תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לגבות את המועדפים של הדפדפן? אני חייב לפרמט את המחשב דחוף.
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
גיבוי מועדפים בפיירפוקס לפניי פירמוט..? אז איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה תיקיה במחשב אני יכול למצוא את המועדפים, בתור קבצים כמו שבאקקספלוררר זה נמצא איפשהוא במסמכים שלי??, בבקשה זה חשוב כי אני רוצה לפרמט ואני לא זוכר איפה הם נמצאים!!!
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ביצעתי התקנה של home win7 עם התוספות הבסיסיות שצריך. האם הגיבוי ושחזור שמייקרוסופט מציעים הוא טוב. אודה לקבלת המלצות על תוכנות אחרות חנימיות ליצירת Image/גיבוי.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך עושים גיבוי ? עם איזה תוכנות ? וכן, אני צריך הסבר ממש מפורט אני ממש לא מבין בשיט בכל התחום הזה. תודה !
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי! המחשב שלי די השתגע, אז החלטתי להתקין אותו מחדש. הדבר היחיד שחשוב לי זה המיילים ששמורים ב-OUTLOOK. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את התוכנה כדי לייצא את המיילים. מישהו יודע אם יש קובץ של OUTLOOK שאני יכול לשמור ובו שמורים כל המיילים? תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
הי יש לי הארדיסק עם סקטורים םגומים שמשום מה אני לא מצליח לתקן עם בדיקת סקטורים אבל בדרך פלא הוא עולה נפלא וללא תקלות דרך ERD MINI XP גיביתי את כל הקבצים אבל חייב לגבות מיילים של אאוטלוק 2007 עם ייבוא ייצוא ואת זה אני לא מצליח יש למישהו פתרון? איך אפשר לגבות מיילים בדרך עקיפה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לגבות את המייל שלי באאוטלוק אקספרס לקראת פירמוט קרוב. הצרה היא שברגע שאני נכנס ל EXPORT--->MESSAGES, המחשב רושם לי על איזו תקלה עם MAPI! מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רבותי שלום, במחשב הלכו לעולמם כמה חלקים, כנאה מקצר. הדיסק הקשיח שריר וקיים ויש לי גיבוי פרימטיבי של כל החומר, כלומר כל הקבצים כולל קבצי המערכת הועתקו לכונן חיצוני. עכשיו עם מחשב חדש, כשיש לי את גיבוי המחשב הישן שהלך לעולמו, אפשר להשתמש בגיבוי כדי להעתיק את כל המיילים שהתקבלו לאאוטלוק החדש? בטוח יש תיקיה בה כל המיילים (של אאוטלוק אקספרסס) מאוכסנים, לא? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כיצד אני מגבה על צורב DVD מאות מיילים ששמרתי בתיקיות ב OUTLOOK EXPRESS בלי שאצטרך באופן סזיפי לשמור כל מייל ו ATTACHMENT בנפרד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יכול להיות שאני יצתרך לעשות FORMAT בקרוב (אולי אתם יכולים לעזור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=59869). : יש כמה תוכנות שאני רוצה לשמור HISTORY או דברים מסויימים, אני לא יודע בדיוק איך, שאחרי ההתקנה מחדש עדיין ישארו אותם דברים, לדוגמא: -אני רוצה לשמור את הHISTORY של הICQ שאחרי זה שאני יתקין מחדש יהיה לי את כל הHISTORY. -כל הEMAILים הישנים שני מOUTLOOK EXPRESS, שישארו לי. -FAVORITES מIE, יש מה לעשות? או רק לרשום את כולם בTXT? :-\ אלה התוכנות שעולות לי לראש עכשיו. : תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחרונה הצטברו אצלי שלל בעיות מוזרות בוינדוס. אני מאוד עסוק ואין לי זמן להתחיל להתקין כל תוכנה ותוכנה ולהגדיר כמו שאני רגיל. חשבתי אם יתכן וישנה תוכנה לווינדוס שמאפשרת גיבוי מלא של אפליקציות ומסמכים, תיקיות מסוימות וכד' כדי שאוכל להתקין ווינדוס מחדש ובלא מאמץ ניכר לחזור להרגיש "כמו בבית" משהו בסגנון Titanium backup לאנדרואיד, למי שמכיר. אשמח לעזרתכם בנושא, תודה רבה :-*
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב ולעשות גיבוי מלא לפיירפוקס (מועדפים, סיסמאות ותוספות) יש דרך נוחה לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מבקש המלצה על תוכנה ( גם לא חינמית ) שיכולה לעבוד על שרת חלונות 2003 ולגבות מחשבים שרצים תחת : XP win95 win98 win2000 באופן מחזורי או ידני , כאשר ההפעלה יכולה להתבצע מהשרת המרכזי עבור כל תחנה או מהתחנות עצמן. התוכנה צריכה לדעת לגבות באופן מלא את כל הדיסקים במחשב וגם לשמור הפרשים ושינויים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע גיבוי שלם למערכת ההפעלה (אפשר לומר, לדיסק כולו שיושבת עליו מערכת ההפעלה) - יותר נכון "צילום" של הדיסק - כך שבמקרה הצורך אני יוכל לשחזר את כל הדיסק ואת מערכת ההפעלה על דיסק אחר. אשמח לקבל המלצות, שמעתי על ACRNOIS, מה דעתכם? תודה רבה אלעד
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי את תקן 3 כבר כמה שנים והדיסק קצת "מרוח" כיצד ניתן לגבות אותו?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך ניתן לגבות את הרשימה ב ICQלמשל במקרה של פריצה שהרשימה לא תלך לעזאזל?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר תוכנה/שיטה *שעובדת* על מנת להעביר את סמיילים ב-MSN Messenger ממחשב למחשב, תחת אותו חשבון ? אני יודע לעשות חיפוש בגוגל, כל התוכנות שמצאתי (ושלא היו spyware) לא ממש עבדו.. להעתיק את התיקייה של ההתקנה (ב-Program files) ושל הפרופיל (ב-Documents and settings) - לא עובד.. זה מעביר את ההיסטוריה, אבל לא את הסמיילים (למרות שקיימת סיפריה בשם CustomEmoticons, והיא מלאה בסמיילים). אני מניח שאולי קיים משהו ברג'יסטרי? מישהו פעם הצליח לעשות את זה ? MSN Messenger גירסה 7.5 תודה!
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנה שתוכל לגבות לי את כל הסריאלים של התוכנות במחשב שלי ראיתי פעם תוכנה כזאת רק שאני לא זוכר את השם שלה בתודה רונן
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי, אז אני מתאר לעצמיי שחייבת להיות דרך לגבות את הפליילסטים באייטונס זה ממש מטריד אם יהיה חייב לעשות את כל הפליילסטים מחדש אחרי הפרמוט.. מישהו יודע איך עושים גיבוי?..
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
-
אני נמצא בפורומים רשומים, שאני משלם עליהם כסף, אני לא מדבר על פריצות וכו... אז לא חושב שזה נוגד את חוקי הפורום.. יש לי שאלה פשוטה אני משתמש בutorrent ואני הולך לפרמט ת'מחשב איך אני יכול לגבות את הקבצים שאחרי הפירמוט אני אוכל להמשיך לשתף יש את התוכנה uTBackup אבל לא כל כך הבנתי איך היא עובדת... יש לי קבצים בערך 200 ג'יגה מה אני אמור לעשות ? אחרי פירומט בסך הכל אני אעביר ת'קבצים לפרטשין אחר ... אבל מעבר לזה מה לעשות ? תודה על העזרה מראש, ושוב מקווה שהשאלה לא נוגדת ת'חוקים פה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי Acronis True Image Home 2009 12.0.9608 ועשיתי גיבוי לC ושמתי על דיסק עם בוטאבל .. השאלה אם אני עושה RESTORE זה ימחק לי או יעשה פורמאט ל C ואחרי זה מחזיר לי את הגיבוי ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
טוב אחים שלי פעם שעברה שפירמטתי נמחק לי כל הDATA מהOUTLOOK EXPRESS הפעם אני לא רוצה שזה יקרה?! איך אני מגבה את כל הנתונים שיש לי במייל (ניכנס יוצא וכו'...) ומחזיר את זה אחרי פורמט?!
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ברצוני לבצע גיבוי לכל התוספים שיש לי בFF ולשחזר אותם אחרי פירמוט.. האם אפשרי ? כיצד ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-