עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש תוכנה שבעזרת אני יכל להשאיר רק את השירה מהשיר? (כלמור שלא יהיה מנגינה)

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  2. כאשר אני מנסה להתקין את Deamon Tools על הויסטה home premium 64 bit אני מקבל הודעת שגיעה - deamon is not a valid win32 application. מה הבעיה יכולה להיות?

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי סרט ששוקל בערך 2 ג'יגה. כאשר אני מעוניין לצרוב אותו אני (דרך התכונה) מגדיר איכות מקסימילית ואז הקובת שוקל בערך 8 גי'גה. איך צורבים את זה? זאת אומרת (קיבלתי כבר תשובה כזאת) אני לא מעוניין להוריד את האיכות שיכנס לי ל דיסק DVD אחד אלא דווקא לפצל את הקובץ הנ"ל ל 2 דיסקים DVD. האם NERO עושה זאת אוטומטית (קרי כאשר נגמר המקום הדיסק הראשון היא נותנת לך חיווי להכנסת דיסק נוסף) או שאני אקבל הודעת שגיאה, כאשר יגמר המקום. כי אני לא מצאתי שום מקום/דרך שבה ניתן "להגדיר" לתוכנה לפצל את הקובץ ל 2, או שיעשה זאת אוטומטית. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני לא מצליח למצוא אתרים נשבע לכם, כל דבר מוביל אותי לאתר של מייקרוסופט...

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. Started by summer69,

cheers! בזמן האחרון אני חותך שירים בmovie maker, ובחלק מהשירים הוא רושם לי: "could not be imported. The selected file is not valid or is corrupted" ולחלק מהשירים הוא לא רושם בכלל. כל הקבצים שאני מנסה להלעלות לmovie make הם MP3.... בחלק הוא רושם לי את הבעיה ובחלק לא. הצעתכם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. אני פותח את MKVMERGE מכניס לשם את קובץ הכתוביות מסוג SRT, בוחר בLANGUAGE: HEB וגם בFORMAT SPECIFIC OPTIONS אני בוחר SUBTITLES CHARSET: HEBREW. ובכל זאת כשאני מנסה לנגן את הסרט אין כתוביות בכלל. וכשאני מחלץ את קובץ הכתוביות בעזרת MKVEXTRACT אז הקןבץ שהכנסתי קודם, עכשיו במקום תווים עבריים יש שורות ריקות. יש לציין שעם כתוביות אנגליות זה כן עובד, אז אני מניח שיש בעיה כלשהי עם עברית. איך ניתן לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. כמו שבלינוקס אפשר לעשות 2 או 4 שולחנות עבודה ולהעבור בניהם, קיימת תוכנה שמדמה את זה לווינדוס ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by motiyair,

שלום לכולם, איך אני יכול לשלב כתבה למשל מאתר YNET לתוך קובץ אקסל? ז"א אני עושה לי קובץ מידע על חברות (במסגרת העבודה שלי). ברגע שאני רואה כתבה מסויימת אני מעוניין לשלבה לדוח שלי. ואין לי מושג מה האפשרויות שלי. מה שאני כן יודע זה שאני לא רוצה לשלב קישור כי כך אני אצטרך חיבור לאינטרנט. אני מעונין לשמור את הכתבה בהארד דיסק ואז איכשהו לשלבה ע"י לינק (או משהו בסגנון) לאותו המיקום. ובעברית פשוטה יותר. אני אפתח את הקובץ, ואז שם יהיה כפתור/לינק שאם אני אלחץ אליו הכתבה תיפתח לי (בין אם קקבוץ וורד/תמונה - לא משנה). תודה מראש על הסבלנות.

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  9. כותרת.. הכתב הישתנה לגדול יותר ולא ברור ואני לא יודע איך מחזירים לכתב הרגיל זה שינה לי בכול אתר/פורום לכתב קצת גדול יותר ולא מובן.. צריך עזרה דחוף!

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  10. יש לי ראוטר ולכל אחד מהמחשבים יש כתובת פנימית ומה-XP אני כן מצליח לשלוט על הויסטה אבל להיפך לא. זו ההודעה שאני מקבל : לא נראה לי שאי אפשר בגלל שזה ויסטה כמו שרשום בהודעה ב-1,בטוח יש איזשהי דרך לא ?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by davidz85,

יש למישהו מושג למה האימיול לא מצליח למצוא לי מקורות לקבצים ולא משנה איזה קובץ אני מחפש? התוכנה מצליחה להתחבר לשרת לפי מה שרשום לי, אבל זה לא מוצא כלום. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by silas91,

נקווה שזה המקום הנכון אז ככה חטפתי את הוירוס הזה שמתחיל להפיץ קישורים במסנג'ר (אל תשאלו בבקשה איך זה קרה i fail) ואני לא מצליח להוריד אותו סרקתי תמחשב אם ad aware ו spybot אני מחר בבוקר יעשה גם סריקה אם avg מעבר לזה מישהו יכול לעזור לי ולתת עצה איך להוריד את הוירוס הזה?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by snapdragon,

שלום, כאשר אני מנסה להריץ קובץ סרט המחשב נכנס לאיטיות מחרידה ולא מצליח להקרין את הסרט. ניסיתי עם כל מיני נגנים, אותה בעיה אצל כולם. יש עצות? תודה.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  14. היי, החלפתי אנטיווירוס ל-NOD32 והפיירוול שלו חוסן לי הורדות.. יש איזושהי אפשרות להגדיר ב-NOD32 שיתן להוריד קבצים בתוכנות הנ"ל בלי לבטל אותו ואז האנטיווירוס בכלל לא פועל.. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. האמת שמצאתי כזו תוכנה ברשת אבל אין לי את הקראק. במצב הנוכחי התוכנה לא מאפשרת לי לצרוב יותר מ-10 שירים בדיסק.האם מישהו מכיר תוכנה חינמית?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. האמת שבהתחלה בכלל לא ידעתי עם איזה נגן להפעיל את הקבצים האלה אבל אחרי שעשיתי חיפוש בגוגל הבנתי שנגן RealPlayer מפעיל אותם. אז הצלחתי להפעיל אותם אבל אני שומע רק קול ללא תמונה. בתוכנה להעתקת אתרים offline explorer שאני משתמש בה הסיומת הזו נמצאת תחת קטגוריה של קבצי וידאו . איך אני יכול לדעת בוודאות שמה שהורדתי זה קובץ אודיו או שאולי זה בעצם קובץ וידאו ומכיוון שחסר לי איזה מקודד אני שומע רק קול ולא רואה תמונה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by cyberX,

פתאום הוא פועל לי נורא לאט בנוסף כל ה-BOOKMARKS שלי נעלמו :-\ :'( עזרה בבקשה ! איך אני מחזיר את כל ה-BOOKMARKS ??

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  18. היום ראיתי בעידכונים האוטומטיים עידכון SP3 לאופיס 2003 במה זה משפר?

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  19. ז"א שיש תווים ויש למעלה קלידים שזה מראה איך לנגן בשתי ידיים.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. הבעיה שלי היא כזו: אני משתמש בתוכנה להעתקת אתרים כדי להוריד מוזיקה מאתרים בתימן: לאחר שהתוכנה גומרת להעתיק את האתר נוצרים לי בתיקיית c----->download עשרות תיקיות ותתי תיקיות. בכדי לאתר את כל קבצי ה-mp3 בין כל עשרות התיקיות אני מפעיל את אופציית החיפוש של windows. לאחר שאני עושה copy - paste נוצרת לי בעיה מכיוון שבין כל מאות הקבצים קיימים לא מעט קבצים בעלי שם זהה לדוגמא:a.mp3 , b.mp3 וכו'. כעת,אם לדוגמא יש לי 10 קבצים בעלי שם זהה הרי לאחר שהוא העתיק קובץ אחד והוא נתקל בקובץ השני בעל אותו שם הוא שואל אותי האם להחליף את הקובץ הנוכחי בקובץ הקיים ואז אני בבעיה. אם אני אגיד לו להחליף את הקובץ הקיים הרי שאני דורס את הקובץ הקודם וכך הלאה לגבי שמונת הקבצים הבאים בעלי אותו שם. אם…

21. אני מעונין לאפשר למשתמש בעל חשבון משתמש מוגבל להריץ תכנית עם זכויות מנהל באופן קבוע ושקוף למשתמש הנ"ל בווינדווס XP PRO כיצד אני עושה זאת? בנוסף אשמח לקישור למאמר על ניהול משתמשים וקבוצות במערכת הפעלה זו.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  22. שלום רב, אני מחפש שתי תוכנות הראשונה, תוכנה להקלטת סאונד למחשב באיכות שאני קובעה מכניסת מיקרופון שבכרטיס סאונד. התוכנה השנייה, תוכנה להמראה של קבצי PDF לקבתי DOC, שהתוכנה תוכל להמיר גם קבצי PDF שהם סרוקים. בתודה מראש, עמיר

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  23. Started by Sp_RuS,

הdisk defragmenter של וינדוס לא עובד לי, רוב הסיכויים שזה בגלל שיש לי כונן אחד ששמתי עליו לינוקס. תמליצו לי על תוכנה שעושה את מה שעושה הdefragmenter....

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  24. טוב אז ככה אני צריך עזרה במציאת תוכנו של האייסי כמה תוכנות כי אני לא מוצא קישורים טובים בגוגל טוב תוכנה ראשונה:Fake UIN תוכנה שנייה: recover תודה מראשצ לעוזרים...!!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים