עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alexrta,

או קיי עוד שעה באים עליי לראות סרט שהוא ב-VCD צרבתי אותו דרך NERO אבל NERO לא צורב לי טוב סרטי VCD אז בבקשה אתם יכולים להביא לי תוכנת צריבה טוה שהיא לא NERO שאפשר לצרוב שם VCD זה דחוף בבקשה!!!! תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  2. שלום לכולם, תוכנת ה-NERO7 שלי הפסיקה לעבוד כאשר הודעת השגיאה הזו מופיעיה כל הזמן עם בעייה בקובץ NMIndexStoreSvr.exe. הבעייה מופיעה במיוחד בעת נסיון להוספת סרט לצריבה. מישהו מכיר את הבעייה ויכול לעזור לי בדחיפות? האם זה קשור בווירוס כלשהו? בבקשה עזרו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי תמונה עם טקסט שאני לא יכול לקרוא אותו אני צריך לשפר את האיכות של התמונה לעשות אותה חלקה יותר או משהוא כזה, איך אני עושה את זה? בבקשה זה חוף!!!

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by Mighty,

שלום אנשים...דבר ראשון חג שמח... :] דבר שני אז ככה: פנטיום 3 - 500 מגה הרצ - מעבד של אינטל הלוח אם של: Aristo Motherboard - chip set: SiS 5600 ואנשים נכבדים... לאחר שבניתי והרכבתי והפעלתי את המערכת קירור מים אני מאוד רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המעבד שלי ומכיוון שלוח האם שלי ישן מידי... מאוד קשה למצוא מודד טמפרטורות אמתי... השתמשי ב CPUCOOL / MOTHER BOARD MONITOR וששניהם מבקשים ממני את סוג הלוח אם, הלוח אם שלי לא נמצא ברשימה.... בקיצור שניהם מראים לי שהמעלות של המעבד זה55 צלזיוס.. ואני בספק רב מאוד! . . .ותאמינו לי שזה מסתכל אחרי שאתה עובד קשה על המערכת מים אתה לא רואה תוצאות... אה כן ושאני בודק בביוס הדבר היחידי שרשום לי על מעלות זה: System Temp - 55 (אותם מעלות כמו בתוכנ…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  5. היי לכולם!!! אני צריך תוכנה חינם אשר משחזרת טוב תמונות מכרטיס SD אשר פורמט תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  6. היי לכולם!!! אני צריך תוכנה חינם אשר משחזרת טוב תמונות מכרטיס SD אשר פורמט תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  7. Started by galedri,

שחכתי את הסיסמא שלי בבקשה שמישהו יעזורר לייי...

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  8. אני צריך תוכנה שמכבה את המחשב ...טיימיר-timer תודה מראש לעוזריםםםם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shirNoshe,

הרגו אותנו עם הבילבול קישקוש הזה. ציטוט מ-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3254990,00.html

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by dvirf1,

היי, יש לי מספר מערכות הפעלה וירטואליות ב virtualbox של oracle (או sun ליתר דיוק). לעיתים אני רוצה לעשות שינויים במערכות ההפעלה האורחות (כמו התקנת תוכנות), מבלי לשמור אותם לריצה הבאה (כלומר שיהיה מעין decline changes לאחר ריסטרט). אני יודע שיש אפשרות כזאת ב virtual pc של מיקרוסופט (וכנראה שגם ב vmware). האם יש אפשרות כזאת גם ב virtualPC?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by Haflo,

יש לי קובץ בגודל 130MB, מה התוכנה הכי טובה לחלק אותו לקבצים קטנים? ואיפה היא נמצאת ברשת?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by SHOOTER8,

כל פעם שאני סוגר את האאוטלוק אקספרס אני מקבל את ההודעה: "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות OUTLOOK EXPRESS לדחוס הודעות...." אני לא מעוניין לדחוס, איך אני מבטל את ההודעה? תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  13. Started by NIVTOL,

ברשותי שירים שהמרתי לWAV הבעיה שהם תופסים 100 דקות ןאני רוצה להמיר את זה לדיסק אחד ולשמור על פורמט WAV בדיסק רגיל יש איזו תוכנה או הגדרה שמישהו מכיר שיכולה לעזור לי וככה אני אוכל לחסוך בדיסקים תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  14. יש לי סרט מתוך משחק שהקלטתי בFRAPS ששוקל 135מגה ואורכו חצי דקה, איך אני מקודד אותו עד לפחות 20\15מגה?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  15. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שזה הארדיסק חיצוני(USB2) שהוא יותר איטי.. אז העתקתי את התיקיה לכונן אחר שהוא פנימי ואני מנסה גם בכונן הזה לדחוס אותו(תיקיה ששוקלת 170 מגה), ולוקח בסביבות ה25 דק' לדחוס אני מתחיל לחשוד במעבד זה יכול להיות בגלל שעשיתי אוברקלוק מ3.0 ל3.6 וביטלתי את האופצייה HT אשר מדמה עוד ליבה או משהו כזה? (הביטול נעשה עקב אי יציבות) בכל אופן אני יודע שזה ממש לא רגיל...זה אמור לקחת כמה חצי דקה - דקה גג..זה לא תיקיה במשקל 2 ג'יגה ממה זה יכול להיות? אני בקרוב(בריסטארט הבא) אבטל את האוברקלוק ואבדוק את זה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  16. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות עם תוכנה מסוימת או הוינראר עצמה(קשה לי להאמין), לקחת ראר אחד גדול(לצורך העניין 7 ג'יגה) ולדחוס אותו בצורה כזאת שהוא ישקול 40% פחות מהנפח שלו ללא עשרות או מאות חלקים? (כלומר 4.2GB במקום 7GB) מה המגבלה הפיזית של זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ariel-ro,

שלום! חבר שלי שכח את הסיסמא בICQ שלו, והוא לא יודע מה האימייל שאיתו הוא נירשם לICQ. בלי אימייל אי אפשר לשחזר. יש איזה דרך לקבל את הסיסמא בחזרה? יש לי רעיון ואשמח להדרכה אם הוא נכון: הסיסמא שמורה לו כל פעם שהוא פותח את הICQ, לכן היא צריכה ליהיות שמורה איפשהו במחשב, אם זה נכון באיזה קובץ זה נמצא? ואם לא אשמח לפתרונות. תודה אריאל

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ניסיתי ביטלורד, ביט טורנדו וביטקומט 59,60 ועכשיו 61 . ביט טורנדו הוריד לי 30 מגה לכל הלילה חיפסתי מדריכים כאן באתר , שיניתי הגדרות לפי מה שאנשים אומרים, הורדתי קבצי הגדרות, שיניתי את ההגבלה של ה XP ל50 וכמובן פתחתי פורטים. כלום לא עוזר הוא לא עובר את ה 15K- 20K לשתי הורדות !! אולי פעם בה הוא עולה לשניה ל 20 וקצת... להורדה אחת הוא לרוב לא עובר את ה 10 ... אני צריך עזרה .

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Crash5,

מזה כבר חודשים שאני סובל מהבעיה הכי מוזרה שאי פעם נתקלתי באייסיקיו. הבעיה היא שלעיתים קרובות מאוד הודעות שאני שולח לחברי מהרשימה והודעות שהם שולחים לא מגיעות!!! אני פשוט משתגע, איך זה יכול לקרות! ניסיתי כבר הכל. פירמטתי, התקנתי גיסרא חדדשה, קבעתי הגדרות לברירת המחדל אבל נאדה! אני חייב לציין שהבעיה קורת לעיתים קרובות, כל יום, כמה פעמים, אבל אני כן מצליח להתכתב עם אנשים בעיקרון. האם זאת יכולה להיות בעיה של הספק שלי? 012? עזרה בבקשה :saint:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by overload,

הכל התחיל משיעור לשון משעמם שגרם לי להתחיל לצייר. אחר כך עברתי לפלאש. אחרי זה למיאה. קונספט דיאבלו 2006, הרעיון היה לשמור על הקוו החדש (נקי, עגול, וחד) של המורצ'לגו בעיצוב הקיצוני של הדיאבלו שהם די פיספסו לדעתי עם הדגמים החדשים (גרמנים @#% ). הכנתי שני סקיצות, אבל הראשונה היתה...לא מספיק קונספטית , בשנייה השתמשתי קצת בפרופורציות של הפאגני, פאגני + למבו, זה לא יכול להיות רע... הבעיה היא שאין לי שום ידע במאיה, כל מה שאני יודע זה לעצב פוליגונים במרחב אולי יום אחד אני ילמד איך מרנדרים ואולי יצא מזה משהו...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by zgd,

שלום, שמתי לב שאתם מאוד מבינים בנושא של תוכנות קול אז... אני יודע שזה לא בידיוק נושא שאתם מיתמחים בו אבל.. אלו תוכנות אני צריך בקשותי לתגם פס סרט מסוייום( סרט ,סדרה או כל דבר אחר). כי צריכים כמה תוכנות: להוציא את המילים ולהכניס מילים חדשות ואולי גם תוכנה לשינוי קול.... אם מישהו יודע אל גבי אחת מהתוכנות האלה שיגיב בבקשה אפילו אם התוכנה עולה כסף... ,תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by יוסף יצחק רוטנברג,

אני מחפש דרך להפעיל קונסול ג'אווה סקריפט במובייל בלי להשתמש במחשב

23. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

קבלו תוכנה! VoIP. מבית Free World Dialup התוכנה מאפשרת להתקשר דרך המחשב, לבזק בארץ לחו"ל ולכל מקום, מהמחשב!!!!!!! והכל בחינם! הנה גירסת הבטא של התוכנה: http://communicator.pulver.com/download/count.php?page=pC_944_050120.exe

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  24. Started by ari,

יש לי מודם מהיר שמחובר לקו דיגיטלי ומודם אנלוגי אני רוצה לקבל שיחות טלפון רגילות דרך המחשב יש איזושהי תוכנה?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by royymmm,

שלום אני מחפש תוכנה לדיוור בוואצפ מישהו מכיר ? האם קיימת תוכנה חינמית כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.