עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עשיתי טעות גדולה ולא שמתי לב ומחקתי חלקית כמות גדולה של קבצים ( רובם וידאו ) אומנם לחצתי על ביטול באמצע אבל זה לא עזר . המבנה של התיקיות הוא כזה,בתוך מחיצה שנקראת V ישנה תיקייה שנקראת MOVIES ובתוכה ישנן תיקיות עם שמות סרטים כשקובצי הוידאו נמצאים כל אחד בתיקייה של שם הסרט,המחיקה התבצעה על תיקיית MOVIES וכתוצאה מכך נמחקו הרבה תת תיקיות שאותן אני מעוניין לשחזר. המחיקה התבצעה לפני כמה דקות ולא בוצעה מאז שום פעולה באותה מחיצה והמחשב לא כובה. מה שאני מבקש זה המלצה דחופה לתוכנה שנחשבת להכי טובה ומקצועית ( לא משנה חינם או בתשלום ). תודה.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  2. Started by צפיד,

היות וגם אני חוויתי בעיות במהירות הורדה חשבתי לנסות גם להסיר את התוכנה UTORRENT מהמחשב ואח"כ להתקין מחדש. (מתי שכבר מיואשים מנסים הכל) בכל אופן שמרתי את PATH של כל ההורדות הקודמות,אני רואה את התיקיות ואת מה שהן מכילות. אך הם לא מופיעים אחרי שהתקנתי את התוכנה שוב.... ז"א אי אפשר להמשיך מאותה נקודה?למחוק ולהתחיל להוריד מחדש?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by idang,

הי חברים .. אני משתמש במחשב של APPLE - iBOOK ואני מנסה לצפות בשידורים הישירים באתר של נענע ואני לא מצליח לראות כלום חוץ ממסך שחור אני מתחבר לאתר דרך דפדפן של השועל FIREFOX ואני רוצה לראות היום את המשחק בשידור ישיר כי אני בעבודה מחכה לתגובות !

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  4. שלום כולם, ניסיתי לאתר את הבעיה בכל דרך שווינדווס מציע והגעתי למבוי סתום מי שבאמת מבין אני חייב עזרה. אני צלם במקצועי ומגבה את כל החומר להארד דיסקים חיצוניים של Western Digital ההארד דיסק האחרון שרכשתי היה בנפח 1 טרה בייט ומכיל כ200 ג'יגה שהספקתי לגבות לפני מספר שבועות, באמצע העברה של קבצים מההארד דיסק הפנימי של המחשב אל ההארד דיסק החיצוני שמתי לב שההעברה נתקעה (ההודעה של "מעתיק קבצים" נראתה אך הזמן לא השתנה במשך דקות רבות לכן לחצתי ביטול וכשזה לא הגיב ניתקתי את ההארד דיסק מהUSB). כאשר חיברתי אותו מחדש לא הופיע הסמל של החברה בצמוד לאות המייצגת של הכונן כרגיל, וכן לא עלתה האופציה האוטומטית של ווינדווס לפתוח את הכונן בתיקיה במדיה פלייר וכדומה- גם, לא כרגיל. פתחתי את הכונן …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by d3vil,

מישהו יודע/מכיר/יש לו WIPE שעובד בדוס ויודע כמה בערך זמן יקח לעשות WIPE לכונן 60 גיגה? דחוף מאוד!!!!!!!1

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. איפה אני יכול להשיג אותו ?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by ofer16,

שלום יצרתי קובץ באינדיזיין ובתוכו הכנסתי קובץ מתוך הפוטושופ שמרתי את הקובץ להדפסה בPDF וברגע שאני מדפיס אותו אני מקבל מסביב למקום שהכנסתי את קובץ הפוטושופ - מסגרת מלבנית אין לי מושג למה.כי במחשב שאני פותח את הקובץ לא רואים כלום. למישהו יש הסבר צריך עזרה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. פתאום סתם ככה......שידרגתי לתומי לגרסה החדשה של אימיול, עשיתי הפעלה מחדש ומאז הווינדוס מנסה לעלות אבל נתקע אין לי מושג מה הבעיה אבל ברור שצריך לפרמט.... הבעיה שיש לי 2 הארדיסק שאחד מהם הוא בונן C שאין לי בעיה לאבד את מה שיש בו אבל בכונן השני יש מיליון סרטים ומוזיקה שעדיןן לא הספקתי לרRוב ע דיסקים איך מפרמטים את C בלי שיקרה כלום לכונן הגדול? הווינדוס מסרב לעלות כ-SAFE MODE וגן לא מראה לי את הטבלה של הBIOS מה יכול להיות הבעיה? אולי אפשר לתקן את זה בלי לפרמט? חייב עזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. קיבלתי תמונות באיכות של מצלמת פלפון אני רוצה לשפר את האיכות כי אני לא מבין כמה דברים בתמונה(TEXT) יש כזאת תוכנה שיכולה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eyal,

נורטון 2000 עובד עםXP :AR15: דחוף!!!

11. Started by fish123,

אני מחפש תוכנות לכיווץ וידאו... ניסיתי לכווץ וידאו אבל לא הצלחתי... אני רוצה לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ב30MB זה מאוד דחוף בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. שלום חברים באופן בלתי מובן אני מקבל הודעת שגיאה הנ"ל בכל אחת מתוכונות אופיס האם מישהו יכול לעזור? רק רציתי להוסיף שהסרתי את התוכנה (אופיס XP) התקנתי מחדש ולא עזר הסרתי פעם נוספת והתקנתי אופיס 2000 ועדיין אותה השגיאה. חייב את עזרתכם המהירה. המון תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  13. Started by alexrta,

או קיי אז ככה אני גולש במירק באיזה חדר משוחח עם האנשים כשפתאום אחד האופים ביקש ממני את האיי פי שלי בתמורה לזה שאני יקבל אופ... לא הייתי דפוק ולא נתתי לו את האיי פי, פתאום הבן ז*נה (סליחה על השפה אני עצבני!!) מתחיל להביא עליי פרטים מי הספק שלי איזה חיבור יש לי והדבר הבא שקורה זה שהמחשב משתגע כל מני הודעות שגיעה מטומטמות מופיעות ואז הופיעה הודעה שסופרת זמן לאחור עד שהמחשב מתכבה באותו הרגע עשיתי ריסט... עכשיו עם מישהו בבקשה יכול להביא לי תוכנת פייראוול חינמית בבקשה אני צריך את זה דחוף!!! תודה מראש נ.ב אפשר דרך התוכנה לזהות איי פי כדאי להיתלונן לספק שלו?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. Started by avivlyaviv,

יש לי קובץ SWF (FLASH) איך אני הופך אותו לקובץ AVI/MPG/MEPG? בבקשה אל תגידו לי GOOGLE כי חישפתי בגוגל ומאתי תוכנת אבל תמיד יש בעיה, או שהקובץ שוקל מלא (30 שניות 400MB) או שהקול מתחיל שתי שניות מאוחר מידי בבקשה עזרה זה באמת באמת דחוף

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. יש לי מאגר שירים, אני חייב לסנן, נראה לי שיש מלא כפולים. אני צריך סינון לפי ID3 TAG, אולי גם גודל קובץ, אולי גם מחרוזות זהות בשם השיר... פשוט שתקפיץ זוגות חשודים ככפולים, יש תוכנה כזו? האמת זו תוכנה מאד קלה לכתיבה, אין לי ידע בתכנות בסביבת ווינדוז, אחרת הייתי עושה את זה לבד.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by slim_shady,

ותנו לינקקקקקק דחוף דחוף המחשב מתפרק....

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  17. Started by ari02,

איך אני מזהה התקני קול במחשב???????

18. Started by scorpion,

תוריד תוכנה בתשלום ותעשה מה שכולם עושים....... ואני לא מדבר על לשלם............... ;D

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by sxs,

איך אני שומר אי-מיילים??? איפה הם נמצאים? אני רוצה להעברי אותם ל-Outlook Express שיהיה על ה-WinXP... PLEASE HELP

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני צריכה מכם עזרה למצוא נושא לפרויקט, רעיון בתחום של הפיתוח כמו פיתוח אפליקציות אתר אינטרנט אות סתם תוכנה מגניבה למחשב,עם שילוב של אלגוריתם כלשהו - ברמה (לא יותר מידי), לא משחקים כמו שחמט שש בש...מעדיפה משהו בAngular 2 , Javaתודה רבה!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

אוקי יש לי עבודה ליום חמישי ואני חייב עזרה! בתמונה המוצורת יש מין שבר...[קויים שחורי] אני רוצה לעשות אפקט כזה של דבר אמיתי....חשבתי על מין קרני אור יוצאות מזה או משהו כזה.... מי שהבין אותי אז בקשה שיעשה לי משהו כזה/יסביר לי איך לעשות מי שלא שיגיד שלא הבין אז אני יסביר לו....... בקש אנשים תעזרו לי אני יודע שיש פו תותחים! ד"א אם יש לכם איזה עצות לשיפור בכללי אז אתם מוזמנים[אני לא סגור על הרקע ] [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  22. יש לי שכבת טקסט שעשיתי בצבע שחור וכחול, ויש לי מלבן לבן איך אני עושה שהשיכבת טקסט תיהיה על המלבן הבן ? כאילו רשום על המבן?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  23. שלום אני צריך, כמו שכתוב בכותרת, שבלחיצת כפתור היא מכבה את המחשב. גם אם יש חלונות שעובדות ברקע... כמו IE וכו'. הכי טוב שזה יהיה בתור קיצור דרך על ה DESKTOP! לפני שבועיים שאלתי על פקודות של SHUTDOWN והנה התשובה t xx Set timeout for shutdown to xx seconds- השאלה היא איך אני יוצר קיצור דרך עם הפקודה הזאת... פעם הצלחתי ושכחתי איך הבעיה שהוא רוצה להתייחס לקובץ מסויים... אני צריך רק את הפקודה, הכאילו כתבתי אותה ב RUN! תודה עוד משהו ששכחתי, אם כבר אני כותב את הפקודה הזאת ב RUN היא לא מכבה לי את המחשב! היא רק עושה סוג של RESET ל XP... משהו זריז של כמה שניות. סוג של LOG OFF כזה... יניב

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by meniadin,

שלום, יש לי premiere cs4, הבעיה שהוא לא פותח טוב קבצי avi. אחרי שאני מכניס את את הסרטון ל timeline האודיו עובד כמו שצריך אבל הפריימים של הסרטון מתחלפים ממש לאט, ככה שבסרטון של 15 שניות רואים בקושי 3-4 פריימים, כשכל פריים מתחלף אחרי 5 שניות. בדקתי כמה סרטונים ממקורות שונים ובכולם אותה בעיה, ככה שהסרטון לא פגום. הורדתי K lite codec pack אבל זה לא עזר. יש לציין שנגני מדיה אחרים (mv2player) פותחים את הקובץ בלי בעיה. זה ממש דחוף, אז אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה בבקשה שיענה מהר. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by avivlyaviv,

הפעלתי SPY SWEEPER ואד-אןןרד והם מצאו לי רוגלה עם הזהרה הכי גבוהה[מאוד מסוכן] משהו עם טרויין! ניסתי למחוק אותו דרך התוכנות וזה לא עוזר... אני עוד מעט ינסה דרך מצב בטוח אבל אני רוצה גם לשים איזה תוכנה אני-טרויין! בבקשה תנו שם של משהו טוב ומההר!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.