי פרטים עליה (איני יודע מה שם החברה, ולא רשום עליה כלום). כשעבדתי עם מערכת ההפעלה Windows Vista, המצלמה היתה מותקנת באופן אוטומאטי כאשר היא היתה מחוברת. מאז שעברתי ל- Windows 7, ישומים שונים לא מותקנים באופן אוטומאטי משום מה, וזה כולל את המצלמה הזו. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-