תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז אם הדרייברים של NV אני לא מיסתדר פשוט חרא של דבר אני מחפש משהו פשוט שאני יכול לחבר מS VIDEO לCRT ושתיהיה לי אפשרות ליקופץ בינהם מבלי להפעיל את המחשב מחדש
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
1. כיצד ניתן להחזיר את הסרגל הראשי שבד"כ קיים File,Edit,View וכו' ? 2. כיצד ניתן לראות את ה Tabs למרות שהאופציה מסומנת ?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
השגיאה הזאת משגעת אותי כל הזמן אני לא יודע מה לעשות ? הינה. אם תעזרו לי אני אודה לכם מאוד .
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי את המדריך באתר שלהם אבל אני עדיין לא מבין איך אני מצפין קבצים. אני עושה CREATE VOLUME שומר את הקובץ(מה תפקידו של הקובץ הזה?), לאחר סיום התליך אני לוחץ על SELECT FILE, בוחר את הקובץ הרצוי, אבל זה לא נותן לי להצפין אותו ???[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 14:57:58 up[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אפשר לחבר שני מחשבים להעברת קבצים דרך חיבור LPT תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה, אני צריך לעשות אובייקט לבית הספר בתלת מימד, אז חשבתי על מאיה, איך אני שומר את האובייקטים שבניתי בתור קובץ שכל מחשב יוכל להריץ ולהיות אינטאקטיבי איתו? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה חינמית שמפצלת לפי נקודות זמן קבצי mp3 תודה
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אני יכול לדעת מה ה-Computer ID שלי? תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
נראה שה- emule לא משחחר זכרון בצורה יעילה הצניחה החדה בכמות הזיכרון התפוס באה אחרי שסגרתי את ה- emule בתום יום עבודה רצוף אתם רואים שאחרי הצניחה החדה יש עליה קלה ומתונה מאוד ? זה כאשר פתחתי את ה- emule מחדש גם אצלכם זה ככה ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, יש לי כבר הרבה זמן את הבעיה [מאז שאני על WIN7 נראה לי...], לא משנה אם אני צופה/עורך תמונות בFAX VIEWER, פוטושופ CS5 או צייר הן תמיד באיכות מאוד גרועה [קונטרסטים גבוהים, ספקטרום צבעים מצומצם (מעברים בין צבעים לא חלקים) ואיבוד פרטים] בעוד שאם אני צופה בתמונות דרך הדפדפן האיכות טובה. אילו הגדרות ואיך אני מגיע אליהן/עורך אותן על מנת לקבל איכות טובה גם בעת צפייה בתמונות דרך תוכנות כגול הFAX VIEWER/ פוטושופ CS5? בתודה מראש. **כרגע הכ.מסך הוא HD4870 אך גם עם הקודם הייתה הבעיה [8800GT].[br]פורסם בתאריך: 21.09.2010 בשעה 18:32:07 איך זה שלאף אחד אין תשובה לשאלה, היא לא נראית לי כל כך מסובכת, אני פשוט דפר בעניינים האלה.[br]פורסם בתאריך: 22.09.2010 בשעה 18:25:09הקפצה??!?!?…
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הלכה לי מערכת ההפעלה ואני זקוק ל DOS שיעלה מתוך DISK ON KEY עם תמיכה ב NTFS . זקוק לעשות גיבוי (העתקה וכ'). תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כרגע, כל פעם שאני רוצה לכלול תמונה בתוך הודעה בפורומים כאן, אני באופן ידני הולך ל-tinypic.com, וידנית מלה את התמונה. מישהו מכיר אתר טוב שיש לו API, כך שאוכל לעשות את העלאת התמונה אוטומטית? תודה רבה card
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם התוכנה הנ"ל היא טובה?? ועוד שאלה או יותר נכון בקשה, מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה שמראה את טמפרטורת המעבד בזמן שאני בWINDOWS...?? תודה רבה! יום מעולה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון אז ככה - עשיתי New User Script, כתבתי את הסקריפט, תיאור (מה הקטע של הnamespace? חבר אמר לי פשוט לכתוב שם את כתובת הדף שבה אני רוצה שזה יפעל... זה זה?) ושמרתי את הסקריפט בManage User Scripts, כשאני לוחץ על הסקריפט הזה כתוב לי בIncluded Pages את הדף שאני רוצה שזה ירוץ עליו... כל מה שכתבתי זה פונקציה אחת, איך אני גורם לGreasemonkey להריץ את הפונקציה הזו כשאני נכנס לדף? (אני בקושי יודע JS, אז תסלחו לי אם זה משהו שאני אמור לעשות דרך הJS ולא דרך Greasemonkey)
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזאת? (בבקשה אל תגידו לי לחפש כי חיפשתי כבר ולא מצאתי פה...)
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
:'( לעזאזל....400 אנשים היו לי שם...סעמק אחרי שבועיים שלא היה לי מחשב מישהו החליט לקחת לי דווקא את הססמא מהאייסי שלי.. מישהו יודע איך אפשר לקחת את האייסי שלי בחזרה? רק להחזיר אליי את כל האנשים האלו זה כאילו לעשות בצפר עוד פעם... ]=
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם בטעות פירמטתי את הדיסק הקשיח משהו כמו 500 גיגה חומר לשמחתי הצלחתי לשחזר את הדיסק עם ONTRACK הבעיה שאת המוזיקה המשוחזרת הוא מצא לי בתור RECOVER FILE ןמספר אותם...וזה רע מאוד משהו כמו 14 גיגה חומר העניין הוא שב TITLE ןALBUM אני רואה את שם השיר עם מספור תקין וגם שם האלבום האם יש דרך להעביר את שם TITLE שיועתק בתור שם השיר??? אולי באמצעות איזה סקריפט???
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
לאחר בעיות במחשב הוא פורמט והותקנה מחדש מערכת ההפעלה (Windows). יש סיכוי שניתן לשחזר חלק מהמידע שהיה קודם לכן על הכונן? תודה, ערן
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי מספר לוגואים שאני צריך לשנות בכמה מהם את העיצוב אבל ממש בקטנה ואני ישמח אם מישהו יוכל לבוא לקראתי ולעזור לי. מי שמוכן לעזור לי שירשום פה את המספר אייסיקיו או מסנג'ר או אי מייל שלו כדי שאני יוכל לשלוח לו את הלוגואים ולהגיד לו מה צריך לשנות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר כמה זמן עם האודיו בquicktime או שאין קול או שהוא "מגמגם", "קופץ", "חוזר על עצמו", "מכפיל את עצמו", בעצם הבעיה היא זהה רק שאולי התאורים האלה יעזרו להבין מה שקורה אגב זה קורה לי גם בVLC media player גם לפעמים עם קבצים אחרים, אבל בכל מקרה בקבצי MOV הקול תמיד קופץ גם אם אני מפעיל את הקבצים בתוכנות האחרות (BS, Media Player Classic' וכה...) ניסיתי להתקין את הQT החדש ביותר עם הITUNES מה שזה לא יהיה וגם בלי, ניסיתי להחליף CODEC PACK או לשים רק DIVX וXVID וAC3 ולשים QT ALTERNATIV, ושום דבר לא עוזר הרבה דברים היום פועלים רק עם QT כך שאני חייב לתקן את זה או למצוא תוכנה אלטרנטיבית, למרות שקשה לי לאמין שיש תוכנה שמחליפה את כל הפעולות של QT קטע דפוק לאללה שפש…
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
משתמש באנטי וירוס המבונה windows defender. ואני מחפש במקביל תוכנה שתגן מרוגלות שונות ומשונות. אשמח להמלצה לכמה כלי טובים, לא חייב חינמים. thanks!
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה כלומר הוטלה עליי משימה מההורים שלי למצוא תוכנה שתחסום אתרי פורנו... פשוט יש לי אח בן 15 וחצי שניכנס לאתרים הללו ולמרות שהוא אומר שהוא לא ניכנס אם אני עושה בדיקה בקבצים הזמניים בדיסק קשיח אני רואה שכן... אז זה או שיש תוכנה כשאת או שפשוט ייאלצו לנתק את המחשב כלומר קצת בעייתי כי זה המחשב של כול האחים שלי (לי יש את שלי אישי) יש תוכנה כזאת? משו חזק אבל שיחסום....אין לו מושג בתוכנות ככה שאני יוכל להתקין אותה ולהחביא אותה והוא לא יידע....פשוט לא ידוע לי על תוכנה כזאת ולא מצאתי משהו דומה... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי ויסטה...והMCE מציג את הוידאו באיחור של כמה שניות.... שרואים TV אז אין בעיה... אבל שאני רוצה לשחק בPS זה בעיה רצינית... יש איזה תוכנה שלא גורמת לאיחור בהצגת הוידאו... חשבתי אולי על מדיה פלייר אבל אני לא מוצא שם איזהו דבר שקשור ללכידה... וגם יש לי MV2P....הוא מציג את התמונה ממש מהר...ובלי איחורים...אבל את הסאונד הוא לא משמיע...(והוא לא מושתק)... בתודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איך אפשר לשחזר קובץ וורד שעוד לא שמרתי? (ז"א באמצע ההקלדה הוא נמחק) אין שמירה אוטומטית וניסיתי דרך הריקובר של הנורטון ושום דבר לא מצאתי בבקשה עזרה דחוף (צריך להגיש את העבודה עכשיו)!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-