עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Black Knight,

מאיפה אני יכול להוריד דרייבר לכרטיס רשת של לוח אם Asus M2N-E? זה דחוף.. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by EroSenin,

טוב יש לי כריס רשת מובנה בלוח ואני צריך בשבילו דרייבר. הלוח שלי הוא MSI PT880 NEO

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by andav,

לאחר שהתקנתי XP מחדש על המחשב, התברר לי שאין לי מושג מה כרטיס הרשת שלו. יש לי דיסק עם דרייברים לכל מיני דגמים של כרטיסי רשת, שקיבלתי עם המחשב. נניח שמצאתי את הדגם המתאים בעזרת hwinfo32 ויש את הדרייבר שלו בדיסק שלי, הבעיה היא שכל הדרייברים לכרטיסי הרשת על הדיסק שלי, ניראים כמו בתמונה הבאה: כלומר, אין איזו תוכנת התקנה אלא רק את הקבצים האלו לכל דרייבר. אשמח לדעת כיצד ההתקנה אמורה להתבצע :-).

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  4. מערכת הפעלה: windows 7 64bit לוח אם: Gigabyte GA-MA790X-UD4P כרטיס רשת מובנה: Realtek RTL8168D/8111D Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) (10.0.0.1) windows update מזהה לי שיש עדכון לדרייבר הנוכחי שיש לי. בסיום ההתקנה ולאחר ההתחול הרכיב הופך ללא שמיש. רק לאחר ביצוע "גלגול חוזר" של הדרייבר הקודם הרכיב חוזר להיות שמיש.. מישהו יודע איפה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  5. Started by elad-k1,

יש לי בעיה כיראה עם הכרטיס רשת המובנה על הלוח .. ויש לי כרטיס רשת שקניתי פעם במצב חדש הבעיה שאין לי את הדרייבר ואני גם לא מוצא... FPE F0041 זה השם שלו תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by ELiA,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס קול שיש לי (הוא מובנה בלוח אם) לווינדוס 7? תודה רבה :]

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by netanelhugi,

אפשר דרייברים ללוח אם GA-8VM800PMD-775(של Giga-bayte) לווינדוס 7?

8. Started by VL,

שלום פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים אני לא יודע אם יש דרייבר ללוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אם ישנו דרייבר ללוח אם זה אם אפשר להביא לי קישור להורדה אליו אני אשמח תודה.

9. חיפשתי ומצאתי רק לוינדוס ויסטה ומטה.. האשלה אם בכלל קיים לוינדוס 7? נ"ב socket LGA775

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. שבת שלום הרגע התקנתי ויסטה במחשב השני שלי שהלוח אם שלו זה Asus P5L-VM 1394 והויסטה לא מזהה לי את הלוח אם (בדקתי באוורסט) ובגלל זה גם האינטרנט לא עובד שם. אני הודה מאוד למי שיכול להביא לי דרייבר ללוח אם או כל דבר שיעזור לויסטה לזהות את הלוח...תודה רבה מראש נ.ב חיפשתי באתרים שהביאו פה בנעוץ.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. Started by zigdon24,

בטעות מחקתי את דרייבר כרטיס המסך. יש לי ווינדוס 7 64 ביט ולא מצאתי דרייבר לכרטיס מסך מובנה אלא רק ל32 ביט . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by JHONLEV,

דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  13. Started by X-BLADE,

אני לא מצליח למצוא את הדרייבר לLAN של לוח האם: getaway intel south lake d915gse.. אשמח ללינקים, ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by Doesntmatter,

בסדר,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון,אבל בכל מקרה.... יש לי מדפסת משולבת של HP PSC 1110. ומשום מה אין לי דרייבר(אין לי מושג לאן הוא אבד). אני ניסיתי להשיג את הדרייבר מהאתר שלהם אבל כל פעם ההורדה מתפגרת(בעייה עם האתר). האם למישהוא יש מושג מאיזה מקור אלטרנתיבי אני יכול להשיג את הדרייבר?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. Started by Doesntmatter,

אני מחפש דרייבר למדפסת PSC 1110 של HP. רק לא מהאתר שלהם כי יש בעיות עם ההורדות.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by GolanBerlin,

בס"ד אני צריך דרייבר למדפסת HP 5510 ALL IN ONE, כי אין לי את הדיסק התקנה יותר. מערכת ההפעלה שלי הינה WIN 7. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Raz20,

<blockquote>אני מחפש את קובץ ההתקנה של הדרייבר למדפסת HP Deskjet 980 cxi , לווינדווס 7 עם 32 bit , אני חייב את הקובץ עצמו , אין לי גישה לאינטרנט בעבודה ולכן אני חייב את ההתקנה של הדרייבר. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי קישור להורדה, חיפשתי ולא מצאתי..</blockquote>

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by sagib10,

שלום לכולם,אני מחפש דרייבר ל- HP1315 ,חיפשתי ברשת וכל הלינקים נפלו,אם תוכלו לעזור לי ,ולמצוא לי אשמח,תודה !

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. Started by elior021,

שלום יש לחבר שלי windows 7 עם מדפסת cannon bj330 ואני לא מוצא דרייבר שעובד על וינדוס 7 אם יש איזה פיתרון אשמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by yx2k,

שלום לכולם,אני שמח להיות כאן ומקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה שניתקלתי בה, קניתי מחשב הכולל vista home primium 64 bit ניסיתי לחבר את המדפסת canon lbp5000 i-sensys אך לדאבוני איני מוצא דרייבר, מה אני עושה כדי שאוכל להשתמש בה???? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

אני צריך את הדרייבר הנ"ל ואנני מוצא אותו באתר של הוט יש מישהו שיכול לעזור לי

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by קומנט,

מחפש דרייבר למודם הנ"ל עבור Windows XP SP3, מצאתי לא מעט אתרים המתיימרים לספק את הדרייבר (ללא תשלום), אבל באף אחד מהם לא הצלחתי ממש להוריד אותו, גם לא באתר היצרן (המקורי או הרוכש - מוטורולה), במידה ומישוה מצליח להשיג לינק ישיר להורדת הדרייבר, אשמח מאוד לקבלו. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by eladbu,

זהו נשבר לי כבר חודש אני מחפש דרייבר למוסטק 1200CU PLUS לויסטה ולא מוצא באתר שלהם הלינק שבור למרות שכביכול יש דרייבר וכל נסיון חיפוש אחר עולה בתוהו עזרה???

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by RONEN1N,

אני צריך דרייבר להתקן הזה בבקשה העתקתי אותו מאוורסט Field Value Device Properties Driver Description בקר וידאו של מולטימדיה Hardware ID PCI\VEN_1287&DEV_001E&SUBSYS_013F1287&REV_02 Location Information ‏‏אפיק PCI 0, התקן 11, פונקציה 0 PCI Device M-Pact LS220D DVD Decoder Device Resources IRQ 09 Memory E7000000-E7FFFFFF זה חומרה ישנה אז אני מבקש לדייק בדרייבר ואם אתם לא בטוחים שזה הדרייבר לכתוב "לא בטוח" תודה רבה חברה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  25. אם תוכלו לישלוח לי במייל דרריבר לוויפי למחשב toshiba nb500 pll50e התקנתי ווינדוס חדש ואני לא יכול לימצוא רשתות אלחותיות מכייון שאין לי את הדריייבר תודה על העזרה אימיל DANIELTZ19@GMAIL.COM

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.