עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Imtheman,

יש לי "DANCE PAD" שנקרא "STAY COOL" מישהוא יודע איפה אני יכול למצוא דריברים ותוכנה לזה ?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by No_Man,

חבר לי פירמט לא ממזמן והוא צריך את הדריברים של הלוח אם אבל לא מצאתי בשום מקום. הוא צריך דריברים של ה-SATA כי הוא לא מצליח להתקין את הוינדוס (הוא לא מזהה את ה-HDD). מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את הדריברים (בדקתי באתר היצרן), ואיך אני משתמש בהם? יחד עם הלוח הוא קיבל דיסק, כשהוא עשה בוט מהדיסק הוא קיבל 4 אפשרותיות בחירה, 3 מהם לא רלונטיות לנושא ועל אחת היה רשום משהו על RAID Controler. זה קשור לזה ? יכול להיות שה-SATA שלו מחובר דרך בקר RAID ? ד"א בדקתי בביוס אם יש אפשרות לעשות שהוא ישתמש ב-SATA כ-IDE אבל לא מצאתי . . . או שלא ידעתי לחפש. . . מישהו יודע אם הלוח שלו תומך בזה, ואם כן אז איך אני משנה ? סוג הלוח: ASUS P5RD1-VM Chipset: ATI Radeon Xpress 200 (לא יודע אם זה קשור…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  3. Started by athi,

יש לי את הלוח הזה ga-m55sli-s4 ויש לי ויסטה במחשב האים אתם יכולים להביא לי את הדריברים של ויסטה?כי הדריברים שבאים עים הלוח לא מתאימים לויסטה!תודה

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by matanmax,

שלום כולם... אני מחפש כבר המון זמן דריברים ללוח אם של אינטל דגם e210882 http://img147.imageshack.us/img147/6092/untitledkq9.jpg כאן יש תמונה של הדריברים שאני צריך+מה קורה כאשר אני מנסה לשמוע שיר. בסרטון הסרטון פועל ללא סאונד! חרשתי כבר על גוגל..תודה מראש! מתן.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by Styx,

אני מנסה לעדכן את הדריבר לכרטיס מסך שלי Readon x800 ובאתר של ATI כתוב"AMD has moved a number of DX9 ATI Radeon graphics accelerators products to a legacy driver support structure" חיפשתי ולא מצאתי באתר שלהם וגם במאגרים שננתם פה יש רק דריברים עד 06 נ.ב חלק המישחקים עובדים בסדר וחלק לא(למשל COD5)

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by YOAV28,

שלום יש לי לוח אם ASUS P4P800 והתקנתי מערכת הפעלה VISTA ואני לא מוצא הכול הרשת דריברים לכרטיס קול שלו אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש יואב

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by Or ei,

איפה אני מוצא כאלה ?? יותר נכון מישהו יכול להביא לי את האתר שלהם ??

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by aviad91,

שלום! פרמטתי אתמול את המחשב. ואבד לי הדיסק עם הדריברים ללוח אם ואני לא מוצא מאיפה להוריד ואם מצאתי זה היה לביוס ואני לא יודע מה עושים עם זה. הלוח אם הוא p5b-v של asus. אני ממש צריך עזרה כי אין לי לא סאונד ולא אינטרנט אם זה בכלל קשור לזה.. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by dannygnh,

אני זקוק דחוף ביותר לדריברים ללוח אם בשם : gfxpro ht2543cb1 נסיתי בהמון אתרים ולא הצלחתי.

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  10. שלום אני צריך דריברים עדכניים ללוח אם: DFI Lanparty ut nf4 ultra-D חיפשתי אבל לא מצאתי לווינדוס XP. אם אפשר חבילה של כל הדריברים. האם הדריבר החדש של NVIDIA מתאים לכרטיס מסך 6800GS?(אם אני לא טועה הדריבר הוא 180) ואם כן האם אפשר הורדה אליו? ואם לא אז הורדה לעדכני ביותר. ושאלה: האם יש דריברים למעבדים וזכרונות? תודה מראש אריאל

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by ביצה,

אהלן אהלן יש לי מחשב נייד IBM T42 כבר תקופה, רץ על XP הכל היה פנטסטי ואתמול שדרגתי אותו ל-WIN 7. המערכת עובדת טוב אבל לא התקינה לבד דריברים חשובים כמו LAN\WLAN\כרטיס מסך ניסתי לחפש באתר של lenovo והורדתי את כל הדריברים שצריך מלבד WLAN שלא היה שם ומלבד דריבר לכרטיס מסך שלא פועל כראוי. עכשיו אני תקוע עם מחשב בלי אינטרנט, גם חוטי לא עובד, מאיפה אני יכול למצוא דריבר ל-WIN 7 32bit שיפעיל לי את ה-hotkey (גם כן לא עובד), wifi, lan, כרטיס מסך וכל מה שצריך. באתר של לנובו אין תוצאות להכל. תודה!

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  12. Started by galr52,

חיפשתי נואשות באינטרנט קריברים למצלמה מסוג GPT DC-4120 אבל לא מצאתי לווינדוס XP. בבקשה תביאו לי את הדריבר... בתודה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. כמה שאלות קניתי מחשב חדש (DELL V131) והתקנתי WIN 8 dev preview יש שתי אפשרויות לגבי דריברים אחת לתת ל WIN למצוא השניה להוריד מ DELL אני חשבתי שהשניה עדיפה אבל שבאתי להתיקן דריבר לכ. גרפי של אינטל מהאתר של DELL WIN התריע ושאל אם אני בטוח - כי יש כבר דריבר יותר חדש מותקן (שWIN מצא בעצמו) האם יכול להיות שהדריבר באתר מיושן, או שDELL יודעים מה הם עושים ובאמת עדיף לי להתקין גרסא ישנה יותר (מכל מני סיבות...)? שפתחתי את הכרטיס רשת הופתעתי לגלות שאי אפשר לשנות דרכו את ה MAC - כרטיס 1030 של אינטל (זה די מוזר כי בקודם שלי היה אפשר וזה היה דגם פחות מקצועי) יש סיכוי שזה קשור לדריבר או שזה מובנה בכרטיס? אם זה אבוד אז אשמח להמצלמה לתוכנה שאוכל לשנות דרכה MAC דבר אחרון אפשר המלצה לתוכנה …

14. Started by Aviram,

היי, יש לי מחשב נוסף (פנטיום 4 לצורך העניין), שיש לו כרטיס מסך מובנה על הלוח אבל אין לי מושג איזה כרטיס זה ואיזה דריוורים אני צריך להוריד בשבילו. בנתיים אי אפשר לשמוע במחשב קול. תוכלו להביא לי איזושהי תוכנה שמזהה מה הכרטיס קול או משהו בסנגון שיכול לעזור? תודה.

15. Started by jfkk,

שלום רב יש לי את הלוח האם להורדה דריוורים לכרטיס קול /ציפס /עידכון ביוס אם צריך וכ"והספר של הלוח . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. יש לי בעיה במחשב שקורה מדי פעם. לא ממש הצלחתי להבין איך ולמה זה קורה אבל הנה התופעה. המחשב לפתע מתחיל להגיב באיטיות לגלילה והזזה של מסכים. כניסה למאפיני מסך מגלה כי הכרטיס מסך (6600GT) לא קיים. הסרה של הדרייוורים של התצוגה והתקנתם מחדש פותרת את הבעיה עד לפעם הבאה. זה לא גרסא מסויימת של nVidia כי אני מוריד בכל פעם את הגרסא המעודכנת. יש לציין שזה קורה תמיד לאחר שהבן שלי משחק במחשב - משחקים לילדים כמו קליפורד, לימוד אותיות ומשחקי אונליין באינטרנט. לי זה אף פעם לא קרה והוא מצליח בתדירות של פעם בשבועיים-שלושה להעיף את הדריוורים. הוא לא נכנס להגדרות בבטחון מלא! זה פשוט קורא בצירף מסויים של תוכנות משחקים (פשוטים) שהוא מריץ - לעתים במקביל. חשבתי אולי עדכון BIOS ( לי יש כרגע F6) -…

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה התקנתי אתכל הדריורים של הלוח חסם רק pci device ואני לא יודע מזה אני מנסה להתקין מהדיסק של הלוח ועדיין זה לא נעלם הסימן שאלה ובגלל זה לא מצליח להתקיןאת הקול תראו תמונה:

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by iyehuda,

יש לי לוח D845HV עם כרטיס קול ONBOARD נכנסתי לאתר של אינטל ואני לא מצליח להוריד את הדריור מדוע http://downloadcenter.intel.com/scripts-df-external/Filter_Results.aspx?strOSs=All&strTypes=all&ProductID=665&OSFullName=All%20Operating%20Systems〈=eng

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by lidorosh,

חברה יש לי את הכרטיס קול הזה Realtek ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] וייש לי ונדוס sp2 xp בבקשה תנו לי את הדריורים המתאימים לכרטיס!

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by tzahi16,

לצוות הפורום שלום ! היכן אני יכול להוריד בצור מסודרת את כל הדרייבים של הצ'יפסטים של אינטל ?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by ariel5550,

אני צריך דרייבר ללוח אם של פנטיום 2 של חברת iwill מדגם award ali

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by dodo9876,

שלום אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך של LEADTEK ל- WIN VISTA התוכנה נקראת WINFOX .

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. היי כולם רציתי לדעת אם אני אוכל להתקין דרייבר בגרסת 32 ביט לכרטיס מסך 4870x2 על וויסטה 64 ביט הוא עושה לי המון המון בעיות וקורס המון בקיצור רציתי לדעת אם זה אפשרי והאם זה ייתן תוצאות טובות ולא יגרום לבלאגן במערכת תודה למבינים בדבר

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by ClickRisk,

Vista 64bit לא מזהה את ה Bluetooth Dongle USB Adapter שאני מחבר למחשב, הרכיב לא הגיע עם דיסק דרייברים, וכתוב שהוא תומך ויסטה (64 ?). מצ"ב צילום האריזה והמוצר, אשמח לעזרה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  25. Started by elad2k,

שלום חברים. צצה לי בעיה בזיהוי ה HUB USB של המסך שלי - iiyama 454pro החומרה מופיעה כ unknown device ואני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים. הבעיה בערך חודש אך רק היום שמתי לב אליה (מצלמה שמחוברת למסך לא מזוהה בווינדוס) יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה? הכבל שבין ה HUB למחשב תקין אגב. תודה אלעד.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.