תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש ב FF 3.6 ויש לי שתי בעיות איתו 1.התקנתי FOXYTUNES ועלתי אותו לסרגל הניוט ואני לא מצליח להוריד אותו למטה 2.כשאני מנסה להכינס לפורום של גימר FF לא מפסיק לרענן את הדף ונישאר דף לבן זה גם קרה לי ב 3.5 וניסיתי לעשות את זה ב SAFE MODE של FF לא עזר
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האתרים שלהם לא נותנים יותר אבל יש לי במחשב פלאש 7.0.19 ושוקוואיב 10.1.0.11 אני חושב שאולי יש גרסאות יותר חדשות ואני רוצה להוריד תהתקנה שלהן למחשב אני מחפש רקק פלאש כדי שהבאנרים והפונקציות באינטרנט יעלו טוב לא כל הפאק של פלאש כולל התוכנה שלהם .. לא אותו דבר לגבי שוקוואיב .
-
- 9 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמתקנת את הקובץ (בעברית)? התוכנות באנגלית לא ממש עובדות....
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנת אימיול. אני מנסה להתקין אותו על מחשב דיי ישן - פנטיום 3. קודם היה אימיול על המחשב הזה ועבד כמו שצריך. המחשב היה מלא בוירוסים,טרוינים וכו' אז ניקיתי אותו כמו שצריך שמתי אנטיוירוס חדש ) קספרסקי( ובקיצור המחשב עובד כמו שצריך אבל האימיול משום מה מסרב לעבוד. מחקתי את הישן ושמתי חדש אבל הוא לא עולה בכלל - ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מפעיל אותו הוא אפילו לא נכנס לתוכנה ונותן את ההודעה הרגילה של ווידוס שהיה eror והוא סוגר את התוכנה ) ווינדוס 98( עברתי על הרג'יסטרי ומחקתי כל מה שקשור אליו אך זה לא עזר. מישהו נתקל בזה פעם או יודע איך מסדרים את זה?
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח אם מישהו מכיר/שמע/ראה, אתר או תוכנה כלשהי שמסייעת בשיפור האנגלית [אוצר מילים בעיקר ואולי גם דקדוק..]. אני יודע שישנם תוכנת ואתרים שעלים כסף אך אני מחפש את האלו החינמים. תודה מראש. יניב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,אני רוצה להעביר את כל אנשי הקשר והתיקיות שלי מ-outlook מחשב אחד לשני... יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? שחקתי שם מלא ולא מצאתי כלום... תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמדמה עט אלקטרוני לשימוש בעכבר בקיצור שאוכל לרשום במקום עט אלקטרוני { חשמלי דיגיטלי דרק } בשביל שאוכל להשתמש בפונקציה כזו לתוכנת המסנגר אני מקווה שיש דבר כזה חיפשתי בגוג :-\ לא מצאתי .... אני זקוק לא רק למסנגר ובישביל מסמכים אלקטרונים לחתימות עם ארגונים כמו בנק .דואר . חברת קדישא ...... ולא אני לא אקנה עט כזה אמיתי בשביל כמה חתימות בשבוע ואני לא אשתמש בפקס תודה רבה למי יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני צריך עזרה.. . ישלי תמונה שסרקתי והרקע שלה לבן, איך אני מוחק אותו? שתישאר רק התמונה בעצמה...
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מנסה לראות קובץ wmv שהורדתי אבל הוא כל הזמן מבקש ממני רישיון בכדי להפעיל אותו. יש אפשרות לראות את סוג הקבצים הזה מבלי להפעיל את הרישיון ? ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
-
יש לי קובץ של איזה 40 מגה עם כל מיני דברים חשובים לי ששכחתי את הססמא שלו הרצתי מלא מתקפות פיענוח וניסיתי כל ססמא אפשרית... עכשיו לעניין: יש לי תמונה או שניים שהן בדיוק אותו קובץ כמו מתוך הספרייה המוצפנת אני צריך תוכנה שפורצת את הזיפ על ידי שימוש בקובץ מפוענח שנמצא כבר בחוץ
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול: קניתי אופיס 03' וכן windows xp . הם באנגלית. מאוד הייתי רוצה לעדכן את הגירסה לעברית. יש דבר כזה שזה יהיה בעברית מלא?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום! ב-Internet Explorer, ליד כפתור Home, יש כפתור Read Mail. כרגע לחיצה עליו פותחת את ה-Outlook. רציתי לדעת איך אני גורם לכפתור הזה לפתוח את חשבון ה-Gmail שלי. תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מ-MP3 ל-MP3, רק להוריד נגיד מ-bitrate של 320 ל-192 לדוגמא. יש למישהו הצעות? כל מה שאני מצאתי זה תוכנות שמשנות פורמטים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שתי תוכנות הוירטואליזציה המובילות מוצעות עכשיו בחינם (ה- VMware מציעים כרגע גירסה קצת מוגבלת, אבל בקרוב צפוייה הגירסה המלאה בחינם). מי משתיהן עדיפה, במיוחד מבחינת העומס על המערכת והביצועים?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ערב טוב חברים. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך של MSI, גלגלתי בגוגל וזה לא הניב לי יותר מידיי תוצאות, וכשניסיתי להוריד מהאתר הרישמי של MSI קובץ ה RAR היה פגום. אני כבר דיי נואש וחושב ליקנות חדש למרות שממש אין לי צורך בכזה. הכרטיס הוא: MSI NX6200LE TD128E אשמח אם תעזרו לי לימצוא אחד שעובד. תודה. יבגני.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שהופכת תמונות לקובץ ווידאו ( ל DVD ) ותאפשר לי להוסיף גם מוסיקה כתוביות וכדומה רצוי שתהייה חינמית....
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 ,דפקתי אותו בגלל שמחקתי את הFLASH שלו בטעות , והתוכנה שבאה איתו אמרו לאפשר RECOVER , אבל כשאני מנסה עם אותה תוכנה הוא נכבה ונדלק כל כמה שניות ככה שאני לא מצליח עם התוכנה הזאת.[MP3 Player Product Tools 2.8] יש אולי תוכנה שתאפשר לי את זה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני עובד על חלונות XP, ובביקור אצל חבר העובד על ויסטה, התלהבתי מהמעברים והאנימציות החדשות שיש בגרסה 6 של ה- Windows Movie Maker. הגרסה עליה אני עובד במחשב שלי היא 2.1, ועיקר השימוש שלי הוא ביצירת סרטונים מתמונות סטילס (לא עריכות וידאו). אשמח לדעת האם ניתן להוריד ולהתקין על חלונות XP את גרסה 6? אם כן, מהיכן? לחלופין - האם יש אפשרות להוסיף את המעברים "החדשים" שבגרסה 6 אל גרסה 2.1? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
רדיו אינטרנט בוינאמפ איך מגעים לחלון שבו רשימת ערוצי הרדיו לא מוצא את הכפתור שכתוב עליו רדיו אינטרנט בוינאמפ הישנים היה פשןט יותר מדובר על הגירסה 5.2
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
תמיד אהבתי את איך שהסרטונים האלה עשויים (אם מישהו שיודע פלאש עשה אותם ולא ילד בן 10...) כמוש שאפשר לראות בסרטונים של animation vs animator 1,2. ניסיתי לעשות כאלה אבל אני צריך להתאמן קצת... אז יש למישהו מדריכים טובים שאפשר ללמוד מהם איך לעשות סרטונים כאלה? (ברור שלא ברמה גבוהה כמו שעשו בanimation vs animator, אבל משהו פשוט גם יהיה נחמד) ד"א... מי שלא ראה את הסרטונים, כדאי לראות. http://www.atomfilms.com/film/animator_vs_animation.jsp http://www.atomfilms.com/film/animator_vs_animation_2.jsp
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש באמולטור ePSXe האמולטור מצויין אבל אפשר לשחק בו רק לשתי שחקנים 1.האם אתם מכירים אמולטור אחר שאפשר לשחק בו עם ארבעה שחקנים? 2. האם אתם מכירים אמולטור יותר טוב מה ePSXe? תודה. בן-אור
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש תוכנה שבודקת את המעלות של המעבד במעמץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-