תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התוכן בכותר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי אני רוצה לגבות את הדרייברים לנייד כך שבפעם הבאה לא אצטרך לעשות חיפוש התוכנה מראה לי מלא דרייברים שמותקנים איזה דרייברים חשוב לגבות?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש...גם את ה FF אך לא מתאים לי לחפש את כל ה extensions מחדש ולהתקינם כמו כן אני רוצה לשמור על דף הבית שלי ועוד הגדרות האם ניתן לגבות דברים אלו ואח"כ לשחזרם? שמעתי שישנו כלי ב FF שנקרא FFBE רציתי לדעת האם זה באמת יוכל לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני מגבה את ההגדרות ב uTorrent, במקרה שאני אמחק אותו או יעשה פירמוט וארצה להתקין מחדש שאני אוכל להחזיר את ההגדרות לקדמותן. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט עוד ממש מעט ואני לא מוצא ברשת איזכורים לגבי גיבוי ההיסטורי והחזרתו עם ההתקנה מחדש מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני צריך בקרוב לפרמט... ויש לי כמה שיחות ממש חשובות באייסי יש איזה תוכנה שמגבה היסטוריה ושאח"כ גם יהיה ניתן להחזיר אותה לתוכנה או משהו כזה? זה ממש חשוב.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
גיבוי הודעות באווטלוק אקספרס אפשרי? אם כן איך? בתודה manorr
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
בינתיים אני על OC ממוצע, 200x10, ואני שמעתי על הרבה מקרים שאחרי OC גבוה מידי היו צריכים לפרמט את המחשב. עכשיו כבר הווינדווס שלי מסודר לפי הטעם שלי, עם כל התוכנות והמשחקים והכל, איך אני יכול לגבות את המידע ככה שבמקרה ויהיו בעיות, אני יוכל לשחזר את הווינדווס ? מחיצה C שעליו מותקן הווינדווס היא 6GB, ויש לי מחיצה נוספת של 14GB שלשם אני מעוניין להעביר את כל המידע, ובמקרה שיקרה משהו, להחזיר את כל המידע מהמחיצה הזאת אל מחיצה C ולעבוד כאילו לא קרה כלום. אני מעוניין לגבות את כל כונן C, כולל התוכנות שמותקנות עליו, סה"כ זה 6GB. זה אפשרי בכלל ? ואם כן, איך עושים את זה ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לדעת אם שייך לגבות את כל רשימת האתרים שגלשתי ומופיעים בהיסטוריה ואם כן כיצד ניתן לעשות זאת?? אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7 תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
קניתי essential passport 320GB של WD, יש ברשותי LAPTOP ורציתי לדעת האם ניתן לבצע שיכפול מושלם של הנייד ע"ג הכונן ולאחר מכן להשתמש בו כאילו והיה הנייד שלי ע"ג כל מחשב אחר, ואם ניתן אז איך אני גם דואג לסנכרן אותו בפונקציה בודדת שתעביר קבצים ותשנה מאפיינים בהתאם למה שהשתנה בנייד ללא התערבות מצידי ורק תאתר את השינויים ולא תפעיל לי העתקה של כמה שעות....? :'( תודה ! :-[
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לגבות את הסמיילים של המסנגר? כאילו אחרי שהוספתי אותם ועשיתי להם קוד והכל... כי אין לי כוח כל פעם להוסיף מחדש
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום! לא יודע איך ולמה אבל ההארדיסק שלי התחיל לעשות BAD SECTORS ואני צריך לגבות אותו בשביל שיחליפו לי לחדש (יש אחריות) - רציתי לדעת על באיזו תוכנה כדאי להשתמש - אני רוצה לעשות מראה מלאה של ההארדיסק (שאני לא אצטרך להתקין שומדבר מחדש) והמערכת הפעלה עם כל מה שמותקן עליה. אני הולך לנסות לעשות את זה עם הארדיסק חיצוני בתקווה שהמערכת תעלה כי רוב הפעמים המחשב נתקע... אם תוכלו לתת טיפים איך לעשות את זה ובאיזה תוכנה להשתמש - אני מכיר רק את NORTON GHOST (ומה אני עושה אם אני לא מצליח להתקין על ההארדיסק הדפוק את ה GHOST). תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול 2 שאלות : כשמגבים דיסק קשיח שלם לקובץ image, כיצד ניתן לאפשר את "Restore Anywhere" (אופציה שמאפשרת לשחזר image למחשב עם חומרה שונה מהמחשב בו הוא נעשה)? האם יש למישהו ניסיון עם זה (שזה עבד)? כשמגבים דיסק קשיח שלם לקובץ image באמצעות גיבוי רגיל (ללא "Restore Anywhere"), האם ניתן לשחזר למחשב בעל חומרה דומה (לוח- אותו דגם-זהה, מעבד- שונה, יצרן ותושבת זהים, זיכרון- זהה מבחינת מהירות ונפח, שניהם CL9, היצרן שונה, דיסק קשיח- זהה) ? תודה מראש לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי דיסקים של קומפי, שנרכשו טבין ותקילין, אני מעוניין לגבות אותם למקרה (לא תלוש מהמציאות) שהם ישרטו/ינזקו בצורה כזו או אחרת, אך הדיסקים מוגנים מבני העתקה. 1. האם יש מניעה חוקית לבצע גיבוי עצמי, לשימוש עצמי, של המוצר שנרכש כדין? 2. אשמח לקבל המלצה לתוכנה היודעת לבצע את ההעתקה, גיגול פשוט הביא לתוצאות שלא עובדות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי חשבון IMAP ואני עובד איתו דרך Outlook. אני רוצה לשדרג את האופיס שלי - והשאלה אם אני יכול לשמור גיבוי של החשבון גם מקומית. ברור שאני יכול להתקין את הקליינט החדש, לתת לו את הפרטי חשבון, ולהתחבר לשרת ולאט לאט להוריד את כל ה-3GB שלי. אפשר לשמור את ה-PST של ה-IMAP - אבל בהגדרת חשבון חדש - אי אפשר לתת לו PST לטעון אליו - אלא רק PST חדש... יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול איך מגבים את כל המיילים וכם אנשי הקשר באאוטלוק 2007 ואת כל התיקיות כדי להעביר לאאוטלוק במחשב אחר תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת אם יש כאן מישהו שיודע איך אני יכול לגבות את הכתובות מייל והשמות מהחיפוש בג'ימייל ולהעביר אותם לאאוטלוק או הפוך אני אסביר: ברגע שאני רושם הודעה חדשה ואני רוצה לשלוח למישהו שכבר שלחתי בעבר, אז השם שלו יקפוץ ישר או האימייל. אז אני מאמין שיש אופציה שמגבה את המידע הזה ויודעת להעביר בין הגי'מייל לאאוטלוק והפוך. תודה לעוזרים!! :)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לבצע גיבוי לכל המחשב, אפשר בעזרת האשף של XP ואחר כך לפצל את הקובץ כך שאפשר יהיה לצרוב במספר DVD. אפשר לבצע את כל התהליך בעזרת zip או winrar כולל הפיצול? איך אפשר לבצע? תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איך אני מגבה את הדריברים של הקול והמסך במצב נתון שהם מותקנים כבר, ואנני יודע היכן קבצי ההתקנה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו XP PROFESSIONAL ואת כל הדרייברים של כל החומרות עכשיו שהמחשב נמצא בנקודת מוצא בסיסית, אמרו לי שאני יכול לעשות גיבוי מוחלט למערכת ההפעלה, הדרייברים וכל ההגדות האחרות. ליצור מין IMAGE להארד דיסק כפי שהוא נראה עכשיו. אמרו שזה נקרא HOST או GHOST אני לא בטוח. יש לי 2 דיסקים קשיחים (פיזיים) ורק על אחד מותקנת מערכת ההפעלה והדריברים. הייתי רוצה לדעת איך בדיוק עושים את הגיבוי הזה כדי שאם יקרה משהו למחשב ואני יעשה פורמט אני יוכל להחזיר את המערכת לקדמותה בדקות ספורות במקום לעבוד כמה שעות בלכוון את כל ההתקנים מחדש. האם אפשר לעשות את זה על כמה דיסקים בעזרת צורב או פשוט שיכפול של ההארד דיסק כפי שהוא נראה עכשיו להארד דיסק השני?? אשמח לקבל כל…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אז ככה, נגיד ויש משרד שבו יש שלושה מחשבים, כאשר אחד מהם של המזכירה. לשני המחשבים החרים יש גישה למסמכים של המחשב של המזכירה דרך שיתוף רשת. עכשיו, את המסמכים של המזכירה אני רוצה לגבות על DOK, על כונן נוסף במחשב עצמו ועל מחשב נוסף ברשת. כלומר, העותקים יהיו במחשב של המזכירה, בכונן נוסף, ב DOK ובמחשב נוסף ברשת. יש תוכנה קלילה לגיבוי בקליק אחד שתוכל לעשות את זה + לקבוע עידכונים כמה פעמים ביום, אבל רק למסמכים ששונו ולא לכולם? P.S. על כל המחשבים יש ווינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אולי חלק מהולשים כבר מכירים אבל בכל זאת; נתקלתי בכתבה הזאת כשגלשתי באינטרנט ונראה לי שרבים ישמחו לדעת על האפשרות הזאת לפחות כמו שאני נהניתי ממנה. זאת כתבה שמסבירה איך לגבות את כל הנתונים כולל תוספים וקוקיז מהפיירפוקס או מה Thunderbird. http://tinyurl.com/ch6ql
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי עליו WIN 7 , האם ישנה דרך לשמר את המצב של הדפדפן שלי? ואסביר למה הכוונה. כרגע אני מחובר אוטומטית להרבה אתרים כמו למשל HWZONE , אני רוצה לשמר את המצב הזה... אפשרי? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן.. אני לפני פירמוט של המחשב ושאלה קטנה לי אליכים. כיצד אני מגבה את כל המועדפים והBOOKMARKS של הפיירפוקס שלי? ובנוסף כיצד אני מגבה את הסמיילים של המסנג'ר שלא יימחקו? (אני אוגר אותם שנים ) תודה מראש. שחר.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
התקנתי במחשב תוכנות שונות {אופיס, אנטי וירוס ,וכו"} הבעיה שלי היא: שאין לי כרגע את הדיסקים של ההתקנה {setup}. שאלתי היא: האם ניתן לגבות את התוכנות המותקנות ולפרוס או לשחזר אותם במקרה של תקלה ללא הדיסקים {setup}?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-